Bu kadar yikici olunmaz!!!

Gerçek hayatını düşün, kimseseninle aynı özelliklere sahip değil değil mi? Kimi söylemeden kırk kez düşünür, kimi patavatsızdır, kimi etliye sütlüye karışmaz. Burası da aynen öyle. Hepimiz farklı insanlar, farklı kişilikleriz. O yüzden farklı farklı usluplarla farklı yorumlar yapıyoruz. Buranın güzelliği de bu bence. Çok sesliyiz. Kırmamak için doğruları söylemeyecek ya da yumuşatacak insanlar olduğu gibi çatır çatır gerçekleri önümüze yığan insanlar da var. Kötü değil aksine güzel bişey bu. Çünkü gerçek hayatta bu tip yorumların karşımıza çıkma olasılığı çok düşük.

Yorumlar ne kadar sert olursa konu o kadar ters tepebiliyor. Bosannn, ne yapacacaksin o adami tarzinda yorumlari okuyan kadin kafasinda bosanma dusuncesi olsa bile bosanmaz. Bu insan psikolojisi , ornek siyaset bolumu, ayristirmalar bundan doguyor. Sorun konu sahibine gercekten yardim mi etmek istiyorsun, yoksa sadece begeni mi almak istiyorsun.

Birde son dönemlerde şöyle bir sorun var.En ufak bir tartışmada konuşmak yerine üyeler hemen kibleniyor.Hoşuna gitmediyse hemen kib.Bende çoğu yorumlardan rahatsız oldum ama bir kere bile kimseyi kiblemedim.Ancak şahsına yönelik ağır bir hakaret olur,o zaman ne ala.

Her KIB yapilan banlanmiyor ama...

O zaman size guzel bir haber vereyim madem. Üyeler hakkında konu açmak yasaktır. Keşke forum düzenini sağlamak konusunda bir girişimde bulunmadan evvel, forum kurallarını okusaydiniz.

Ben kk da bir türlü eziyet cekenin aldatilanin saygisizliga hakarete ugrayanin bosandigini gormedim iki ornek var hatirladigim biri annesine saygısızlık yapilan bir kadin digeri adamin universiteden arkadasiyla oldugundan şüphelenen ve en sonunda onlari yakalayan kadindi
Tabii baskalari da olabilir ama cok nadir
Durum ne kadar kötü olursa olsun asla bosanmak gecmiyor akillarindan bosanmaktan ölesiye korkuyorlar isin sonunda ya adam bunlari terk ediyor ya bunlar adami cekip çocuklarını bahane ediyor
En son asama da buraya konu acan babamdan nefret ediyorum annem surekli babamdan dayak yiyor yada babam maasini metresiyle yiyor bizi ac birakiyor bize kötü davraniyor yazan cocuklar
Psikoloji gitmis
Analarina sorsan her seyi cocuklari icin yapmistir katlanmistir en fedakar ana odur
Ben artik bosanmanin elzem oldugu durumlarda bile bosanmaya yanasmayan kadinlara cek o zaman yazasim geliyor

Hayır bir de bunu cinsellik bölümünde yapanlar var, aaa ne ayıp diyenler azarlayanlar, e ne işin var cinsellik bölümünde, yemek tarifi bulmayı mı umuyodun
İste onu ben de anlamiyorum. Sorun varsa doktora git bize neciler var bi de. O zaman bdv komple kaldirilsin herkes psikologa gitsin buraya yazcagina. Terbiyelerini kanitlicaklar guya. Konu sahibi zaten bastan belirtmis mesela, basliktan belli ne oldugu konunun. Okuma yahu kimse silah dayamiyor ki kafana.

Ya of hanımefendi cidden lüzumsuz yani...

Yapıcı yorum istiyorsanız buraya gelip kocalarınızın ne hırsızlığı, ne aldatması ne sapıklığını bırakmayıp adamı gömmeyeceksiniz. Ne yapalım adam eşini başka erkeklerle düşünüyorsa kadın gelip öldüm bittim psikolojim çöktü iğreniyorum o adamdan derse ne diyelim ? "Ay canım ya iyi tatafından bak" mı ???

Adam karısını dövüyor kadın perişan ne diyim ? Aldatan adama ne diyim ?

Madem kötü yorum istemiyorsanız gömmeyin burda adamları, itin bir tarafına soktuğunuz adama ben ne yapıcı yorum yapıcam ya!

Canım duyarlılığın için seni tebrik ederim, haklısın üslup çok önemli herşeyden önce empati.. Ama ne yazık ki çoğu zaman bazı üyeler insanı çileden çıkarıyor ve maalesef eleştirinin dozu artıyor misal vermeyeyim... Nys ben artık yorum dahi yapmıyorum. Vaktime yazık okuyup geçiyorum tabi her konuya söyleyecek sözü olan 7/24 het konuda bilgili ilişki profesörleri var tabiki sorma! Ben hiç ciddiye almıyorum rahatsız olanlarda almasın...
Kısacası canım bu platformda ağzı olan konuşuyor anlamış, anlamamış, tecrübeli, tecrübesiz. derdin varsa ee kendin çözemiyorsan danış ama gelecek yorumlarada hazırlıklı ol....
Hakikaten konusuna anlam verip yardımcı olabilirim belki diye düşünen, konuya dahil olan insanları saygıyla alkışlıyorum...

Kim ne derse desin sivri dilli, ukala, her şeyi bilirler var burada. hatta duygusuz ve empati yapmadan yorum yazanlar var. o da yetmez dalga geçerler. bunu yapmak için geçerli ne bahaneleri olabilir ki...

Ama dünde sen aynı şeyi yapmadın mı?

Allah aşkına dün ben ne yaptım yahu, ne ilgisi vardı konuyla da seks hayatını döktü ortaya o üye, suçlu ben oldum hee, cok mu normal geldi size cumaları ikişer haftasonları üçer kere yapıyoruz diye yazması, bugün haftasonu ve ben o üyenin 3er kez seks yaptığını kendi beyanından biliyorum, hoş mu mahremini bilmem Hayır bir de sen muhafazakâr mutaassıp çizgide bir kadınsın

Cinsellik bölümünde eşlerinizle kaçar kez birlikte oluyorsunuz diye bir konu olsa ve o yorumu yapsa amenna

Bosan demek var bosan demek var.
Karsi tarafi kucumser ezer hor gorur sekilde bosan denilince bende sinir oluyorum ancak mantikli sekilde cozum sunup bunlarda sana derman olmazsa bosanmayi dusunmelisin deniyorsa saygi duyarim.

Su da hir gercek buradaki bir cok konu bir hisimla aciliyor. Bazen ofkeden eksik anlatiliyor yada anlatilirken yanlis kelimeler kullaniliyor. Sonuc yorumlar ve konu ona gore degisiyor. Misal gecen konu vardi. Esim karnima cantayla vurdu diye acilmis sonra yok vurmadi cantayi sertce bana verdi ye donmus. Ikisine yapilan yorum ayni olmaz olamaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…