- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aaah bunu o kadar çok isterdim ki bayıldığım yok zaten bu eve...bence yapacağınız şey belli durumunuz varsa orayı koşarak terk edin
Eşim söylediğini farketmiyor bile lafı dolandırıp söyletiyor çok farklı bir kadın üç beş hamle öncesi hep hazır...Eşinizin işine annesi neden bu kadar karışıyor. Borcu veren eşiniz annesinin parası ile vermemiş ki. Herşeyi ailesiyle neden paylaşıyor. Sizin bilmeniz yeterli.
Ben şu herşeyi annesine babasına danışan söyleyen insanları anlamıyorum hele evliliklerde . Her iki taraf için de geçerli . Herşeyi herkesin bilmesine gerek yok .
Gidip adamdan istemesin diye verdim valla belki adamın verecek durumuda yoktu kaç ay dükkanı kapalıydı virüsten ayıp olmasın diye bile eşime söylemiş olabilir... Neredeyse bir buçuk sene olacak sayısız açıldı konusu...Siz böyle deyince annesi blöf mü yaptı acaba diye aklıma geldi şuanEsinize niye para veriyorsunuz gidip göstersin diye. Gereksiz olmus hesap verir gibi. Daha da karisirlar simdi" biz müdahele etmesek almazdin parayi diye.
Yani ne bileyim bekarkende o sahip çıkamamış demek ki pek parasına eee o zaman evlendirme evinde oturt kimse yemesin parasını...onların önünü kesmek sana değil koca kalmış birşey , sen araya girme kocan gerekeni yapsın ,
bekarkende kadınlara yedirecek tabikii erkeklere yedirirse sıkıntı zaten
Gidip adamdan istemesin diye verdim valla belki adamın verecek durumuda yoktu kaç ay dükkanı kapalıydı virüsten ayıp olmasın diye bile eşime söylemiş olabilir...
Artık çok geç eşim gitti bile ailesineÖyle veya böyle esiniz yeterli kadar agirligini koyamamis. Adami da bulup parayi istese afam en fazla "teyze borcu xden aldim onunla hallederim. Senlik bir durum yok" derdi. Birakin gidip rezil olsun
Annesi çok farklı biri değişik sorular sorarak bilgi alıyor kaç kez farkettim dört aydır ben gitmiyorum zaten birşey istediğimizde yok benim şikayet ettiğimde şükür borcumuz yok hesabımızı biliyoruz yani bu endişe niye.... Beşinci yıla girdik.Aile yıllarca arkasını topladığı için eşinizin endişeli. Aile endişe eder. Normaldir.
Kocaman insanlarsınız artık. Sordukları zaman iyiyiz şükür, bir yaramazlık yok vs. der geçilir. Detay verilmez.
Ev verilmiş vs. ne alaka? Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz. Aile onların verdiği evde oturmasanız da sorar. Endişe eder çünkü. Sınırı eşiniz belirler. Sizlik bir durum yok yani.
Artık çok geç eşim gitti bile ailesine
Artık çok geç eşim gitti bile ailesine
Çok klişe olacak ama çocuğun olunca anlarsın. Annelik çocuk evlenince bitmiyor. Hala evladın canının parçası oluyor. Hala onun için en iyisini istiyorsun. Hala hatalardan koruyup kollamak istiyorsun. Kimi dozu kaçırıyor. Bu durumda dengelemek evlada düşüyor.Annesi çok farklı biri değişik sorular sorarak bilgi alıyor kaç kez farkettim dört aydır ben gitmiyorum zaten birşey istediğimizde yok benim şikayet ettiğimde şükür borcumuz yok hesabımızı biliyoruz yani bu endişe niye....
Dedesi senin maaşın bu demiş üstünde yazıyordu galiba...nasil gostermeye gitti ya,
"verdi borcunu anne dert etme sen" dese kabul olmuyor muymus ?
Vermese bana dert değil valla hibe etsin gitsin bir dua yeter bana.Eşim düz biri çocuk gibi tam istediği gibi yani aaah aaah...derin bir nefes aldım kibar kibar yazayım
annesi tabii karışır bak anneciğim aldım parayı diye göstermeye giderse
sana ne demeliydi ilk seferinde
sonrasında da yedim içtim şçtım sana ne demeliydi
senin ne haddine kazanıp harcadığım para demeliydi vs
kv aslında çarçur etme paranı modunda ama bunu ona söyleten eşin
kimseye bir şey anlatmayacak diye öneri verecektim ki adam "bakkkkk, parayı aldım" diye göstermeye gitti
çok basit hayatınızın yönetimini elinize almak
hep yuvarlak muhabbetler olsun
iyiyiz, idare ediyoruz vs vs
örneğin görümcemin eşi ev alırken eşim kefil oldu bunu mesela sadece ben biliyorum başkasına ne
annesi bunu duysa damat kendi ev alamamış oğlumu kefil yapmış derdi vs
annem hayatımıza dair çok az şey bilir
hele ki kötü şeyleri hiç bilmez, o durum geçer bir iki yıl sonra artık anlatılıp gülünecek hal alır öyle öğrenir
örneğin işten çıkarıldım bir süreçte annem 15 ay sonra duydu bunu
idare ettim gerekirse yalan söyledim ama onu benim hayatıma dahil etmedim
borç vermiş de alamamış da kime ne iki yıl sonra verirse anlatırdınız iki yıl oldu ama verdi bak hayırlı arkadaşmış diye vermezse de içer birer bardak su otururdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?