- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşim bir arkadaşına 2 bin TL borç vermişti küçük bir dükkan açacaktı.Bir seneden fazladır almadı ihtiyacımızda yok şükür aceleside yoktu süresiz vermişti zaten.Ama verdiği günden beri bu eşimin ailesine dert oldu.Eşim malesef bir ziyaretinde ağzından kaçırmış borç verdiğini zaman zaman morali bozulur ailesi konuştuğu için.Annesi geçenlerde eşimi arayıp parayı alıp almadığını sormuş eşimde parlamış tabi.Biliyorum laftan anlayan insanlar değiller.Hatta dört ay önce yine eşime yapılan bir hareket sebebiyle annesini arayıp yüzgöz oldum diyebilirim.Bize karışmayın, çocuk değiliz herşeyin farkındayız,yeter huzurumuzu bozmayın vs.dedim ağlayarak ve bağırarak daha ne diyebilirdim bilmiyorum derdimi anlatamadım sanırım... Kötü olan şu ki annesi nerden bulmuş bilmiyorum ama borç verdiği adamı bulmuş heran gidip isteyebilir ihtimali var yani.Bugün eşime ona telefon almak için biriktirdiğim yaklaşık 2 bin TL yi verdim üstünü tamamla göster aldım diye dedim tamam dedi.Suç eşimde biliyorum bugüne kadar dur dememiş hep hesap vermiş onlarda bunu devam ettirmek istiyorlar.Ama annesinin eşime telefonda söylediği bir söz çok canımı sıktı"eskiden kızlara yedirirdin, şimdide arkadaşlarına yediriyorsun" eskiyi bilmem pek arkadaşlarından borç takan falan olmuş ama şuan kimseye yedirdiği yok zaten maaşın yarısı bende oluyor diğerleriyle evin ihtiyacı falan gidiyor.Onların evinde oturuyoruz diye gerçekten bu hesabı vermek zorunda mıyız bizden önce yıllarca bu ev boşmuş ve sözlede olsa malesef ki eşime verilmiş sizce ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için?Eşimin yanında melek onların olduğu yerde şeytan olmak istemiyorum bu durumu kendime yakıştıramam...
Bu arada kısa süre önce arkadaşı parayı verebileceğini söylemiş eşim şuan ihtiyacım yok sorun değil demiş annesi giderse çok kötü olur yani bunuda belirtmek istedim.Eşim asgari ücretle çalışıyor.Birikimimiz falanda soruluyor arada.
Bu arada kısa süre önce arkadaşı parayı verebileceğini söylemiş eşim şuan ihtiyacım yok sorun değil demiş annesi giderse çok kötü olur yani bunuda belirtmek istedim.Eşim asgari ücretle çalışıyor.Birikimimiz falanda soruluyor arada.