- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Yai son ortaya dökülenlerden sonra tabi ki işyerine bildirilsin. Benim karşı olduğum nıkta eşlerine söylenmesi. İspiyoncu ilkokul çocukları gibi.ben de öyle düşünüyordum canım ama olayın iş yerine dahil olan bir sahada gerçekleşmiş olması işin rengini biraz değiştirdi galiba. hem de denetim yapılacak olan bir sahada. yoksa herkesin özel hayatı kendini bağlar. bu konuda müdahaleyi ben de hiç doğru bulmuyorum.
zaten eşi ögrense bile o adam bir şekilde ikna eder bu arada ankaradan ne çok prenses varmışben de öyle düşünüyordum canım ama olayın iş yerine dahil olan bir sahada gerçekleşmiş olması işin rengini biraz değiştirdi galiba. hem de denetim yapılacak olan bir sahada. yoksa herkesin özel hayatı kendini bağlar. bu konuda müdahaleyi ben de hiç doğru bulmuyorum.
Arkadaslar durum bildirildikten sonra ikisininisine son verildi. Ben eslerine soylemem ama olay zaten duyulmus eminim ogrenirler. Bazilari eslerine soyleme vs demis isim gucum yok eslerine niye ileteyim? Yapmam gerekeni yaptim. Ancak adam kadin icin inanilmaz laflar etmis saksafoncu,yutucu vs diye:-( isten ciksalar da ohh adam goturdu kadini sozleri var,kadinsa rezilligiyle basbasa.. esyalarini topluyor ne desem bos
Arkadaslar durum bildirildikten sonra ikisininisine son verildi. Ben eslerine soylemem ama olay zaten duyulmus eminim ogrenirler. Bazilari eslerine soyleme vs demis isim gucum yok eslerine niye ileteyim? Yapmam gerekeni yaptim. Ancak adam kadin icin inanilmaz laflar etmis saksafoncu,yutucu vs diye:-( isten ciksalar da ohh adam goturdu kadini sozleri var,kadinsa rezilligiyle basbasa.. esyalarini topluyor ne desem bos
Kesinlikle evet ..Arkadaslar Allah korusun da esiniz boyle birsey yapmis olsa bilmek ister miydiniz? Evet yada hayir diye yazar misiniz lutfen. Hamilesiniz ve esiniz bunu yapmis bilmek ister miydiniz?
Kamuda çalıştığınızı söylüyorsunuz, bir anda işten atma nasıl oluyor ?Bir arkadas sormus olay izmirde mi diye? Evet Izmir.
Bende ona takıldım acaba çalışanlar özel taşeron işçisi falanmi diye sordum ama cevap gelmedi çünkü kamuda tazminat olayı da yok diye biliyorumKamuda çalıştığınızı söylüyorsunuz, bir anda işten atma nasıl oluyor ?
Yai son ortaya dökülenlerden sonra tabi ki işyerine bildirilsin. Benim karşı olduğum nıkta eşlerine söylenmesi. İspiyoncu ilkokul çocukları gibi.
işten atılmaz demiyoruz, bir anda olmaz. bunun bir soruşturma, savunma, idari boyutları vardır ve aylar bile alabilir. sabah seni şikayet edip öğlene atılmazsın..kamuda atılmaz diyen arkadaşlar yüz kızartıcı suç memuriyetten atılma nedenidir hele bire yazılı dilekçe verilmişse konu ile ilgili sürülme falan kurtarmaz direk memuriyetten atılır buda yüz kızartıcı suça giriyor iş yerinde olduğu için .. ama iş dışındaysa sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?