- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
Simdi paranizi belki alamazsınız ama en azından abisini ihbar edebilirsiniz. Sonuçta insanları dolandırmaya devam etmiyorlar mi? Çok üzücü bir olay ama belirtmeliyim ki fake olduğunu ben de düşündüm ...Bu adambirde doğulu ve babası bana senin namusun bizim namusumuz artık beyaz gelinlikle gireceksin kefenle çıkarsın demişti .bu dolandirma olayını duyunca da babamın yanına gidip ağlamış ve bu işi bitirmeden bu şehirden gitmeyeceğim demiş .sonra paranın bir kısmını ödeyip bana geri kalanını kim dolandirdiysa ondan al diyince bende babasını aradim.babası bana oğlumun peşini bırak ne arabası ne parası diyip beddua etti . Abisinin dolandırıcı olduğunu anlamam da yardım eden öz ablası da gezdiniz tozdunuz onurlu ol bırak peşini falan diyip telefon açtı ve suratıma kapattı .bu insanlar hacı hoca ve bu kadın kocası tarafından aldatılmış iki çocuğu var.anlayamıyorum şu an psikiyatrik tedavi görüyorum ve çocuğu aldırmadım kendi düştü ...
Ne yapılabilir ki? Ahh ah biz aşık olunca gözümüz kor oluyo hic sorup soruşturmayı düşünmüyoruz. Halbuki senin gözünü dört acman lazim gelirdi. Bu bir ders olmuştur artik bundan sonraki iliskinizdeKızlar tamam hırsızlık yapsın yada sadece paramı alsın umrumda olmazdı ama hem aldattı hem karimsin eşsin dedi her fırsatta .çocuğumuz olsun resmi nikahı yazın yapalım dedi inandım ..tüm kalbimle ....kendisi ve ben saygın bi mesleğe sahibiz boyle ucuz işler peşinde kosacagini tahmin etmezdim . Sosyal hayatım olmadığından bilmiyordum şu an öğrendim ..kızlara falan sarkan bi tipmis zaten aldatıldığımi da gördüğümde telefonun da eskort kızla yazışmalarını buldum
Merak etmeyin o kişi şu an fare deliğinde yaşıyor ama gerekli mercilere gidince olay kuzu kesildi..yani artık ne yapar eder bilmem ama cesaret edemezSimdi paranizi belki alamazsınız ama en azından abisini ihbar edebilirsiniz. Sonuçta insanları dolandırmaya devam etmiyorlar mi? Çok üzücü bir olay ama belirtmeliyim ki fake olduğunu ben de düşündüm ...
Yok o yüzden demedim. Hani devamlı o kişiyi is yerinde görürsünüz siniriniz bozulur unutmaniz güçleşir diye. Bence yeni bi is yerinde yeni bi sayfa açın kendinizeMerak etmeyin o kişi şu an fare deliğinde yaşıyor ama gerekli mercilere gidince olay kuzu kesildi..yani artık ne yapar eder bilmem ama cesaret edemez
Canim olan olmus bir kere gereksiz yorumlara takilma herkes bir sey soyler insan basina gelmeyene kadar imkansiz gibi gorur boyle seyleri. Kolay seyler degil tabi ama emin Ol her şerde bir hayir vardir. Hepimiz bu hayatta farkli seylerden ders cikarmak zorunda kaliyoruz. Birilerini sevmek bir seyler yasamak da Allahin vermis oldugu insani vasiflarimizdan gelir. Insaniz biz iyi veya kotu bir seyler yasayabiliyoruz. Onemli olan ders cikarmak. Onlar yaptiklarindan utansinlar. Iyi ki de gormussun anlamissin ilerde cocugunla berbat bir evlilik surdurmek zorunda kalabilirdin ya da bosanmak vs. Ki boyle insanlardan daha da buyuk zararlar gelebilir eger maddi olarak bir geri odeme istemiyorsan hic irtibat kurma. Yeni bir hayata baslamissin gibi kabul et. Psişik destek almaya da devam et en azindan biraz unutana kadar. Gececek emin Ol bugunler de her sey unutulur.İnandırıcı gelmedi diyen arkadaş lar buraya dertlesmek için daha önce böyle bir olay a benzer insanların güzel hikayelerini duymak için yazdım.tayin iste diyen arkadaş lar mecburi hizmetim bitmediği için ancak istifa edebiliyorum.bir de altı yıl yurtdışında okudum buraya geldiğimde sudan çıkmış balık gibiydim.ve bu olayı öğrenen cevremdekiler de zaten sokta.kimse o kişinin bu kadar kalpsiz ve vicdansız olacağını düşünmüyor.dediğim gibi mesleğimi yazmak istemiyorum ama saygın bir işimiz olduğu için bu tarz olaylar aklımın ucun dan geçmezdi.şu an ne yaptığımı merak eden varsa hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum..kendime vakit ayırıyorum ve sosyallesmeye çalışıyorum...bazı arkadaşlar kinamis beni lütfen kinamayin zira kınamak çok ama çok tehlikeli ..insanlar çok farklı imiş türkiyede ...kimse nin ağzından doğru söz çıkmıyor..herkesin bir çıkarı oluyor..bu arada şikayetçi ol diyenler e cevap vermek istiyorum gerekli mercilere sikayetimji yaptım..ancak avukatım mahkeme için yeterli delil olmadığını söyledi.benim zaten parayı geri alma gibi bir niyetim yok ..psikolojik olarak çok iyi değilim ...
Böyle imam nikahı mağdurlarını gördükçe Atam nur içinde yat diyorum. Kadına mal muamelesi yapan ve dini nikahla bugün gel yarın git diyen h...a fırsat verilmemesi lazim. Konuyla alakası yok ama sizin yazınıza istinaden içimden geldi söylemek.
Bence yurtdışından gelmişliğin kandırılmışlığıda var yoksa burada büyüseydiniz veya daha erken gelseydiniz insanları ve yalan konuşanları ,aldatanları sanırım daha iyi analiz ederdiniz
Polise basvurmayi dusundunuz muMerhaba aranıza yeni katıldım.dertlesmek için bu konuyu açıyorum.27 yaşındayım geçen yıl çalışmaya başladım ve iş arkadaşım ile duygusal bir ilişkiye başladım.ilk zamanlar uzak durdum ama çok temiz ve şefkatli biri olduğunu düşündüğümde ilişkimiz ciddilesneye başladı.her türlü paylaşımı yaşadık.ancak ikimizinde maaşı aynı olmasına rağmen sürekli benden borç istiyordu.bu arada abisi ile tanıştırdı.o sırada babama araba almak istiyordum ve bana abisinin galerisi olduğunu arabayı onlardan satın alabilecegimi söyledi parayı verdim arabayı aldık ancak arabayı uzermize alamadık çünkü kiralık arabayı satmışlar.abisi tam bir dolandırıcı yani.bu arada evimize söz istemeye geldiler tabi bu aşamada dolandirildigimi bilmiyordum.daha sonra sozlum olacak kişinin beni aldattığını öğrendim ve birrsuru yalanını ortaya çıkardım .yalvardı affettim ve daha sonra hala yalan söylediğini öğrendim ve dolandirildigimi ortaya çıkardım .sonuç olarak da paranın bi kısmını verdi yarısından fazlasını da seni kim dolandirdiysa ondan al seni sevmiyorum s.....r git hayatımdan dedi.bunu müdürler biliyor ve paranın bi kısmını almamda yardımcı oldular.ben ise hazmedemiyorum bunu.eğer abisi ona da oyun oynadiysa benden özür dileyip paranın hepsini ödemesi gerekmez miydi ? Altında son model arabayla geziyor ve ben hala alamadığım arabanin borcunu ödüyorum.göz yaşına bu şehri yakarım diyen adam birden benden soguyup seninle görüşmek istemiyorum dedi.mahkemeye vermedim çünkü parayı elden verdim hiç bir kanıtı yok.çok fazla yalan dolan olduğu için ayrıntıları yazmadım ..ancak bu ola son 4 ay içinde oldu.şimdi aynı yerdecalisiyoruz ancak nobetlerimizi aynı güne yazmiyorlardi ve bu pazar onu görünce iş yerinde kendimi kaybedip konuşmak istedim o da güvenlik ile görüşüp konuşmamak için kendini odaya kapattı ve çıkmadı .hamile olduğumu söylediğim halde dışarı çıkmadı ve arayıp sormadı ....bu kadar kalpsiz ve namus yoksunu olabilir mi bir insan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?