Bu kadın beni çıldırtacak !

Kelebek kusura bakma ama bu konuda sen haksızsın.
Devlet yada özelde hangi işyerinin lavaboları dört dörtlük temizleniyor ki?
Bazen şartlara uyum sağlamak gerekir, peçetelerle girmeye devam etmeliydin.
Ama ben o kadının şahsına özel bişey demedim ki Zaten haftada 2 gün temizlikçi geliyo binaya , alacağı 50 lira aylık , benim zoruma giden kısmı aslında o kadının temizleyecek vakti de var ama kendine yakıstıramıyo şimdi patrona desek patronda onu yapsın diyecekti muhtemelen oda ondan korktu şimdi gidip patrona yalan yanlış anlatacak kelebek beni temizlesin diyo diyecek

Şahsına özel dediğin bir şey olmayabilir ancak hatırladığım kadarıyla bu kadın ile zaten sürtüşme yaşamıştın geçmişte.
Haliyle birbiriniz hakkında her söylediğinizden rahatsız olma, yanlış anlama potansiyeline sahipsiniz.
Kadının yaptıklarına takılmayı bırak zira patron seni değil akrabasını tutacaktır.
Senin dışında bu kadından şikayetlenen var mı?
Yetersiz temizlendiğini düşünüyorsan lavaboya girmeden önce 2-3 tas su ve temizleyici dökmek çok zor olmasa gerek.
Bu arada hayatım boyunca ne ben ne de annem kaynar su ile tuvalet yıkamadık

Son düzenleme:
Ayşe abla varken hoş olmaz demeleri normal kadın zaten 8 senedir orada çalışıyormuş keşke Ayşe ablaya söyleyelim haftada bir kaynar suyla yıkasın deseydin ...
Dediğinde gereksiz olmuş bence ortama yu yapacak bşy yok kadın sevdirmiş kendini demek ki heryerin bi Kral'ı var

Ben is yerinde tuvalete girmem.

Cok nadirdir girdigim.

Okurken okulda da girmezdim.

Umumi tuvaletlerden kacinirim evet.

Bilmiyorum psikolojik mi ama bu yuzden disarida tuvalet ihtiyacim pek olmaz.

Hamileyken cok sik girmek zorunda kaliyordum.

Ondada pacalarimi katlayip yukari dogru hic bir yere dokunmadan sadece muslugu ve kapiyu peceteyle acarak idare ediyordum.

Inanin kimsenin is yerinin tuvaleti dort dortluk yikanmiyor.

Boyle seyler buyuk sorun degil yani.

Ben de dışarıda tuvalete giremem, hatta belirli birkaç yer dışında misafirlikler de de girememe sorunum var. Psikolojik herhalde çünkü cidden sıkışmıyorum dışarda.

Ben de dışarıda tuvalete giremem, hatta belirli birkaç yer dışında misafirlikler de de girememe sorunum var. Psikolojik herhalde çünkü cidden sıkışmıyorum dışarda.

Inanin bende. Cogu akrabamin tuvaletini bilmem.

Cok ekstrem bir su tuketimim olmazsa aklima bile gelmiyor tuvalet ihtiyacim.

Is yerinde de gelmiyor aklima.

Hatta annem kizar tutuyorsun bobreklerin hastalanacak diye. Gelmiyor ki aklima tutayim.

Ben de evde klozetleri kaynar suyla temizlerim. Kaynar su sonuçta mikropları daha iyi oldurur. Domestos veya camaşır suyunu döküp biraz bekledikten sonra kaynar su dokuyorum. Ama kesinlikle çıkan buharı solumamak lazım.

Doğru mu değil mi bilemem ama tuvalet ve din teoremi ilginç geldi
Bunu kullanmak isteyen bir mizahçı düşün yada düşün me!
Hakaretinizi kendinize saklayın! Bu bir .
İkincisine gelecek olursak konu sahibi sadece sıcak suyla temiz olacağını vurgulamış bende lavabo tuvalet gibi yerlerde sakincali pekala tuvalet soğuk suyla da temiz olur demek istedim .Söylemek istediğimi anlayıp öyle yorum yapın.

Bazı mikroplar sıcak ortamda ürer. Yani illa sıcak suyla hijyenik olur diye bişey yok.
Tuvalet takıntısı bende de var ama tutamayacağım için kullanıyorum dışarıda el mahkum

Yanında ıslak mendil kolonya vs taşı , oturmadan sil, sifonu da çek öyle kullan
Eve gelince de çamaşırını değiştir oldu bitti

Canim sen hic disarda kafe restaurant avm gibi yerlerde tuvalet kullanmiyorsun o zaman anne seni cok kotu alistirmis hergun kaynar su ve domestosla tuvaletmi yikanir yaa bence garip olan bu isyerinde maalesef icguzarlar cok oluyor patronla git kendin konus

Ya öyle demeyin ama sonuçta tuvalet mikrop yuvası değil mi düşünsenize siz evinizde en azından haftada 1 yıkıyosunuzdur madem o kadar normal bi durum yıkamasın kimse bu kadar insan neden yıkıyo
işte orası işyeri kelebek ev değil.evimde sürekli yıkıyorum ama işyerimdeki tuvalet için iş huzursuzluğu yaşatamam kendime.karşıdan bakınca iş yerinde çok mızmızlık yapan biri olarak görünüyorsun.patronların bu halinle uğrasamaz

Klozet değilse daha iyi aslında mikrop kapma olasılığın azalır.
Bence al bi şişe domestos dök girip ciktikca koku falan da kalmaz en azından.
O işyerinde çalışmaya devam edeceksen bu ablayla ilgili uzaktan yakından hiçbir olaya karışma uzak dur derim zararlı çıkan sen olursun .
O 8 senedir orada çünkü üstelik patrunun da akrabası bu kadınla kimse başa çıkamaz.

Tuvalet benım en en en hassas olduğum şeydir anlıyorum sizi
Fakatttt su mantıgı anlamıyorum sırf erkek olan müdür kişisi o tuvaleti kullanıyor diye mi tiksindiniz

O kadın ha erkek yapmıs oraya tuvaletini ne farkı var

Temizliği yapan kişi devam etsin
Alın camasır suyunu her sabah dokun bes dakka sonra çekim sifonu mikrobu kırılsın bi tuvalet temizliği icin senelerin çalışanı degısmez

Şöyle izah edeyim benim babam uzakta ayda 1 gelir Eve , ben kendimi bildim bileli yani evde küçük kardeşimden başka erkek Yok bu sebepten midir nedir tuvalete girdiğimde orasını erkeğin kullandığını anlıyorum kokudan ve o müdür kişisi gözle görülür biçimde pis bırakıyor bazen
Bu arada em büyük derdimiz 1 aydır sifon da bozuk

Kadın zaten fazlasıyla egolu ben buranın temizlikçisi miyim diyo sözde sekreter ve aşçı ama çay demlemedik diye bizi azarlar telefonları bizim yanımıza bırakıp dizi izlemeye kaçar , birisi yanlışlıkla çay alırken 1 damla dökse görse kıyamet kopar pislikler diye hatta Çok çay içiyorlar akşama kadar mal gibi çay mı içer insan şu bardaklara bak kaç tane kirletmişler diye söyleniyo tek yapması gereken bardakları bulaşık makinesine dizmek ona Bile kızıyo yani tuvaletleri ona temizle desek beni yer çiğ çiğ kadın odanın çöpünü Bile bana aldırıyor geliyo atıyo çöp poşetini önüme kelebek çöpleri topla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…