- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
Ben Nasıl hastayken, hamileyken öğüre öğüre yaptım veya kadın tutup yaptırdım,o da parasına kıysın yaptırsın.
Hamileyken tebrik etmeyi geçtim,9 ay boyunca 1 kere aramamıştır.
Doğumda,lohusalığımda turlarda arkadaşlarıyla geziyordu.
Hiç işim olmaz.Annemin evini bile temizleyemiyorum ben.
Leş gibi donlarını koltuğun altına sokacağına kirli sepetine atsın adapsız şey,bu kadar da olmaz.
Pisliğinde boğulsun.O kurtlar yesin onu.
Kendin bilirsin hamilesin yapma zaten ama insanlarinda koltugun altina ne diye bakiyon onuda anlamadim belliki sen gecmisten kirginsin ozellikle bisi ariyomussun gibime geldi, gunahinida almak istemiyorum icinizde ne oldunu bilemem umarim duzelir araniz baska me diyebilirimki :/
Kk da dura dura evleri bok götürüyordu sonunda kk yi da becrdikBugun kkyı bok götürüyo.
ayda 2 defa temizlikçi alsa bile düzenli olur ama sorun o değil onlara normal geliyor bu pislik o yüzden. benim kayınvalidem pis değil allah var bir şey diyemem ama aşırı biriktirme meraklısı hiçbir şeyi atmaz. eski mutfak eşyaları artık eline almazsın, yenisini daha güzelini alırım eskisini bir yere kaldırır. bir evde 5 çaydanlık, 6 kahve fincanı takımı, 4 elektrikli cezve olur mu? bunun gibi daha birçok çöp. evde 5 tane boş damacana var su kesilirse onları kullanacakmışız. kiler üst üste dolu içine girip bir şey alamazsın allahım afakanlar basıyoBöyle bir kadının kızı tertip düzen sahibi olabilir mi sence?
Eli ayağı tutuyor,genç,her yıl yurt dışı gezilere gidecek enerjisi varsa evini de temizleyecek gücü vardır.
Evde 2 mutfak iki de bulaşık makinesi var (iki katlı eski bir ev) Atsın makineye yıkasın pintiğin pisliğin açıklaması olabilir mi?
Yılda 2 kere bayramlarda gidiyorduk saatlerce yol tepip.Bir de onun evini arıtamayacağım kendi evimin işini zor yapıyorum ben.
Daha önceki mesajlarda da yazdım,alışmışlar.O pislik görünmüyor onların gözüne.
Koltuğun altına bakıyorum çünkü valizdeki eşyaları çekyatın altına yerleştirmek istiyordum.
Ayrıca geçmişten gelen bir kırgınlık vs olmasına gerek yok kimsenin evinin yıllanmış kirini temizlemek zorunda değilim.Herkes poposunu kıssın,az gezsin temizlesin.
Anlatabildim mi?
ayda 2 defa temizlikçi alsa bile düzenli olur ama sorun o değil onlara normal geliyor bu pislik o yüzden. benim kayınvalidem pis değil allah var bir şey diyemem ama aşırı biriktirme meraklısı hiçbir şeyi atmaz. eski mutfak eşyaları artık eline almazsın, yenisini daha güzelini alırım eskisini bir yere kaldırır. bir evde 5 çaydanlık, 6 kahve fincanı takımı, 4 elektrikli cezve olur mu? bunun gibi daha birçok çöp. evde 5 tane boş damacana var su kesilirse onları kullanacakmışız. kiler üst üste dolu içine girip bir şey alamazsın allahım afakanlar basıyo
Kocan illaki goturuyorsa carsafini yastigini ortunu gotur biseyde yiyip icme dicemde kalmali gidince mecbursundur isin zormusÇarşaflar kokuyooooor.. yastıklar kokuyor, yemin ederim pis olan koskoca kadınları dövmek geliyor içimden
Hımm peki, bu hafif kalan dedikoduyu eşinize de yapın o zamanEvet canım görümcemin dedikodusunu yapmak istedi. bana göre büyük dert. Çünkü çıkmaza giriyorum bu misafirlikte. Çözülemeyen bir dert yani. Keşke benim gibi temiz olsaydı da gerek kalmasaydı bu muhabbetlere. Dedikodu demişken hafif demişsin. Yaşı benden küçük olsa daha neler yapardım. Dedikodu hafif kalırdı.
Ben en iyisi hic okumayayim burdaki yazilariGerçek gerçek. Daha beterini de yazdım aralarda kaynadı. Görünce şok olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?