Bu kadar zamandır aklım nerdeymiş?

Onların evinde bedava oturan oğulları ben değil yani meraklısı değilim bunu konularımı bilenler bilir :)
Şimdi oğlu oturmasa kazandığı paradan kira ödeyecekti başka eve dolayısıyla siz iki harcarken bir harcamaya baslayacaktiniz. Matematik bu yalan söylemez. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz tabii

valla kusura bakmayin da ben konuya pek hakim olamadim. Siz kv nin evi icin mantolama icin bileziklerinizi verebileceginizi soylediniz ? Dugundeki paralari nasil geri alabiliyorsunuz ? :)

Şimdi oğlu oturmasa kazandığı paradan kira ödeyecekti başka eve dolayısıyla siz iki harcarken bir harcamaya baslayacaktiniz. Matematik bu yalan söylemez. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz tabii
Eşim bu evde oturmasa zaten evlenmeyecekmiş ben veya başkası için değişmeyecekti bu durum bu ev ona verilmiş şuan sözde gibi gözüksede zaten bu evi alan dedesi için ev eşimin evi zaten :)

valla kusura bakmayin da ben konuya pek hakim olamadim. Siz kv nin evi icin mantolama icin bileziklerinizi verebileceginizi soylediniz ? Dugundeki paralari nasil geri alabiliyorsunuz ? :)
Bence şöyle doğalgazı az yakacak ve tasarruf edecek hem de sıcak evde oturacak. Aa ama bu da uymuyor çünkü o evde sadece eşi oturuyor ve yakıt parasini da esi veriyor. Ters mantık oldu bu.

Yani bizden çaldıklarını bir nevi verecekler bu harcamaya bize vermediler şuan eve verecekler yani gerçi çok çok zarar ettilerde her konuda hak yemek başka birşeye benzemiyor bunada şükür :)

Yani bizden çaldıklarını bir nevi verecekler bu harcamaya bize vermediler şuan eve verecekler yani gerçi çok çok zarar ettilerde her konuda hak yemek başka birşeye benzemiyor bunada şükür :)
anladiiim :) sen bileziklerini veremeyecegine gore onlar cepten vereceeekkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…