Bu kadari da olur mu demeyin!!!

Dolandirilma ve aldatilma farklı zamanlarda oldu arkadaşlar.önce dolandirdi aldatildigimi anlayınca ertesi gün ayrıldı gibi oldu..ve dolandirildigimda ortaya çıkmış oldu.ayrıntıları yazmıyorum yazınca çok iyi tezgahlandigini anlarsınız .ailem de herkes okumuş ve kendimi geçtim ailem de inandı ...imam nikahı ise çocuk yapmak için değil .Ben cinsel yönden yakınlaşmak istemeyince o da güvence verdi tabi ben de saflık diz boyu ..allah katında artık eşimsin diyince inandım ..büyük hata biliyorum ama süper rol yapti o da.ilişkinin başlarında çok dikkatli olduğumu düşündüm ve ince eledim o da elekten geçmeyi başardı ..ama tüm yüzü son üç ayda ortaya çıktı ..ailecek gelip gidiyorduk yani ailemde hiç suphelenmedi

Vay arkadas 4 ayda neler yasamissiniz, ask entrika aldatma dolandiricilik, birde hamilelik ne diyelim gecmis olsun.

Cidden hamileyseniz o adamda ne koca ne baba olmayacagi belli isiniz cok zor yani
benim kafama takilan `ben hala alamadığım arabanin borcunu ödüyorum` demissiniz kredimi cektiniz de oduyorsunuz.
Ya bide kizmayinda okumus yazmis calisan kadinsiniz su adamlar iki guzel laf etti diye niye hemen inanip normalde kanmayacaginiz seylere kaniyorsunuz ki. Burda millet anne babaniza biel guvenmeden para vermeyin, once tapuyu vs alin diyor siz daha 4 aydir tanidiginiz elin adamina parayi elden verip birde arabayi ne devir olmissiniz ne elinizde para verdiginize dair bi kagit var. Aileniz peki neden ses etmedi hani ruhsati demediler mi ? Siz 4 aydir tanidiginiz adamla hemen neden sozlenme asamasina gectiniz ki, arkanizdan kovalayan mi varda .
Adam pisligin tekiymis orasi belli de sizin ve ailenizin de cok hatalari var bu iste, siz bu kadar saf ve kolay oltaya gelen biri olmasaydiniz adam bunlarin birini bile yutturamazdi size. Bizim kizlar bir adam boyle bol keseden guzel laflar edince neden hemen yaylari gevsiyor tum kontrolu kaybetip gozlerine perde iniyor cidden anlamiyorum. Bu konuyu okuyan tum genclerede ornek olsun devir kotu adamlar artik elalem ne der isimi kaybederim rezil olurum adim cikar dan bile cekinmiyor yapacaklarini yapiyorlar.
tekrardan gecmis olsun.

Böyle adamlar bu nikahı kullanıyor çok net. Din iman saydıklarından değil, kolay gelsin kolay gitsin kafasıyla..
Böyle imam nikahı mağdurlarını gördükçe Atam nur içinde yat diyorum. Kadına mal muamelesi yapan ve dini nikahla bugün gel yarın git diyen h...a fırsat verilmemesi lazim. Konuyla alakası yok ama sizin yazınıza istinaden içimden geldi söylemek.

ayy imam nikahi kismini nerden okudunuz cidden oyleyse bir kez daha yuh diyorum birsey demiyorum . Doktormus bide oda bilmiyorsa korunmasini artik kimseye laf etmeyin burdaki diger kaza diyen kadinlara falan.

Valla ne diyim. Herkesten her şey beklenir. Takke başa devri geçti.

Sizin elegin gozleri amma buyukmus, bir kere size cinsellik yasamak icin imam nikahi teklif ettigini an o adamla iliskiyi kesecektiniz. BITTI!!!!!
Adamin sahsiyeti bangir nagir yuruyerek gelmis siz gormek istememissiniz ne bicim biri oldugunu.

Yaptiklari seye birde imami nikahi dini alet ediyorlar tovbe tovbe, doktor olmussunuz ama imam nikahi nedir neyi amaclar, gunumuzdeki resmi nikah nedir neyi amaclar haberiniz yok. Devlet bosuna demiyor size once resmi nikahi yapin sonra istediginiz dinin nikahini yaparsiniz diye.
Aklim almiyor cidden egitimle egitilemeyen, egitimli insanlarin bile zihniyet ve dunya gorusunun 2 adim ilerlemedigi tek ulkeyiz bence. Gidip araplara suna buna laf atmayalim da once donup kendimize bakalim bence.
Su hale bak asiret torunu doktor baska bir doktorla yasadigi iliskiye bak, iliskinin icerigine bak gelinen noktaya bak.

Parayi elden vermiş olmaniz biseyi degistirmez. Dolandiricilik sucu ciddi bir suçtur. Geriye dönük olarak butun telefon kayitlari mesajlar hersey incelenir. Tanik ifadeleri alınir. O kadar kolay degil yani. Ilk isiniz o adami ve abisini savciliga sikayet etmek olsun.

Sadaka ver böyle bir adamdan kurtuldugun için..hamileysen de yapcak bisey yok işin var bebegini dogur o adama da soyleme bunu ondan baba falan olmaz zaten..

Bir sürü olumsuz şey yaşamış ve epeyce yıpranmışsınız. Dolandırıldınız aşık oldun affettin vs.. Bunlar başımıza gelebilir ama 27 yaşındaki bir sağlık çalışanı korunmasız ilişkiye Nasıl girer?

Araba satın alıyorsunuz ama ruhsat hiç aklınıza gelmiyor öyle mi? Aileniz de bilmiyor demek bu işleri. Yahu bu kadar hayal gücünüz var masal kitabı falan yazın da boşa gitmesin.

Sağlık çalışanı da depresyona girer kendini öldürmeye çalışır imam nikahı palavralarina inanır saf olabilir ...eğitim dediğiniz şey bi nebze gözü acar ama karşıdaki insan yemin ederken onun beyanına da inanabilir .o kadar acımasız yorum yapanlar var ki gerçekten buraya yazdığıma pişman oldum .dertlesnek için yazdım hakaret duyma k için değil ...depresyonda iken ve kendimi öldürme planları yaparken oldu bebek olayı yani o anda düşünce kabiliyetim yoktu ...velhasıl adam kandırdı ben inandım dertlesmek başkalarına örnek teşkil etmek için yazdım .belki benim yaşadıkları mi yaşayıp şu an mutlu olabilen biri vardır diye yazdım.hakaret duyma k için değil..hatalarimin farkındayım zaten.

Araba satın alıyorsunuz ama ruhsat hiç aklınıza gelmiyor öyle mi? Aileniz de bilmiyor demek bu işleri. Yahu bu kadar hayal gücünüz var masal kitabı falan yazın da boşa gitmesin.
Canım ruhsat ile noter ayrı şeyler .ruhsatı verdiler ama arabayı üzerine almak farklı şeyler . Yakın arkadaşımız dediler bi kaç haftaya noter işlerini yaparız dediler.ruhsat i verdiler zaten ama ruhsat arabaya sahip olmak değil.inanmıyorsanız da umrumda değil.dertlesneye yazdım bunları lutfen inanmayanlar yorum yazmasin.kötü yorum yapa bilirsiniz ama inanmıyorum diyenler lütfen okumayın o halde

Bu kadarı da olur mu diyorum ama sadece yaşadıklarınıza değil size de diyorum.
Koskoca tıp fakültesini rüya aleminde mi okudunuz ? Ya da bizi mi kandırıyorsunuz doktorum diye ?
Karşınızdaki kişi doktor,sizden sürekli para istiyor.
Sizinle birlikte olmak için dini nikah kıydırıyor,
Hamile kalıyorsunuz,
Araba satışından dolandırılıyorsunuz,
Kuzum siz Cibuti'de falan mı okudunuz üniversiteyi.
Israrla eğitime bağlıyorum çünkü tanıdığım tüm tıpçılar zeki ve işini bilen insanlar
Sizin bu kadar basiretsiz davranmanızı aklım alamadı :/

Sen nikah olmadan bebek yaparsan adamdan bide namus olayini mi dusundn

Bence mahkemeye ver korkudan oderler belki sahitlerin var. Bu pislik insanlarin yaninami kalcak yaptiklari igrenc insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…