- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Maşallah onlar çok anladığında kat kat üstüne koymuşlar ödedikleri borçlardan yaptıkları zararlardan haberiniz yok en basiti eşimin annesi gençliği boyunca temizliğe gitmiş babası gece gündüz marangoz atölyesinde çalışmış yıllarca elde olan ne hiç...Olan herşey dededen kalma miras eşimin bir babasının arabası var o bile kendi babası ölünce mirasından kalan parayla alınmış eee hani nerede bu emekleri.Ben çok şükür geçiniyorum.Zekatımı verip kurban kesebiliyorum bir telefon bozuluyor 1,500 civarı birşey alabiliyorum beklemeden evimde eksiğim yok istediğim zaman 3-5 parça kıyafet alabiliyorum ve ziynetlerimi korudum harcamadım daha ne yapayım bu insan çocuğunuz olsun yardım ederiz annenlerde yardım eder diyen insan eee ben buna kanar mıyım uzun süredir aslaaa...Zaten evi size vermişler ki kira ödemeden kalıyorsunuz. Tapuyu üzerinize yapmıyorlarsa sebebi maddi yönden güvenmemeleri. Çünkü kabul edin karı-koca pek anlamıyorsunuz bu işlerden.
En basitinden TL ile uzun dönem borç verilmez. Uzun dönemli borç verirken dövize ya da altına çevirip verirsin zor durumda kalmamak için. 1.5 yıl önce verdiğiniz 2000 TL ile rahat rahat tam altın alınıyordu, para şuan size dönse yarım alabilirsiniz ancak.
Onu da geçtim size düğün öncesi oğlumuzun evi var dendi diye hukuki bir hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Napıcaksınız mesela evi üzerinize yapmazlarsa evlilik iptal davası mı açacaksınız kandırıldım diyip?