Altında son model arabayla geziyor ve ben hala alamadığım arabanin borcunu ödüyorum.
hamile olduğumu söylediğim halde dışarı çıkmadı ve arayıp sormadı ....bu kadar kalpsiz ve namus yoksunu olabilir mi bir insan ...
Zaten hep böyle değil midir? Elini bırakmaz,aşk dolu iki sevgi sözcüğü söyler,sonra bizim kızlarımız da hoop güveniverir. Ondan sonra aldırılan bebekler.Hamile idim evet şu an değilim kendimde saglikci olduğum için o da öyle kan testimi gösterdim o anda.fake olsaydım keşke de şu an kendim bile inanmak istemiyorum.araba sürerken bi elimi tutardı sürekli sevdiğini soykerdi
Notere gitmeden resmi evrakları görmeden nasıl parayı verdiniz anlayamadım açıkcasıHamile idim evet şu an değilim kendimde saglikci olduğum için o da öyle kan testimi gösterdim o anda.fake olsaydım keşke de şu an kendim bile inanmak istemiyorum.araba sürerken bi elimi tutardı sürekli sevdiğini soykerdi
Notere gidecekken abisi zaten dunuruz bu saatten sonra akrabayiz dedi araba benim çok yakın arkadaşımın dedi.bizde borcumuza sadık aileyiz parayı verdik arabayı aldık ama notere gitmedik.babam sonrasında arabanın gerçek sahibini buldu ve araba kiralık araba çıktı .Notere gitmeden resmi evrakları görmeden nasıl parayı verdiniz anlayamadım açıkcası
Adam belliki ş..
Kendine yazık etmişsin
Şahitle yinede şikayetçi olabilirdin arabanın gerçek sahibi bilen birisi daha madem abisi onuda kandırmış bu konuda yardımcı olsaymış diycem ama bence abisinden daha karaktersizNotere gidecekken abisi zaten dunuruz bu saatten sonra akrabayiz dedi araba benim çok yakın arkadaşımın dedi.bizde borcumuza sadık aileyiz parayı verdik arabayı aldık ama notere gitmedik.babam sonrasında arabanın gerçek sahibini buldu ve araba kiralık araba çıktı .
Canım organize işler diye film vardı ya aynı o hesap.abisi ni sozde silmisler hayatlarından ben ablasından ogrendigimde uyardım bilmiyor sandim.dedim son kez elini tutuyorum abin dolandırıcı (ki kendi si de biliyormuş ablası dedi ) herşeyi arkamızda bırakalım annemizin babasmizin elini öpelim .o da elimi tutup sarıldı biliyorum dedi eve bıraktı sonra arayıp abime nasıl böyle dersin dedi ve ayrıldı.aradan zaman geçti mahkemeye vercem deyince ve olayı başhekimlik öğrenince memurlugundan korktu sanırım bankadan yolladığımı odedi sadece gersini kim dolandirdiysa ondan al.Ben zaten seni birakicaktim sen hastasın dedi( panik bozukluk vardı ve biliyordu hep zaten ve o sırada so z istemeye de gelmişti)Şahitle yinede şikayetçi olabilirdin arabanın gerçek sahibi bilen birisi daha madem abisi onuda kandırmış bu konuda yardımcı olsaymış diycem ama bence abisinden daha karaktersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?