Bu kadar pis olunur mu?

İlk evlendiğimde kv aynı şehirdeydik.eltimle beraber oturuyorlar.
Bigün gittim kahve içicez. Zigon sehpa var alayım dedim.çıkmadı.toz macun kıvamına gelmiş yapışmış
Akşama kadar vakit vardı.mutfağını indirdim sildim bütün dolaplarını.yikadım tabak bardak ne varsa.
Sonra ki zamanlarda temizlik yapıcaz deyip duruyorlar.
Eşime dedim temizlik diyorlar yaptıkları da yok.
Direk çağıramıyorlar ışte dedi
Eşim yengem de yaşıyor orda sana kalmadı.annem yalnız olsa hadi bi yere kadar tamam.bi daha sakın görmeyeceğim dedi.
Tuvaleti banyoyu anlatmayacağim.
Ayrı şehirdeyiz neyse ki şimdi
Kv bize gelir.bir hafta on beş gün kalır.
Aynı şu bardağını kullanır gidene kadar
Tezgahın kenarında durur o bardak.makineye attım bi kere bozuldu dursun bu dedi.ellemedim gidene kadar.bardağın hali gözümün önünde hala
Kahvaltıya devam ederken gelir masanın başına.sümkürür mendiline her sabah ama .Eşim yazık gözümün içine bakar
Köfte ya da tavuk pişirecek.ete elle doğu o ellerle her yere eller.yıkamadan elini.baharatlık tuzluk çeşme dolap sapı
O konuda çok hassasım arkasından temizlerim

Evet canım görümcemin dedikodusunu yapmak istedi. bana göre büyük dert. Çünkü çıkmaza giriyorum bu misafirlikte. Çözülemeyen bir dert yani. Keşke benim gibi temiz olsaydı da gerek kalmasaydı bu muhabbetlere. Dedikodu demişken hafif demişsin. Yaşı benden küçük olsa daha neler yapardım. Dedikodu hafif kalırdı.

Terli terli temizlediğiniz yerlere mi oturuyorsunuz:) şaka şaka :) afiyet olsun, oh mis gibi ev

Kusura bakmayın temizliğe gelmedim buraya. ayrıca kendine bile bakamayan insanın 5 çocuk neyine
Begenmiyorsaniz çeker gidersiniz?
Size ne neyine olduğunda?
Yetisemiyorum yardim et mi dedi? Iş mi istedi sizden?
Cidden dedikoduya gelmissiniz buraya.
Gidip püüürpak evinizde oturun madem.

Kusura bakmayın temizliğe gelmedim buraya. ayrıca kendine bile bakamayan insanın 5 çocuk neyine
İnsanların bilmediğimiz sıkıntıları olabiliyor aslında, sizi haksız çıkarmak için söylemiyorum ama hayattan bıkmış hiç bir şeyi umursamaz olmuş oluyorlar. Belki öyle de bir durumu olabilir bu tarz insanların..

Yok yok hayata çok bağlı ve mutlu. Ben insan halinden anlamayan biri değilim. Tarzı bu. Burda anlattım suçlu oldum, ne yspsaydım mahallemde mi anlatsaydım.

Begenmiyorsaniz çeker gidersiniz?
Size ne neyine olduğunda?
Yetisemiyorum yardim et mi dedi? Iş mi istedi sizden?
Cidden dedikoduya gelmissiniz buraya.
Gidip püüürpak evinizde oturun madem.
Ah keşke burnumda tütüyor evim ama gidemiyorum. Etrafımdaki tanıdıklarıma anlatacağıma evet burda anlatıyorum ve eğer ki sen okumak istemiyorsan okumayabilirsin mesela. Vay be bugün de burdaki hatunlar hiç dedikodu yapmayan mübarek kadınlar, ama öyleyse gerçekten tebrikler :)))

Yoo dedikodu da yapariz elbet
Ama ekmeginden yedigim, evinde yattigim insanin arkasindan konusacak kadar iki yuzlu olmadim cok sukur.

Ayyyy bu ne yaaa iyi kolera falan olmuyo onlar.Ben o eve bomba imha ekiplerinin giydiği kıyafetle anca giderim mecbursam

Ben seni cok iyi anliyorum ayni dert bendede var hersene kaynanamgile gidiyoz eltimle altli ustlu oturuyolar ve biz eltimde kalkmak zorunda kaliyoruz ev kucuk assagida bekar kayınlarımda var daha ondan...aynennnn herseyi pis anlatsam banada kızarlar simdi burda
Allahtan bu sene gitmedim hamileyim diye de yırttım ama eşim icin katlanıyorum senede bir göruyor ailesini diye...

Ayyyy bu ne yaaa iyi kolera falan olmuyo onlar.Ben o eve bomba imha ekiplerinin giydiği kıyafetle anca giderim mecbursam

Bişey olmaz öylesine şerbetlenmiş onlar artık yıllardır aynı ortamda yaşamaktan.

O eve girince burnuma gelen kokuyu hatırlıyorum da..Allahım uzak etsin.Ellerinden kabuklu yumurta yenmezdi.

Yoo dedikodu da yapariz elbet
Ama ekmeginden yedigim, evinde yattigim insanin arkasindan konusacak kadar iki yuzlu olmadim cok sukur.
Merak etme yemeğinden yiyemiyorum. Yatağında yatıyorum resmen üzerim kokuyor bence o teşekkür etsin onun yatağını lütfedip yattığım için. Ayrıca bana iki yüzlü demek de sana kalmamış. Kardeşi demiyorsa sen hiç diyemezsin. Konumdan çekilip gider misin acaba? Ayrıca çok etkilendim gerçekten bu insanlık gösterinden. Alkışşşşş

Görüncem yok şükür ama kv aşırı dağınık temizlik anlayışı da on günde bir süpür tamam bu kadar.
Holdeki halıları yıkamışken yerdeki fayans aralarını temizliyorum ki çıkageldi.. kim görücek ki oraları boşver dedi
Salondaki halıyı diğerleriyle birlikte yıkamaya vercem ne gerek var ki pek kullanmıyosunuz orayı zaten diyor
Duvarları sildiğim zaman bi dalga geçmediği kalıyor nerden icab etmişmiş.. hele ev oda spreyi yada yumuşatıcı kokuyo diye her geldiğinde bi tripler bi rahatsızlıklar ki görende havasızlıktan kokan bi evi yok sanır
kendisinin temizlik anlayışı özetle bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…