- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Benim özellikle evli, nişanlı veya uzun süreli ilişkisi olanlara bir sorum var. Hiç karşınızdaki kişiden kaçmaya çalışıp sürekli hayatın bir şekilde o kişiyi karşınıza çıkarması durumunu yaşadınız mı? Yani şimdi eşiniz, nişanlınız vs. olan kişiden bir zamanlar kaçmaya çalıştınız mı?
Dert kısmı şu ki, şu an düşünmediğim bir insanı hayat sürekli iradem dışı ve onun da iradesi dışı karşıma çıkarıyor. Bunun nedeni bu kişinin kaderim olması mıdır?
Heh işte benim yazdığım gibi olmuş. Almam dedim soğudum ve almadım ahaha bende ters oldu yav.
İlahi, güldürdünüz beniSokakta karşılaşıyor olmanız sizin kaderiniz olduğu anlamına gelmez ki. Uzak falan mı oturuyorsunuz?
Yok, böyle onun da iradesi dışında büyük olaylar oluyor.Onunda iradesi dışında demişsin ya, belkide o öyle söylüyordur bilerek karşına çıkıyordur?
Ooo bu kadar tesadüfe insan baya beklentiye girerdiİnanma bunlara.
Benim de saçma sapan tesadüflerle sürekli karşılaştığım biri vardı. Hatta biz iş görüşmesinde tanışmıştık ve o görüşmeye gelmek için aynı ilden başka ile geçmiştik falan. İkimizin de babası yoktu annelerimizin adı bile aynıydı ve aynı okullardan iki dönem farkıyla mezun olmuştuk. İkimizde o yıl nisanda aldatılmış ayrılmıştık falan. O çocukta kaderimsin sen demişti ama değilmişiz başkasıyla evliyim
Ooo bu kadar tesadüfe insan baya beklentiye girerdi
Hayırlı olsun evliliğiniz ))
Benim özellikle evli, nişanlı veya uzun süreli ilişkisi olanlara bir sorum var. Hiç karşınızdaki kişiden kaçmaya çalışıp sürekli hayatın bir şekilde o kişiyi karşınıza çıkarması durumunu yaşadınız mı? Yani şimdi eşiniz, nişanlınız vs. olan kişiden bir zamanlar kaçmaya çalıştınız mı?
Dert kısmı şu ki, şu an düşünmediğim bir insanı hayat sürekli iradem dışı ve onun da iradesi dışı karşıma çıkarıyor. Bunun nedeni bu kişinin kaderim olması mıdır?
Sizinki film gibi kadermis sahidenBiz esimle stajda tanismistik.sonra kisa bi sure flortumuz oldu ama beceremedik.ayrildik.ama hala gorusmeye devam ediyorduk.sonra esim bigun haftasonu seni istemeyw geliyoruz dedi.meger benim bi akrabam onun annesi ile samimiymis.bi kizimiz var oglunla taniatiralim deyince biz bi sans daha verdik birbirimize.iyiki de olmus.simdi iki cocuklu musmutlu bi aoleyoz:)
Vuhuuu, allah tamamına erdirsin ))Evet. Çıkıyordu surekli karsima.. cok gıcık oluyordum ama bir yandan bu çocugun benim hayatimda bir yeri olacak diyordu icimdeki his..
Sonra arkadas olduk sonra sevgili sonra dost arkadastan öte.. sekizinci senede kendileri nisanlim olur.. :)
Ay çok garip, 10 sene boyunca aynı kişiyi rüyada görmek falan. Sizin durum da ilginçmiş...Yillarca ilkokul arkadasimi ruyalarimda gordum evleniyormusum onunla kabus gibi ruyalardi istemeden bir evlilik yapiyormusum ruyamda uyandigimda günlerce etkisinden cikamazdim
Facesine falan bakardim belki nisanlanir evlenir falan diye yok hicbisey yok sonujda kabul ettim galiba benin kaderimdeki insan bu dedim sonra bi facesine baktim kizi olmus
Aslinda ruyalarda tam onunla adas birine asik olmamla kesildi neredeyse 10 yil devamli gordugum ruyalar acaba bu ruyalari gormemin nedeni sevdigim bubinsan mi bu kisinin o insanla adas olmasi mi buda kader mi acaba
İtici mi geliyordu sana esin ? Bir de sonradan sevmek diye bir kavram var o zamanSanırım öyle
Ben eşimden 15 yıl kaçtım
Hayatta olmaz dedim, iki cihan bir araya gelse olmazzzz
Şimdi evliyiz, inancım gereği kadere imanım var ama yaşayarak da öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?