Bu kadin benim omrumu yer ...

Nasil yapmicam hamileyken 1 hafta yattim die gelin yatarda kaynana ismi yapar dedi. Kendimi yiyip bitiriom hep agzinda bi is buyuruo

Valla ben kaldırmadım kanepeleri :)

Evi ayırması için eşine baskı yapacaksın. Gerekirse rest çekeceksin ve o evi ayıracaksın.

Nasil yapmicam hamileyken 1 hafta yattim die gelin yatarda kaynana ismi yapar dedi. Kendimi yiyip bitiriom hep agzinda bi is buyuruo

Bak canım o laflarıyla seni eziyo sende altta kalıyosun.
İstediği bu ya işte

Sen yokken napıyolarmış o evde ? Temizlikçi mi geliyomuş ? Yoksa eşyaların üstünü mü örtüyolarmış ?

Sen hizmetçi değilsin misafirde değilsin ama oda senin sahibin değil.

Tutuştur eline ne yapılacaksa sende başka şey yap

kv bir kere
sen ne biçim bulaşık yıkıyorsun dedi

10 yıldır evinde hiç bulaşık yıkamıyorum , tezgaha bırakıyorum ,

yüz verdikçe kafana mıçar bunlar

Yapma

Çok normal. Çünkü gelinler hizmetçi.

Geçmiş konularınıza baktım nişanlanmadan önce başlayan sorunlar silsilesi. Her aşamada her sorunda yapmanız gerekenler söylenmiş. Şimdi ne desek boş bence.

Konu sahibesi? Şimdi sana bu kadına şöyle cevap ver böyle altta kalma desek yapicakmisin? Ona göre gerekirse tecrübelerimizi anlatalim ne diyim bilemedim fırsatım olsa gelip ben çökücem tepesine nerdeyse!

Konu sahibesi? Şimdi sana bu kadına şöyle cevap ver böyle altta kalma desek yapicakmisin? Ona göre gerekirse tecrübelerimizi anlatalim ne diyim bilemedim fırsatım olsa gelip ben çökücem tepesine nerdeyse!
Oyle degil sessiz buldukca yuklendi sessiz buldukca yuklendi . yapmiorum degil hep susturuolar beni bi tatsızlık cikmasin bu kadinin huyu bu . boyle kabullenceksin falan ama yapmadikca soyluo yapmadikca soyluo yapiorum yine soyluo . 1 bucuk senede kafayi yedim. Sert ciksam bana bagiriolar dio . eltim ben bu kadini 7 yildir cekiorum bide akrabam oldugu halde evlendigimde ben bile sok yasamistim dio. Ah ah

Canim senin tek problemin kv degil ki. Eski konularina baktim biraz , bu adamla evlenip hemen yangindan mal kacirir gibi cocuk yapman en büyük hata. Basta belliymis zaten hersey.

Canim artik cok gec bu saatten sonra mesafe koyamazsin ya evi ayiracaksin yada ruhunu bedenini bunlarin elinde yipratacaksin.. Çünkü bu insanlar iyilikten anlamaz sen iyilik yaptin zannedersin ama o arkandan kotu konuşur. Hatta yaşına saygı duyup yaptığın iyiliğin ona yaranmak olduğunu düşünür iyice bilenir sana. Kisacasi allah erkek annelerinin gazabindan korusun bizleri :) azıcık tırnaklarınızı gösterin rahatlarsiniz tecrubeyle sabit..

Ne yaparsan yap yaranamicaksın.
O yuzden bırak yapma.
Begenmeyen kendisi yapsin.
Sen eğildikce sırtına binmeye çalişcak tipler bunlar.
En kısa zamanda evini ayırması icon resti çek bakalım nolcak.

Ayyyy fenalık geldi !!!
Bu ne ya?!

Kardeşim kocanın ağzından gir burnundan çık, ayrı eve çıkın. Yoksa bu daha fragmanı. Bitmez bu film

Bi de çocuğa ben bakayım, sen iş yap ne ya ?!
3 aylık bebek anne ister, her fırsatta seni yanında hissetmeli. İsin kolayini bulmuşlar.

Öyle de iyi değilsin, böyle de olmayacaksın onlar için, o yüzden kötü olmak pahasına ayrıl. Çocuğun az daha büyüdüğünde kv onun annesi moduna girer, onunla ilgili kararları verir, terbiyesine falan müdahale edemezsin.. İnan bu işler güçler hiçbirşeymis dersin

Bunun kiz kardesinin gelini var o dise dis lafa laf gidio ama oda boyleymis ilk basta. Ben lafa laf dise dis gitsem aglar gider ogullarina falan herkes bana bagirio fslan der. Sunu yap bunu yap dio ya bende tamam diorum bana sen tamam derken kizion dio kizmadigim halde bole dio dusunun . ne yapaym bisey soyleyince duymamazliktan mi geliym tersliym mi nasil bi yol izlicem

beğenmıyorsa kendı yapsın
duymamazlıktan gelın
cevap vermeyın ıyıce sınır olsun
kendı işlerını yap onlarınkını yapma
nasıl bı dunya nasıl bir düzen bu ya
ne biçim insanlar

en baştan mesafeliydim sonradan adım asık suratlıya çıktı.asık suratlı bir güzelim aldım güzel oğlanı ooh çatlayın istediğiniz kadar güldünüz hi.biriniz ben gibi olamadı eşim için diyorum içimden hayır bu gelinlerdeki özgüven eksikliğimidir nedir neden illa kaynanaya yaranma peşindeler damat diyormu hiç ne deseler yaptım yaranamadım diye hayır

Canim aynilarina yakin seyleri yaşadım. Benim kv dede her halta aglardi. Ben ki tvde biri aglasa aglayan insanim o agladiginda sinirlerim alt ust oluyordu deliriyordum sonra esimde farketti yalandan agladigini. Aglamasindan zirlamasindan korkma esin birazcik akli basinda biriyse aglamasinin palavra oldugunu illaki anlar o aglamasi onada itici gelmeye baslar.susma çünkü sen sustukca iyice üstüne gelir nasil olsa ben ne soylersem soyleyeyim tepki vermiyor der haddini bilmez. Evi ayirma sansin varsa esine anlat herseyi oda goruyordur illaki ama senin tetiklemen lazim.. evini ayir bir an önce yoksa isin zor canim. Altta kalmamaya çalış baska türlü seni cok sindirir bu kadin. Buarada kendi ailen sana yakin mi oturuyor neredeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…