Bu kadarına da pes

Yai son ortaya dökülenlerden sonra tabi ki işyerine bildirilsin. Benim karşı olduğum nıkta eşlerine söylenmesi. İspiyoncu ilkokul çocukları gibi.

zaten eşi ögrense bile o adam bir şekilde ikna eder bu arada ankaradan ne çok prenses varmış

Arkadaslar durum bildirildikten sonra ikisininisine son verildi. Ben eslerine soylemem ama olay zaten duyulmus eminim ogrenirler. Bazilari eslerine soyleme vs demis isim gucum yok eslerine niye ileteyim? Yapmam gerekeni yaptim. Ancak adam kadin icin inanilmaz laflar etmis saksafoncu,yutucu vs diye:-( isten ciksalar da ohh adam goturdu kadini sozleri var,kadinsa rezilligiyle basbasa.. esyalarini topluyor ne desem bos

Bir arkadas sormus olay izmirde mi diye? Evet Izmir.

adam çok iğrençmiş midemi bulandırdı

canım bunlar özeldemi yaşanıyor çünkü kamuda hemen çıkartilma mümkün değildir diye biliyorum ama sen kamudayim demişsin kafam karıştı çünkü işten çıkarmak için bazı şartlar var onlarda süreç sonucunda netlesmezmi

Arkadaslar Allah korusun da esiniz boyle birsey yapmis olsa bilmek ister miydiniz? Evet yada hayir diye yazar misiniz lutfen. Hamilesiniz ve esiniz bunu yapmis bilmek ister miydiniz?
Kesinlikle evet ..
Yalanla yaşamaktansa bilmek ve gerçeğe göre hareket etmek herzaman daha iyidir.

Kadın ne ise erkekde odur bu kadar basit ama kadın bacaklarını açtımı hiç bir erkek hayır demez şimdi kadının adı daha çok çıkacak belki şirketinizde tek o erkekde yoktu diğerleri de vardı bilinmez. ikisininde söyledikleri sana ortada ama kafının tavrı adamı dpğruluyor resmen

Eşlerine siz söylemeyin tabi dedikodu çoğalır durur artık yerinde kulağı vardır.

Aslında bu tarz olaylar bayanlara ders olsun iyiki paylaştın işte erkek ne kadar rahatki hala daha haklıymis gibi konuşabiliyor bayan eminim kimsenin yüzüne bakacak hali kalmamıştır o adam başka yerde çok rahat is bulur çalışır aynı ortamdaki arkadaşlari ilede görüşür ama bayan kaçacak yer arayacak çok utanç verici bir durum ölmekten beter olmuştur kadın ama az bile bunlar ona

Kamuda çalışan biri işten hemen çıkarılamaz bu birincisi...ikincisi ne kafa hakarete aşağılamaya insanların özel hayatına burnunu sokma laf söyleme huyumuz var ya arkadaşılar ..hiç korkmaz mısınız başımıza gelir die hadi siz yapmadınız çocuğunuz kardeşiniz vs var onların başına gelir.

Gormemezlige gelip laf sokardim
Kimseyi isinden etmezdim gunahlari kendilerine

Eğer olay işyerinde gerçekleştiyse kamuda da var cezası..
Zaten konu sahibi yazılı olarak bildirdim diyor.
Bundan sonra soruşturma açılır ve Disiplin Kurulu gereken cezayı verir.
Uzun bir süreç tabi ama cezasız kalmaz.
Kamuda işçi, sözleşmeli ve taşeron firma elemanları da olabiliyor.
Taşeron firmaları bilmiyorum ama işçi veya sözleşmeliyse de Disiplin Kararıyla iş akitleri feshedilebilir..
Onun da geri dönüşü mahkeme kararıyla olur ancak..

NOT:
Hemen çıkartıldı kısmını okumamışım.
Demek ki taşeron kadrodalardı.

Yai son ortaya dökülenlerden sonra tabi ki işyerine bildirilsin. Benim karşı olduğum nıkta eşlerine söylenmesi. İspiyoncu ilkokul çocukları gibi.

Ben buna ispiyonculuk değil, kandırılan eşe gerçeklerin anlatılması olarak bakıyorum.
Bu konuda çok sorduk, soruldu. Siz olsaydınız bilmek istemez miydiniz?

kamuda atılmaz diyen arkadaşlar yüz kızartıcı suç memuriyetten atılma nedenidir hele bire yazılı dilekçe verilmişse konu ile ilgili sürülme falan kurtarmaz direk memuriyetten atılır buda yüz kızartıcı suça giriyor iş yerinde olduğu için .. ama iş dışındaysa sorun yok

Nasıl olsa eşleri bişekimde duyar artık
Gerizakalı kadın kendini duşurduğu duruma bak
Beş para etmez itin tekiyle iki dakkalık zevk için
Artık adı çıntı9 a inmez 8 e
eşleri çocukları olmasa boğulsunlar kendi pisliklerinde
Ama arkalarında kaç masum insan var yazık

işten atılmaz demiyoruz, bir anda olmaz. bunun bir soruşturma, savunma, idari boyutları vardır ve aylar bile alabilir. sabah seni şikayet edip öğlene atılmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…