Bu kadarınada pes artık yaaa....

Böyle bır adamla ne dıye evlendın madem hadı evlendın kadını linç edelim ıstıyorsun ama aksıne koca koca ınsanlar kadının evıne çöreklenmış kadına çektiren bedavacılar görüyorum ben bu konularında. Yukarda kız madem çalış uyar mı dıyor uymaz dıye dalga geçmeyı bılıyorsun zaten bu gıdışle bu kadın sızı evden kovar hayırlıda olur hıc yoktan parası olur hanı etını bı sene yıyor ya kadının mutfagından sananeyse. Artık olmayan hakkını ararsın benım evım o dıye. Malum etrafta hadsız çok ınsan var başkalarının malını benımseyen ustune cehennemı yaşatan allah kv ye sanır versın
Kimseyle dalga geçtiğim yok konularımı manipüle etmeyi bırakın.Bana yarım kilo kıyma vermiş ya muhtaç gibi konuşmuş ona karşılık ben cevap verdim.İstemeye gelirken acaba verirler mi evleri eşyaları böyle abilerinin işleri çok iyi diye endişe eden insanlar oğullarıyla evlenince o kendilerince gördüğü yüksek sınıftan düşüp yarım kilo kıymaya mı muhtaç kaldı.Ben hadsiz, eve çöreklenen,bedavacı biriysem yani böyle görüyorsanız bence konularıma yorum yapma zahmetinde bulunmayın artık.Zira sizi gözardı ediyorum.Kimseye cehennemde yaşatmıyorum çok şükür huzur bozan lüzumsuz kim belli.İyi günler.

EE evi varmış işte o evde siz oturuyorsunuz zaten. Sanki kirada oturuyormuşsunuz gibi triplere girmişsiniz bana yalan söylendi diye.Siz sizin üzerinize yapsınlar mı istiyorsunuz?
Benim ve eşimin oturduğu evde annemin üzerine ama biliyorum ki bizim evimiz tapusu kimin üzerine olmuş ne fark eder ki anlamadım. siz ailesiniz sonuçta.!!!
Evi var demek onun olan bir evi var demek anlamına gelir.Yoksa kirada oturmayacak evimiz var demelilerdi bu yalana giriyor işte.Herkes anneniz değil üzgünüm iyi niyet herkeste yok.

Eşim bir arkadaşına 2 bin TL borç vermişti küçük bir dükkan açacaktı.Bir seneden fazladır almadı ihtiyacımızda yok şükür aceleside yoktu süresiz vermişti zaten.Ama verdiği günden beri bu eşimin ailesine dert oldu.Eşim malesef bir ziyaretinde ağzından kaçırmış borç verdiğini zaman zaman morali bozulur ailesi konuştuğu için.Annesi geçenlerde eşimi arayıp parayı alıp almadığını sormuş eşimde parlamış tabi.Biliyorum laftan anlayan insanlar değiller.Hatta dört ay önce yine eşime yapılan bir hareket sebebiyle annesini arayıp yüzgöz oldum diyebilirim.Bize karışmayın, çocuk değiliz herşeyin farkındayız,yeter huzurumuzu bozmayın vs.dedim ağlayarak ve bağırarak daha ne diyebilirdim bilmiyorum derdimi anlatamadım sanırım... Kötü olan şu ki annesi nerden bulmuş bilmiyorum ama borç verdiği adamı bulmuş heran gidip isteyebilir ihtimali var yani.Bugün eşime ona telefon almak için biriktirdiğim yaklaşık 2 bin TL yi verdim üstünü tamamla göster aldım diye dedim tamam dedi.Suç eşimde biliyorum bugüne kadar dur dememiş hep hesap vermiş onlarda bunu devam ettirmek istiyorlar.Ama annesinin eşime telefonda söylediği bir söz çok canımı sıktı"eskiden kızlara yedirirdin, şimdide arkadaşlarına yediriyorsun" eskiyi bilmem pek arkadaşlarından borç takan falan olmuş ama şuan kimseye yedirdiği yok zaten maaşın yarısı bende oluyor diğerleriyle evin ihtiyacı falan gidiyor.Onların evinde oturuyoruz diye gerçekten bu hesabı vermek zorunda mıyız bizden önce yıllarca bu ev boşmuş ve sözlede olsa malesef ki eşime verilmiş sizce ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için?Eşimin yanında melek onların olduğu yerde şeytan olmak istemiyorum bu durumu kendime yakıştıramam...
Bu arada kısa süre önce arkadaşı parayı verebileceğini söylemiş eşim şuan ihtiyacım yok sorun değil demiş annesi giderse çok kötü olur yani bunuda belirtmek istedim.Eşim asgari ücretle çalışıyor.Birikimimiz falanda soruluyor arada.
Eşinde sende çok iyi kalpli insanlarsanız adam tekrar vermek isteyince eşin acelesi yok demesi fln bu çok güzel bişi :) ama anneye ne oluyor yahu evlendi gitti oğlu dediğin gibi çocuk değilsiniz ya onlara ne Yani bu aileler zaten herşeye karışması yokmu beni kanser ediyolar 😡 o evde oturuyorsunuz diye hani kira yok oh siz savurun hayat size güzel düşünüp zoruna gitmiş yada kadın kendisine harçlık verilmesini mi istiyo acaba oğlu tarafından? Hepsi çok saçma ..
bende taşının gidin bunlar sizi çok gözetler kim geldi kim gitti nereye gittiniz kaçda geldiniz ohoooo yandın bacımmm

Evi var demek onun olan bir evi var demek anlamına gelir.Yoksa kirada oturmayacak evimiz var demelilerdi bu yalana giriyor işte.Herkes anneniz değil üzgünüm iyi niyet herkeste yok.
Evet ya malesef görüyorum iyi niyetin herkeste olmadığını ! :110: Ama şimdi anladım onun evi var maddi durumlarını size iyi gösterdiler diye evlenmişsiniz. o yüzden bu kadar dert edinmişsiniz kendinize ve sinirinizi bir şekilde çıkarmaya çalışıyorsunuz aile üzerinden her şey batmaya başlamış.

Eşinde sende çok iyi kalpli insanlarsanız adam tekrar vermek isteyince eşin acelesi yok demesi fln bu çok güzel bişi :) ama anneye ne oluyor yahu evlendi gitti oğlu dediğin gibi çocuk değilsiniz ya onlara ne Yani bu aileler zaten herşeye karışması yokmu beni kanser ediyolar 😡 o evde oturuyorsunuz diye hani kira yok oh siz savurun hayat size güzel düşünüp zoruna gitmiş yada kadın kendisine harçlık verilmesini mi istiyo acaba oğlu tarafından? Hepsi çok saçma ..
bende taşının gidin bunlar sizi çok gözetler kim geldi kim gitti nereye gittiniz kaçda geldiniz ohoooo yandın bacımmm
Eşim evlenmeden önce maaşının birçoğunu annesine verirmiş eve yardım olsun diye bence yine öyle olsun istedi ama eşim nişanlıyken kesti vermeyi bu yüzden düğünde yemek bile vermek istemediler 500-600 tutuyordu hesap hesap üstüne o kadar planları varmış ki...
Bir önceki alt komşum kankisiydi kvnin şükür taşındı gitti zaten işim yoktu onunla hiç görüşmedim saygısız biriydi beni ikinci görüşünde yanında soyunmamı bekleyecek kadar edepten yoksun.Şimdi ki komşum çok tatlı akranız🥰 Allah'tan aynı sokak falan değil annemler ayda iki ayda bir falan gelir zaten koronadan aylardır kimsenin gelip gittiği yok yoksa önceden yoğunduk tabi hiç olmadı haftada bir olurdu misafirim🤭

Evet ya malesef görüyorum iyi niyetin herkeste olmadığını ! :110: Ama şimdi anladım onun evi var maddi durumlarını size iyi gösterdiler diye evlenmişsiniz. o yüzden bu kadar dert edinmişsiniz kendinize ve sinirinizi bir şekilde çıkarmaya çalışıyorsunuz aile üzerinden her şey batmaya başlamış.
Görücü usulü evlendim eşim asgarî ücretliydi ya ne yapacaktım pardon oturduğumuz şehir belli kira belli yani herşeyin en iyisi dendi en dandiği oldu hadi geçti gitti onlar hala bitmiyor dertleri ne yapalım köle mi olalım?

Haa bir de sizin üzerinize yapsalardı keşke değil mi vay anasını arkadaş gelinsin sen ya o kadının oğlu rahatsız olmamış sanane. adam belki kendi evi olarak görüyor kötü niyet çok kötü..!!!

Görücü usulü evlendim eşim asgarî ücretliydi ya ne yapacaktım pardon oturduğumuz şehir belli kira belli yani herşeyin en iyisi dendi en dandiği oldu hadi geçti gitti onlar hala bitmiyor dertleri ne yapalım köle mi olalım?
Yok canım köle olmayın tabii ama köle yapmaya da çalışmayın kimseyi. En iyisinin iyisi her zaman vardır. insanların belki de maddi durumu o iyiyi yapmaya yetti.

Haa bir de sizin üzerinize yapsalardı keşke değil mi vay anasını arkadaş gelinsin sen ya o kadının oğlu rahatsız olmamış sanane. adam belki kendi evi olarak görüyor kötü niyet çok kötü..!!!
Oğlu rahatsız olmamış mı? Pardon nerden biliyorsunuz tanıyorsunuz galiba yakından eşime defalarca satarsın motor alırsın yok yardım yaparsın vermem demiş benden önce yani🤣🤣🤣 Herşeyi geçtim ev kaldırım hizası tekin yer değil diye parmaklık yaptırmak istedik kötü olduk panjur olacakmış eşimin babası kaç ay yüzüne bakmadı ev eski yalıtım yaptıralım dedik razı olmadılar (bu masraflar hep benim tarafımdan gelen takılarla karşılanıyor) fiyat uçtu gitti üç senenin sonunda ben dalavere çevirip onlara yaptırdım baktım ki bu evin bize kalacağı yok ondan nasıl emin oldun dersen alt kat boşaldı eşim tanıdık birileri otursun istedi karşı çıktılar biz ölmeden sen veremezsin diye eee hani eşimindi görümcem kiracı bakıyordu Allah ya nasip etmedi bambaşka yabancı biri oturuyor şuan 🤣Evet çok kötüyüm eşimle ailesi görüşsün gidip görsün diye defalarca kavga edecek kadar 🤣🤣🤣 sonuç bugün onları görmeye gittiğinde annesine sert çıktı diye 5 dakika içinde evden çıkmışlar aaah aaah

İnternetten eğitici videolar izliyorum uyguluyorum egzersiz yapıyorum kitap okuyorum yeter mi?
Bakın yine yanlış anlamışsınız rahat bırakmayan ben olsam onların aile işine karışırım oysa ki karışan onlar bu kadar basit dört aydır gitmiyorum bile hiç işim olmaz...

bence işe yaramaya başlamış.
kendini ifade etme şeklin değişmiş.
ve tarihe not :)) ilk defa sana hak verdim. anasına ne sizin evin içinden. ha eşin keşke söylemeseymiş bu da ona ders olsun. ama ev verdik diye her halta karışmaları doğru değil. ve sizinde karı koca ispat etmek için para götürmeye çalışmanız yanlış.

Yok canım köle olmayın tabii ama köle yapmaya da çalışmayın kimseyi. En iyisinin iyisi her zaman vardır. insanların belki de maddi durumu o iyiyi yapmaya yetti.
Kim kimi köle yapıyor pardon konuda belirttim birikime kadar soruluyor zekat veriyorum senin bu kadar altının var mı diyor kurban kesiyorum şaşırıyor ben gördüğüm bildiğim şeylerin hesabını sormuyorum ama neden çünkü ben lüzumsuZ değilim lüzumsuzları sevmem

bence işe yaramaya başlamış.
kendini ifade etme şeklin değişmiş.
ve tarihe not :)) ilk defa sana hak verdim. anasına ne sizin evin içinden. ha eşin keşke söylemeseymiş bu da ona ders olsun. ama ev verdik diye her halta karışmaları doğru değil. ve sizinde karı koca ispat etmek için para götürmeye çalışmanız yanlış.
Eşim bana söyledi ne yaptım ki ?Al parayı götür göster adamdan istemesin dedim bunun nesi kötü?Eşim parayı gösterince dedesine maaşından demiş sanki yazıyor bu dede onların hesabını niye tutmuyor neden biz...

Eşim bir arkadaşına 2 bin TL borç vermişti küçük bir dükkan açacaktı.Bir seneden fazladır almadı ihtiyacımızda yok şükür aceleside yoktu süresiz vermişti zaten.Ama verdiği günden beri bu eşimin ailesine dert oldu.Eşim malesef bir ziyaretinde ağzından kaçırmış borç verdiğini zaman zaman morali bozulur ailesi konuştuğu için.Annesi geçenlerde eşimi arayıp parayı alıp almadığını sormuş eşimde parlamış tabi.Biliyorum laftan anlayan insanlar değiller.Hatta dört ay önce yine eşime yapılan bir hareket sebebiyle annesini arayıp yüzgöz oldum diyebilirim.Bize karışmayın, çocuk değiliz herşeyin farkındayız,yeter huzurumuzu bozmayın vs.dedim ağlayarak ve bağırarak daha ne diyebilirdim bilmiyorum derdimi anlatamadım sanırım... Kötü olan şu ki annesi nerden bulmuş bilmiyorum ama borç verdiği adamı bulmuş heran gidip isteyebilir ihtimali var yani.Bugün eşime ona telefon almak için biriktirdiğim yaklaşık 2 bin TL yi verdim üstünü tamamla göster aldım diye dedim tamam dedi.Suç eşimde biliyorum bugüne kadar dur dememiş hep hesap vermiş onlarda bunu devam ettirmek istiyorlar.Ama annesinin eşime telefonda söylediği bir söz çok canımı sıktı"eskiden kızlara yedirirdin, şimdide arkadaşlarına yediriyorsun" eskiyi bilmem pek arkadaşlarından borç takan falan olmuş ama şuan kimseye yedirdiği yok zaten maaşın yarısı bende oluyor diğerleriyle evin ihtiyacı falan gidiyor.Onların evinde oturuyoruz diye gerçekten bu hesabı vermek zorunda mıyız bizden önce yıllarca bu ev boşmuş ve sözlede olsa malesef ki eşime verilmiş sizce ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için?Eşimin yanında melek onların olduğu yerde şeytan olmak istemiyorum bu durumu kendime yakıştıramam...
Bu arada kısa süre önce arkadaşı parayı verebileceğini söylemiş eşim şuan ihtiyacım yok sorun değil demiş annesi giderse çok kötü olur yani bunuda belirtmek istedim.Eşim asgari ücretle çalışıyor.Birikimimiz falanda soruluyor arada.
Asgari ücretle çalışan bir eş var ,eviniz yok ve siz 2bin tl borcu süresiz veriyorsunuz üstelik adam vereyim diyor yok kalsın diyorsunuz şaka gibi bu kısmı. Aileye para gosterip bak aldim anne demesi zaten ayrı bir garip.Bu evlerinde oturma işi devam ettikçe belli ki degismez. Özgürlük istiyorsaniz siz de asgari ucretle çalışıp kiraya cikar ailece kimseye bağlı olmazsınız o zaman da zaten kimseye 2bin verip amaan kalsın demezsiniz .

🤦🏼‍♀️ Zaten evi size vermişler ki kira ödemeden kalıyorsunuz. Tapuyu üzerinize yapmıyorlarsa sebebi maddi yönden güvenmemeleri. Çünkü kabul edin karı-koca pek anlamıyorsunuz bu işlerden.

En basitinden TL ile uzun dönem borç verilmez. Uzun dönemli borç verirken dövize ya da altına çevirip verirsin zor durumda kalmamak için. 1.5 yıl önce verdiğiniz 2000 TL ile rahat rahat tam altın alınıyordu, para şuan size dönse yarım alabilirsiniz ancak.

Onu da geçtim size düğün öncesi oğlumuzun evi var dendi diye hukuki bir hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Napıcaksınız mesela evi üzerinize yapmazlarsa evlilik iptal davası mı açacaksınız kandırıldım diyip?

Eşim bana söyledi ne yaptım ki ?Al parayı götür göster adamdan istemesin dedim bunun nesi kötü?Eşim parayı gösterince dedesine maaşından demiş sanki yazıyor bu dede onların hesabını niye tutmuyor neden biz...

kötü demedim yanlış dedim. hesap verir gibi olmuş çünkü.
kadın ne diyecek? ben dürttüm de gitti aldı parasını yoksa kazıklanacaktı. eh böyle olunca da kendinde sürekli karışma hakkı görecek.

Asgari ücretle çalışan bir eş var ,eviniz yok ve siz 2bin tl borcu süresiz veriyorsunuz üstelik adam vereyim diyor yok kalsın diyorsunuz şaka gibi bu kısmı. Aileye para gosterip bak aldim anne demesi zaten ayrı bir garip.Bu evlerinde oturma işi devam ettikçe belli ki degismez. Özgürlük istiyorsaniz siz de asgari ucretle çalışıp kiraya cikar ailece kimseye bağlı olmazsınız o zaman da zaten kimseye 2bin verip amaan kalsın demezsiniz .
Ya öyle bir yazıyorsunuz ki sanki her ay başka birine böyle para veriyoruz gerçekten artık açıklama yapmayacağım anlayan anlasın.Eşim yalan söylemeyen biri bugünde söylemedi ki dedesi inanmamış dede harici her sözleri yalan olduğundan eşimede inanılmıyor.Bu aile evinde oturmam benden çok sitede olanları rahatsız ediyor anlamıyorum ben deli miyim böyle insanlar olduğunu bilsem kabul eder miydim nasip işte.Çalışıp çalışmama kararıda beni ilgilendirir kimseye çalışsam mı diye sormadım bu konuda.

Ya o beni öyle görse ne olur kocasını bir ömür iç güveysi yapan mı beni küçük görecek gülüyorum hahaha🤣🤣🤣 çok şükür ben yiyorum kesip dağıtıyorum kurbanda onun gibi bir sene yemiyorum 🤣
Kocası derken kp mi ? iç güveysi ise size ne anlamadım , konuyla ne bağlantısı var bu durumun ? Eleştirmek için sormuyorum komik olan nedir neye bu kadar güldünüz içgüveysi kısmı neden kötü bişey ?

kötü demedim yanlış dedim. hesap verir gibi olmuş çünkü.
kadın ne diyecek? ben dürttüm de gitti aldı parasını yoksa kazıklanacaktı. eh böyle olunca da kendinde sürekli karışma hakkı görecek.
İyide hemen almadı ki bir buçuk senelik mesele büyü birkez konuşulmadı eğer gidip adamdan isteseydi annesi eşimle daha kötü olurdu...

2bin lirayı insan geri istemeye utanır. Kimisi için büyük para olabilir ama normalde istenilmez siz de zaten istemiyorsunuz. Bence eşiniz ailesine hesap vermeyi acilen bırakmalı
Siz ne iş yapıyorsunuz hanımefendi ? 2 bin lira nasıl ufak para oluyor da istemeye utanıyorsunuz. Kızımın okulu aylık 3 bin tl , birinin bana 2 bin tl borcu olsa öyle bir isterim ki feleği şaşar 😂 çocuğun aylık okul taksidi. Gönlü bolmuş darmış helal kazanıyorum , paramı isterim yahu.

Oğlu rahatsız olmamış mı? Pardon nerden biliyorsunuz tanıyorsunuz galiba yakından eşime defalarca satarsın motor alırsın yok yardım yaparsın vermem demiş benden önce yani🤣🤣🤣 Herşeyi geçtim ev kaldırım hizası tekin yer değil diye parmaklık yaptırmak istedik kötü olduk panjur olacakmış eşimin babası kaç ay yüzüne bakmadı ev eski yalıtım yaptıralım dedik razı olmadılar (bu masraflar hep benim tarafımdan gelen takılarla karşılanıyor) fiyat uçtu gitti üç senenin sonunda ben dalavere çevirip onlara yaptırdım baktım ki bu evin bize kalacağı yok ondan nasıl emin oldun dersen alt kat boşaldı eşim tanıdık birileri otursun istedi karşı çıktılar biz ölmeden sen veremezsin diye eee hani eşimindi görümcem kiracı bakıyordu Allah ya nasip etmedi bambaşka yabancı biri oturuyor şuan 🤣Evet çok kötüyüm eşimle ailesi görüşsün gidip görsün diye defalarca kavga edecek kadar 🤣🤣🤣 sonuç bugün onları görmeye gittiğinde annesine sert çıktı diye 5 dakika içinde evden çıkmışlar aaah aaah
hah şöyleee.. Kendi ağzınızla söylediniz ailesi eşinize GÜVENMİYOR. ondan dolayı sürekli annenin eli üzerinde. demek daha öncede bunları yapmış. Satarsın sen evi ne demek bu kadar güvenmiyorlar.
Gelelim konumuza... Eşiniz büyüyemediği için annesi olaya el atmış ki bence doğru olanı yapmış. Bence sizde eşinizi biraz sıkıştırıp o parayı almasını sağlasaydınız. siz asgari ücretle geçiniyorsunuz ve 2000tl borç veriyorsunuz geri almıyorsunuz anne devreye girince bıdı bıdı. yok efendim o zaman siz halletseydiniz alsaydınız paranızı!

Back
X