- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Valla neredeyse artik kaderimin o olduguna inanmistim faceden falan mi eklesem bari kaderim oysa daha fazla gecikmesin diye dusunuyordum ki kizi oldugunu ogrenip mutlu olmustumAy çok garip, 10 sene boyunca aynı kişiyi rüyada görmek falan. Sizin durum da ilginçmiş...
Mutsuz mu oluyordun onunla evleneceğini düşündükçe ?Valla neredeyse artik kaderimin o olduguna inanmistim faceden falan mi eklesem bari kaderim oysa daha fazla gecikmesin diye dusunuyordum ki kizi oldugunu ogrenip mutlu olmustum
15 sene kaçıp sonunda o kişiyle evlenmek. İşte kader bu herhalde...Sanırım öyle
Ben eşimden 15 yıl kaçtım
Hayatta olmaz dedim, iki cihan bir araya gelse olmazzzz
Şimdi evliyiz, inancım gereği kadere imanım var ama yaşayarak da öğrenmiş oldum
Mutsuz olmak ne kelime bi kac gun kendime gelemiyirdum cunku ruyalarimda istenmeyen bir evlilik yaptigimi goruyordum her seferinde faceden falan bakinca hayat giruslerimizde farkli gorunuyordu yani evlwnmek isteyecegim biri gibi gelmiyorduMutsuz mu oluyordun onunla evleneceğini düşündükçe ?
İtici mi geliyordu sana esin ? Bir de sonradan sevmek diye bir kavram var o zaman
Eşinin yerinde olmak isterdim :) istemiş ve almış ne kadar huzurludur kim bilirİtici değil, onu hep beğendim
Lakin onu tanıdığımda nişanlıydım, o da evliydi
Asla olmaz dedim, asla (burada yanlış anlaşılmasın bana bir ilişki falan teklif etmedi sadece seni seviyorum ve seninle evlenmeden ölmeyeceğim dedi)
Yıllarca görüşmedik biz, en ufak bir irtibat kurmadık, arada bir sileceğimin altına bıraktığı notlar dışında hiç haberim olmadı ondan, ne internet, ne telefon ne de başka bir şey. 6 sene sonra bir gün seninle evleneceğim dedi, güldüm sadece, 15 sene sonra evlendik, aşık değildim o bana aşıktı ben sonradan aşık oldum
İvit, oJes ben bu kişinin kim olduğunu merak ettim geçen konunda anlattığın kişi mi??
Sen de amma kastın be canım akışına bırak :))İvit, o
Sorunluyum ben ya, ıssız kadınSen de amma kastın be canım akışına bırak :))
Valla bence de yani başka bir açıklaması olamaz gibime geliyor:))Sorunluyum ben ya, ıssız kadın
Boşuna bekleme bence, Sadri alışığın bir repliği var yaValla neye karar vereceğini çok merak ediyorum konularını es geçemez oldum
Adamın işi zorBoşuna bekleme bence, Sadri alışığın bir repliği var ya
Benim istikbalime benzin döksen parlamaz
Ben bir halt beceremiyorum bu konularda.
Eşinin yerinde olmak isterdim :) istemiş ve almış ne kadar huzurludur kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?