- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Ne boş yorum yapmışsın.
Bence bu konu dert konusu değil, basbayağı görümceyi dedikodu konusu. Ee nolmuş yani pisse, sizi ilgilendiren ne? Gitmeyin o zaman. Eşiniz zorla mı götürüyor, o zaman probleminizi eşinizle çözeceksiniz. Ne diyelim ''ay ne pis kadınmış'' mı? Veya ''elinize bir bez alın siliverin mi?'' Ne tür bir tavsiye vermemizi istediniz, anlamadım?
Kusura bakmayın temizliğe gelmedim buraya. ayrıca kendine bile bakamayan insanın 5 çocuk neyine5 çocuklu eve yatılı misafirliğe gidilir mi. Gidilirse de yardım edilmez mi.
Terli terli temizlediğiniz yerlere mi oturuyorsunuz:) şaka şaka :) afiyet olsun, oh mis gibi evPazar pazar temizligiMi yaptim az biraz isim kalmis terden perisan haldeyim actim buz gibi sodami aldim yanima profiterolumu uzandim koltuga 15 dk mola vermisken bir kk ya bakayim.bakmaz olaydim en iyisi kalkip temizlige devam.olan profiterolume oldu yiyemedim garibani :)
Begenmiyorsaniz çeker gidersiniz?Kusura bakmayın temizliğe gelmedim buraya. ayrıca kendine bile bakamayan insanın 5 çocuk neyine
İnsanların bilmediğimiz sıkıntıları olabiliyor aslında, sizi haksız çıkarmak için söylemiyorum ama hayattan bıkmış hiç bir şeyi umursamaz olmuş oluyorlar. Belki öyle de bir durumu olabilir bu tarz insanların..Kusura bakmayın temizliğe gelmedim buraya. ayrıca kendine bile bakamayan insanın 5 çocuk neyine
Yok yok hayata çok bağlı ve mutlu. Ben insan halinden anlamayan biri değilim. Tarzı bu. Burda anlattım suçlu oldum, ne yspsaydım mahallemde mi anlatsaydım.İnsanların bilmediğimiz sıkıntıları olabiliyor aslında, sizi haksız çıkarmak için söylemiyorum ama hayattan bıkmış hiç bir şeyi umursamaz olmuş oluyorlar. Belki öyle de bir durumu olabilir bu tarz insanların..
:) anladım, ben de cifin kapağını kapatmayanlara sinir oluyorum. Yok ben sizi suçlamadığımı belirtmiştim zaten. :)Yok yok hayata çok bağlı ve mutlu. Ben insan halinden anlamayan biri değilim. Tarzı bu. Burda anlattım suçlu oldum, ne yspsaydım mahallemde mi anlatsaydım.
Ah keşke burnumda tütüyor evim ama gidemiyorum. Etrafımdaki tanıdıklarıma anlatacağıma evet burda anlatıyorum ve eğer ki sen okumak istemiyorsan okumayabilirsin mesela. Vay be bugün de burdaki hatunlar hiç dedikodu yapmayan mübarek kadınlar, ama öyleyse gerçekten tebrikler :)))Begenmiyorsaniz çeker gidersiniz?
Size ne neyine olduğunda?
Yetisemiyorum yardim et mi dedi? Iş mi istedi sizden?
Cidden dedikoduya gelmissiniz buraya.
Gidip püüürpak evinizde oturun madem.
Yoo dedikodu da yapariz elbetAh keşke burnumda tütüyor evim ama gidemiyorum. Etrafımdaki tanıdıklarıma anlatacağıma evet burda anlatıyorum ve eğer ki sen okumak istemiyorsan okumayabilirsin mesela. Vay be bugün de burdaki hatunlar hiç dedikodu yapmayan mübarek kadınlar, ama öyleyse gerçekten tebrikler :)))
YuhhhBenimkiler banyoda kullandığı gider pompasını mutfak lavabosuna da sokuyo.
Ahhh valla buldum ya benden bi tane daha var :) esimle cok tartisiyoruz gittigin her yere havluyla yastik kilifi mi gotruyosun pskolojin bozuldu diye kiziyodu anlatcam bunu tek ben degil diyeGittiğim yere kendi nevresim takımımı ve havlularımı götürürm ben
Ayyyy bu ne yaaaGörümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
Ben seni cok iyi anliyorum ayni dert bendede var hersene kaynanamgile gidiyoz eltimle altli ustlu oturuyolar ve biz eltimde kalkmak zorunda kaliyoruz ev kucuk assagida bekar kayınlarımda var daha ondan...aynennnn herseyi pis anlatsam banada kızarlar simdi burdaAh keşke burnumda tütüyor evim ama gidemiyorum. Etrafımdaki tanıdıklarıma anlatacağıma evet burda anlatıyorum ve eğer ki sen okumak istemiyorsan okumayabilirsin mesela. Vay be bugün de burdaki hatunlar hiç dedikodu yapmayan mübarek kadınlar, ama öyleyse gerçekten tebrikler :)))
Görümcem değil de eşimin annesi (kayınvalide demeye bile dilim varmıyor.) aşırı pistir.O evde Nasıl çarpılmadan yaşıyorlar anlamıyorum.
Kiler dolabında eski leş kokan ayakkabılar..
O ayakkabıların içinde yemyeşil olmuş,kurumuş ekmekler ve bir dünya ekmek kırıntısı..
Kaşık çekmecesinde örümcek ağları,güve yuvaları,kurtlar..Tanımlanamayan kir,pislik ve kırıntılar..
Duvara asılı kepçelerin içine dolmuş,ocaktan sıçramış,katranlaşmış yağlar..
Mutfaktaki divanın altında yıllardır duran yıkanmamış (herhalde kendi kendine temizlenecek..) taşlaşmış bulaşıklar..
Tuvalette her defasında sifonu çekmemek için tuvalet atıklarını (bildiğin dışkı) itelemek için yosunlaşmış bir sopa..
Yattığımız odada çekyatın altında arası tahta bezi gibi kapkara 4 tane kaynanaya ait kadın donu..
Bahçe kapısı çarpmasın diye konulan taşın altında yıllardır birikmiş vıngıl vıngıl kaynayan kurtlar..
Vıcık vıcık yağlı kapılar pencereler.
Doğalgaza geçilmesine rağmen hangi fikirle orada durduğunu bilmediğim 6 adet üzeri kayış bağlamış büyük tüp..
Temiz tencerelerin içinde birikmiş,kurumuş pis su izleri..
Gerçekten pis mi görümcen Bi düşün..
Ayyyy bu ne yaaaiyi kolera falan olmuyo onlar.Ben o eve bomba imha ekiplerinin giydiği kıyafetle anca giderim mecbursam
Merak etme yemeğinden yiyemiyorum. Yatağında yatıyorum resmen üzerim kokuyor bence o teşekkür etsin onun yatağını lütfedip yattığım için. Ayrıca bana iki yüzlü demek de sana kalmamış. Kardeşi demiyorsa sen hiç diyemezsin. Konumdan çekilip gider misin acaba? Ayrıca çok etkilendim gerçekten bu insanlık gösterinden. AlkışşşşşYoo dedikodu da yapariz elbet
Ama ekmeginden yedigim, evinde yattigim insanin arkasindan konusacak kadar iki yuzlu olmadim cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?