Bu kadar zamandır aklım nerdeymiş?

Nasil kaçırıyor kız ben onu bilmiyorum bak.
Ama ben tereliyenin fan ıyım bomba eğlenceli
İftara çağırmıştı kadını,çoooook emekli yemekler yapmıştı,kadın giderken kalan salatayı götürmüş,doymadıysa demek,Allah gözünü doyursun

İftara çağırmıştı kadını,çoooook emekli yemekler yapmıştı,kadın giderken kalan salatayı götürmüş,doymadıysa demek,Allah gözünü doyursun
yamyam a bak

Hani dolmaydı borekti cok yapilir ya verirsin ondan saklama kabinda ama salata götürmek nasil bir açlık tir
Ajlıkkk cok kotu bisii

yamyam a bak

Hani dolmaydı borekti cok yapilir ya verirsin ondan saklama kabinda ama salata götürmek nasil bir açlık tir
Ajlıkkk cok kotu bisii
Şimdi ben kadına bişiy diyemedim
Tereliye bayram seyran giderken tek soğuk çay götürüyorlardı"layığı bu" diye..
Evinde de "layığı bu" diye çay tabağınde verdiyse yemekleri

Ama kaynana süslü tabakla değil de çay tabağıyla koymuş bikere turşuyu,rövanşını aldıysa
Ay ben bunlari kaçırmışım yaaa hatirladigim iftarda ac kaldıkları ydı fasulye ve dolma vardi dolma da kucuktu
Bence kaynana bilerek çağırmış olabilir durumumu görün diye düşünüp üzülmüştüm ama.kaynana da para var galiba mantoloma yapcak ulan kaynanaaaaa.

bu hayatta herkesin imtihanı farklı. eşinin ve ailesinin de sensin.
ALLAH hepsine sabır versin.
Sana da biraz vicdan,akıl,merhamet.

Üşenmeyip bütün konularınızı okudumm sabah sabah çok eğlemdim :)
Bu kadar basit sorunları büyütmeyin bence ya. Hayattan zevk alamaz hale gelmişsiniz resmen.
Takıntı olmuşlar onlar artık sizin için.
Boşverin ne yaparlarsa ne derlerse desinler siz önünüze keyfinize bakın.

Çok şükür:) işte kavga gürültü olmadan işini böyle yapan insanlar favorim:)

Teşhis Obsesif kompülsif bozukluk. Tedavi kv kp ve görümce üçlüsüne bi iple sıkıca bağlanıp takıntıların üstüne gitmek.

Tereli bi de düşünsene kaporayı veriyorlarmış ama gerisini ödemeyince senin altınlar gidiyormuş. Ay Allah korusun. Daha bi ömür susmazsın.

şu gelinlere zaten altın değil altın madeni takıyorlar diye şüphe ediyordum evet. o kadar koca yada ev ile ilgili mantolomaya konu olacak kişinin parasının bereketi yokken bu bileziklerin bir tanesi bile nerdeyse tüm her şeye yetiyor çözemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…