Bu, kader midir?

Ay çok garip, 10 sene boyunca aynı kişiyi rüyada görmek falan. Sizin durum da ilginçmiş...
Valla neredeyse artik kaderimin o olduguna inanmistim faceden falan mi eklesem bari kaderim oysa daha fazla gecikmesin diye dusunuyordum ki kizi oldugunu ogrenip mutlu olmustum

Valla neredeyse artik kaderimin o olduguna inanmistim faceden falan mi eklesem bari kaderim oysa daha fazla gecikmesin diye dusunuyordum ki kizi oldugunu ogrenip mutlu olmustum
Mutsuz mu oluyordun onunla evleneceğini düşündükçe ?

Sanırım öyle
Ben eşimden 15 yıl kaçtım
Hayatta olmaz dedim, iki cihan bir araya gelse olmazzzz
Şimdi evliyiz, inancım gereği kadere imanım var ama yaşayarak da öğrenmiş oldum
15 sene kaçıp sonunda o kişiyle evlenmek. İşte kader bu herhalde...

Ben abuk sabuk kişilerle bu şekilde defalarca karşılaşmışımdır. Bu karşılaşmalara bir anlam vermeye çalışınca 'vay anasını kaderim mi acaba' moduna giriyorsun. Aksi takdirde 'lanet gitsin yine mi sen' oluyorsun. Anlam vermeye çalışmayın.

Mutsuz mu oluyordun onunla evleneceğini düşündükçe ?
Mutsuz olmak ne kelime bi kac gun kendime gelemiyirdum cunku ruyalarimda istenmeyen bir evlilik yaptigimi goruyordum her seferinde faceden falan bakinca hayat giruslerimizde farkli gorunuyordu yani evlwnmek isteyecegim biri gibi gelmiyordu

İtici mi geliyordu sana esin ? Bir de sonradan sevmek diye bir kavram var o zaman

İtici değil, onu hep beğendim
Lakin onu tanıdığımda nişanlıydım, o da evliydi
Asla olmaz dedim, asla (burada yanlış anlaşılmasın bana bir ilişki falan teklif etmedi sadece seni seviyorum ve seninle evlenmeden ölmeyeceğim dedi)
Yıllarca görüşmedik biz, en ufak bir irtibat kurmadık, arada bir sileceğimin altına bıraktığı notlar dışında hiç haberim olmadı ondan, ne internet, ne telefon ne de başka bir şey. 6 sene sonra bir gün seninle evleneceğim dedi, güldüm sadece, 15 sene sonra evlendik, aşık değildim o bana aşıktı ben sonradan aşık oldum

Jes ben bu kişinin kim olduğunu merak ettim geçen konunda anlattığın kişi mi??

Eşinin yerinde olmak isterdim :) istemiş ve almış ne kadar huzurludur kim bilir

benım oyle oldu, ara ara yıllar yılı gorustuk cktık, en son 2 sene yı gectı flörtumuz, ayrılamadık o da kopmadı benden de ayrılmadı , sonra sonra ıyı kı aslında yasamısım dıyorum onunla cunku kötu bıle gordugumuz seyler hayaımızın akışı, yani zamanımı caldı mutluluk vermedı genel olarak cunku ıyı bır flört sayılmazdı sıradan bır arkadaslık gıbıydı flörtumuz ama oyaluyordu da ınsanı. sonucta toplam 6-7 yıl içerisinde hep karsıma cıktısenın olayın gıbı, ama ıyıkı gectı bıttı ıyı veya kötu. kader degıl aslında sadece denk gelıyor dıkkatını cekıyor. ıyı bır şey degıl oyle düşünme bu benm kaderım deme bosuna olmayabılır bılemezsın.
ne demısler , kader sen hayatı planlarken yasadıklarındır.

Valla neye karar vereceğini çok merak ediyorum konularını es geçemez oldum

Valla neye karar vereceğini çok merak ediyorum konularını es geçemez oldum
Boşuna bekleme bence, Sadri alışığın bir repliği var ya

Benim istikbalime benzin döksen parlamaz

Ben bir halt beceremiyorum bu konularda.

Evet.
Ama benim kaderimmiş, o yüzden yollarımız hep kesişmiş demek için önce mantığınla kabul etmen gerek. Yani önce kaderini seç, sonra kaderimmiş de.

Sana mantıklı gelmeyen bir şeyi kaderimmiş diyerek kendine ittirme.

Hem sen jasbafce'sin kader maden hiç sana yakışıyor mu?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…