Bu kadari da olur mu demeyin!!!

Bu adamdan hamile misin simdi? Peki ne yapmayi dusunuyorsun?

Altında son model arabayla geziyor ve ben hala alamadığım arabanin borcunu ödüyorum.

altindaki araba da abisinin oldugunu iddia ettigi ama abisinin arabalari cek - yerlestir - yika gibi isler yaptigi galerinin arabasi muhtemelen.

hamile olduğumu söylediğim halde dışarı çıkmadı ve arayıp sormadı ....bu kadar kalpsiz ve namus yoksunu olabilir mi bir insan ...

hamile degilseniz ve sadece iletisim yaratmak icin boyle bir sey dediyseniz, bilin ki umru olmayacaktir. aldirdin mi gercekten diye aramayacaktir bile. yok gercekten hamile iseniz bebegi aldirin.

Hamile idim evet şu an değilim kendimde saglikci olduğum için o da öyle kan testimi gösterdim o anda.fake olsaydım keşke de şu an kendim bile inanmak istemiyorum.araba sürerken bi elimi tutardı sürekli sevdiğini soykerdi

Birde altındaki son model araba gerçek onu alırken bende vardım yanında arabanın resmi evraklarını falan gördüm hatta örnekleri var bende .. mudurumuze de abim beni dolandirdi demiş ama benim suçum ne peki seven yada sevmeyen farketmez bu ise bulaştıran o
.Para umrumda değil zaten ...yediğim kazığı hazmedemiyirum

Zaten hep böyle değil midir? Elini bırakmaz,aşk dolu iki sevgi sözcüğü söyler,sonra bizim kızlarımız da hoop güveniverir. Ondan sonra aldırılan bebekler.
Not: Burada karşı olduğum durum adamlara çabuk güveniyor olmak. Doğurup doğurmamanız beni bağlamaz.

Notere gitmeden resmi evrakları görmeden nasıl parayı verdiniz anlayamadım açıkcası
Adam belliki ş..
Kendine yazık etmişsin

Bu adambirde doğulu ve babası bana senin namusun bizim namusumuz artık beyaz gelinlikle gireceksin kefenle çıkarsın demişti .bu dolandirma olayını duyunca da babamın yanına gidip ağlamış ve bu işi bitirmeden bu şehirden gitmeyeceğim demiş .sonra paranın bir kısmını ödeyip bana geri kalanını kim dolandirdiysa ondan al diyince bende babasını aradim.babası bana oğlumun peşini bırak ne arabası ne parası diyip beddua etti . Abisinin dolandırıcı olduğunu anlamam da yardım eden öz ablası da gezdiniz tozdunuz onurlu ol bırak peşini falan diyip telefon açtı ve suratıma kapattı .bu insanlar hacı hoca ve bu kadın kocası tarafından aldatılmış iki çocuğu var.anlayamıyorum şu an psikiyatrik tedavi görüyorum ve çocuğu aldırmadım kendi düştü ...

Notere gitmeden resmi evrakları görmeden nasıl parayı verdiniz anlayamadım açıkcası
Adam belliki ş..
Kendine yazık etmişsin
Notere gidecekken abisi zaten dunuruz bu saatten sonra akrabayiz dedi araba benim çok yakın arkadaşımın dedi.bizde borcumuza sadık aileyiz parayı verdik arabayı aldık ama notere gitmedik.babam sonrasında arabanın gerçek sahibini buldu ve araba kiralık araba çıktı .

Şahitle yinede şikayetçi olabilirdin arabanın gerçek sahibi bilen birisi daha madem abisi onuda kandırmış bu konuda yardımcı olsaymış diycem ama bence abisinden daha karaktersiz

Kızlar tamam hırsızlık yapsın yada sadece paramı alsın umrumda olmazdı ama hem aldattı hem karimsin eşsin dedi her fırsatta .çocuğumuz olsun resmi nikahı yazın yapalım dedi inandım ..tüm kalbimle ....kendisi ve ben saygın bi mesleğe sahibiz boyle ucuz işler peşinde kosacagini tahmin etmezdim . Sosyal hayatım olmadığından bilmiyordum şu an öğrendim ..kızlara falan sarkan bi tipmis zaten aldatıldığımi da gördüğümde telefonun da eskort kızla yazışmalarını buldum

Şahitle yinede şikayetçi olabilirdin arabanın gerçek sahibi bilen birisi daha madem abisi onuda kandırmış bu konuda yardımcı olsaymış diycem ama bence abisinden daha karaktersiz
Canım organize işler diye film vardı ya aynı o hesap.abisi ni sozde silmisler hayatlarından ben ablasından ogrendigimde uyardım bilmiyor sandim.dedim son kez elini tutuyorum abin dolandırıcı (ki kendi si de biliyormuş ablası dedi ) herşeyi arkamızda bırakalım annemizin babasmizin elini öpelim .o da elimi tutup sarıldı biliyorum dedi eve bıraktı sonra arayıp abime nasıl böyle dersin dedi ve ayrıldı.aradan zaman geçti mahkemeye vercem deyince ve olayı başhekimlik öğrenince memurlugundan korktu sanırım bankadan yolladığımı odedi sadece gersini kim dolandirdiysa ondan al.Ben zaten seni birakicaktim sen hastasın dedi( panik bozukluk vardı ve biliyordu hep zaten ve o sırada so z istemeye de gelmişti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…