Bu kadin benim omrumu yer ...

Yapmayin bu kadar fazla iş. Kucuk cocugunjz var gece uyutmuyor. Diger gun gec kalkin diyinki basim agriyor uykusuzum. Inanin siz yaptikca memnun olmayacaklar hep bi kusur bulacaklar. Caniniza yazik degilmi? Bidahami geleceksiniz dunyaya?

Oy içim sisti. Ne kadar çok verirsen o kadar isterler. Zorlama kendini daha çok çocuğuna ilgilen. Uyuturken uyu uyuyakalmisim de falan filan işte. Hastayım de midem bulanıyor de . hizmetçi bulmuşlar bedava çalışıyor bırakırlar mi hiç.

Ayrıca kocan ömrünü yiyor. Sana kocan sahip çıkacak. Yoksa tey tey tey.

Beğenmiyorsan kalk kendin yap de diyemedigin müddetçe böyle gider

Canım asla va asla Kv yaranamazsın dünyanın en iyi gelini olsan da kusur bulur,o yuzden yaranmayı bırak kendini hırpalama ,yavrunla ilgilen.artik sesin çıksın,azıcık kendine saygın olsun,eşinin seni el üstünde tutması lazım karşında ezilmesi lazım,çünkü sözünü tutmamış biri o,ama o kadar yüzün yumuşakki kimse yaptığı yanlışı önemsemiyor,tepkilerin biraz sert olsun

Ne kadar iyi niyet dusmani bir toplumuz değil mi ?

Ben temizlikcimiyim de Allah askina niye susuyosun agzini ac bisey de o size oyle diyosa sende bi isin ucundan tut benim bebegm var onla vakit gecrcem de ev 5+1 diyosun hizmetci tutsun nefret ediyorum su tarz kvlerden

Vakit kaybetmeden eşinle konuş böyle hayat istemediğini söyle. Beklersen uzar bu iş çekilmez.

Senin işin yok mu,sen işine bak filan ne demek ? Senin işin hizmetçilik mi ? Öyle deyince hemen fırlayıp temizliğe mi girişiyorsun merak ettim.Kocan nereye kadar kaçacak ? Tut kolundan odanıza götür,konuş.Bana söz vermiştin,artık dayanacak gücüm kalmadı,böyle devam ederse ben ailemin evine döneceğim dersin.

Sana da çok kızdım.Eski konularında evlenmeden önce rahat bir hayatın olduğunu yazmışsın.Araban bile varmış,geziyormuşsun. Şimdiyse kayınpederinden izin almadan sokağa çıkamıyormuşsun.
Bu nasıl hayat,köle misin sen ?

Yapma! Sen yapiyorsun bir de kontrol ediyor bir de begenmemezlik mi ediyor? Begenmediysen sen yap. Vay arkadas neden susuyorsunuz su kv lere yahu. Biraz hakkinizi savunun. 6 odali koca evi tek basima yapamam de. Cocuk uyuyunca kalkip birlikte yapin.

Hicbirseylerini yapma bebeğine kendine zaman ayır .kıymet vermeyene kıymet verme. Ben hep iyi kayınvalide vardır sanırdim. Çok şanslı olduğumu düşünürdüm. Sağolsun kayınvalidem gol attı bana çok üzgünüm bu konuda keşke baştan belli etseler kendilerini insan sevip değer verdikten sonra çok koyuyo ve kopamıyo.. gelinini seven kayınvalide yok .net ....sen birşey dediklerinde cevabını ver yaranamazsın yorma kendini.

Valla bebeginemi bakacaksin simarik huysuz kayinvalidenle evcilikmi oynayacaksin. Ben olsam bebeğime bakarım üstüme düşeni yaparım. Ne o öyle gelin olmadan önce ne yapıyorlardı kime yaptiriyorlardi. Hizmetcimi tutuyor du kaynanan. Ozaman ttsunlar bi zahmet. Valla 5 +1 evin hepsini bi günde temizleyeme insanın canı yetmez. Şakami bu kaynanan ya. Elimden geldiğince bişeyler yapar sonrada bi güzel bebeğimle ilgilenir ve dinlenirdim. Rahatsız olanda bi zahmet boş yapmasın ozaman evleri ayıralim derdim rahatsız oluyorsanız ama ben bi makine değilim derdim. Eşim de zaten beni o konuma sokacak ve susacak hoDuk olamazdi yani . Valla bana erkek viz gelir güçlü kadınim ben . Ugrasmam hayatımı mahveden cakallarla. Güzel bi dille kaynanani suçlar gibi değilde sen dayanamiyomus gibi bir günde bitiyormus gibi yap. Mesela söyle hayatım bak seninle konuşmam lazım bir yıl dedin kabul ettim ve bir yil seni çok sevdiğin için sabret tim. Şimdi seninle ve bebeğimle cocugumuzla bizde gerçekten bir yuva olalım istiyorum. Iste geldiğinde sana naz yapmak Istiyorum. Mahrem bunlar biliyosun. Ve ben bir çocukla gece gündüz demeden ugrasiyorum yeri geliyo uykusuz kalıyorum yoruluyorum birde koca evde dünya kadar iş yapmaktan gerçekten yoruldum makine gibi hissediyorum kendimi sana pozitif olamıyorum. Hal ve hareketlerime yansıyor çok Bunaldım kimseyi kötülemek istemem hicbirsey de anlatmam ama artık senden cddi anlamda rica ediyorum de. Ama gerçek ten kararlı ve duygusal konuş gözlerine bakarak. Azcık seviyorsa insansa anlar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…