- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
OlmazAferin kız. Bir yemege cagirirsin artık kaynananla kayinbabani? Olmaz mi
Nasil kaçırıyor kız ben onu bilmiyorum bak.OlmazKaynana salatayı kaçırıyo
İftara çağırmıştı kadını,çoooook emekli yemekler yapmıştı,kadın giderken kalan salatayı götürmüşNasil kaçırıyor kız ben onu bilmiyorum bak.
Ama ben tereliyenin fan ıyımbomba eğlenceli
İftara çağırmıştı kadını,çoooook emekli yemekler yapmıştı,kadın giderken kalan salatayı götürmüş,doymadıysa demek,Allah gözünü doyursun
Şimdi ben kadına bişiy diyemedimyamyam a bak
Hani dolmaydı borekti cok yapilir ya verirsin ondan saklama kabinda ama salata götürmek nasil bir açlık tir
Ajlıkkk cok kotu bisii
Şimdi ben kadına bişiy diyemedim
Tereliye bayram seyran giderken tek soğuk çay götürüyorlardı"layığı bu" diye..
Evinde de "layığı bu" diye çay tabağınde verdiyse yemekleri
Ama kaynana süslü tabakla değil de çay tabağıyla koymuş bikere turşuyu,rövanşını aldıysaYapmamıştır o kadarini herhalde.
Yani insallah yoktur oyle birsey
Ay ben bunlari kaçırmışım yaaaAma kaynana süslü tabakla değil de çay tabağıyla koymuş bikere turşuyu,rövanşını aldıysa
Merhabalar herkese.Bayağı bir süredir yoktum.Buradaki tavsiyelere uyup kendimi meşgul ettim haftanın üç günü doluyum çeşitli şeylerle uğraşıyorum ve gerçekten bu bana çok iyi geldi.
Konum bilindik bir konu aslında evin mantolaması:)Şükür ki bu sorunu çözdük sonunda ama hala nasıl çözüldü şoktayım...Cinlik mi dersiniz hinlik mi artık ne derseniz eşime ailesine bileziklerimden verebileceğimi bu şekilde yaptırmak istediğimizi belirttim gidip söyle dedim oda gidip tabiki bunu söylemiş ve iki güne kalmadan usta fiyat vermeye geldi şok oldum.Malesef doların artmasıyla herşey iki katına çıkmış ve doğru düzgün duvar olmayan (camlarımız büyük ve duvardan daha çok) bu eve bayağı bir yüksek fiyat verdiler ben bu bütçenin bizi aştığını yaptırmak istemediğimi söyledim ve tabiki bilezikleri vermedim.Onlarda oltaya gelip geri dönemedi(çünkü vazgeçselerdi bilezikler için getirdiklerini kanıtlayacaklardı) ve eşimin dediğine göre kaporoyu vermişler şükür ki düğünümüzde hakkımız olan parayı bu şekilde verecekler artık gam yemem ev onların ama olsun bu şekilde helal hoş olsun.
Bunun neresi dert diyeceklere eşimin ailesi benim için dert cevabını veriyorum herkese iyi günler :)
Yoook be onlara kafamı takıp üzülecek kadar vaktim yok artık :))
Çok şükür:) işte kavga gürültü olmadan işini böyle yapan insanlar favorim:)Merhabalar herkese.Bayağı bir süredir yoktum.Buradaki tavsiyelere uyup kendimi meşgul ettim haftanın üç günü doluyum çeşitli şeylerle uğraşıyorum ve gerçekten bu bana çok iyi geldi.
Konum bilindik bir konu aslında evin mantolaması:)Şükür ki bu sorunu çözdük sonunda ama hala nasıl çözüldü şoktayım...Cinlik mi dersiniz hinlik mi artık ne derseniz eşime ailesine bileziklerimden verebileceğimi bu şekilde yaptırmak istediğimizi belirttim gidip söyle dedim oda gidip tabiki bunu söylemiş ve iki güne kalmadan usta fiyat vermeye geldi şok oldum.Malesef doların artmasıyla herşey iki katına çıkmış ve doğru düzgün duvar olmayan (camlarımız büyük ve duvardan daha çok) bu eve bayağı bir yüksek fiyat verdiler ben bu bütçenin bizi aştığını yaptırmak istemediğimi söyledim ve tabiki bilezikleri vermedim.Onlarda oltaya gelip geri dönemedi(çünkü vazgeçselerdi bilezikler için getirdiklerini kanıtlayacaklardı) ve eşimin dediğine göre kaporoyu vermişler şükür ki düğünümüzde hakkımız olan parayı bu şekilde verecekler artık gam yemem ev onların ama olsun bu şekilde helal hoş olsun.
Bunun neresi dert diyeceklere eşimin ailesi benim için dert cevabını veriyorum herkese iyi günler :)
Tereli bi de düşünsene kaporayı veriyorlarmış ama gerisini ödemeyince senin altınlar gidiyormuş
O zaman Allah bize sabır versin.
Kesin düştü aklına ahanda yeni dert tereli ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?