• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadarınada pes artık yaaa....

Kullanıcı adı değişikliğine mi gitseniz acaba 🙄
Öneri : YürüyenFitne
Yok bunu sevdim yaaa iyi eskiden üzüldüğüm için değiştirdim şimdi tın yani eee insan ayna misali artık onlar nasılsa bende öyleyim ama eşimin yanında bir ponçiğim🤭

Neden hayal kurayım neyse o bir ay gelip kaynanamın alt katında kaldılar eşim gitmese hiç söylemiyorlar hahahahhaahahahah 🤣 konuyu yazdığımda gerçek hayal görürsünüz 🤭
Hayalı ev ıcın dedım amaa😂 boşanabılır gayet normal bır şey bu hee ama bak ıkı katlı ev var bırde gelıp alt eve sahıp olucak bırde kv sızı postalarsa :oha: eee görümce senın bu tavırları çekmez annesıne der hanı:KK14:

Hayalı ev ıcın dedım amaa😂 boşanabılır gayet normal bır şey bu hee ama bak ıkı katlı ev var bırde gelıp alt eve sahıp olucak bırde kv sızı postalarsa :oha: eee görümce senın bu tavırları çekmez annesıne der hanı:KK14:
Beni görmüyor ki çeksin iletişimim yok hahahahhaahahahah doğru ancak o alt kata gelir layığı o by😘

Valla uzun uzun yazarak haklı çıkmıyorsunuz neticede yaşayan benim herşeyin en iyisini vaadeden eşimin ailesiydi eşim değil asgari ücretin ne kadar olduğunuda biliyordum tabiki kira derdi yok geçiniriz dedik ne bileyim evi verip hüküm sürmek isteyeceklerini bilse kim kabul eder özet geçtim sanırım bu kadar yeter iyi günler 🤗Bu arada beşinci seneye girdik eşimin arkasındayım ezdirmem onu by

"Her şeyin en iyisi olacak" demişler, ee? Onlar için iyisi o demek ki. Senin için iyisi o değildiyse ayrılsaydın. Evlerine gittiğinizde anlamadın mı sana layık olmadıklarını? Hani evleri sizinkinden kötüymüş ya...
İsterken, beklerken çok iyi de, "peki senin neyin var" diye sorarlar adama.

Senin derdin ev de değil aslında. "Maddi yardım yaparız, diğer evin kirasını da veririz" demişler. Yağlı kapı zannedip atlamışsın tanımadığın etmediğin adamla evlenmeye.
Beklediğin yardımlar gelmeyince, adamı da tanıyıp ne olduğunu görünce hırs yapmışsın.

Eşini de ammman ezdirme kimseye.
İnsan şunu söylerken utanır, hakkında şu cümleyi kurduğu adama saygısı da olmaz sevgisi de.
Senin de yok saygın, sevgin. Kayınvalideye inat uğruna hayatını ziyan ediyorsun. Madalya falan verecekler zahir.

"Her şeyin en iyisi olacak" demişler, ee? Onlar için iyisi o demek ki. Senin için iyisi o değildiyse ayrılsaydın. Evlerine gittiğinizde anlamadın mı sana layık olmadıklarını? Hani evleri sizinkinden kötüymüş ya...
İsterken, beklerken çok iyi de, "peki senin neyin var" diye sorarlar adama.

Senin derdin ev de değil aslında. "Maddi yardım yaparız, diğer evin kirasını da veririz" demişler. Yağlı kapı zannedip atlamışsın tanımadığın etmediğin adamla evlenmeye.
Beklediğin yardımlar gelmeyince, adamı da tanıyıp ne olduğunu görünce hırs yapmışsın.

Eşini de ammman ezdirme kimseye.
İnsan şunu söylerken utanır, hakkında şu cümleyi kurduğu adama saygısı da olmaz sevgisi de.
Senin de yok saygın, sevgin. Kayınvalideye inat uğruna hayatını ziyan ediyorsun. Madalya falan verecekler zahir.
Kendi evlerini kötü bulan onlar🤣🤣🤣e yani bizim evin yanında cidden lafı olmaz inkâr mı edeyim.Bizim varımız yokumuz ortaydı sanırım onlar kızlarını bohçayla yolladığı için hiç eşya almamışlar annem beyaz eşya yatak odası vs. bizden deyince resmen sevindiler hahahahhaahahahah 🤣🤣🤣eşim bana erzak kira olayını geçen sene söyledi dedim sen nasıl kandın buna güldüm 🤭
Eşimin kalbi saf niyeti yeter çok şükür arkasında olmaktan utanmıyorum çok şükür ki benim eşim o benim kalbimin karşılığı elhamdülillah 💓iyi geceler

Senınle nıye iletişime gecsın annesıne bı laf demeye bakar belkıde annesıne verır gazı sızı atar sızın oturduğunuz eve yerleşir bence olur mu olur😏
Alt kata yakışır diyenin genç kızlık evini görme isteği tavan şuan :KK51:

Senınle nıye iletişime gecsın annesıne bı laf demeye bakar belkıde annesıne verır gazı sızı atar sızın oturduğunuz eve yerleşir bence olur mu olur😏
Ya olsun dert değil ki sen beni anlamadın cidden anası dayısından koparmış huzuru yok onun mu olacak yani bu hayat böyle dönmüyor ki çok şükür 🤗

Alt kata yakışır diyenin genç kızlık evini görme isteği tavan şuan :KK51:
Yada kendi kokuşmuş evini görelim havasızlıktan rutubet olmuş heryeri dolap içi kiyafet duvar tuhaf olan bu ev yeni eee kalp işte içi pisse küf fışkırır 🤭kokudan girilmiyordu eve be insan sifonu hiç mi çekmez 🤮

Konu sahibinin tek derdi zavallı insanların çıkarıp canlarını da bunlara vermeleri. Ama o hiç çalışmasın, kv kp evlerini versin herşeylerini bunlara harcasın bu yan gelsin yatsın. He hee gülüm he.
site de yıllardır oku okur üzülürüm bu kayınvalideye ne çektii kadın bee :halay:

Back
X