Özledik mi aşk-ı memnu'yu :) her sabah tv2 de heyecanla izliyorumİste bu hikayede de oyle olcak oysa ki beşir soyleseydi,adnan dehlerdi bihteri kimseninagzi gözü kaymazdi
Burda ki beşir de konu sahibi
Ben kimsenin esine söylemem bu bebi ilgilendirmez. Biri de cikmis ordan dayak yiyenleri polise bildiriyor musun demis? Nasil mantigin varsa? Kamuda muhendisim ben ve bu kadin bana bagli calisan bie is arkadasim. Ve is ortamında bunu yapmasi igrenc ozel hayati katmiyorum bile. Etik kurallarina gore bunlari bildirmem gerekiyor ben gidip kocasina mi sikayet edecegim dedim? Sinir olurum tabi kac yillik arkadasim yakistiramadim ve soyledigim an ikisi de isini kaybedecek. Iki kisi daha gordu yanimda onlar da bana bagli calisan arkadaslar
bu gün ben de daldım kaza geçirdi çarpıldı hala behlül karar ver gidekÖzledik mi aşk-ı memnu'yu :) her sabah tv2 de heyecanla izliyorum
Özledik mi aşk-ı memnu'yu :) her sabah tv2 de heyecanla izliyorum
Bence behlul dogmamaliydi bihterin kardesinede seetmisti o bakimdanİste bu hikayede de oyle olcak oysa ki beşir soyleseydi,adnan dehlerdi bihteri kimseninagzi gözü kaymazdi
Burda ki beşir de konu sahibi
Koskoca yorumdan açık evlilik kısmını mı aldınız? Örnek onlar farkındaysanız. Her şey olabilir manasında uç örnekler verdim. Anlatılmak istenen aile yapısını bilmediğiniz insanların hayatlarına müdahale etmenin yanlış olduğudur. Umarım şimdi anlaşılmışımdır.
Biz banka calisani gibi degiliz canim. Otobus ic tasarimi projemiz var konu bile actim gecen gun. O denetleme sahasi yakininda isyeri aracinda yasandi olayCok afedersin konunun basinda arabada dedin simdi is yerinde diyorsun ?
Simdi oldu araba diyince sen herkes disarda sandi benim gibi sana sahitlik edecek arkadaslarin varsa eger ustune sikayet etmelisin tabi ki ama hani gaza gelip tamam diye sen sikayet edersin o arkadaslarin yan cizerse senin konumun tehlikeye girer sucu ispatlaman gerekir keske fotosunu cekseydinBiz banka calisani gibi degiliz canim. Otobus ic tasarimi projemiz var konu bile actim gecen gun. O denetleme sahasi yakininda isyeri aracinda yasandi olay
Ben karışmazdım beni kimsenin ne yaptığı ilgilendirmezher eşini aldatanı işten attırıcak olsak bi çok kişi işsiz olurdu sizinde başınızdan aldatılma geçtiği için hassassınız bence
Ayrıca işten attırdınız diyelim ve hamile kadın ayrılmadı eşinden işsiz aldatmış kocasıyla ne mutlu olurdu kimbilir
Canim bu tur suclama ve bildirimler sozlu olmaz yazili olur. Uc kisinin onayiyla belgelendirip bildirecegim tabiki deSimdi oldu araba diyince sen herkes disarda sandi benim gibi sana sahitlik edecek arkadaslarin varsa eger ustune sikayet etmelisin tabi ki ama hani gaza gelip tamam diye sen sikayet edersin o arkadaslarin yan cizerse senin konumun tehlikeye girer sucu ispatlaman gerekir keske fotosunu cekseydin
Ben kimsenin esine söylemem bu bebi ilgilendirmez. Biri de cikmis ordan dayak yiyenleri polise bildiriyor musun demis? Nasil mantigin varsa? Kamuda muhendisim ben ve bu kadin bana bagli calisan bie is arkadasim. Ve is ortamında bunu yapmasi igrenc ozel hayati katmiyorum bile. Etik kurallarina gore bunlari bildirmem gerekiyor ben gidip kocasina mi sikayet edecegim dedim? Sinir olurum tabi kac yillik arkadasim yakistiramadim ve soyledigim an ikisi de isini kaybedecek. Iki kisi daha gordu yanimda onlar da bana bagli calisan arkadaslar
Aman dikkat et bizim milletimiz olur ya bende sahitlik ederim der is basa dusunce arkanda kimseyi bulamazsin onin icin uyariyorum seni kollektif bir calisma yapman lazim sinsice olurda digerleri vazgecerse kabak basina patlar bu sefer o ahlaksizlar seninle ugrasirCanim bu tur suclama ve bildirimler sozlu olmaz yazili olur. Uc kisinin onayiyla belgelendirip bildirecegim tabiki de
Aile yapilarindan once is ahlaki olmaliydi. Diger iki arkadasla yarin gorusecegiz ve ben bunu bildirecegim. Herkes yaptiginin bedelini odemeli. Projemizi denetlemeye gelenler gorse kurum olarak basimiza ne gelecekti? Seks fantezilerini gerceklestirecek yer orasi degildi igrencler
O biri benim ve bir soru sordum. Birkaç tane daha sorayım
1. Arabadaysa iş yerinde nasıl olabiliyor madem kamuda çalışıyorsunuz?
2. Bence dayakçı eşler polise bildirilmeli. Bu benim fikrim. Bunu yapmayıp aldatmayı iş yerine bildirmek ahlak bekçiliği değil midir? İş yerinizde karısını döven biriyle çalışmaktan iğrenmez misiniz aynı şekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?