Bu kadar pis olunur mu?

10 saatlik yoldan gidiyorum kv evine. Sonra oturacak yer bulamiyorum kendime. Elime supurgeyi viladayi alıyorum. Kürek kürek atiyoruz iste. Aldiklarimizi buz dolabina yerlestiriyorum. Eşyaları yerlestiriyorum. Kendi carsafimi kiliflarimi çıkarıyorum.
Ertesi gün mutfaga dalıyorum. Acikta buldugum herseyi dokuyorum. Allahtan ordekleri varda ne bulursa yiyorlar. Esimin elinede supurgeyi viladayi veriyorum. Hatta camasir suyunu verip wcyi banyoyu bile yikatiyorum. Dört yildir böyle... Genelde bulasiklari yiyorum kalan yemekleri dolaba koyarim kazanla pisirir kendisi. Gezmeye dolasmaya ciktigimizda rvr gelince mutfak eski haline dönmüş oluyor...

Hı!!!

Tamam bu evin temizlenecek hali kalmamis ama hadi siz gelinisiniz temizlemiyosunuz hic kizi da mi yok bu kadinin...
Benim anneannem boyle
Ama annem ve teyzemler ara ara gidip temizler
Fakat obur gun yine aynidir ..

En kesin cozum baska kucuk bi eve tasimak fazla esya koymamak..

Yada evdeki ne var ne yoksa heraeyi atip evi yenilemek..

Valla Benin kayınvalide gördüğüm en titiz kadın, evi günde 3 kere falan süpürüyor, biz banyodan çıkınca ne yapıyor ne ediyor bir fırsatını bulup banyoyu temizliyor, biz gelmeden temiz çarşaflar, açılmamış diş fırçaları, havlular yerini alıyor sabahları erkenden kalkıp böreğini açıyor bizi öyle uyandırıyor Yemekleri biz gelmeden önce hazırlıyor, oraya gittiğimizde yemek yapma gibi bir olay yok, bir bakıyorum eşimin kirliliklerini almış yıkamış asmış, benimkilere dokunmuyor sanırım özelime karışmamak için, ayakkabılarımızda toz varsa giymeden önce bizi durdurup tozlarını alıyor dur anne biz yaparız anne deseniz de aldırmıyor alıyor yapıyor.
Bir dakika boş oturmuyor, bana da sen misafirsin diyip hiçbir şeye elimi sürdürmüyor ilginç bir kadın, yani her gittiğimizde yendiğimiz önünde yemediğimiz arkamızda takılıyoruz. Gerçi böyle de diken üstünde oluyorum bir yerde bir pisliğimi unutucam diye ama diğer türlüsünden iyidir tabii,

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem; kendi çarşaf ve havlularını götürmen olur, en azından uyurken kafan rahat olur.

Evet pis ve daginik olunabiliyor. Bunun yanisira birde temizlik hastalari vardir..bunlar daha da fecidir. Evine kimseyi almaz hep tedirgin dir.butun alem pis kendisi temizdir..boyle bir insanin evine gitmek istemem pis olanin evi daha da rahattir bu tarz insanlara gore...birde evine veya ortamlara girip insanlarin arkasin dan dedikodu yaparlar ayy ne pis soyle boyle diye en tehlikeli insanlar da onlardir isteee konu sahibi ve burdaki birtakim insanlar gibi...

Aslında böyle insanların evlerine gitmek zorunda kaldigimda tek düşündüğüm dağınıklığın pisligin içinde nasıl yaşadıkları hicmi rahatsız olmuyorlar

Hicmi bi komsuya gidip tertemiz bi eve misafirlige gittiklerinde benim evimde böyle olabilir deyip imrenmiyorlar

1.5 buçuk yaşında kızım var uyuttum ve bir saattir bulasik makinesini boşalt çamaşır makinesini çalıştır evi topla yeni oturdum

Sonuç sabah kalktigimda huzurla kahvaltı yapayim

Temizlik candir yaa mis gibi kokacak ev dediğin yuva dediğin

Benimkiler cok temiz gorunup, cok pis olanlardan, yemek yaparken kasigi agzina daldira daldira tadina bakar, ayni bezle, masayi-tezgahi-ocagi-yere dokulen kirintilari siler, tuvaletten cikarken el yikamaz.
Ben senede en fazla 2-3 gun gidiyorum ve paketli yiyecekler haric hicbir sey yemiyorum, esimle cikip karnimizi doyurup geliyoruz, huyumu bildikleri icin sormuyorlar bile.

Bu da berbatmis ya.ayni bezle hem yer hem masa hem ocak simek.igrencccc.nasil temizim diyorlar ya

Böyle bir kadının kızı tertip düzen sahibi olabilir mi sence?

Eli ayağı tutuyor,genç,her yıl yurt dışı gezilere gidecek enerjisi varsa evini de temizleyecek gücü vardır.

Evde 2 mutfak iki de bulaşık makinesi var (iki katlı eski bir ev) Atsın makineye yıkasın pintiğin pisliğin açıklaması olabilir mi?

Yılda 2 kere bayramlarda gidiyorduk saatlerce yol tepip.Bir de onun evini arıtamayacağım kendi evimin işini zor yapıyorum ben.

Daha önceki mesajlarda da yazdım,alışmışlar.O pislik görünmüyor onların gözüne.

Amanın bu nee bu insanlar yaşıyor mu gerçekten burada. Çöp ev diye belediyeyi arayın bence

Annem aşırı titizdir,mis gibidir evi her daim. Kayınvalidem titizlik hastası değildir,kendine göre yapar kimsede uzun kalmıyorum,en uzun misafirlik 1 gün bende. Bu sebeple kokuyormu,akıyor mu bakmıyorum,farkında olmuyorum. Birde dikkat edip kendimi tiksindirmek,doldurmak istemiyorum. Çok rahatsız olursam,en fazla birşeyler yememeye çalışırım,genelde diyet modunda olduğum için,bana ısrar etmezler ye ye diye. Kafam rahat.
Temizleyin diyen olmuş,dip köşe temizler otururum diyen olmuşta,neden temizlesin yada neden temizliyorsunuz ki anlamadım. İnsanların tabiatı buysa,suya sabuna dokunmadan yaşayıp gidiyorlarsa siz kendinizide yırtsanız o ev yine aynı hale gelir. Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız. Ha hastadır yapamamıştır ,normalde titizdir ,o insanın evini temizleyin ama pasaklıysa boşa kürek çekmek olur o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…