- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Beni onlar çok kandırdılar birkere ben kaldırayım dedim yaaa hemende yuttular şaşılacak iş:)Bi mantolama yaptirsam da hayata bağlansam
Onu bunu da bilezik vercem diye kandirirsam olur bence bu iş
Kelimeyi mi yanlış kullandım ne şoku bu olabilir ya dikkat etmedim o kadar :))Bir fotosu olsaydı keşke ben hala inanamıyorum kesin mantolama değildir o..
Aman tanrım yoksa şoka mı girdim kız ben?
Çıkarın beni burdan..
Şimdi oğlu oturmasa kazandığı paradan kira ödeyecekti başka eve dolayısıyla siz iki harcarken bir harcamaya baslayacaktiniz. Matematik bu yalan söylemez. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz tabiiOnların evinde bedava oturan oğulları ben değil yani meraklısı değilim bunu konularımı bilenler bilir :)
Eşim bu evde oturmasa zaten evlenmeyecekmiş ben veya başkası için değişmeyecekti bu durum bu ev ona verilmiş şuan sözde gibi gözüksede zaten bu evi alan dedesi için ev eşimin evi zaten :)Şimdi oğlu oturmasa kazandığı paradan kira ödeyecekti başka eve dolayısıyla siz iki harcarken bir harcamaya baslayacaktiniz. Matematik bu yalan söylemez. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz tabii
Bunlara böylesi lazım anladım bende onlara onlar gibi davranıyorum artık kendilerini çok uyanık sanırlarda...Siz gerçekten normal değilsiniz .Allah Eşinizin ailesine kolaylık versin
Bence şöyle doğalgazı az yakacak ve tasarruf edecek hem de sıcak evde oturacak. Aa ama bu da uymuyor çünkü o evde sadece eşi oturuyor ve yakıt parasini da esi veriyor. Ters mantık oldu bu.valla kusura bakmayin da ben konuya pek hakim olamadim. Siz kv nin evi icin mantolama icin bileziklerinizi verebileceginizi soylediniz ? Dugundeki paralari nasil geri alabiliyorsunuz ? :)
Manto şoku..Kelimeyi mi yanlış kullandım ne şoku bu olabilir ya dikkat etmedim o kadar :))
Bu kötü bak. Bir eve satacakmis sizi.Eşim bu evde oturmasa zaten evlenmeyecekmiş ben veya başkası için değişmeyecekti bu durum bu ev ona verilmiş şuan sözde gibi gözüksede zaten bu evi alan dedesi için ev eşimin evi zaten :)
Yani bizden çaldıklarını bir nevi verecekler bu harcamaya bize vermediler şuan eve verecekler yani gerçi çok çok zarar ettilerde her konuda hak yemek başka birşeye benzemiyor bunada şükür :)valla kusura bakmayin da ben konuya pek hakim olamadim. Siz kv nin evi icin mantolama icin bileziklerinizi verebileceginizi soylediniz ? Dugundeki paralari nasil geri alabiliyorsunuz ? :)
Satsaydı çoktan satardı beee 2,5 yıl olmuş görücü usulü evlenmişim yani kaybedecek neyi vardı :)Bu kötü bak. Bir eve satacakmis sizi.
anladiiim :) sen bileziklerini veremeyecegine gore onlar cepten vereceeekkk :)Yani bizden çaldıklarını bir nevi verecekler bu harcamaya bize vermediler şuan eve verecekler yani gerçi çok çok zarar ettilerde her konuda hak yemek başka birşeye benzemiyor bunada şükür :)
Yok beee bence bu eve mantolama kar etmez yıkıp baştan yapmak lazım:))Manto şoku..
Neyse çıktım şimdi.
Ömür boyu mutlu olursun artık ne güzel mantolama bitti.)
Diğer türlü bilezik için getirdikleri ortaya çıkacak çünkü...anladiiim :) sen bileziklerini veremeyecegine gore onlar cepten vereceeekkk :)
Ne oldu kızAh ulan dünya !
İşte evi vermeseler evlenmeyecekmis. Tee en başından bahsediyorum . Siz dediniz ya ev olmadan evlenmezmis.Satsaydı çoktan satardı beee 2,5 yıl olmuş görücü usulü evlenmişim yani kaybedecek neyi vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?