Bu kadarına da pes

Sana bağlı ise daha kötü şimdi sen dışında üstlerin görseydi ? Ve ses etmezsen bunlar yumuşak bulur seni daha rahat olurlar ise ne olacak ?

Diğer iki çalışan ne diyor onlara da aldanma kimsenin tengi belli değil üstlerine bildir durumu senin başına iş olmasınlar en güzeli bu

Evet. O kısmın saçma geldiğini de belirttim zaten hiçbir aile yapısı insanların aldatılmasını meşrulaştırmaz. Her ne olursa olsun. Ayrıca bu kadar uç örneklere uyan iki aile üyesinin bir araya gelmesi yine bir o kadar uç ve arabada gizli saklı bi haltlar yeniyorsa demekki bilinmesi istenmiyor. Özetle hayat arkadaşlarını aldatıyorlar bu her haliyle ortada.

Cok afedersin konunun basinda arabada dedin simdi is yerinde diyorsun ?
Biz banka calisani gibi degiliz canim. Otobus ic tasarimi projemiz var konu bile actim gecen gun. O denetleme sahasi yakininda isyeri aracinda yasandi olay

Ben karışmazdım beni kimsenin ne yaptığı ilgilendirmez her eşini aldatanı işten attırıcak olsak bi çok kişi işsiz olurdu sizinde başınızdan aldatılma geçtiği için hassassınız bence
Ayrıca işten attırdınız diyelim ve hamile kadın ayrılmadı eşinden işsiz aldatmış kocasıyla ne mutlu olurdu kimbilir

önce işlerini kaybediceklerse bildirmeyin dedim.özel hayatın işle hiç ilgisi yok çünkü.ofiste uygunsuz olmadıkları sürece.ama hamile eşi aldatan bi adamın yanına kar kalmamalı,işinden olması müstahak diyorum.zor karar ama gidip durumu şikayet etmeden paylaşımcı bi şekilde söylemek en doğrusu galiba.
eşide haberdar olur böylece belki.

Biz banka calisani gibi degiliz canim. Otobus ic tasarimi projemiz var konu bile actim gecen gun. O denetleme sahasi yakininda isyeri aracinda yasandi olay
Simdi oldu araba diyince sen herkes disarda sandi benim gibi sana sahitlik edecek arkadaslarin varsa eger ustune sikayet etmelisin tabi ki ama hani gaza gelip tamam diye sen sikayet edersin o arkadaslarin yan cizerse senin konumun tehlikeye girer sucu ispatlaman gerekir keske fotosunu cekseydin

Birde kesinlikle gidip onlari uyarma bunu yapmaya cesaret eden sana zarar vermeyide goze alir

Aile yapilarindan once is ahlaki olmaliydi. Diger iki arkadasla yarin gorusecegiz ve ben bunu bildirecegim. Herkes yaptiginin bedelini odemeli. Projemizi denetlemeye gelenler gorse kurum olarak basimiza ne gelecekti? Seks fantezilerini gerceklestirecek yer orasi degildi igrencler

Cok sacma bence kusura bakmayın ama. Aldatmaya tepki vermek icin bu konuda hassas olmamız gerekmıyor. Ama diğer söylediğinize katılıyorum hamile kadın kocasından da boşanmaz açıkcası Türkiye'de, cok istisnai durumlar hariç, hem hamile hem kocasının aldattıgını öğreniyor hem de kocası issiz ben orada o zavallı bebeğe acırım ama zaten konu sahibi gidip milletin esine söylemeyecek zaten. O yüzden problem yok

Canim bu tur suclama ve bildirimler sozlu olmaz yazili olur. Uc kisinin onayiyla belgelendirip bildirecegim tabiki de

Evli olup isyerinds iliski yasayanlar icin bu isten atilma sebebi canim

O biri benim ve bir soru sordum. Birkaç tane daha sorayım

1. Arabadaysa iş yerinde nasıl olabiliyor madem kamuda çalışıyorsunuz?

2. Bence dayakçı eşler polise bildirilmeli. Bu benim fikrim. Bunu yapmayıp aldatmayı iş yerine bildirmek ahlak bekçiliği değil midir? İş yerinizde karısını döven biriyle çalışmaktan iğrenmez misiniz aynı şekilde?

Canim bu tur suclama ve bildirimler sozlu olmaz yazili olur. Uc kisinin onayiyla belgelendirip bildirecegim tabiki de
Aman dikkat et bizim milletimiz olur ya bende sahitlik ederim der is basa dusunce arkanda kimseyi bulamazsin onin icin uyariyorum seni kollektif bir calisma yapman lazim sinsice olurda digerleri vazgecerse kabak basina patlar bu sefer o ahlaksizlar seninle ugrasir

Doğru karar onlar yüzünden sen niye başına iş alasın ki ?

Diğer iki kişi ben görmedim diye bilecek insanlar mı tek kalmada bu konu da görüldüklerini gördülerse duygusal baskı kurmuş olabilirler

Dediğin gibi mesai saatinde fantazı olmaz iş ahlakı var depo da iki satış temsilcisi yakalandı işe son direk ama bu onların seçimiydi iş çıkışı istediklerini yaparlar

araba konusunu aciklamis konu sahibi daha onceki yorumlarda. Sirketin dizaynini yaptigi otobus, ve o otobusu de denetliyiciler o gun denetliyecekmis. Yani o otobus mu neyse artik isyeri olmus oluyor. Muhtemelen kontrole gidince bastilar bu ikiligi.

Ne haldeydiler merak ettim acikcasi
Ben is yerime bildirirdim insanlar yaptiklarinin sorumlulugunu almali
Esleri ogrensin ne olduklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…