O koca bana nasil sahip ciksn geldi uyudu . amaaanAyrıca kocan ömrünü yiyor. Sana kocan sahip çıkacak. Yoksa tey tey tey.
Ne kadar iyi niyet dusmani bir toplumuz değil mi ?Delimeliank: 48513914 .!.:Canım asla va asla Kv yaranamazsın dünyanın en iyi gelini olsan da kusur bulur,o yuzden yaranmayı bırak kendini hırpalama ,yavrunla ilgilen.artik sesin çıksın,azıcık kendine saygın olsun,eşinin seni el üstünde tutması lazım karşında ezilmesi lazım,çünkü sözünü tutmamış biri o,ama o kadar yüzün yumuşakki kimse yaptığı yanlışı önemsemiyor,tepkilerin biraz sert olsun
Vakit kaybetmeden eşinle konuş böyle hayat istemediğini söyle. Beklersen uzar bu iş çekilmez.Merhabalar . benim basimda buyuk bi sknti var . ve ben bu yonde bi cozum bulamiorum. 1 bucuk yillik evliyim ama canimdan bezdirdi beni. Evet diger konumda da yazmistim en buyuk pismanligim birlik oturmakti. Esim bana soz vermisti 1 yil sonra ayrilcaz diye. (sende buna inandin mi hep aynini derler diyenleri duyuorum). Ama oluo iste . herkesi kendim gbi sandigim icin oluyor bunlar. 1 yil doldu kaynanam ne yapti ne etti ikna etti esimi. Herneyse. Ben simdi mayisda ayrilcaz die umud ediorum . tabi pekte inanamiorum buna. 3 aylikda bi kizim var. Surekli agzinda bir laf var kaynanamin.
Iki gun once kaynanam hastaydi. Kiyamadim 5+1 ev butun kanepeleri kaldirdim sildim supurdum. Sonra isim bitince yoruldum die uzandim. Bana dio ki sen evleri kaldirdiktan sonra eline bi bez alip heryerin tozunu al dio.
Ayni gun sabah 7 bucukda uyandim bebek gece sabaha kadar mizir mizir durmadi. Sonra esimde kahvalti yapmadan gitti . bana ikide birde saatini kur saatini kur dio . diger gun sabah kahvaltida kayinbabama dio ( esimin adi x olsun .) bidaha x saatini kursun o hazirlasin kahvaltiyi dio . hep bole igneleyici sozleri var. Ben bebege bakarim sen isine bak dio hep bana . eltime gidioruz ordada onu ben sallayim da sen isine bak . elimden geleni yapiorum ama yaranamiorum. Koye gidiolar gelmeden her yeri silip supuruom ama gelince sunu yapmamissim bunu yapmamissim siralio. Napicam ne edicem bilmiorum
Hep ayni seyler demi . kapiyi carpip gitmeyi düşünüorum ama annesi yuzunden hep bunlar . kendime aciorum
Kadin herkesi sogutmus kendinden. Butun akrabalar sikayetci. Eltim 7 yildir cekiom bu kadin degismez dioBebeğine analigi baskadi yapsin, temizligi sen ha! Allah sabır afiyet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?