- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Hı!!!Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
Hı ?Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Tamam bu evin temizlenecek hali kalmamis ama hadi siz gelinisiniz temizlemiyosunuz hic kizi da mi yok bu kadinin...Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Bu da berbatmis ya.ayni bezle hem yer hem masa hem ocak simek.igrencccc.nasil temizim diyorlar yaBenimkiler cok temiz gorunup, cok pis olanlardan, yemek yaparken kasigi agzina daldira daldira tadina bakar, ayni bezle, masayi-tezgahi-ocagi-yere dokulen kirintilari siler, tuvaletten cikarken el yikamaz.
Ben senede en fazla 2-3 gun gidiyorum ve paketli yiyecekler haric hicbir sey yemiyorum, esimle cikip karnimizi doyurup geliyoruz, huyumu bildikleri icin sormuyorlar bile.
Tamam bu evin temizlenecek hali kalmamis ama hadi siz gelinisiniz temizlemiyosunuz hic kizi da mi yok bu kadinin...
Benim anneannem boyle
Ama annem ve teyzemler ara ara gidip temizler
Fakat obur gun yine aynidir ..
En kesin cozum baska kucuk bi eve tasimak fazla esya koymamak..
Yada evdeki ne var ne yoksa heraeyi atip evi yenilemek..
Kac yasinda kaynanan
Ay demeyin böyle seyler lütfen... gercek olamaz di mi????Benimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Premses sendromlarıBen gitmiyorum valla.
Bayram seyransa bi nevi mecbursak kıyı bir yere oturur birşey yiyip içmem
Ay obsesifim geldikaşınıyorum
Walla kimsenin hatırı için gidilmez öyle eve. mecbur değilsiniz kırılırsa kırılsın. Kendi gitsin çok istiyorsaEşimin hatrı için. Diğer türlü 100 yıl gelmem
Pardon?Premses sendromları
Amanın bu nee bu insanlar yaşıyor mu gerçekten burada. Çöp ev diye belediyeyi arayın benceGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?