Merhaba aranıza yeni katıldım.dertlesmek için bu konuyu açıyorum.27 yaşındayım geçen yıl çalışmaya başladım ve iş arkadaşım ile duygusal bir ilişkiye başladım.ilk zamanlar uzak durdum ama çok temiz ve şefkatli biri olduğunu düşündüğümde ilişkimiz ciddilesneye başladı.her türlü paylaşımı yaşadık.ancak ikimizinde maaşı aynı olmasına rağmen sürekli benden borç istiyordu.bu arada abisi ile tanıştırdı.o sırada babama araba almak istiyordum ve bana abisinin galerisi olduğunu arabayı onlardan satın alabilecegimi söyledi parayı verdim arabayı aldık ancak arabayı uzermize alamadık çünkü kiralık arabayı satmışlar.abisi tam bir dolandırıcı yani.bu arada evimize söz istemeye geldiler tabi bu aşamada dolandirildigimi bilmiyordum.daha sonra sozlum olacak kişinin beni aldattığını öğrendim ve birrsuru yalanını ortaya çıkardım .yalvardı affettim ve daha sonra hala yalan söylediğini öğrendim ve dolandirildigimi ortaya çıkardım .sonuç olarak da paranın bi kısmını verdi yarısından fazlasını da seni kim dolandirdiysa ondan al seni sevmiyorum s.....r git hayatımdan dedi.bunu müdürler biliyor ve paranın bi kısmını almamda yardımcı oldular.ben ise hazmedemiyorum bunu.eğer abisi ona da oyun oynadiysa benden özür dileyip paranın hepsini ödemesi gerekmez miydi ? Altında son model arabayla geziyor ve ben hala alamadığım arabanin borcunu ödüyorum.göz yaşına bu şehri yakarım diyen adam birden benden soguyup seninle görüşmek istemiyorum dedi.mahkemeye vermedim çünkü parayı elden verdim hiç bir kanıtı yok.çok fazla yalan dolan olduğu için ayrıntıları yazmadım ..ancak bu ola son 4 ay içinde oldu.şimdi aynı yerdecalisiyoruz ancak nobetlerimizi aynı güne yazmiyorlardi ve bu pazar onu görünce iş yerinde kendimi kaybedip konuşmak istedim o da güvenlik ile görüşüp konuşmamak için kendini odaya kapattı ve çıkmadı .hamile olduğumu söylediğim halde dışarı çıkmadı ve arayıp sormadı ....bu kadar kalpsiz ve namus yoksunu olabilir mi bir insan ...
Böyle imam nikahı mağdurlarını gördükçe Atam nur içinde yat diyorum. Kadına mal muamelesi yapan ve dini nikahla bugün gel yarın git diyen h...a fırsat verilmemesi lazim. Konuyla alakası yok ama sizin yazınıza istinaden içimden geldi söylemek.Böyle adamlar bu nikahı kullanıyor çok net. Din iman saydıklarından değil, kolay gelsin kolay gitsin kafasıyla..
Doktordun sanırım
Ben üniversite okumuş iyi bir mesleği olan kendini geliştirmiş bir insanın
sadece imam nikahı yapıp buna istinaden o adamdan çocuk sahibi olabilmeyi göze almış
gözü kapalı güvenmiş ve o kadar sinyal vermesine rağmen bu adamı affedip üzerine dolandırılmana üzüldüm
Sen böyle yaparsan anası babası okutmayan kendi ayakları üzerinde durmak nedir bilmeyen kızlarımız ne yapsın
Bu kadar gözzü kapalı güvenmeyin kimseye
Bu durumdan kurtulmaya çalışmana sevindim
Bir ders olmuş artık daha dikkatli olursun
Aynı şekilde dolandırdıkları kişiler vardır mutlaka keşke onlardan birine ulaşabilseniz o zaman mahkeme açılabilir belki
Yanlarına kalmasın
O karkatersiz eski sevgilin konusunda içini ferah tut belasını bulur nasıl olsa
Sende kısa sürede toparlarsın inşallah
Bu adambirde doğulu ve babası bana senin namusun bizim namusumuz artık beyaz gelinlikle gireceksin kefenle çıkarsın demişti .bu dolandirma olayını duyunca da babamın yanına gidip ağlamış ve bu işi bitirmeden bu şehirden gitmeyeceğim demiş .sonra paranın bir kısmını ödeyip bana geri kalanını kim dolandirdiysa ondan al diyince bende babasını aradim.babası bana oğlumun peşini bırak ne arabası ne parası diyip beddua etti . Abisinin dolandırıcı olduğunu anlamam da yardım eden öz ablası da gezdiniz tozdunuz onurlu ol bırak peşini falan diyip telefon açtı ve suratıma kapattı .bu insanlar hacı hoca ve bu kadın kocası tarafından aldatılmış iki çocuğu var.anlayamıyorum şu an psikiyatrik tedavi görüyorum ve çocuğu aldırmadım kendi düştü ...
Dolandirilma ve aldatilma farklı zamanlarda oldu arkadaşlar.önce dolandirdi aldatildigimi anlayınca ertesi gün ayrıldı gibi oldu..ve dolandirildigimda ortaya çıkmış oldu.ayrıntıları yazmıyorum yazınca çok iyi tezgahlandigini anlarsınız .ailem de herkes okumuş ve kendimi geçtim ailem de inandı ...imam nikahı ise çocuk yapmak için değil .Ben cinsel yönden yakınlaşmak istemeyince o da güvence verdi tabi ben de saflık diz boyu ..allah katında artık eşimsin diyince inandım ..büyük hata biliyorum ama süper rol yapti o da.ilişkinin başlarında çok dikkatli olduğumu düşündüm ve ince eledim o da elekten geçmeyi başardı ..ama tüm yüzü son üç ayda ortaya çıktı ..ailecek gelip gidiyorduk yani ailemde hiç suphelenmedi
Canım organize işler diye film vardı ya aynı o hesap.abisi ni sozde silmisler hayatlarından ben ablasından ogrendigimde uyardım bilmiyor sandim.dedim son kez elini tutuyorum abin dolandırıcı (ki kendi si de biliyormuş ablası dedi ) herşeyi arkamızda bırakalım annemizin babasmizin elini öpelim .o da elimi tutup sarıldı biliyorum dedi eve bıraktı sonra arayıp abime nasıl böyle dersin dedi ve ayrıldı.aradan zaman geçti mahkemeye vercem deyince ve olayı başhekimlik öğrenince memurlugundan korktu sanırım bankadan yolladığımı odedi sadece gersini kim dolandirdiysa ondan al.Ben zaten seni birakicaktim sen hastasın dedi( panik bozukluk vardı ve biliyordu hep zaten ve o sırada so z istemeye de gelmişti)
Çocuk düşmüş cnm aldırmamışHamileydim şuanda değilim falan, çocuğu ne yaptın?
Merhaba aranıza yeni katıldım.dertlesmek için bu konuyu açıyorum.27 yaşındayım geçen yıl çalışmaya başladım ve iş arkadaşım ile duygusal bir ilişkiye başladım.ilk zamanlar uzak durdum ama çok temiz ve şefkatli biri olduğunu düşündüğümde ilişkimiz ciddilesneye başladı.her türlü paylaşımı yaşadık.ancak ikimizinde maaşı aynı olmasına rağmen sürekli benden borç istiyordu.bu arada abisi ile tanıştırdı.o sırada babama araba almak istiyordum ve bana abisinin galerisi olduğunu arabayı onlardan satın alabilecegimi söyledi parayı verdim arabayı aldık ancak arabayı uzermize alamadık çünkü kiralık arabayı satmışlar.abisi tam bir dolandırıcı yani.bu arada evimize söz istemeye geldiler tabi bu aşamada dolandirildigimi bilmiyordum.daha sonra sozlum olacak kişinin beni aldattığını öğrendim ve birrsuru yalanını ortaya çıkardım .yalvardı affettim ve daha sonra hala yalan söylediğini öğrendim ve dolandirildigimi ortaya çıkardım .sonuç olarak da paranın bi kısmını verdi yarısından fazlasını da seni kim dolandirdiysa ondan al seni sevmiyorum s.....r git hayatımdan dedi.bunu müdürler biliyor ve paranın bi kısmını almamda yardımcı oldular.ben ise hazmedemiyorum bunu.eğer abisi ona da oyun oynadiysa benden özür dileyip paranın hepsini ödemesi gerekmez miydi ? Altında son model arabayla geziyor ve ben hala alamadığım arabanin borcunu ödüyorum.göz yaşına bu şehri yakarım diyen adam birden benden soguyup seninle görüşmek istemiyorum dedi.mahkemeye vermedim çünkü parayı elden verdim hiç bir kanıtı yok.çok fazla yalan dolan olduğu için ayrıntıları yazmadım ..ancak bu ola son 4 ay içinde oldu.şimdi aynı yerdecalisiyoruz ancak nobetlerimizi aynı güne yazmiyorlardi ve bu pazar onu görünce iş yerinde kendimi kaybedip konuşmak istedim o da güvenlik ile görüşüp konuşmamak için kendini odaya kapattı ve çıkmadı .hamile olduğumu söylediğim halde dışarı çıkmadı ve arayıp sormadı ....bu kadar kalpsiz ve namus yoksunu olabilir mi bir insan ...
Canım ruhsat ile noter ayrı şeyler .ruhsatı verdiler ama arabayı üzerine almak farklı şeyler . Yakın arkadaşımız dediler bi kaç haftaya noter işlerini yaparız dediler.ruhsat i verdiler zaten ama ruhsat arabaya sahip olmak değil.inanmıyorsanız da umrumda değil.dertlesneye yazdım bunları lutfen inanmayanlar yorum yazmasin.kötü yorum yapa bilirsiniz ama inanmıyorum diyenler lütfen okumayın o haldeAraba satın alıyorsunuz ama ruhsat hiç aklınıza gelmiyor öyle mi? Aileniz de bilmiyor demek bu işleri. Yahu bu kadar hayal gücünüz var masal kitabı falan yazın da boşa gitmesin.
Sağlık çalışanı
Sen nikah olmadan bebek yaparsan adamdan bide namus olayini mi dusundnMerhaba aranıza yeni katıldım.dertlesmek için bu konuyu açıyorum.27 yaşındayım geçen yıl çalışmaya başladım ve iş arkadaşım ile duygusal bir ilişkiye başladım.ilk zamanlar uzak durdum ama çok temiz ve şefkatli biri olduğunu düşündüğümde ilişkimiz ciddilesneye başladı.her türlü paylaşımı yaşadık.ancak ikimizinde maaşı aynı olmasına rağmen sürekli benden borç istiyordu.bu arada abisi ile tanıştırdı.o sırada babama araba almak istiyordum ve bana abisinin galerisi olduğunu arabayı onlardan satın alabilecegimi söyledi parayı verdim arabayı aldık ancak arabayı uzermize alamadık çünkü kiralık arabayı satmışlar.abisi tam bir dolandırıcı yani.bu arada evimize söz istemeye geldiler tabi bu aşamada dolandirildigimi bilmiyordum.daha sonra sozlum olacak kişinin beni aldattığını öğrendim ve birrsuru yalanını ortaya çıkardım .yalvardı affettim ve daha sonra hala yalan söylediğini öğrendim ve dolandirildigimi ortaya çıkardım .sonuç olarak da paranın bi kısmını verdi yarısından fazlasını da seni kim dolandirdiysa ondan al seni sevmiyorum s.....r git hayatımdan dedi.bunu müdürler biliyor ve paranın bi kısmını almamda yardımcı oldular.ben ise hazmedemiyorum bunu.eğer abisi ona da oyun oynadiysa benden özür dileyip paranın hepsini ödemesi gerekmez miydi ? Altında son model arabayla geziyor ve ben hala alamadığım arabanin borcunu ödüyorum.göz yaşına bu şehri yakarım diyen adam birden benden soguyup seninle görüşmek istemiyorum dedi.mahkemeye vermedim çünkü parayı elden verdim hiç bir kanıtı yok.çok fazla yalan dolan olduğu için ayrıntıları yazmadım ..ancak bu ola son 4 ay içinde oldu.şimdi aynı yerdecalisiyoruz ancak nobetlerimizi aynı güne yazmiyorlardi ve bu pazar onu görünce iş yerinde kendimi kaybedip konuşmak istedim o da güvenlik ile görüşüp konuşmamak için kendini odaya kapattı ve çıkmadı .hamile olduğumu söylediğim halde dışarı çıkmadı ve arayıp sormadı ....bu kadar kalpsiz ve namus yoksunu olabilir mi bir insan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?