Bu kadar zamandır aklım nerdeymiş?

Bence şöyle doğalgazı az yakacak ve tasarruf edecek hem de sıcak evde oturacak. Aa ama bu da uymuyor çünkü o evde sadece eşi oturuyor ve yakıt parasini da esi veriyor. Ters mantık oldu bu.
Evime doğalgaz kar etmiyordu çünkü petekler yetersiz ve işlevsiz evi görmüş bilmiş gibi konuşmayalım:)

Yok ordaki "M"milat değil.. Mantolamadan önce,mantolamadan sonra olarak yazmıştım
Oda olur :))Geçende mevlüt okutacaktı kayınvalidem beni artık aramadığı için hem eşime hem anneme söylemiş gelsin diye annemle başka plan yapıp gitmedik artık ciddi anlamda uzak durup kafa dinliyorum yani :))

Evime doğalgaz kar etmiyordu çünkü petekler yetersiz ve işlevsiz evi görmüş bilmiş gibi konuşmayalım:)
Tahmin ettim işte. Aynen ben de hem çok ödeyip hem isinmiyordunuz dedim. Şimdi daha az ödeyip ısınacaksiniz. Böylelikle parayı cikaracaksiniz. Onların da cebinden para çıkacak ödeseceksiniz. Ama sorsak evde oturmak istemeyip kira vermek istiyorsunuz. Yoruldum be.

Beni onlar çok kandırdılar birkere ben kaldırayım dedim yaaa hemende yuttular şaşılacak iş:)
Şimdiye kadar niye kıl edemedin kız sen bunucık cık cık
aslında kaynananla aynısınız,çatışmanız ondandı,geç kaldın geç,neyse geç oldu temiz oldu,güle güle otur,içten de sen yalıtım yaptır,tadından yenmez:))
Bir üçkağıtla da tapuyu alırsın,adının hakkını verirsin

Yalnız takılacak olan mantolama panellerinin yeterli izolasyonu olup olmadığını, kaç santimlik paneller olduğunu sor, gerekli aralıklarda dübellenmesi gerektiğini ve eğer öyle olmazsa yarım yamalak işlerden hoşlanmadığını , ucuza kaçarlarsa ısınma maliyetinin düşmeyeceğini ve faturaları kendilerine vereceğini de söyle :) )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…