- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Kimseyle dalga geçtiğim yok konularımı manipüle etmeyi bırakın.Bana yarım kilo kıyma vermiş ya muhtaç gibi konuşmuş ona karşılık ben cevap verdim.İstemeye gelirken acaba verirler mi evleri eşyaları böyle abilerinin işleri çok iyi diye endişe eden insanlar oğullarıyla evlenince o kendilerince gördüğü yüksek sınıftan düşüp yarım kilo kıymaya mı muhtaç kaldı.Ben hadsiz, eve çöreklenen,bedavacı biriysem yani böyle görüyorsanız bence konularıma yorum yapma zahmetinde bulunmayın artık.Zira sizi gözardı ediyorum.Kimseye cehennemde yaşatmıyorum çok şükür huzur bozan lüzumsuz kim belli.İyi günler.Böyle bır adamla ne dıye evlendın madem hadı evlendın kadını linç edelim ıstıyorsun ama aksıne koca koca ınsanlar kadının evıne çöreklenmış kadına çektiren bedavacılar görüyorum ben bu konularında. Yukarda kız madem çalış uyar mı dıyor uymaz dıye dalga geçmeyı bılıyorsun zaten bu gıdışle bu kadın sızı evden kovar hayırlıda olur hıc yoktan parası olur hanı etını bı sene yıyor ya kadının mutfagından sananeyse. Artık olmayan hakkını ararsın benım evım o dıye. Malum etrafta hadsız çok ınsan var başkalarının malını benımseyen ustune cehennemı yaşatan allah kv ye sanır versın