- 4 Şubat 2015
- 6.346
- 12.772
- 448
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Hadi ya yokmu bdv nin okb bayanları göndereydik:))))
Siz bu eve gidiyor musunuz?
Tlc de bir program var obsesif insanlar böyle pis evleri 3 günde temizliyorlar o evlerde aynen eşinizin annesininki gibi
Az biraz obsesif olarak söylüyorum elimi sürmemHadi ya yokmu bdv nin okb bayanları göndereydik:))))
Pasaklı değilim. Evimi süpürür silerim bulaşığımı her gün yıkar, kirli sepetinde camaşır bırakmam. 2 Banyom var haftada bir çamaşır suyuyla dezenfekte alırım oralara aldığım her aletin dışında çamaşır suları bile ayrıdır köşelerine bırakırım. Ayda bir camları kapıları silerim. Çocuksuz olduğum için gayet normal ideal temizlik olarak görürüm bunu. Gelelim yorumuma.
Titiz insanlardan nefret ediyorum. 2 günde bir cam siler günde iki kez ev süpürür sen wc lerini kullanırsın arkandan girer temizler. Daha kötüsü bi çay içmeye gidersin sanki oturduğun yeri kirletmişsin gibi bakar. Evine gelir sağ solu kollar kirli mi diye. Ya ben balkondaki saksıyı hergün silmek zorunda mıyım? Burası benim evim sana giren çıkan ne? Evine davet etme kendimi emanet hissediyorum.
Diyemiyorum. Arkadaşlığımı da bitiriyorum. Titizler buraya yazıyorlar çünkü hiç arkadaşları yok.
O insan lütfetmiş sizin gibi birini evinde misafir etmiş utanmadan konuşuyorunuz günah.
Gitmeyin efendim kimsenin evine gitmeyin.
Kukuman kuşu gibi 24 saat evde durup cam silin fayans ovalayın koltuk silin.
Lütfen o evinizden asla çıkmayın da bir rahat edelim.
Bir de lütfen heryerde kendinizi övmeyin yanınızda he he deyip içimizden biliyoruz ne olduğunuzu....
Bugün de içimi döktüm çok şükür.
Ahahahha onlar yüzünden diken üzerindeyizOhh kız içimin yagları eridi
Pasaklı değilim. Evimi süpürür silerim bulaşığımı her gün yıkar, kirli sepetinde camaşır bırakmam. 2 Banyom var haftada bir çamaşır suyuyla dezenfekte alırım oralara aldığım her aletin dışında çamaşır suları bile ayrıdır köşelerine bırakırım. Ayda bir camları kapıları silerim. Çocuksuz olduğum için gayet normal ideal temizlik olarak görürüm bunu. Gelelim yorumuma.
Titiz insanlardan nefret ediyorum. 2 günde bir cam siler günde iki kez ev süpürür sen wc lerini kullanırsın arkandan girer temizler. Daha kötüsü bi çay içmeye gidersin sanki oturduğun yeri kirletmişsin gibi bakar. Evine gelir sağ solu kollar kirli mi diye. Ya ben balkondaki saksıyı hergün silmek zorunda mıyım? Burası benim evim sana giren çıkan ne? Evine davet etme kendimi emanet hissediyorum.
Diyemiyorum. Arkadaşlığımı da bitiriyorum. Titizler buraya yazıyorlar çünkü hiç arkadaşları yok.
O insan lütfetmiş sizin gibi birini evinde misafir etmiş utanmadan konuşuyorunuz günah.
Gitmeyin efendim kimsenin evine gitmeyin.
Kukuman kuşu gibi 24 saat evde durup cam silin fayans ovalayın koltuk silin.
Lütfen o evinizden asla çıkmayın da bir rahat edelim.
Bir de lütfen heryerde kendinizi övmeyin yanınızda he he deyip içimizden biliyoruz ne olduğunuzu....
Bugün de içimi döktüm çok şükür.
Haha su şişesini yatağın yanına koyan da büyük suç aslında ama="TheHousewife, post: 52630591, member: 491290"]Bizimkilerde aynı orda kalırken eşim su şişesini yatağın yanına koymuş bir hafta sonra gitmişti hala ordaymış, kirli çamaşırlarını öylece dolaba koyuyorlar haftada 1 makine çalışır oda tam dolmaz. Birde bana gelince evimi süpürüyor eşimede size her geldiğimde evinizi temizliyorum diyorbenim daha ipteki çamaşırlar kurumadan bir makine daha çıkar
Eşimin tarafına bu aralar hiç öfkeli değilim. O nerden çıktı. Pişse pistir. Temizse temiz. Alla alla ya. Yazmak için yazmayın lütfenPislikligin eşimin tarafi benim tarafi olani malesef yok..
Esiniz tarafiniza ofkelisiniz diye gorumcenizin pislikligine vuruyorsunuz gibi geldi.
Anlattım ya hangi taraf olduğunu. Anlayamadın herhalde. İdrar kokan koltuklar benim evde Yok. Ama sana göre normalse bilemem. Ya da senin evinde de varsa tabi sana normaldir.:) Pis hangi taraf bilmiyorum diyorum.
Hayır asla yüzüne baktığım , evine gittiğim kişilerin arkasından konuşmam.
Konuşacak duruma gelmişsem kendisine söyler ilişkimi keserim.
Bu mubareklikten kaynaklanmıyor , insanlık bunu gerektiriyor.
Kadının oğlu da benimle evlenmiş. Gelin demek ev işlerini yapan demek mi? Herkes kendi evinden sorumludur. Yapamayan para verdin yaptırsınPasaklı kaynanan olabilir insan olsun yeter miden bulanıyorsa kalk sen temizle gelin değilde süs eşya mısın? kadının oğluyla evlen sonra çamur at
Sizin gibiler oldukça bu ülkede kadın aşağılanır. Devam böyleO zamanda şikayet etmeyecek
Siz de kadının ne derece pis olduğunu bilmeden yorum yapmayın bence.Pislik ayrı şey ama takıntı boyutunda temizliği yüceltmeyin lütfen. O da normal bir durum sayılmaz çünkü. Kısıtlı bir süre dünyadayız zaten ve genç, sağlıklı yaşayabileceğimiz dönem de epey kısa. Üç günlük dünyada evim tozlu olsa ne olmasa ne, gelen misafirin çorabı kirlense ne kirlenmese ne. Arkamdan konuşsalar ne olacak, bir insanın arkasından "ay çok pis" demek de hoş bir davranış değil bence. Belki o kadın size göre pis ama iyi niyetli, duysa çok üzülecek belki. Çok da doğru değil arkadan bu şekilde konuşmak.
Çok tehlikeliyiz gerçekten. Ama asla pislik saçan evler kadar olamayız.Evet pis ve daginik olunabiliyor. Bunun yanisira birde temizlik hastalari vardir..bunlar daha da fecidir. Evine kimseyi almaz hep tedirgin dir.butun alem pis kendisi temizdir..boyle bir insanin evine gitmek istemem pis olanin evi daha da rahattir bu tarz insanlara gore...birde evine veya ortamlara girip insanlarin arkasin dan dedikodu yaparlar ayy ne pis soyle boyle diye en tehlikeli insanlar da onlardir isteee konu sahibi ve burdaki birtakim insanlar gibi...
Benimkiler gün boyu gezdikleri kıyafetlerle yatıp ertesi gün hatta 3 gün geziyorlar çoluk çocuk.Benimkiler cok temiz gorunup, cok pis olanlardan, yemek yaparken kasigi agzina daldira daldira tadina bakar, ayni bezle, masayi-tezgahi-ocagi-yere dokulen kirintilari siler, tuvaletten cikarken el yikamaz.
Ben senede en fazla 2-3 gun gidiyorum ve paketli yiyecekler haric hicbir sey yemiyorum, esimle cikip karnimizi doyurup geliyoruz, huyumu bildikleri icin sormuyorlar bile.
Sen bence önce edepli yaz buraya. Sonra edebimi takın sonra bak takınmış mısın diye ve tekrar takın. Sen nerden biliyorsun başka kusuru olmadığını? Ay yemin ederim bazı insanlar pislikten gram rahatsız olmuyor ve rahatsız olanlar onları rahatsız ediyor.Bi kusurunu bulamadin evine mi taktin? Sanane ki herkesin evi kendine... begenmiyorsan gitme illa gitmem gerek diyorsanda baskasinin evine girince adabinla otur kusur arastiracagina. Belki seni samimi gordugunden seni yakin gordugunden asiri titiz davranmiyordur? Bilemeyiz. Bi yere misafir gidiyorsan kör ol görme Bazi seyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?