- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Bu konuyu actim cunku boyle yorunlar olmali hayatta dedim. Tesekkur ederim. Cok iyi anladim anlatmak istedigini. Oyle konular okuyoruz ki kimi zaman umarim fake bi konudur dedigim oluyor. Ben de dedim zaman zaman bosanmak en dogrusu olabilir diye. Hatta sevgilin evli olabilir mi dedim. Yok eminim degil diyen bi kullanico daha sonra sevgilim evliymis diye konu acmisti. Aslinda derdimin bu olmadigini anlayanlarin olduguna sevindim. Derdim soyleyis tarzi. Evet normal hayatta da oyle biriyim. Soylemek istedigimi cogu zaman en yumusak sekilde soylemeye calisirim. Cogu zaman yaparim. Sanirim burda da onu bekleyip bi coklari gibi yanildim.
Birde son dönemlerde şöyle bir sorun var.En ufak bir tartışmada konuşmak yerine üyeler hemen kibleniyor.Hoşuna gitmediyse hemen kib.Bende çoğu yorumlardan rahatsız oldum ama bir kere bile kimseyi kiblemedim.Ancak şahsına yönelik ağır bir hakaret olur,o zaman ne ala.
Ne bileyim . Kaç gündür bakıyorum,herkes pasif.Herkes tahammülsüz.Her KIB yapilan banlanmiyor ama...
Ne bileyim . Kaç gündür bakıyorum,herkes pasif.Herkes tahammülsüz.
Mune yok ya Kazen banliyor. O da insanin gozunun yasina bakmaz.
O zaman size guzel bir haber vereyim madem. Üyeler hakkında konu açmak yasaktır. Keşke forum düzenini sağlamak konusunda bir girişimde bulunmadan evvel, forum kurallarını okusaydiniz.Bu ne dusundugunu karsindakinin insan oldugunu ve duygulari,yasanmisligi,hayal kirikliklari oldugunu dusunmeden hatta hakaret edercesine yorum yapanlar olmaya devam ettikce belki de 100000000000 daha acilacak. Hem bi cok kisi bu konuyu actiysa haklilik payi vardir diye dusunmeyi neden secmiyoruz ki???
Mune yok ya Kazen banliyor. O da insanin gozunun yasina bakmaz.
İste onu ben de anlamiyorum. Sorun varsa doktora git bize neciler var bi de. O zaman bdv komple kaldirilsin herkes psikologa gitsin buraya yazcagina. Terbiyelerini kanitlicaklar guya. Konu sahibi zaten bastan belirtmis mesela, basliktan belli ne oldugu konunun. Okuma yahu kimse silah dayamiyor ki kafana.Hayır bir de bunu cinsellik bölümünde yapanlar var, aaa ne ayıp diyenler azarlayanlar, e ne işin var cinsellik bölümünde, yemek tarifi bulmayı mı umuyodun
Ama dünde sen aynı şeyi yapmadın mı?Hayır bir de bunu cinsellik bölümünde yapanlar var, aaa ne ayıp diyenler azarlayanlar, e ne işin var cinsellik bölümünde, yemek tarifi bulmayı mı umuyodun
Kim ne derse desin sivri dilli, ukala, her şeyi bilirler var burada. hatta duygusuz ve empati yapmadan yorum yazanlar var. o da yetmez dalga geçerler. bunu yapmak için geçerli ne bahaneleri olabilir ki...
Ama dünde sen aynı şeyi yapmadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?