Evet arkadaşlar bugün moralim çok bozuldu hastaneye gitti m karnım çok agriyirdu ve ekranda çalışan doktor listesinde onunda adı vardı ve benim yoktu .hastane yönetimi beni başka birime yolladı ve bana onun da ordan alınacağını söylediler..bugün ise baktım adam pişmiş kelle gibi orda çalışıyor galiba ismi yazılı resmen.bugün bir karar aldım çünkü o böyle saygın bir mesleği haketmiyor .ama çok güçsüz hissediyorum ...bugün tüm gün depresif geçti..bugün onun doğum günü aklıma geldi tekrardan yalanları ...Sizin sahitleriniz varsa ki vardir muhtemelen, mahkemeye basvurup sikayette bulunun derim, belkide bu cete yillardir araniyo polis tarafindan.. ben su an saskinlikla okudum.. imam nikahi yapmissiniz, bide ustune ustluk hamile kalmissiniz.. imam nikahi oyuncak degil.. cok ciddi bi konu bu.. psikologa gitmeyi ihmal etmeyin.. sizinde hataniz cok fazla ama olan olmus bi kere..
Hanımefendi çok pardon ama ne demek parayı geri almak gibi bir niyetim yok?İnandırıcı gelmedi diyen arkadaş lar buraya dertlesmek için daha önce böyle bir olay a benzer insanların güzel hikayelerini duymak için yazdım.tayin iste diyen arkadaş lar mecburi hizmetim bitmediği için ancak istifa edebiliyorum.bir de altı yıl yurtdışında okudum buraya geldiğimde sudan çıkmış balık gibiydim.ve bu olayı öğrenen cevremdekiler de zaten sokta.kimse o kişinin bu kadar kalpsiz ve vicdansız olacağını düşünmüyor.dediğim gibi mesleğimi yazmak istemiyorum ama saygın bir işimiz olduğu için bu tarz olaylar aklımın ucun dan geçmezdi.şu an ne yaptığımı merak eden varsa hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum..kendime vakit ayırıyorum ve sosyallesmeye çalışıyorum...bazı arkadaşlar kinamis beni lütfen kinamayin zira kınamak çok ama çok tehlikeli ..insanlar çok farklı imiş türkiyede ...kimse nin ağzından doğru söz çıkmıyor..herkesin bir çıkarı oluyor..bu arada şikayetçi ol diyenler e cevap vermek istiyorum gerekli mercilere sikayetimji yaptım..ancak avukatım mahkeme için yeterli delil olmadığını söyledi.benim zaten parayı geri alma gibi bir niyetim yok ..psikolojik olarak çok iyi değilim ...
Off adam bir de doktormuş.Gidin başhekimle konuşun bu adama yaptırım uygulamazsanız bu olayı basına duyururum bimer e yazarım diyin.Evet arkadaşlar bugün moralim çok bozuldu hastaneye gitti m karnım çok agriyirdu ve ekranda çalışan doktor listesinde onunda adı vardı ve benim yoktu .hastane yönetimi beni başka birime yolladı ve bana onun da ordan alınacağını söylediler..bugün ise baktım adam pişmiş kelle gibi orda çalışıyor galiba ismi yazılı resmen.bugün bir karar aldım çünkü o böyle saygın bir mesleği haketmiyor .ama çok güçsüz hissediyorum ...bugün tüm gün depresif geçti..bugün onun doğum günü aklıma geldi tekrardan yalanları ...
Sevmiyorum tabiki tekrar bir araya gelmek falan değil amacım ..ama kalbim aciyor ...çok derin bir yara bu....
Bagirdim ustune amirimden azar işittim hastanenin düzenini bozmakla ozel den halledicekmisim. Bimere yazdım şu an için.ama sandığınız kadar kolay değil maaşa el koyma meslekten men etme falan.avukat ile görüştüm tabiki de .bir çok insanı uyardım ve anlattım.neredeyse o gün güvenlik beni dovecekti sozde bashekimlik emir vrmis ...para umrumda değil şu an ...istediğim o insanın meslekte n men edilmesi....Hanımefendi çok pardon ama ne demek parayı geri almak gibi bir niyetim yok?
E o zaman bu insanlar herkesi dolandırmaya kandırmaya devam ederler.
5 6 aylık maaşınızı da biriktirin de ellerine veriverin az gelmiştir belki hırsızlara.
Adam akıllı bir avukat tutun mutlaka yapılacak bir şeyler vardır.
O adamla zaten aynı işyerindesiniz.E müdürle amirle konuşun her ay maaşından kesinti yapılsın vs. filan bi şekilde ödesin çaldığı parayı hırsız şerefsiz.
Hayır müdürler tehdit etsinler meslekten men edilirsin ver kızın parasını diye.
Hayır bas bas bağırsanıza iş yerinizde bu adam dolandırıcı ailecek dolandırıcı bunlar diye.
Neden bu adam meslekten men edilmiyor bunun için çabalasanıza.
Bu adamlara bir de devlet her ay para ödüyor yazık.
Abisi ayrı dolandırıcı kendisi ayrı.Abisinin ne halt olduğunu bilmiyor mu da size ondan araba aldırıyor.
Siz de hala saf gibi para önemli değil diyorsunuz.
Hayır bir de kapıyı kilitlemiş de bilmem ne de adama bir madalya takmadığınız kalmış.
Ben olsam o adamı paramı alana kadar herkese rezil ederdim onu öyle bir hale getirirdim ki işten istifa etmek zorunda kalırdı.
Allahım nasıl bi ülke haline geldik biz ya.Ama şaşırmamak lazım bizim ülkede hırsızlara dolandırıcılara bir yaptırım uygulanmıyor malesef.Hatta taa tepelere çıkarılır böyle insanlar!Bagirdim ustune amirimden azar işittim hastanenin düzenini bozmakla ozel den halledicekmisim. Bimere yazdım şu an için.ama sandığınız kadar kolay değil maaşa el koyma meslekten men etme falan.avukat ile görüştüm tabiki de .bir çok insanı uyardım ve anlattım.neredeyse o gün güvenlik beni dovecekti sozde bashekimlik emir vrmis ...para umrumda değil şu an ...istediğim o insanın meslekte n men edilmesi....
nasıl yaa evlenmeden çocuk mu doğuracaktınız üffffff yaaa bırakıyorum konu takibini bu ne yaaa şaka mısınız ?? Hanfendi/ beyefendi,???Kızlar tamam hırsızlık yapsın yada sadece paramı alsın umrumda olmazdı ama hem aldattı hem karimsin eşsin dedi her fırsatta .çocuğumuz olsun resmi nikahı yazın yapalım dedi inandım ..tüm kalbimle ....kendisi ve ben saygın bi mesleğe sahibiz boyle ucuz işler peşinde kosacagini tahmin etmezdim . Sosyal hayatım olmadığından bilmiyordum şu an öğrendim ..kızlara falan sarkan bi tipmis zaten aldatıldığımi da gördüğümde telefonun da eskort kızla yazışmalarını buldum
Cocuk yapmayı evlenmeden tabiki planlama dik.sevgiliyken benim çocuklara düşkünlüğümü kullandı belki de...çocuğumuz olsun diye hayal kurdurdu en zayıf noktalarından birini kullandı.lütfen yargılamadan önce konunun bütününü okuyunnasıl yaa evlenmeden çocuk mu doğuracaktınız üffffff yaaa bırakıyorum konu takibini bu ne yaaa şaka mısınız ?? Hanfendi/ beyefendi,???
yaa ben konuyu okumayı bıraktım yaa cnm ne olduuğunu bilke hatırlamıyorum cidden sana bol şansCocuk yapmayı evlenmeden tabiki planlama dik.sevgiliyken benim çocuklara düşkünlüğümü kullandı belki de...çocuğumuz olsun diye hayal kurdurdu en zayıf noktalarından birini kullandı.lütfen yargılamadan önce konunun bütününü okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?