Çete bunlar anlayamadın mı halaBu adambirde doğulu ve babası bana senin namusun bizim namusumuz artık beyaz gelinlikle gireceksin kefenle çıkarsın demişti .bu dolandirma olayını duyunca da babamın yanına gidip ağlamış ve bu işi bitirmeden bu şehirden gitmeyeceğim demiş .sonra paranın bir kısmını ödeyip bana geri kalanını kim dolandirdiysa ondan al diyince bende babasını aradim.babası bana oğlumun peşini bırak ne arabası ne parası diyip beddua etti . Abisinin dolandırıcı olduğunu anlamam da yardım eden öz ablası da gezdiniz tozdunuz onurlu ol bırak peşini falan diyip telefon açtı ve suratıma kapattı .bu insanlar hacı hoca ve bu kadın kocası tarafından aldatılmış iki çocuğu var.anlayamıyorum şu an psikiyatrik tedavi görüyorum ve çocuğu aldırmadım kendi düştü ...
Miss çocuğu düşürmüşÇocuğu dünyaya getirme bence.
Abiyi de savcılığa ver.
Kızlar kendime kızıyorum geceleri uyuyamiyorum kasım ayında öğrendim o zamandan beri öfke kin nefret suçluluk her duyguyu yaşıyorum .bir de az daha kredi çekip ev alacaktım o adamdan.inanın para yi da umursamiyorum.amacı ne olabilir bu insanın nasıl bir kalbi var ... İnanın hiç bir küfür beddua içimi rahatmiyor.hiç birşey olmamis gibi hayatına devam ediyor.aldatıldığımi ogrendigimde ailemin yanına gittim ertesi gün de dolandirildigim i öğrendim rabbime dua ettim o esnada telefon geldi kaza yapmış arabası petr olmuş .annesi söyledi ve yanında da başka bir kız varmış .Bana kendisini o kadar namuslu ve şefkatli tanıttı ki inanın yaşadıklarımı düşündüğümde rüya olmasını o kadar çok istiyorum ki.her gün rüyamda görüyorum.atlatamiyorum ...atlattigimi düşünüyorum tekrar başa satıyorum.intikam almam mizacim değil ama kaldiramiyorum bu olanları.
Ayy tam dizi film gibi. Çok özür dileyerek söylüyorum,, bana tüm bunlar pek inandırıcı gelmedi.
Eğer gerçek ise tek çare polise gidip şikayetçi olmak.
Tabiki dünyada herşey olabilir ama böyle durumda mağdurun yapabileceği en mantıklısı buraya danışmak değil, direk polise gidip şikayetçi olmak.Olabilir diyorum çünkü bugün haberlerde okudum doktor hastaları ilaçla bayıltıp ses geçirmez
evinde kadınları kapatmış buda isveçte oluyor , etrafta çok kötü insanlar var
Kızlar tamam hırsızlık yapsın yada sadece paramı alsın umrumda olmazdı ama hem aldattı hem karimsin eşsin dedi her fırsatta .çocuğumuz olsun resmi nikahı yazın yapalım dedi inandım ..tüm kalbimle ....kendisi ve ben saygın bi mesleğe sahibiz boyle ucuz işler peşinde kosacagini tahmin etmezdim . Sosyal hayatım olmadığından bilmiyordum şu an öğrendim ..kızlara falan sarkan bi tipmis zaten aldatıldığımi da gördüğümde telefonun da eskort kızla yazışmalarını buldum
Doktordun sanırımİnandırıcı gelmedi diyen arkadaş lar buraya dertlesmek için daha önce böyle bir olay a benzer insanların güzel hikayelerini duymak için yazdım.tayin iste diyen arkadaş lar mecburi hizmetim bitmediği için ancak istifa edebiliyorum.bir de altı yıl yurtdışında okudum buraya geldiğimde sudan çıkmış balık gibiydim.ve bu olayı öğrenen cevremdekiler de zaten sokta.kimse o kişinin bu kadar kalpsiz ve vicdansız olacağını düşünmüyor.dediğim gibi mesleğimi yazmak istemiyorum ama saygın bir işimiz olduğu için bu tarz olaylar aklımın ucun dan geçmezdi.şu an ne yaptığımı merak eden varsa hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum..kendime vakit ayırıyorum ve sosyallesmeye çalışıyorum...bazı arkadaşlar kinamis beni lütfen kinamayin zira kınamak çok ama çok tehlikeli ..insanlar çok farklı imiş türkiyede ...kimse nin ağzından doğru söz çıkmıyor..herkesin bir çıkarı oluyor..bu arada şikayetçi ol diyenler e cevap vermek istiyorum gerekli mercilere sikayetimji yaptım..ancak avukatım mahkeme için yeterli delil olmadığını söyledi.benim zaten parayı geri alma gibi bir niyetim yok ..psikolojik olarak çok iyi değilim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?