- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
Aman salla kaynanası bıle sallamıyordurbunun yüzünden banlandım ben diğer konusunda artık yazmıyorum sadece okuyup eğleniyorum evlere şenlik yorumlar var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman salla kaynanası bıle sallamıyordurbunun yüzünden banlandım ben diğer konusunda artık yazmıyorum sadece okuyup eğleniyorum evlere şenlik yorumlar var![]()
yarına banlanır zatenn üslup a söylenecek söz yok .iyi ki reel hayatta tanışmıyoruzAman salla kaynanası bıle sallamıyordur![]()
Etrafımda tutmam asla böylesiniyarına banlanır zatenn üslup a söylenecek söz yok .iyi ki reel hayatta tanışmıyoruz![]()
Lütfen tut ya ahahahahhaha bir mukabele etrafımda bu zihniyette eşimin ailesi var ve işim yok onlarla onun dışında kolu komşu çevre akraba çok şükür tek kişiyle problemim yokEtrafımda tutmam asla böylesini![]()
burdan bir arkadaşım konusuna tanımayarak yorumlar yaptı takii ben özelden kim olduğunu yazana kadar.bir daha tövbelediiii semtinden geçmem diyeeeEtrafımda tutmam asla böylesini![]()
Nasıl kım olduğunu mu bıldın anlamadımburdan bir arkadaşım konusuna tanımayarak yorumlar yaptı takii ben özelden kim olduğunu yazana kadar.bir daha tövbelediiii semtinden geçmem diyeeebeni de eşimle aramın kötü olduğuna ikna etmeye çalıştı geçenki konusunda ha ha haa
Sen bayağı karıştırdın beni ya ne zaman yazdın yine yaz hele hahahhahahaburdan bir arkadaşım konusuna tanımayarak yorumlar yaptı takii ben özelden kim olduğunu yazana kadar.bir daha tövbelediiii semtinden geçmem diyeeebeni de eşimle aramın kötü olduğuna ikna etmeye çalıştı geçenki konusunda ha ha haa
yıllardır okurum bu üyeyi sitenin eskileri hemen tanır zaten ve konularını ciddiye almazlar aynen burda olduğu gibi işteeNasıl kım olduğunu mu bıldın anlamadım![]()
seni asla karıştırmammm tereliye hanım mümkün değil .eşin benzerin yok ki sitedeSen bayağı karıştırdın beni ya ne zaman yazdın yine yaz hele hahahhahaha![]()
Bana özelden falan yazmadın uydurmaya ne gerek var buna hahhahahahahahahah bunuda yeni duydumyıllardır okurum bu üyeyi sitenin eskileri hemen tanır zaten ve konularını ciddiye almazlar aynen burda olduğu gibi işteeen az 80 tane kayınvalide ve eş konusu vardır
özelden arkadaşıma yazdım sana neden yazayımm ha ha haa. o senin kim olduğunu bilmeden yaptığı yorumlara yanıyor halaaaaBana özelden falan yazmadın uydurmaya ne gerek var buna hahhahahahahahahah bunuda yeni duydum![]()
İyide herkes biliyor ki benim kim olduğumu ne zaman özelden yazdın bana niye yalan söylüyorsun hahahhahahaseni asla karıştırmammm tereliye hanım mümkün değil .eşin benzerin yok ki sitede![]()
Kendini ifade etme biçimin neyse bari ona derdini anlatabilmişsin kafan dolu anlıyorum kıyamam bu kadar mutsuz olma bak herkeste var ne yapcan ama koca zor olmalı şükür biz iyiyizözelden arkadaşıma yazdım sana neden yazayımm ha ha haa. o senin kim olduğunu bilmeden yaptığı yorumlara yanıyor halaaaa![]()
kitap oku kuzum bol bolllİyide herkes biliyor ki benim kim olduğumu ne zaman özelden yazdın bana niye yalan söylüyorsun hahahhahaha![]()
Sen yazdığına dön bak yorum yazdığın arkadaşında benim gibi anladı sende kocanın yanına git artık ayrı gayrıkitap oku kuzum bol bolll
Dua ediyorum senin için çünkü bana taktın beni tanımıyorsun ve zararım olmamış bu kötü Allah şifa versinkitap oku kuzum bol bolll
haklısın sitenin bütün kadınları çokkkk mutsusuzzz toptann.bu binlerce kadına bir önerin var mı pekii mutlu aile uzmanı olarak kuzummmmmKendini ifade etme biçimin neyse bari ona derdini anlatabilmişsin kafan dolu anlıyorum kıyamam bu kadar mutsuz olma bak herkeste var ne yapcan ama koca zor olmalı şükür biz iyiyiz![]()
Mutlusunuz ve bu saatte uyanık harıl harıl yazıyorsunuz evet çok normal birde çalışıyor genel hehe tamam yedim canımhaklısın sitenin bütün kadınları çokkkk mutsusuzzz toptann.bu binlerce kadına bir önerin var mı pekii mutlu aile uzmanı olarak kuzummmmm![]()
işte bak gene önyargılısın.kızım evde düştü gözlüğü kaşına saplandı dikiş atıldı ağrısı var uyanıyor sık sık ben de onun başında bekleyip sana laf yetiştiriyorum işteeee.ama sen çocuk yapmayacağına göre zaten böyle sorunlarında olmaz oz aman sen neden buradasın halaaaMutlusunuz ve bu saatte uyanık harıl harıl yazıyorsunuz evet çok normal birde çalışıyor genel hehe tamam yedim canımMutlu insanlar uyur bence bu saatte yada 7/24 burada olmaz burada olduğu halde yeni gördüm numarası yapmaz sanal burası maskeye gerek yok
önerim bu benim kadar mert olun
by
Eee o zaman sen hıc mutlu değilsin zıra sabahtan berı burdasın hanı kv kumandı kocan senın koynundaydıMutlusunuz ve bu saatte uyanık harıl harıl yazıyorsunuz evet çok normal birde çalışıyor genel hehe tamam yedim canımMutlu insanlar uyur bence bu saatte yada 7/24 burada olmaz burada olduğu halde yeni gördüm numarası yapmaz sanal burası maskeye gerek yok
önerim bu benim kadar mert olun
by