Bu kadari da olur mu demeyin!!!

Bisey anlamadim ben gozyasina sehri yakan yuzune bakmiyor gercekten hamilesen bile aldir zorla koca veya babami yapacan hersey senin sucun

Çete bunlar anlayamadın mı hala

Evlenmeden neyinize güvenip ilişki yaşarsınız ki hadi yaşadın korunma yöntemlerinden de mi haberin yok

Hep şaşırmışımdır kadınların çok kolay erkeğe güvenmeleri konusunda her söylediklerine şüphe duymadan inanmalarına araştırmadan , herhalde kızlarımızın çok korunarak büyütüldüklerinden dolayı ,
böyle adamdan çocukda istemem
yüzüne bakmakta istemem , yapmak zorunda olduklarını yap ilersini düşünerek , erkeğin her dediğinide yapma bir daha ,

Madem memursun tayin iste, uzaklaş. Kendine eziyet etmenin alemi yok.

Bunu okuyanlara da ders olsun. Bakkal, taksi, dolmuş vs. Hariç hiç bir ödemenizi nakit yapmayın arkadaşlar. Nakit kullanmayın.

Imam nikahına zaten girmiyorum, millet bas bas bağırıyor.

Ay bunu okuduğuıma iyi oldu alma mazlumun ahı çıkar aheste,aheste diye
onun işi artık rast gitmez , imam nlkahıyla evlenmeye karşıyım zaten artık ya babasız doğuracaksın yada doğduktan sonra mahkeme ,mahkeme çocuğun hakkı için mahkemelerde sürüneceksin , güvendiğin için bir yalancıya , dolandırıcıya bu tipler saf kızları bulup kandırıyor zaten o konuda uzmanlar

Eğer bunlar dolandırıcı ise gerçekten bunu bir tek sana yapmamış olabilirler. Bir araştir bence. Tek başıina bir şey ispatlayamayabilirsin fakat senden başka insanlara da bu şekilde bir şey yaptıysa veya yaptılarsa bir kişi dahi olsa birlikte dava açabilirsiniz. İspatlayabileceğini düşünüyorsan insanin ciğerini söken gözü kara, kaybedeceği bir şeyi olmayan avukatlar var.

İş yerini değiştirmen gerek. Aynı ortamda çalışmak sen bu kadar yaralanmışken çok zor. Üstelik adam yaptıklarından pişman falan da değil anladığım kadarıyla. Bir avukata danış paranı geri almak için her yolu dene bence zaten bu tip insanların canını yakabileceğin tek şey paranı söke söke geri almak olur.

Fazla naif davranmissin her konuda ne yazık ki... Çocuğun için de gerçekten üzüldüm, keşke düşmeseydi.

Ayy tam dizi film gibi. Çok özür dileyerek söylüyorum,, bana tüm bunlar pek inandırıcı gelmedi.
Eğer gerçek ise tek çare polise gidip şikayetçi olmak.

Olabilir diyorum çünkü bugün haberlerde okudum doktor hastaları ilaçla bayıltıp ses geçirmez
evinde kadınları kapatmış buda isveçte oluyor , etrafta çok kötü insanlar var
Ayy tam dizi film gibi. Çok özür dileyerek söylüyorum,, bana tüm bunlar pek inandırıcı gelmedi.
Eğer gerçek ise tek çare polise gidip şikayetçi olmak.

Olabilir diyorum çünkü bugün haberlerde okudum doktor hastaları ilaçla bayıltıp ses geçirmez
evinde kadınları kapatmış buda isveçte oluyor , etrafta çok kötü insanlar var
Tabiki dünyada herşey olabilir ama böyle durumda mağdurun yapabileceği en mantıklısı buraya danışmak değil, direk polise gidip şikayetçi olmak.

Böyle karaktersiz birini nasıl anlamıyorsunuz.Yolda orda burda işyerinde gördüğümde konuşma tarzı ile hareketi ile ahanda bu işte bu tip torum böyle insanları hemen tanıyorum yani.Abaza ve karaktersiz kendini belli ediyor.Bile bile lades diyorsunuz.Yapıyor affediyyorsunuz.

Bu konu bana inandırıcı gelmedi 2 gün sonra gazetelerde görürüz konuyu ve yorumlarımızı

İnandırıcı gelmedi diyen arkadaş lar buraya dertlesmek için daha önce böyle bir olay a benzer insanların güzel hikayelerini duymak için yazdım.tayin iste diyen arkadaş lar mecburi hizmetim bitmediği için ancak istifa edebiliyorum.bir de altı yıl yurtdışında okudum buraya geldiğimde sudan çıkmış balık gibiydim.ve bu olayı öğrenen cevremdekiler de zaten sokta.kimse o kişinin bu kadar kalpsiz ve vicdansız olacağını düşünmüyor.dediğim gibi mesleğimi yazmak istemiyorum ama saygın bir işimiz olduğu için bu tarz olaylar aklımın ucun dan geçmezdi.şu an ne yaptığımı merak eden varsa hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum..kendime vakit ayırıyorum ve sosyallesmeye çalışıyorum...bazı arkadaşlar kinamis beni lütfen kinamayin zira kınamak çok ama çok tehlikeli ..insanlar çok farklı imiş türkiyede ...kimse nin ağzından doğru söz çıkmıyor..herkesin bir çıkarı oluyor..bu arada şikayetçi ol diyenler e cevap vermek istiyorum gerekli mercilere sikayetimji yaptım..ancak avukatım mahkeme için yeterli delil olmadığını söyledi.benim zaten parayı geri alma gibi bir niyetim yok ..psikolojik olarak çok iyi değilim ...

Annen seni kadir gecesi dogurmuş Hayatına karakter yoksunu bir dolandırıcı çıkmış. Bence aynı işyerinde bile çalışma,mümkün olduğunca uzaklasmaya bak. Ya evlenip , sürekli bunları yaşasaydın. Ayrıca davacı olabilirsin, tanıkların varsa,evraklara gerek yok. Bu kadar kolay kurtulmasına izin verme, hemen aç davayı.

Doktordun sanırım
Ben üniversite okumuş iyi bir mesleği olan kendini geliştirmiş bir insanın
sadece imam nikahı yapıp buna istinaden o adamdan çocuk sahibi olabilmeyi göze almış
gözü kapalı güvenmiş ve o kadar sinyal vermesine rağmen bu adamı affedip üzerine dolandırılmana üzüldüm
Sen böyle yaparsan anası babası okutmayan kendi ayakları üzerinde durmak nedir bilmeyen kızlarımız ne yapsın
Bu kadar gözzü kapalı güvenmeyin kimseye
Bu durumdan kurtulmaya çalışmana sevindim
Bir ders olmuş artık daha dikkatli olursun
Aynı şekilde dolandırdıkları kişiler vardır mutlaka keşke onlardan birine ulaşabilseniz o zaman mahkeme açılabilir belki
Yanlarına kalmasın
O karkatersiz eski sevgilin konusunda içini ferah tut belasını bulur nasıl olsa
Sende kısa sürede toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…