Bu kadari da olur mu demeyin!!!

Yazdıkçs en trend konular bir araya toplanıyor resmen ne diyelim geçmiş olsun

belki yaşım veya yaşadığım olaylar sizin yanınızda nokta kadar kalabilir ama herşey de hayır aramakta fayda olduğunu düşünüyorum. Bu adamla evlendikten sonra bu olayları yaşayabilirdin. Zamanla sevgin kalmadığın da bir de bunları yaşadığın halde o evliliği bitiremediğini düşün. Evet bebek meselesi çok çok üzücü ama keşke evlilikten önce beraber olmasaydınız. Bu senin bu dünyada ki imtihanın belki de. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden gerçek yüzlerini gördün. Öyle düşün ve şükret

Şahitle yinede şikayetçi olabilirdin arabanın gerçek sahibi bilen birisi daha madem abisi onuda kandırmış bu konuda yardımcı olsaymış diycem ama bence abisinden daha karaktersiz
Gerçek sahibi de çetenin içinde arabasını bu adama kiralıyor ve kendi payını alıyor .birlikte çalışıyorlar ancak delil yok ışte .

Karaktersiz diyerek haksızlık etmişim
Kurtulduğuna şükret
Hayatında izini dahi bırakma bu adamın

İmam nikahı itirafınız geç gelmiş. Dolandırılmak, aldatılmak vs vs bunlar elbette sizin suçunuz değil ancak böyle bir insan kendini %100 gizleyemeyeceğinden, onunla imam nikahı yapmak sizin suçunuz. Böyle adamlar bu nikahı kullanıyor çok net. Din iman saydıklarından değil, kolay gelsin kolay gitsin kafasıyla.. Herangi bir resmiyet olmadan çocuk yapıyorsunuz, bir de onu aldırıyorsunuz. Keyfinize göre oraya yerleştirdiğiniz can, keyfinize göre ölüyor. Ne kolay yahu.

Kızlar kendime kızıyorum geceleri uyuyamiyorum kasım ayında öğrendim o zamandan beri öfke kin nefret suçluluk her duyguyu yaşıyorum .bir de az daha kredi çekip ev alacaktım o adamdan.inanın para yi da umursamiyorum.amacı ne olabilir bu insanın nasıl bir kalbi var ... İnanın hiç bir küfür beddua içimi rahatmiyor.hiç birşey olmamis gibi hayatına devam ediyor.aldatıldığımi ogrendigimde ailemin yanına gittim ertesi gün de dolandirildigim i öğrendim rabbime dua ettim o esnada telefon geldi kaza yapmış arabası petr olmuş .annesi söyledi ve yanında da başka bir kız varmış .Bana kendisini o kadar namuslu ve şefkatli tanıttı ki inanın yaşadıklarımı düşündüğümde rüya olmasını o kadar çok istiyorum ki.her gün rüyamda görüyorum.atlatamiyorum ...atlattigimi düşünüyorum tekrar başa satıyorum.intikam almam mizacim değil ama kaldiramiyorum bu olanları.

Konuşmanız çok kolay olayın içinde olmadığınız için . Ben hayatım boyunca sevdiğim adam tarafından itildim kakilldım en sonunda darp olayı başladı ayrıldım .yaşadığım bir çok travmadan sonra o kadar şefkatle yaklastiki teslim oldum.çocuğumu aldırmadım .ilaç kullandığım için ve o dönem ağır depresyon geçirdiğim için korunmadan bir ilişki yaşadım ve kullandığım ilaçlardan sanırım malesef gebelik sonlandi .

Adam aldatiyor affediyorsunuz.ustune hamile kaliyorsunuz.siz kendinize attiginiz kazigin farkina varin once

Hatalisin.kendindeki hatalarin farkina var.emin olmadan imam nikahi yapman.yalanlarina ragmen sozlenmen.guvenmedigin halde araba alman vs vs...

Adam rengini belli etmis.
liskide kalp degil beyin kullanmayi ogrenmelisin.bunlari dusunup heba etme kendini.ama kizginligin karsi tarafa degil kendine olsun.kendi kendini affettirmeye calis zamanla.

Is degistir once.bunu yapmazsan cok yipratici olur bu surec

size bakılırsa evet namus yoksunu olabilir insan

lütfen arkadaş psikolojik destek tedavisi aldığını yazmış biraz daha anlayışlı yorumlar yazalım geçenlerde de bir yönetici ablanın (adını bilemiyorum) uyardığı gibi kişi orada neler yaşıyor ve sizin bu kırıcı yorumlarınızı okuyunca neler düşünecek ne yapacak bilemeyiz kız yazmış dertleşmek için diye ne bu agresiflik

konu sahibine gelince sizi de Allah kurtarmış Allah yüzünüze bakmış çok şükür, duygusal bir zamanınıza denk gelmiş demek ki inanmışsınız artık önünüze bakın mümkünse iş yerinizi de değiştirin kendinize yeni bir sayfa açın lütfen bunun gibiler için hayatınızdan üzülerek kaybettiğiniz günlere yazık değmez

spora filan başlayın hatta hem orada birileri ile tanışırsınız yeni ortamınız olur

bunca seyı yasamışsınız ama bugun adam gerı dönse kabul edecek gıbısınız

psikologa gitmenizi tavsiye ediyorum..konusma terapisi iyi gelecek.
adamda kendisini sefkatli namuslu tanitabilir.. önemli olan onun söyledikleri degil yaptiklari zaten.
borc istedikten ve araba sacmaligina girdikten sonra sizin süphelenmeniz gerekirdi. eminim daha önce de süpheli tavirlar sergilemistir ama siz iki tatli söze kanmis gibi görünüyorsunuz.
yasadiklariniz kolay degil..ama gözlerinizi acmaniz icin gerekliydi sanirim. hicbirsey insanin basina bosuna gelmiyor. bundan sonra ah vah etmeyin ve biraz kendinizde hata arayin.. kendinizi sevin kendinize sayginiz olsun kendinizle mutlu olun bir erkegin agzindan cikacak iki sevgi cümlesine muhtac olmayin. bu arada sevdigim adamdan itilip kakildim ayrildim demissiniz..baska bir kisiden mi bahsediyorsunuz yoksa ayni kisi mi?

Hatalar insanlar için, artık geriye bakıp bakıp ağlamaktan ve kalan parandan vazgeç. Belli ki sonuç alamayacaksın kendini yıprattığınla kalacaksın..

Bundan sonra kimseye sırf merhametli göründü diye güvenme, insanlara önce sıfır puan ver. Tanıdıkça puanları artsın. Baştan tam puan verip eksiltince insanın kendisi de eksiliyor. Hayatında bunu hep düstür edin ve önüne bak.

Nitelikli dolandırıcılık bunun yaptığı rezillik polise gitmelisin

merhaba,

bence de hic vakit gecirmeden psikolog yardimi alin.Karsiniza cok kötü biri cikmis, kötü seyler yasamissiniz.Dünya hali bu.Bazen insanlar gercekleri göremiyor, herkes hata yapabilir.Yaradilisimiz geregi bu böyle.Lütfen kendinizi üzmeyin artik.Unutmaya calisin bunu yapmaya yardim edecek insanlardan yardim alin.Bu pislik icin üzüleceginiz, kendinizi suclayacaginiz her dakika size zarar.Böyle bir pislikten kurtuldugunuza sükredin ve yolunuza bakin.

Iş yerinde şahitlerin var daha ne bekliyorsun? Acı çekmek hoşuna gidiyor gibi geldi bana.

Bence o kadar yalan dolandirilma ve aldatma olayindan sonra konusmaya calisiyosan sendede sorun var adam sevmuyorum s.. git diyo sen daha yok hamileyim yok konusalim deyip kendini kucultmek nedir yuzune tukurup bir dahada kafani cevirip bakmaman lazim
Sen daha acaba abisi dolandirdi haberi yokmudur vs. Diye kendini avutmaya calisiyosun gibi geldi bana ortada sadece seninle duygularinla onurunla oynayan bi adam var hic bir tutar yani yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…