Bu kadar pis olunur mu?

evin tozlu olmasını falan umursam da yemek yemek işkence oluyor.arkadasima yeme ge gittim 2 yaşındaki çocuğa verdi çatalları gönderdi.cocuk burnunu karıştırıyor bide catalim düşmüş numarası yaptim gittim degistirdim.ama.yinede irkildim.elinde yıkar bulaşıkları birkere singerle çevirir suyun altına tutar bırakır.yine kusasim geldi

Son düzenleme:
Bende kardeşlerimle yengemiz sayılan birinin evine gitmiştik. Tezgahtaki bulaşıkların içinden beş altı tane ayran içilmiş bardağı, sadece suyla çalkaladı ve su doldurup içelim diye önümüze getirdi. Daha kapısının önünden geçmiyorum.

Bizimkilerde aynı orda kalırken eşim su şişesini yatağın yanına koymuş bir hafta sonra gitmişti hala ordaymış, kirli çamaşırlarını öylece dolaba koyuyorlar haftada 1 makine çalışır oda tam dolmaz. Birde bana gelince evimi süpürüyor eşimede size her geldiğimde evinizi temizliyorum diyor benim daha ipteki çamaşırlar kurumadan bir makine daha çıkar

Ohh kız içimin yagları eridi

Ağzına sağlık ben kv ise o temizlik hastalarından oda ayrı bir dert kimsenin yaptığı temizliği beğenmez bende zaten ona temizlikte yardımı çoktan bıraktım aynen yazdığın gibi ancak kendilerini beğenirler birde bu temizlik hastalarının yemeklerin tadı tuzu olmaz

Eşime söyledim ve hatta burnundan getirdim çünkü beni zorla getiren kendisi. Gitti ablaları ile konuşmuş. Siz hiç utanmadınız mı kirli çarşaf sermeye, siz gelseniz gelininiz öyle mi yapıyor demiş. Hani nerde bayram temizliğiniz demiş ve ağızlarına etmiş anlayacağınız. Gelmiş biri bana bi müddet önce yaptığı temizliği anlatıyor - olmayan temizlik- . Velhasıl utanmışlar geveleyip kalmışlar. Birinin eşi evinin pisliğinin bilincinde ve bugün halıları yıkatmış.
Ayrıca ben temizlik hastası değilim. Buralar öyle böyle pis değil bayağı bildiğiniz pis. Mesela değerli görümcemin koltukları idrar kokuyor. Çocuklar yapmış ve bu üstün körü silmiş ya da silmemiş. Ya da birinin mutfağının halıları öbek öbek yağ. Buradaki bazı kadınların temizlik anlayışında bunlar normalse vay hallerine. Ya da vay yakınlarının hallerine

Haha su şişesini yatağın yanına koyan da büyük suç aslında ama ee tabii kınadığınız annenin oğlu...Allah sabır versin.

Anlattım ya hangi taraf olduğunu. Anlayamadın herhalde. İdrar kokan koltuklar benim evde Yok. Ama sana göre normalse bilemem. Ya da senin evinde de varsa tabi sana normaldir.

Pasaklı kaynanan olabilir insan olsun yeter miden bulanıyorsa kalk sen temizle gelin değilde süs eşya mısın? kadının oğluyla evlen sonra çamur at
Kadının oğlu da benimle evlenmiş. Gelin demek ev işlerini yapan demek mi? Herkes kendi evinden sorumludur. Yapamayan para verdin yaptırsın

Siz de kadının ne derece pis olduğunu bilmeden yorum yapmayın bence.

Çok tehlikeliyiz gerçekten. Ama asla pislik saçan evler kadar olamayız.

Benimkiler gün boyu gezdikleri kıyafetlerle yatıp ertesi gün hatta 3 gün geziyorlar çoluk çocuk.

Sen bence önce edepli yaz buraya. Sonra edebimi takın sonra bak takınmış mısın diye ve tekrar takın. Sen nerden biliyorsun başka kusuru olmadığını? Ay yemin ederim bazı insanlar pislikten gram rahatsız olmuyor ve rahatsız olanlar onları rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…