Bu kadın beni çıldırtacak !

Zaten klozet degilmiş yani nesinden tiksiniyorsun..
dezenfekte ilaçlardan al dök eline..
Kaynar suyla kimse tuvalet yıkamaz...
Bundan şikayet etmen saçma patronada izah edersin öyle degil böyle diye..

Galiba psikolojik biliyor musunuz
Bende başka yerlerde girmem hele büyük için mümkün değil bi yere misafirliğe kalmaya gidiyorum perşembe akşamından pazartesi akşamına kadar hiç gitmem mesela arkadaşına falan gidince
Avm lerde falan hiç girmedim
İşyerinde girmeden önce Zaten temizliyorum sürekli ama ne kadar temiz olur ki diyorum Benim yapmamla
Neyse artık mecburen böyle devam etcez

Zaten klozet degilmiş yani nesinden tiksiniyorsun..
dezenfekte ilaçlardan al dök eline..
Kaynar suyla kimse tuvalet yıkamaz...
Bundan şikayet etmen saçma patronada izah edersin öyle degil böyle diye..
Sifon çalışmıyor 1 aydır tuvalete bi giriyorum kokuyo , sanki avm tuvaleti gibi
Her gittiğimde yıkıyorum tertemiz öyle giriyorum ama ellerimizi yıkadığımız yer bile temiz değil bembeyaz lavobo sararmış resmen
Neyse çok tepki aldım denek ki ben abarttım diye düşünüyorum artık

İş yerinde herkes akraba heralde böyle şeylerle huzursuz olma boşver... Al dezenfekte şeylerinden kullan napıcan..

Yorumlara guldum gece gece..
Bence olay cikarilacak bir konu degil..

Klozet bile değilmiş niye bu sıkıntı ediyorsun? Klozet bile olsaydı yanınızda klozet için oturma örtüsü\peçetesi taşıyabilirdiniz, satılıyor. Oturulan kısımla temas etmiyorsunuz zaten diğer yerlere dokunurken peçete kullanın olmuyorsa plastik eldiven giyin Kendi sabununuzu fılan yanınızda taşıyın bu kadar tantanaya gerek yok.

Bulaşık yağlı da ondan kaynar suyla yıkanıyo onuda çamaşır suyuna bassak herseferinde sıcak suya ihtiyaç kalmaz .

Banyo tuvalet öyle sıcak suyla temizlenmez seramik fayans bozulur
Çamaşır suyuyla temizlenir. Zira sıcak su tuvaletteki mikropları öldürmeye yetmez mümkün değil
Evde de haftada 1 tuvalet temizleniyosa o tuvalette temiz değildir hiç değilse günde 1 kez çamaşır suyu dökülmeli klozete .
İdrardaki mikrop bile 5metre uzağa etki edebiliyo sıcak su neyapsın?

B2n hiç kaynar su dökmüyorum hergün domestos döküyorum akşamdan sabah sifonu çekiyorum haftada birde cifle falan ovuyorum kaynar su yine yok.

B2n hiç kaynar su dökmüyorum hergün domestos döküyorum akşamdan sabah sifonu çekiyorum haftada birde cifle falan ovuyorum kaynar su yine yok.
Bizim burda oda yok işte , ben girdiğim zamanlar döküyorum ama yinede baştan aşağı bi temizlenmeyte benzemiyor
Neyse böyle devam etcez artık yapcak bişey yok

Afedersin kendi işediğin wc otururken çif ve fırçayla yıkayıver evde yapmıyormusun bukadar da havalılık olmaz kimse hususi wc temizlemeye gelmez ki
Kadının yanlış anlaması da normal b*ktansebeplerle başınız ağrımış

Kusura bakmayın ama kadının işini yapıp yapmasından size ne? Orada yönetici misiniz patron mu? Kendiniz diyosunuz görevi temizlik değilmiş diye, o zaman ne diye vakti var da yapmıyo diyorsunuz anlamadım? Şayet görevi temizlikse bunu önce onunla konuşmanız gerekmez mi? Başkalarıyla konuşmak yerine ona söylemeniz gerekirdi.

Ayrıca sizinki bile bile lades. Biri görümcesi, biri 8 yıldır orada. Gidip söylemeleri gibi doğal bi durum yok. Neden saklayacaklar zaten onu da anlamadım.

alaturka tuvalet bu kelebek idare edebilirsiniz
abartmayın

sprey temizleyicilerden alıp her tuvalete girdiğinde sıkıp su dökebilirsin, hem orda o durursa başkaları da kullanır belki.

Kaynar suyla yıkamayı da ilk defa duydum..
Hijyen sorunu varsa genel toplantı falan yapmıyor musunuz dile getirin veya idari işlerle kim ilgileniyorsa mail atın.
Ağızdan ağıza olmamış,üstelik herkes tanıdık tabi birbirlerini savunacaklar.

o konumda çalışanlar genelde öyle saçma bir ego içinde oluyorlar çok takılmayın işinize odaklanın sadece

Haftada bir dört dörtlük temizlensede...hatta hergün temizlensede sonuçta bir sürü kişi kullanıyorsunuz tuvaleti....yani o peçeteler yine dizilecek

Klozeti ortak kullanma fikrinin sizi rahatsız etmesini anlıyorum ancak bunu ortada konuşmak yersiz, Aşçı bayan da tuvaletleri temizlemek zorunda değil, dışardan 50 lira verip tuvalet temizletme fikri bence size düşmez, üzerinize vazife değil gibi geldi bana, orda müdür/idare amiri olsanız anlardım.

Amacim sizi elestirmek degil ama farkindamisiniz bilmem belkide is yerink sevmediginiz icin bu kadar mızmızlaniyorsunuz

Ilk staj yerinizi cok sevdiginiz icin ilk yer ve burayi cok fazla kiyasliyorsunuz fakat soyle bir gercdk var ki hayat hicbirimize istedigimiz imkanlari saglamiyor

Suan calisan toplulugun neredeyse %90 niistemedigi bir is yerinde istemedigi insanlarla muhattap

Idari katta calistim idari personellerin kullandigi lavaboyu kullandim ama dusundugunuz gibi ışıl ışıl falan degil bende tiksiniyordum ams mecbur olmadikca kullanmiyordum

Hatta namaz kilan biriyim evden cikmadan abdest alip giderdim o sekilde idare ederdim

Bunyem enfeksiyon konusunda cok hassas bir kez kullanirsam rahat 5 gun falan idrar yolu enfeksiyonu agrisiyla kivrandim ama hicbir zamanda kimseye soyle yapilsin boyle yapilsin diye yorumda bulunmadim

Bi yorunda ben temizlikcimiyim ddmissin baska bi ornekte calistigim ni is yerindeki arkadas bazen erken gelir alir eline fircayi camadir suyunu bi guzdl yikardi tuvaleti ne oranin temizlikcisi ne ascisi nede sekreteriydi bulundugu yerde calisan bi personeldi ama rahatsiz oldugubda kendi yapardi

Size gekince belliki o kadindan haz etmiyorsunuz ben sizin yerinizde olsam sevmedigim insanla muhattap olmamak adina elimden geleni yapardim

Yemegimi kendim goturur onun hazirladigi yemegi yemezdim gerekirse ac kalirdim ama yemezdim kendime bi su isitici bi kupa alir sallama cayla idare eder bi bardak cay icin onunla muhattap olmazdim

Temizlige gelincede kendi masami mintikami kendim temizler geridinide hic umursamazdim

Tuvalete gelincdde kendime bir sprey kutusunun icine camasir suyu ve su koyar her girdigimde bi sikar su doker oyle tuvaleti kullsmirdim

Bence bu kadina sinir oluo duracagina kendine alternatifler uret cunku farkindadin ki senin bu ise ihtiyaci var orda sıkintı aninda ikinizden biri cikarilmaya kalkilacak olsa gozleri kapali seni cikarirlar

Ve mağdur olan sen olursun o yuzden is yeri ve is yerindekilerle munasebetin islerin kadar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…