Bu kadarda yapılır mı :((

Hala kendınızı suçluyorsun tek bır sucun yokken 3 saat gecıkmesının sebebi
ölüm olur (Allah korusun) kalım olur bısey olur yani ama arkadaslarım tutuo diyemez
bu senı sevmediği anlamına gelıyor bunu nasıl göremıyosunuz .
Çünkü seven adamın arkadaşlarıda bilir ve asıl onlar yollar hadi git yengeye diye..
İnşallah çok gç olmadan daha fazla kendını yıpratmadan bu ısten vazgecersın
hee ama söyle bı tavsıye verebılırm konusun size neden böyle yaptıgını anlatsın açıklaması herseyı degıstırebılır

arasın zaten sadece dinlicem dediğin gibi hiçbir açıklması yok ama ben ona gelme dedim ya o yüzden inat yaptı! hala yüzü yok ki arayamıyor, sadece süründürmek istiyorum

Anladım seviyorsun sen baya ayrılmak istemiyorsun , iye aramıyor meraktayım ilk gün kötüde geçmemmiş biraz sabret elbet arayacak ama aradığında lütfen hemen yumuşama aradığında muhtemelen bahaneler sunacak bi dolu inanma onlara üstüne git biraz çünkü gözyumarsan hep böyle soumsuz olabliir

ayıp etmiş sana..
gurur yapmakta haklısın canım...
biraz çek kendini o arasın seni bekle...

Bu ilişkiden hayır gelmez.

Yaşın da küçük değil ki böyle bir adama bu kadar bağlanmışsın.

Ayrıca çok da taviz vermişsin adam seni ağaç gibi bekletiyor,ertesi gün tekrar buluşalım kaçta hazır olayım vs. diyorsun.

Pişman etmek istiyorum diyorsun da o şimdi Londra'ya gidince gününü gün edecek sen aklına bile gelmezsin emin ol.

Sen de burada üzüldüğünle kalacaksın.

Biraz ağır gelebilir ama gerçekler bu maalesef,bu çocuk seni kandırıyor.

dediğim gibi ben inat etmek istemedim aramasaydım bu sefer ben pişman olacaktım şuan dahiç pişman değilim,ben de yurtdısındaydım orada hayat akşam 5 de bitiyor orada kimsesi yok zaten buraya gelincede birden şaşırdı ne yapacagını,ama sürünecek inş. engeç 1 haftaya kadar arıcak o!!

ohoo dırek postalaa arkana bıle bakmaa adam bastan sana gosterıyo kıslıgını ,kac yıllık sevgılıler yapmıo bunu acı soledım ama abence uzulerekten boşver

Kızım arkana bile bakma,Hayat böyle geçer mi?!!

Biraz ağır olacak ama bir erkek seviyorsa yanından ayrılmak bile istemez..Adamın umurunda bile değilsin.Ben bunu anlarım,ne demek şu saatte görüşürüz deyip gelmemek,aramamak!!! Sen çok bile üstüne düşmüşsün...

hepiniz haklısınız kızlar! valla kimse benden kıymetli değil! ama dediğim gibi arıcak!! olmadı zaten agustosta geldiğinde o çıkar karşıma ben sustukça ! beni nasıl pişman ettiyse oda pişman olacak!

YAŞASIN KADIN OLMAk

adam dugune kapıdan bakmaya gıtmıs. kalakalmıs yaptıgı terbıyesızlık.
ve hala senı aramamıs gıderken bıle ınadın sırasımıymıs.. ben sevgısınden suphe ederdım senın yerınde olsam.
ayrıcada eltıni her bulamadıgında aramanda sankı hos degıl:)
Ben senı bılıyorum, eskı uyelıgımle asker bekledıgın zamanlardan hıcte tavız verıcek bırı degılsın hatırladıgım kadarıyla.
o yuzden senı uzmesıne hıc ama hıc ızın verme.

sen çok bağlanmışsın ama karşındaki insan adam değil, şimdi arkadaşlarına aşkım desin , onlarla telefona konuşsun onlarla hayal kursun sen sakin olmaya çalış ama sakın bana kızma sen hiç hayır diyebilecekmişsin gibi gelmiyor bana aradığında deger veren erkek gerçekten kendini belli eder kimse senden değerli değil en vazgeçilmez dediğimiz insanlar bile hayatımızdan silnip gidiyor...

eltiyi aramaktan başka çarem kalmadı ki,
evet canım asker beklediğim kişi ile 1,5 yıl oldu ayrılalı askerden geldikten 2 yıl sonra ayrıldık onunlada ondan sonra bu görüştüğüm ilk kişiydi işte, yine taviz vermiyorum gerçekten etkilenmiştim ama burnunu sürtmeden olmaz! olursada olur olmazsada olmaz neleri unuttum bunumu unutmıcam?

care aramayacaktın ki. senı onemsese arardı zaten. sen gene ıyı aramıssın.
aynen oyle, ben o zaman ki asker bekleyenlerden evlenenler felan olmustur dıye dusunmustum.
tavız vermedıgını hatırlıyorum, eskı sevgılınde evlılık konusundan felan cok fazla bahsetmıyordu askerdeyken bunamadıysam:)
o zaman ki muhabbetlerde guzeldı.
burnunu kesınlıkle surtmelisin yani baya baya:)
tabıkı kımse vazgecılmez degıl. kendını hınt kuması sanmasın. uzdurme kendını kımseye bencede.

aynen çok iyi hatırlıyorsun canım :) ozaman ki nick in neydi senin? 15 ay it gibi bekledim askerden önce aileleri tanıştırmıştık askerden geldi 2 yıl geçti ailenle konuş gelcez dedi konuştum buyursunlar gelsinler dediler, bizimki ben yapamıcam dedi defolup gitti benı herkeze aileme rezil etti ama allah verdi belasını iki yakası bir araya gelmiyor.

buna gelecek olursak ben yufka yürekliyim çook sabırlıyım ilk önce dinlicem baktım kafa ma yatmıyor allah ne verdiyse inan hiç mi hiç umrumda degil dediğim gibi 4 yıllık ilişkimi unutmuşum ben neler yaşamışım neler bu na mı minnet edicem

Hafızam bıraz fazla sey bırıktırıyor:)) cogu aklımda:)
nıkım neydı dur ben anlatayım sen tahmın etmeye calıs bılmece gıbıyım ya, o zamanlar kucumendım. sız hepınız asker beklıyordunuz bır tek ben beklemıyordum.sızınkıler gelınce benım ki yenı gıdecektı ben sızınle staj yapmıstım:) hatta ve hatta bı ara senınle cok ufacık bı sebepten ufacık tartısmıstık:))
haketmıs pislik, ama o zamandan zaten evlılıkten kacan bır yapısı varmıs her serde bı hayır olurmus.
bosver, aıleler bızı affeder el oglu gıbı rezıl etmez en azından.
aynen oyle, ne kadar mantıklı bır acıklama yapabılır bılemıcım aman kendı kaybeder.

Terbiyesiz, vurdumduymazın teki zaten Londra'ya da gidiyormuş unutun gitsin bence değmez bu tip adamlar için kendinizi heder emeyin size değer verecek bir insan bulun. bakın o zaman aradaki farka aşk neymiş sevmek değer vermek neymiş en ince ayrıntısına kadar fark edeceksiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…