Bu kadar pis olunur mu?

Ay iğrenç tuvalet tıkanmaz mı ya kokudan durulur mu orada. Hiç sormadınız mı neden çekmiyorlarmış?

Bi kusurunu bulamadin evine mi taktin? Sanane ki herkesin evi kendine... begenmiyorsan gitme illa gitmem gerek diyorsanda baskasinin evine girince adabinla otur kusur arastiracagina. Belki seni samimi gordugunden seni yakin gordugunden asiri titiz davranmiyordur? Bilemeyiz. Bi yere misafir gidiyorsan kör ol görme Bazi seyleri.

Ayyy kaşıntı geldi benim eşimin ablaları annesi aşırı temiz titiz bana aşırı gelirlerdi ilk evlendigimde şimdi bende onlara benzedim çok şükür temiz titiz rahatiz

Hadi canım artıkkk yuhh

Bunlar gerçek mi? Korku filmi gibi

Vııyyy anam bu ne bee

Bu temizlik mevzuu çok sıkıntılı iş. Benim eşimin tarafı değil ama, bir dönem sürekli gidip gelmek durumunda kaldığımız kişi öyleydi, resmen duşta derimden arınıyordum.Söylesen, olmaz. Söylemesen, dayanılır gibi değil. Allah sabır versin...

Azcik sen el atsan diyorum kadin belki yasi nedeniyle yapamiyodur

Ben Nasıl hastayken, hamileyken öğüre öğüre yaptım veya kadın tutup yaptırdım,o da parasına kıysın yaptırsın.

Hamileyken tebrik etmeyi geçtim,9 ay boyunca 1 kere aramamıştır.

Doğumda,lohusalığımda turlarda arkadaşlarıyla geziyordu.

Hiç işim olmaz.Annemin evini bile temizleyemiyorum ben.

Leş gibi donlarını koltuğun altına sokacağına kirli sepetine atsın adapsız şey,bu kadar da olmaz.

Pisliğinde boğulsun.O kurtlar yesin onu.

Benim kv, sizinki kadar olmasa da, biraz pisti. Aslında bazı şeyleri çok temiz bazıları ise pis. Mesela çamaşırları her daim çok temiz ama mutfağı ve lavaboları falan pis.

Ben de ona birşey söylemeden, pis bunlar gibi, alıp kendim temizlemeye başladım.

Örneğin, annecim çamaşır suyu nerede? Lavabonun içini yıkayayım, oğlumun elini yüzünü yıkıyorum ya, temiz olsun.

Veya tuvaleti yıkayayım, biz de kullanıyoruz, çabuk kirleniyor.

Yani böyle kibar ve anlayacağı şekilde söylemeye çalıştım.
Şimdi beni biliyor ve ona göre davranıyor artık.

Biz gitmeden önce muhakkak dikkat ettiğim yerleri temizlemiş oluyor artık :)

Hatta oğlum için ayrı tabak, kaşık, tencere vb şeyler almış. Kendisi bile yıkamıyor. Sadece ben yıkayıp kaldırıyorum :)

Bence güzel bir şekilde ifade edilirse, karşı taraf anlayabilir.

Mesela klozetin aktif kullanıldığı banyoyu sildiği vileda ile evin diğer yerlerini de sildiğini gördüm bir gün.

Sonra o gün oğlumu hiç yere bırakmadım. Niye yere koymuyorsun dediğinde de, açık açık söyledim. Klozet var orada, yerlere illa ki idrar sıçramıştır. Onu bütün eve sürdün şimdi diye.

Hemen kalkıp yeniden sildi ve bir sonraki gidişimde ayırmıştı viledasını bezini falan.

Kırmadan hijyenik olmanın ne kadar sağlıklı vede önemli olduğunu anlat onlara çok rahatsiz olduğunu böyls mekan ev vs da olduğunu temizlik İMANDAN gelir bunuda söyle
yin

Ayne
Ne güzel anlatmışsınız kv oda uymuş bu uyarılara zıt kaba saba konuşaydın bu sonuç sıfırdı ve tiksinerek gider gelirdin hoş olmuş güzel bir yaklaşım tebrik ederim :)

Kırmadan hijyenik olmanın ne kadar sağlıklı vede önemli olduğunu anlat onlara çok rahatsiz olduğunu böyls mekan ev vs da olduğunu temizlik İMANDAN gelir bunuda söyle
yin
Bunun söylemeyle bir alakası yok temizlik alışkanlık bir davranış şeklidir
Ya kendisi bu alışkanlığı yavaş yavaş kazanacak bu yaşta biraz zor
Ne yapılabilinir bayanın kocası bu nsanların oğlu değilmi tutsun bir gündelikçi haftada bir gelsin temizliğe temiz ortamda yaşamanın kıymetini güzelliğini anlarlar belki o zaman

Anliyorum sizi anneannem de oyle .. 70 küsur yasinda ama gencken de ayniymis..

Gencse ve taa yurtdisi gezmelrrine vakit ve enerji buluyorsa bir sey diyemem tabi size lafim yok zaten ama ne bileyim kizi falan varsa acil el atilmasi laźim sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…