- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
şımdı bu adam vedalaşmadan londraya mı gıttı
evetikizinin o üzülerek eve git demesi her kulagıma geldiğinde aglıyorum
agustosta temelli gelecek...
ya ama bu da yapılmaz kı
ınsan bı hafta hadı 3 gün olsun dünyanın öbür ucuna gıtcek olsa sevdıgının ıkı dakıka bıle olsa yanına uğramaz mı
vedalaşmaz mı ...
hıç aradı mı gıttıkten sonra?
ya bırşey sorcam, geldığınde bı olay felan oldu mu
yanı şöyle sız bırbırınızı ılk defa gördünüz, lütfen kızma ama,
belkıde hoşlanmadı senden
ondan böyle bı ök....lük yaptı dıcem başkada aklıma bırşey gelmıyor
nasıl bi terbiyesizlik ya kaç kere ekmiş seni benm eski sevgilim doğum günüm için amcasının mevlüdüne gitmemişti tabi ben sonradan ögrendim ama neyse,sana bi örnek olsun diye yazdım insan sevdiğinin yanında olmak istemez mi bide vedalaşmadan gitmek falan çok ayıp etmiş,ilk gün buluştuğunuz da aranızdaki elektirik nasıldı,çok fazla üstüne düşmüşsün bence arama artık istiyorsa bırak o seni arasın sorsun fazlaca sorumsuz davranmış..hatta hiç görüşmesen yeridir :S
geldiğinde işte yüzyüze bi olay olmadı yarım saat sonra alıcam dediğinde 3 saat geçince bende kızdım gelme dedim tek yaşanan olay bu
okadar çok aramamın sebebi çok kızdı bari ben inatlaşmıyım diyeydi bende inat etseydim pişman olacaktım çünkü şimdi enazından ben yaptım o istemedi diyebiliyorumgittiğinden beri hala aramadı
RABBİM bana güç kuvvet versin ki sürüm sürüm sürünsün peşimde! agustosta temelli gelecek zaten! ozaman çıkar karşıma! yüzü yok aramaya ama 1 hafta veriyorum size kızlar arıcak! ama aradığında nasıl davransam onu bilmiyorum
Tatlım hala nasıl davransam dıyorsun dunyada erkek mı bıttı . ayrıl gıtsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?