Bu kadarı fazla !

canım böyle insanlara akıl verebilirsin ama onlar yine bildiğini okur, bak yine iyilermiş, o kızın başına bişey gelse kendi kafasızlığı ve değişmeyecek, o yüzden sen kendini kurtar yarın bi gün seninde başına bela olur bunlar

Bana
bana olayı anlattığında ağlayarak anlattı ilişkisinden baya bi zaman geçtikten sonra öğrenmiş bi başkasından.anlattıgı dönem ayrıydı ağlıyordu karışmadım bitti diye.daha sonra barıştıgını söyledi o dönem görüşemiyorduk zaten

Daha önce erkek arkadaşım görüşmemizi istemiyor ilişkinin içeriğini öğrendi vs gibi bahane bularak görüşmek istemediğimi söyledim yinede zor bi durumda kalırsan bişeye ihtiyacın olursa ara dedim en azından bana biri böyle dese gurur yaparım yine konuşmam buna rağmen aradı beni ama artık bi son vermem lazım buna .

Bu olaydan kesinlikle uzak durmaya calisin. Telefonu acmayin soguk davranin isim var deyin ya da direk ben isinize karismak istemiyorum diyerek kestirip atin. Ben korkarim bu tarz konulardan.

Size gelen mesajı savcılığa şikayet ediyorsunuz. Bu kızla da bir daha görüşmüyorsunuz.
Kardeşiniz değil bir şey değil. Görüşmek zorunda mısınız?

Çok samimi bi arkadaşım vardı.. meğer evli olduğu halde başka adamlarla görüşüyomuş.. bigün kendi de itiraf etti zaten.. bikaç defa konuştum yapma bunu eşine melek gibi kocan var dedim ama dinletemedim.. bi de heriflerin yanına giderken benim yanıma geldiğini söylüyomuş eşine.. eşi beni aradı bigün ve benim sabrım o gün taştı.. bi süre napıcağımı bilemez şekilde arkadaşlığımız devam etti.. sonra numaramı değiştirdim.. engel koyma var mıydı o dönem bilmiyorum..

Evi aradığında annem hep bi bahaneyle geçiştirirdi.. yani araya epey mesafe soktum.. bigün evi arayıp anneme ben x in bilerek tel.lere çıkmadığını ve dönüş yapmadığını biliyorum bu kadar zamanda geri aranmaz mı demiş.. annem de o aranızdaki mesele ben karışmam demiş.. bidaha da aramadı.. yıllar oldu görüşmüyoruz..

Çok iyi yapmışsın. Sıra bende çıkmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…