• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadarınada pes artık yaaa....

Evladi alıksa mudahale etmek zorunda hissediyor olabilirler, huzursuz olsun diye degil, oglu kendi basina is yapamadigi icin karisiyorlardir...

Benim bir akrabam asgari ucretli, evli ve ailesinin evinde oturuyorlar. Eline geçen paralari savuruyorlar cunku nasilsa ailesinin evinde oturuyor kira yok, arada da ailesi para veriyor yardim olsun diye. Boyle insanlar evlense de büyümez ki. 🙄

Bedavadan altına ev verip sonra da karışmak yerine salacaksin yaşasinlar kendi imkanlariyla ne aldigina karış, ne verdigine ögrensin gecinmeyi hayati.
Bakalim o zaman rahat rahat o 2 bini başkasina verip "vermesen de olur" diyebilecek mi.

Benim bir akrabam asgari ucretli, evli ve ailesinin evinde oturuyorlar. Eline geçen paralari savuruyorlar cunku nasilsa ailesinin evinde oturuyor kira yok, arada da ailesi para veriyor yardim olsun diye. Boyle insanlar evlense de büyümez ki. 🙄

Bedavadan altına ev verip sonra da karışmak yerine salacaksin yaşasinlar kendi imkanlariyla ne aldigina karış, ne verdigine ögrensin gecinmeyi hayati.
Bakalim o zaman rahat rahat o 2 bini başkasina verip "vermesen de olur" diyebilecek mi.
Vermese de olur diyen benim eşim değil.

Esiniz sütten kesilmemiş. Onun yapamadığı seyi siz yapmak zorunda değilsiniz böyle konularda muhatabiniz kocam olsun ben bilmem eşim bilir diyip konuşmalarına izin vermeyin. Kocanız bebe gibi hesap veriyor diye siz de vermek zorunda degilsiniz

Evladi alıksa mudahale etmek zorunda hissediyor olabilirler, huzursuz olsun diye degil, oglu kendi basina is yapamadigi icin karisiyorlardir...
Kendi başına iş yapmayan evladım olsa evlenmesine ön ayaklık etmem onun için bunu yapmam bir odaya koyar beslerim.

Esiniz sütten kesilmemiş. Onun yapamadığı seyi siz yapmak zorunda değilsiniz böyle konularda muhatabiniz kocam olsun ben bilmem eşim bilir diyip konuşmalarına izin vermeyin. Kocanız bebe gibi hesap veriyor diye siz de vermek zorunda degilsiniz
Sütle kesilmemekle alakası yok o kadın planlı konuşan biri laf alıyor onların sözünde olsa ohooo bu evlilik bitmişti

Eşim bir arkadaşına 2 bin TL borç vermişti küçük bir dükkan açacaktı.Bir seneden fazladır almadı ihtiyacımızda yok şükür aceleside yoktu süresiz vermişti zaten.Ama verdiği günden beri bu eşimin ailesine dert oldu.Eşim malesef bir ziyaretinde ağzından kaçırmış borç verdiğini zaman zaman morali bozulur ailesi konuştuğu için.Annesi geçenlerde eşimi arayıp parayı alıp almadığını sormuş eşimde parlamış tabi.Biliyorum laftan anlayan insanlar değiller.Hatta dört ay önce yine eşime yapılan bir hareket sebebiyle annesini arayıp yüzgöz oldum diyebilirim.Bize karışmayın, çocuk değiliz herşeyin farkındayız,yeter huzurumuzu bozmayın vs.dedim ağlayarak ve bağırarak daha ne diyebilirdim bilmiyorum derdimi anlatamadım sanırım... Kötü olan şu ki annesi nerden bulmuş bilmiyorum ama borç verdiği adamı bulmuş heran gidip isteyebilir ihtimali var yani.Bugün eşime ona telefon almak için biriktirdiğim yaklaşık 2 bin TL yi verdim üstünü tamamla göster aldım diye dedim tamam dedi.Suç eşimde biliyorum bugüne kadar dur dememiş hep hesap vermiş onlarda bunu devam ettirmek istiyorlar.Ama annesinin eşime telefonda söylediği bir söz çok canımı sıktı"eskiden kızlara yedirirdin, şimdide arkadaşlarına yediriyorsun" eskiyi bilmem pek arkadaşlarından borç takan falan olmuş ama şuan kimseye yedirdiği yok zaten maaşın yarısı bende oluyor diğerleriyle evin ihtiyacı falan gidiyor.Onların evinde oturuyoruz diye gerçekten bu hesabı vermek zorunda mıyız bizden önce yıllarca bu ev boşmuş ve sözlede olsa malesef ki eşime verilmiş sizce ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için?Eşimin yanında melek onların olduğu yerde şeytan olmak istemiyorum bu durumu kendime yakıştıramam...
Bu arada kısa süre önce arkadaşı parayı verebileceğini söylemiş eşim şuan ihtiyacım yok sorun değil demiş annesi giderse çok kötü olur yani bunuda belirtmek istedim.Eşim asgari ücretle çalışıyor.Birikimimiz falanda soruluyor arada.
Beni kinamayin ama bizde ailemizde esin gibi insanlar oldugu icin cok cektik. Cok battik. Simdi bizim akli basinda olan her kadinimiz malesef oglunu esini cocugunu surekli bu sekilde uyarma ihtiyaci goruyor. Gercekten bunu yasayan bilir annesi cok cekmisski bu durumdan korkuyor kadincagiz. Ben anneyi hakli gordum kusura bakmayin

Siz bence o evden taşının çünkü her konunun sonunu eve bağlıyorsunuz. Ben eşinizin annesiyle konuşmasını normal karşıladım sonuçta annesi ama siz o kadar nefret dolusunuz ki elinizden gelse eşinize ailesini red ettireceksiniz.
benim eşim arkadaşına süresiz 2 bin TL verse üstelik kendisi asgari ücret alırken benim için olay olur üstelik adam borcunu ödemek istediğinde ihtiyacım yok ne demek tabii ki alırım paramı.

Beni kinamayin ama bizde ailemizde esin gibi insanlar oldugu icin cok cektik. Cok battik. Simdi bizim akli basinda olan her kadinimiz malesef oglunu esini cocugunu surekli bu sekilde uyarma ihtiyaci goruyor. Gercekten bunu yasayan bilir annesi cok cekmisski bu durumdan korkuyor kadincagiz. Ben anneyi hakli gordum kusura bakmayin
Ben göremiyorum çünkü eşimi bir kız gibi yetiştirdiğini biliyorum tanımıyorsunuz böyle düşünmeniz çok normal eşim kredi çekip vermedi elindeki fazla parayı verdi akılsız değil yani.

Sen bu aıleyı zaten sevmıyorsun her konun yorumunu görüyoruz. Ağzıyla kuş tutsalar yaranamazlar sana🤷🏼‍♀️ Yok bana altın yapmadılar yok destek olmadılar vs ama bak koca ev verılmış ama her seyın sonunu burda eve bağlıyorsunuz. Ev vermışler kira derdınız yok asgarı ucretle geçiniyoruz paramız olsa kıraya gıderım el bın kat daha ıyı olur dıyebılıyorsun. Ama kocan 2 bın lira suresız borç verıyor kadın düşünmüş soruyor demek kı oğlu sorumsuz bılıyor. Ben o kadının yerınde olsam şu tarz davranan ınsanlar evladım olsa evden çıkarır kıra gelırı elde ederım. En önemlisi lütfen kocanız ıle aılesı arasında ilişkiye çok karışmayın sız her konuda böylesınız.

Siz bence o evden taşının çünkü her konunun sonunu eve bağlıyorsunuz. Ben eşinizin annesiyle konuşmasını normal karşıladım sonuçta annesi ama siz o kadar nefret dolusunuz ki elinizden gelse eşinize ailesini red ettireceksiniz.
benim eşim arkadaşına süresiz 2 bin TL verse üstelik kendisi asgari ücret alırken benim için olay olur üstelik adam borcunu ödemek istediğinde ihtiyacım yok ne demek tabii ki alırım paramı.
Hiç alakası yok en başından beri görüşmesini destekleyen biriydim hatta kavga ederdim gitsin diye ailesiyle görüşmemesi bana birşey kazandırmazdı çok şükür bunun bilincindeyim ama artık yorum yapmıyorum bunu haketmiyorlar çünkü bugünde ispatladılar eşim gitmiş ve beş dakika sonra çıkmışlar kaçar gibi acele bir işte değilmiş yani resmen tavır almışlar benim ailem hiç böyle değil bundan çok garipsiyorum bana tavırlı olsalar bile bunu yapmazlar

Sen bu aıleyı zaten sevmıyorsun her konununyorumunu görüyoruz. Ağzıyla kuş tutsalar yaranamazlar sana🤷🏼‍♀️ Yok bana altın yapmadılar yok destek olmadılar vs ama bak koca ev verılmış ama her seyın sonunu burda eve bağlıyorsunuz. Ev vermışler kira derdınız yok asgarı ucretle geçiniyoruz paramız olsa kıraya gıderım el bın kat daha ıyı olur dıyebılıyorsun. Ama kocan 2 bın lira suresız borç verıyor kadın düşünmüş soruyor demek kı oğlu sorumsuz bılıyor. Ben o kadının yerınde olsam şu tarz davranan ınsanlar evladım olsa evden çıkarır kıra gelırı elde ederım. En önemlisi lütfen kocanız ıle aılesı arasında ilişkiye çok karışmayın sız her konuda böylesınız.
Bana yapılanları konularımda yazdım size göre hiçbirşey olmayabilir ama bana göre çokşey.Evladı sorumsuzsa neden evlendiriyor o zaman üstüne gülmek için mi işten çıktığında seni işten attılar diyen bir insan çok şükür böyle bir anne yok çevremde hiçkimse melek değil ama ben şeytan hiç değilim yoksa ikiyüzlü olmak çok basit.

Hiç alakası yok en başından beri görüşmesini destekleyen biriydim hatta kavga ederdim gitsin diye ailesiyle görüşmemesi bana birşey kazandırmazdı çok şükür bunun bilincindeyim ama artık yorum yapmıyorum bunu haketmiyorlar çünkü bugünde ispatladılar eşim gitmiş ve beş dakika sonra çıkmışlar kaçar gibi acele bir işte değilmiş yani resmen tavır almışlar benim ailem hiç böyle değil bundan çok garipsiyorum bana tavırlı olsalar bile bunu yapmazlar
O sizin aileniz bu eşinizin ailesi artık kıyas yapmayı bırakın. Eşiniz ailesi ile ne yaşasa size anlatıyor muhtemelen sizinle olan sorunlarını da onlara anlatıyor. Eşiniz yetişkin biri siz nasıl annesi birşey yaptı diye telefon açıp kv denize verip veriştiriyorsanız annesi de oğlunun arkasını toplamak için başkasını arayabilir çünkü kv denizden çokta Farklı değilsiniz ikinizde adamın arkasını toplamayı görev edinmişsiniz

O sizin aileniz bu eşinizin ailesi artık kıyas yapmayı bırakın. Eşiniz ailesi ile ne yaşasa size anlatıyor muhtemelen sizinle olan sorunlarını da onlara anlatıyor. Eşiniz yetişkin biri siz nasıl annesi birşey yaptı diye telefon açıp kv denize verip veriştiriyorsanız annesi de oğlunun arkasını toplamak için başkasını arayabilir çünkü kv denizden çokta Farklı değilsiniz ikinizde adamın arkasını toplamayı görev edinmişsiniz
Tanımıyorsunuz yaşadıklarımıza şahit değilsiniz saygı duyuyorum onları gören kişiler böyle konuşmuyor çok şükür anormalin ben olmadığını biliyorum.

Ben göremiyorum çünkü eşimi bir kız gibi yetiştirdiğini biliyorum tanımıyorsunuz böyle düşünmeniz çok normal eşim kredi çekip vermedi elindeki fazla parayı verdi akılsız değil yani.
Borcu suresiz veren esiniz cok akilli gozukmuyor siz cok iyi niyetlisiniz bence ben uyarayim batmayinda

Bana yapılanları konularımda yazdım size göre hiçbirşey olmayabilir ama bana göre çokşey.Evladı sorumsuzsa neden evlendiriyor o zaman üstüne gülmek için mi işten çıktığında seni işten attılar diyen bir insan çok şükür böyle bir anne yok çevremde hiçkimse melek değil ama ben şeytan hiç değilim yoksa ikiyüzlü olmak çok basit.
İşten attılar dıye mı gulmuş sen de demıyor muydun eşim surekli işten çıkıyor eşim sorunlu vs dıye kendın dıyordun. Sen takıksın bu aıleye oğluyla arasında olan bır şeyde bıle kadını arayıp saydırıp yuzune telefonu kapatmıştın. Sureklı ılışkılerıne karışıyorsun sureklı onlar anne oğul tartışır eder sen kalkıp kocamı koruyacam dıye kocanın yaptığı bır şeyden kadını durup dururken arayıp saydırmıştın🤦‍♀️

İşten attılar dıye mı gulmuş sen de demıyor muydun eşim surekli işten çıkıyor eşim sorunlu vs dıye kendın dıyordun. Sen takıksın bu aıleye oğluyla arasında olan bır şeyde bıle kadını arayıp saydırıp yuzune telefonu kapatmıştın. Sureklı ılışkılerıne karışıyorsun sureklı onlar anne oğul tartışır eder sen kalkıp kocamı koruyacam dıye kocanın yaptığı bır şeyden kadını durup dururken arayıp saydırmıştın🤦‍♀️
Sürekli mi? Sadece birkez işten çıktı dört ay sonra yeniden başladı daha önceden başka başka işlerde çalışmış hep iki üç senede bir iş değişmiş sanırım bunu diyorsunuz.Bu anne daha kış gelmeden"sen kışın işten çık işsizlik maaşı al zor oluyor sana" dedi eşi yıllarca gece gündüz çalışmış ona böyle bir hassasiyeti neden olmamış acab hangi anne bunları der yaaa nasıl birini savunuyorsunuz haberiniz yok bu sebepten önemli değil suçlayın beni.

Elinde fazla parayı annesine yada ablasına verse ve geri almasa da olur der miydiniz böyle rahat? Hiç sanmıyorum.
Aile haklı.
Sizin ediniz budunuz ne hibe para veriyorsunuz. Sizin geliriniz kat kat fazlası eve giriyor kimseye öyle birikmişimi yedirmem
Kardeşi var ablası yok evet onlara versin istemem çünkü durumları var bu kişinin zaten durumu yok aylarca dükkanı kapalı kaldı ben vicdanlı biriyim çok şükür.Benim evime elini kolunu sallaya sallaya gelene çöp vermem kimse kusura bakmasın.

Back
X