- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Galiba psikolojik biliyor musunuzBen is yerinde tuvalete girmem.
Cok nadirdir girdigim.
Okurken okulda da girmezdim.
Umumi tuvaletlerden kacinirim evet.
Bilmiyorum psikolojik mi ama bu yuzden disarida tuvalet ihtiyacim pek olmaz.
Hamileyken cok sik girmek zorunda kaliyordum.
Ondada pacalarimi katlayip yukari dogru hic bir yere dokunmadan sadece muslugu ve kapiyu peceteyle acarak idare ediyordum.
Inanin kimsenin is yerinin tuvaleti dort dortluk yikanmiyor.
Boyle seyler buyuk sorun degil yani.
Sifon çalışmıyor 1 aydır tuvalete bi giriyorum kokuyo , sanki avm tuvaleti gibiZaten klozet degilmiş yani nesinden tiksiniyorsun..
dezenfekte ilaçlardan al dök eline..
Kaynar suyla kimse tuvalet yıkamaz...
Bundan şikayet etmen saçma patronada izah edersin öyle degil böyle diye..
İş yerinde herkes akraba heralde böyle şeylerle huzursuz olma boşver... Al dezenfekte şeylerinden kullan napıcan..Sifon çalışmıyor 1 aydır tuvalete bi giriyorum kokuyo , sanki avm tuvaleti gibi
Her gittiğimde yıkıyorum tertemiz öyle giriyorum ama ellerimizi yıkadığımız yer bile temiz değil bembeyaz lavobo sararmış resmen
Neyse çok tepki aldım denek ki ben abarttım diye düşünüyorum artık
Kaynar suyla mikroplar daha iyi kırılmıyor mu kirler daha güzel temizlenmiyo mu ? Bulaşıkları sıcak suyla yıkamak la soğuk suyla yıkamak arasında nasıl bi fark var yada çamaşırları ? Bide böyle düşünün
Bizim burda oda yok işte , ben girdiğim zamanlar döküyorum ama yinede baştan aşağı bi temizlenmeyte benzemiyorB2n hiç kaynar su dökmüyorum hergün domestos döküyorum akşamdan sabah sifonu çekiyorum haftada birde cifle falan ovuyorum kaynar su yine yok.
alaturka tuvalet bu kelebek idare edebilirsinizGaliba psikolojik biliyor musunuz
Bende başka yerlerde girmem hele büyük için mümkün değil bi yere misafirliğe kalmaya gidiyorum perşembe akşamından pazartesi akşamına kadar hiç gitmem mesela arkadaşına falan gidince
Avm lerde falan hiç girmedim
İşyerinde girmeden önce Zaten temizliyorum sürekli ama ne kadar temiz olur ki diyorum Benim yapmamla
Neyse artık mecburen böyle devam etcez
o konumda çalışanlar genelde öyle saçma bir ego içinde oluyorlar çok takılmayın işinize odaklanın sadeceKadın zaten fazlasıyla egolu ben buranın temizlikçisi miyim diyo sözde sekreter ve aşçı ama çay demlemedik diye bizi azarlar telefonları bizim yanımıza bırakıp dizi izlemeye kaçar , birisi yanlışlıkla çay alırken 1 damla dökse görse kıyamet kopar pislikler diye hatta Çok çay içiyorlar akşama kadar mal gibi çay mı içer insan şu bardaklara bak kaç tane kirletmişler diye söyleniyo tek yapması gereken bardakları bulaşık makinesine dizmek ona Bile kızıyo yani tuvaletleri ona temizle desek beni yer çiğ çiğ kadın odanın çöpünü Bile bana aldırıyor geliyo atıyo çöp poşetini önüme kelebek çöpleri topla
Amacim sizi elestirmek degil ama farkindamisiniz bilmem belkide is yerink sevmediginiz icin bu kadar mızmızlaniyorsunuzMerhaba hanımlar ,
Kelebek yine Yeniden sorunlarla karşınızda...
Şimdi benim işyerimde sorunlu olduğum bi kadın var ben muhasebe departmanında çalışıyorum o kadında aşçı aynı zamanda gelen telefonlara cevap veriyo , bu arada kadın patronun yengesi yani kardeşinin karısı
Neyse, bu kadın yemek yapıyo sadece akşama kadar da dizi izliyo temizlik konusunda işine gelen yerleri temizliyo mesela patronun odasını falan
O 8 senedir işyerinde Benim daha yeni 1 sene oldu
İşyerinde 2 tane lavobo var birini erkekler diğerini bayanlar kullanıyor ama bizimki klozet değil o yüzden şirket müdürü erkek oda bizim kini kullanıyor
Bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum İnan'ın her yere peçeteyle yapışıyorum
Bende bugün odadaki bayanlara dedim ki ya kızlar ben bu tuvaletlerden çok rahatsız oluyorum mikrop kapacam bu gidişle , kendi evimizde bile hergün kaynar suyla domestosla tuvaletleri yıkar annem , burda yıkanmıyor ben her girdiğim de yıkıyorum ama yine de hijyenik değil kaynar suyla yıkanmasına benzemez , bizim işyerinin olduğu binanın merdivenlerini silen bi abla var ona desek de haftada zaten 2 gün geliyo sabahları bi güzel yıkasa zaten alacağı aylık 50 lira patrona da söyleriz nasıl fikir dedim
Odada da 2 kişi var biri patronun kız kardeşi yani benim aşçı dediğim kadının görümcesi oluyor diğer kızın da o aşçı kadınla arası çok iyi
Neyse onlarda bana dediler ki ya şimdi patrona söylesek Ayşe abla varken hoş olmaz ne gerek var der dediler bende ne alaka ama patron Ayşe Abla için temizlikçi değil diyo dedim
Neyse kim dediyse gidip bu Ayşe ablaya söylemişler oda üstüne alınmış demek ki patrona abi senle bişey konuşmak istiyorum demiş beni şikayet edecekmiş başka bi arkadasa senin kankin böyle böyle diyormuş ben 8 senedir burdayım böyle bişey görmedim abime söylcem demiş
Allah aşkına bunda şikayet edecek ne var ya hayır patrona nasıl aksettirecek kim bilir , patron bana sorsa izah ederim Zaten ama bana da sormaz biliyorum o ne derse inanır
Sizce ben ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?