• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadarınada pes artık yaaa....

Etrafımda tutmam asla böylesini 😑
Lütfen tut ya ahahahahhaha bir mukabele etrafımda bu zihniyette eşimin ailesi var ve işim yok onlarla onun dışında kolu komşu çevre akraba çok şükür tek kişiyle problemim yok🤗peki onlar aynı akıldan iki üç komşu hariç kimseleri yok🤣🤣🤣ha birde şeytan iki teyze var kaynanamın eşimin babasının tarafı yok niyeyse🤭

Etrafımda tutmam asla böylesini 😑
burdan bir arkadaşım konusuna tanımayarak yorumlar yaptı takii ben özelden kim olduğunu yazana kadar.bir daha tövbelediiii semtinden geçmem diyeee :halay: beni de eşimle aramın kötü olduğuna ikna etmeye çalıştı geçenki konusunda ha ha haa

burdan bir arkadaşım konusuna tanımayarak yorumlar yaptı takii ben özelden kim olduğunu yazana kadar.bir daha tövbelediiii semtinden geçmem diyeee :halay: beni de eşimle aramın kötü olduğuna ikna etmeye çalıştı geçenki konusunda ha ha haa
Nasıl kım olduğunu mu bıldın anlamadım :KK57:

Sen bayağı karıştırdın beni ya ne zaman yazdın yine yaz hele hahahhahaha 🤭

yıllardır okurum bu üyeyi sitenin eskileri hemen tanır zaten ve konularını ciddiye almazlar aynen burda olduğu gibi iştee :KK70: en az 80 tane kayınvalide ve eş konusu vardır
Bana özelden falan yazmadın uydurmaya ne gerek var buna hahhahahahahahahah bunuda yeni duydum🤣

özelden arkadaşıma yazdım sana neden yazayımm ha ha haa. o senin kim olduğunu bilmeden yaptığı yorumlara yanıyor halaaaa :olamaz:
Kendini ifade etme biçimin neyse bari ona derdini anlatabilmişsin kafan dolu anlıyorum kıyamam bu kadar mutsuz olma bak herkeste var ne yapcan ama koca zor olmalı şükür biz iyiyiz 😘

Kendini ifade etme biçimin neyse bari ona derdini anlatabilmişsin kafan dolu anlıyorum kıyamam bu kadar mutsuz olma bak herkeste var ne yapcan ama koca zor olmalı şükür biz iyiyiz 😘
haklısın sitenin bütün kadınları çokkkk mutsusuzzz toptann.bu binlerce kadına bir önerin var mı pekii mutlu aile uzmanı olarak kuzummmmm :KK70:

haklısın sitenin bütün kadınları çokkkk mutsusuzzz toptann.bu binlerce kadına bir önerin var mı pekii mutlu aile uzmanı olarak kuzummmmm :KK70:
Mutlusunuz ve bu saatte uyanık harıl harıl yazıyorsunuz evet çok normal birde çalışıyor genel hehe tamam yedim canım 🤭Mutlu insanlar uyur bence bu saatte yada 7/24 burada olmaz burada olduğu halde yeni gördüm numarası yapmaz sanal burası maskeye gerek yok😉 önerim bu benim kadar mert olun😘by

Mutlusunuz ve bu saatte uyanık harıl harıl yazıyorsunuz evet çok normal birde çalışıyor genel hehe tamam yedim canım 🤭Mutlu insanlar uyur bence bu saatte yada 7/24 burada olmaz burada olduğu halde yeni gördüm numarası yapmaz sanal burası maskeye gerek yok😉 önerim bu benim kadar mert olun😘by
işte bak gene önyargılısın.kızım evde düştü gözlüğü kaşına saplandı dikiş atıldı ağrısı var uyanıyor sık sık ben de onun başında bekleyip sana laf yetiştiriyorum işteeee.ama sen çocuk yapmayacağına göre zaten böyle sorunlarında olmaz oz aman sen neden buradasın halaaa :KK70:

Eee o zaman sen hıc mutlu değilsin zıra sabahtan berı burdasın hanı kv kumandı kocan senın koynundaydı :işsiz: o nasıl lafsa tobe tobe

Back
X