- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Zaten ben her girdiğimde elimden geldiğince temizliyorum ama içim rahat etmiyor her yer pis gibi sanki bide ben oranın temizlikçisi miyim neden sürekli ben yapayımO zaman bi caydanlik suyu bosaltiverin her gun ..
Uf bu sorun mu ama yaaaa
Yok ya geri geldi o ertesi günhani o kadın işten çıkmıştı
Ama ben o kadının şahsına özel bişey demedim ki Zaten haftada 2 gün temizlikçi geliyo binaya , alacağı 50 lira aylık , benim zoruma giden kısmı aslında o kadının temizleyecek vakti de var ama kendine yakıstıramıyo şimdi patrona desek patronda onu yapsın diyecekti muhtemelen oda ondan korktu şimdi gidip patrona yalan yanlış anlatacak kelebek beni temizlesin diyo diyecekKelebek kusura bakma ama bu konuda sen haksızsın.
Devlet yada özelde hangi işyerinin lavaboları dört dörtlük temizleniyor ki?
Bazen şartlara uyum sağlamak gerekir, peçetelerle girmeye devam etmeliydin.
Ama ben o kadının şahsına özel bişey demedim ki Zaten haftada 2 gün temizlikçi geliyo binaya , alacağı 50 lira aylık , benim zoruma giden kısmı aslında o kadının temizleyecek vakti de var ama kendine yakıstıramıyo şimdi patrona desek patronda onu yapsın diyecekti muhtemelen oda ondan korktu şimdi gidip patrona yalan yanlış anlatacak kelebek beni temizlesin diyo diyecek
Ben is yerinde tuvalete girmem.
Cok nadirdir girdigim.
Okurken okulda da girmezdim.
Umumi tuvaletlerden kacinirim evet.
Bilmiyorum psikolojik mi ama bu yuzden disarida tuvalet ihtiyacim pek olmaz.
Hamileyken cok sik girmek zorunda kaliyordum.
Ondada pacalarimi katlayip yukari dogru hic bir yere dokunmadan sadece muslugu ve kapiyu peceteyle acarak idare ediyordum.
Inanin kimsenin is yerinin tuvaleti dort dortluk yikanmiyor.
Boyle seyler buyuk sorun degil yani.
Bir tek rahatsiz oluyorsan pek de guzel yaparsin!Zaten ben her girdiğimde elimden geldiğince temizliyorum ama içim rahat etmiyor her yer pis gibi sanki bide ben oranın temizlikçisi miyim neden sürekli ben yapayım
Ben de dışarıda tuvalete giremem, hatta belirli birkaç yer dışında misafirlikler de de girememe sorunum var. Psikolojik herhalde çünkü cidden sıkışmıyorum dışarda.
Hakaretinizi kendinize saklayın! Bu bir .Doğru mu değil mi bilemem ama tuvalet ve din teoremi ilginç geldi
Bunu kullanmak isteyen bir mizahçı düşün yada düşün me!
Canim sen hic disarda kafe restaurant avm gibi yerlerde tuvalet kullanmiyorsun o zaman anne seni cok kotu alistirmis hergun kaynar su ve domestosla tuvaletmi yikanir yaa bence garip olan bu isyerinde maalesef icguzarlar cok oluyor patronla git kendin konusMerhaba hanımlar ,
Kelebek yine Yeniden sorunlarla karşınızda...
Şimdi benim işyerimde sorunlu olduğum bi kadın var ben muhasebe departmanında çalışıyorum o kadında aşçı aynı zamanda gelen telefonlara cevap veriyo , bu arada kadın patronun yengesi yani kardeşinin karısı
Neyse, bu kadın yemek yapıyo sadece akşama kadar da dizi izliyo temizlik konusunda işine gelen yerleri temizliyo mesela patronun odasını falan
O 8 senedir işyerinde Benim daha yeni 1 sene oldu
İşyerinde 2 tane lavobo var birini erkekler diğerini bayanlar kullanıyor ama bizimki klozet değil o yüzden şirket müdürü erkek oda bizim kini kullanıyor
Bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum İnan'ın her yere peçeteyle yapışıyorum
Bende bugün odadaki bayanlara dedim ki ya kızlar ben bu tuvaletlerden çok rahatsız oluyorum mikrop kapacam bu gidişle , kendi evimizde bile hergün kaynar suyla domestosla tuvaletleri yıkar annem , burda yıkanmıyor ben her girdiğim de yıkıyorum ama yine de hijyenik değil kaynar suyla yıkanmasına benzemez , bizim işyerinin olduğu binanın merdivenlerini silen bi abla var ona desek de haftada zaten 2 gün geliyo sabahları bi güzel yıkasa zaten alacağı aylık 50 lira patrona da söyleriz nasıl fikir dedim
Odada da 2 kişi var biri patronun kız kardeşi yani benim aşçı dediğim kadının görümcesi oluyor diğer kızın da o aşçı kadınla arası çok iyi
Neyse onlarda bana dediler ki ya şimdi patrona söylesek Ayşe abla varken hoş olmaz ne gerek var der dediler bende ne alaka ama patron Ayşe Abla için temizlikçi değil diyo dedim
Neyse kim dediyse gidip bu Ayşe ablaya söylemişler oda üstüne alınmış demek ki patrona abi senle bişey konuşmak istiyorum demiş beni şikayet edecekmiş başka bi arkadasa senin kankin böyle böyle diyormuş ben 8 senedir burdayım böyle bişey görmedim abime söylcem demiş
Allah aşkına bunda şikayet edecek ne var ya hayır patrona nasıl aksettirecek kim bilir , patron bana sorsa izah ederim Zaten ama bana da sormaz biliyorum o ne derse inanır
Sizce ben ne yapayım?
işte orası işyeri kelebek ev değil.evimde sürekli yıkıyorum ama işyerimdeki tuvalet için iş huzursuzluğu yaşatamam kendime.karşıdan bakınca iş yerinde çok mızmızlık yapan biri olarak görünüyorsun.patronların bu halinle uğrasamazYa öyle demeyin ama sonuçta tuvalet mikrop yuvası değil mi düşünsenize siz evinizde en azından haftada 1 yıkıyosunuzdur madem o kadar normal bi durum yıkamasın kimse bu kadar insan neden yıkıyo
Şöyle izah edeyim benim babam uzakta ayda 1 gelir Eve , ben kendimi bildim bileli yani evde küçük kardeşimden başka erkek Yok bu sebepten midir nedir tuvalete girdiğimde orasını erkeğin kullandığını anlıyorum kokudan ve o müdür kişisi gözle görülür biçimde pis bırakıyor bazenTuvalet benım en en en hassas olduğum şeydir anlıyorum sizi
Fakatttt su mantıgı anlamıyorum sırf erkek olan müdür kişisi o tuvaleti kullanıyor diye mi tiksindiniz
O kadın ha erkek yapmıs oraya tuvaletini ne farkı var
Temizliği yapan kişi devam etsin
Alın camasır suyunu her sabah dokun bes dakka sonra çekim sifonu mikrobu kırılsın bi tuvalet temizliği icin senelerin çalışanı degısmez
Ayşe abla varken hoş olmaz demeleri normal kadın zaten 8 senedir orada çalışıyormuş keşke Ayşe ablaya söyleyelim haftada bir kaynar suyla yıkasın deseydin ...
Dediğinde gereksiz olmuş bence ortama yu yapacak bşy yok kadın sevdirmiş kendini demek ki heryerin bi Kral'ı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?