- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evime doğalgaz kar etmiyordu çünkü petekler yetersiz ve işlevsiz evi görmüş bilmiş gibi konuşmayalım:)Bence şöyle doğalgazı az yakacak ve tasarruf edecek hem de sıcak evde oturacak. Aa ama bu da uymuyor çünkü o evde sadece eşi oturuyor ve yakıt parasini da esi veriyor. Ters mantık oldu bu.
Offf şimdi de bunun için konu acar durursun sen..Yok Bence ev bu haliyle süper olmuştur sana öyle gelmiştir manto iyidir..Yok beee bence bu eve mantolama kar etmez yıkıp baştan yapmak lazım:))
Evet bu durumu önemseyen o ben değilim benden önceki bir düşünce yani sebep ben değilim:)İşte evi vermeseler evlenmeyecekmis. Tee en başından bahsediyorum . Siz dediniz ya ev olmadan evlenmezmis.
Geçti onlar canım geçti ayda yılda bir görüyorum hal hatır bu kadar eşimle gidip geliyorum yarım saat :))
Yoook be onlara kafamı takıp üzülecek kadar vaktim yok artık :))Offf şimdi de bunun için konu acar durursun sen..Yok Bence ev bu haliyle süper olmuştur sana öyle gelmiştir manto iyidir..
Artık derken?Yoook be onlara kafamı takıp üzülecek kadar vaktim yok artık :))
Aynen hahahaha :)) vaktim çokken milattan önceydi şimdi vaktim yokken ki zamanı yaşıyorum milattan sonrayı :))Artık derken?
Olay M. Ö ve M.S durumuna mi döndü ne?Ayyy güzel oldu bu espri
Yok ordaki "M"milat değil.. Mantolamadan önce,mantolamadan sonra olarak yazmıştımAynen hahahaha :)) vaktim çokken milattan önceydi şimdi vaktim yokken ki zamanı yaşıyorum milattan sonrayı :))
Oda olur :))Geçende mevlüt okutacaktı kayınvalidem beni artık aramadığı için hem eşime hem anneme söylemiş gelsin diye annemle başka plan yapıp gitmedik artık ciddi anlamda uzak durup kafa dinliyorum yani :))Yok ordaki "M"milat değil.. Mantolamadan önce,mantolamadan sonra olarak yazmıştım
Tahmin ettim işte. Aynen ben de hem çok ödeyip hem isinmiyordunuz dedim. Şimdi daha az ödeyip ısınacaksiniz. Böylelikle parayı cikaracaksiniz. Onların da cebinden para çıkacak ödeseceksiniz. Ama sorsak evde oturmak istemeyip kira vermek istiyorsunuz. Yoruldum be.Evime doğalgaz kar etmiyordu çünkü petekler yetersiz ve işlevsiz evi görmüş bilmiş gibi konuşmayalım:)
Şimdiye kadar niye kıl edemedin kız sen bunuBeni onlar çok kandırdılar birkere ben kaldırayım dedim yaaa hemende yuttular şaşılacak iş:)
Şimdiye kadar niye kıl edemedin kız sen bunucık cık cık
aslında kaynananla aynısınız,çatışmanız ondandı,geç kaldın geç,neyse geç oldu temiz oldu,güle güle otur,içten de sen yalıtım yaptır,tadından yenmez:))
Bir üçkağıtla da tapuyu alırsın,adının hakkını verirsin
Kız ısınsın bir,iliği kemiği dondu kaç senedir,bölge neresi bilmiyorum da soğuk memleketse yazık bu kıza da yav:))morsever ermiş muradına biz çıkalım kerevetine
bu kış tişörtle gezer artık evdeKız ısınsın bir,iliği kemiği dondu kaç senedir,bölge neresi bilmiyorum da soğuk memleketse yazık bu kıza da yav:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?