Bu kadin benim omrumu yer ...

Kadina bak ya ne yuzsuz bsey böyle

Allah yardımcın olsun cnm da o zaman esine yüklen çıkın bi an once evinize

Nasil yapmicam hamileyken 1 hafta yattim die gelin yatarda kaynana ismi yapar dedi. Kendimi yiyip bitiriom hep agzinda bi is buyuruo
YAPMAAA
konuşursa konuşsun duyma
derse desin aldırma
ilerleyen yıllarda çocuğunu ihmal ettim diye çok kafanı duvarlara vuracaksın

Asik suratli dycekler tabi ne dycekler başka..
Iyi bisey demezlerki cnm boyleleri

Ama isin ayrıntısı orda iste asik suratli derler dahada bse yapamazlar kiymetli sen olursun oh mis

Evet yakinlar inan kendi ailemle gidip gelmemizi bile kiskanio

o zaman bıktırın onları

Canım üzüldüm haline.
Tabiki evleri ayırman lazım. Eşinle güzel bi anınızda onu ne kadar sevdiğinden bahset. Hayallerinizden bahset. Anne babasının başınızın üstünde yeri olduğunu ama artık bi çocuğunuz olduğu için kendi aile düzeninizi kurmanızın vakti geldiğini söyle. Onun seni güvendirdiği gibi sende kendine inandır. Evleri ayırsak bile devamlı gelir gideriz falan de. Sonra gelip gitmezsin sık sık. Böyle ikili oynayan erkekler kendi gibi davranılmasını hak ediyor bence.

Kesin kocan seni çok seviyordur ondan katlanıyorsundur

Bana aksam konusuruz ben halledecem ben yapacam birazcik sabret hep bole soyluor. Dun isten feldi ben cok bunaldim konusmamiz lazim diorum aksam yatarken konusuruz dio ya o uyuo ya bn . bole gecirio

bidaha x saatini kursun o hazirlasin kahvaltiyi dio . hep bole igneleyici sozleri var.

Diyeceksin "Aa ne iyi olur, evet bi dahakine x hazırlasın."
Böyle böyle bastır iğneledi de surat astım deme, güle oynaya çevir lafı.

Ben bebege bakarim sen isine bak dio hep bana . eltime gidioruz ordada onu ben sallayim da sen isine bak

"Anneciğim benim işim zaten annesi olarak bebeğime bakmak. Esas siz bakın işinize rahatsız olmayın."
Bunları söyle, susma.

elimden geleni yapiorum ama yaranamiorum

Bu yüzden yapma. Eşine de restini çek.

Ayrı evmiş gibi yaşa bebeğine bak kendi yaşam alanını odanı falan temizle tuvalet mutfak ise nadiren yap diğer odalara karışma. Eşim bişey dersede bebeğim şuan herkesten daha kıymetli onunla ilgilenmek istiyorum de. Çünkü onun bana daha çok ihtiyacı var de laf soktukları zaman laf sokmamışlar gibi cevap ver. Eşini için hazırlasın kahvaltıyı dediyse sende "evet aslında iyi olur benimde canım var yorgunluktan takatim kalmıyor" de mesela.

Valla bende kaynanamla konusmuyorum ama benimki Allah var hic bisey yaptirmazdi evinde...hatta benim evime geldiginde plani ben yaparim hadi sen yemek basina hatun bende temizlige derim oyle yan gelip yatirtmam))

ekim 2015 te söz vermiş eşin, 8 ay sonra ayrı ev açmak için. 12 ay olmuş. sen boşa umutlanma.
ayrı eve çıkmak istiyorsan kaynananı pişman et. hiçbir dediğini yapma. eşin gelince de o kadar meşgul ol ki eşinle ilgilenmeye fırsatın olmasın. hatta bebeğini de ona ver ve ağlasa da alma. gece yatarken ağla, acındır kendini. büyük ev işler bitmiyor. seninle ve bebeğimizle ilgilenemiyorum. kimseyi memnun edemiyorum vs. her gün ağla. arada yorgunluktan bayılır gibi yap vs. tabi kv yi de canından bezdir ki ayrılman için gün saysın. bir süre sonra inşallah ayrı eve çıkarsınız.

Evet yakinlar inan kendi ailemle gidip gelmemizi bile kiskanio
Kiskanir sen onun malısın çünkü eşinle degilde onunla evlendin canim git kendi ailene kal bir süre uzak kal o evden hem sana iyi gelir hemde eşin sensizligi tadsin biraz kendi annesine katlanilabilir mi öğrensin

Kiskanir sen onun malısın çünkü eşinle degilde onunla evlendin canim git kendi ailene kal bir süre uzak kal o evden hem sana iyi gelir hemde eşin sensizligi tadsin biraz kendi annesine katlanilabilir mi öğrensin
Bana dio ki sen annem gbi olsan seni doverim dio

Bana aksam konusuruz ben halledecem ben yapacam birazcik sabret hep bole soyluor. Dun isten feldi ben cok bunaldim konusmamiz lazim diorum aksam yatarken konusuruz dio ya o uyuo ya bn . bole gecirio
Canım iletişim kuramamak da çok zor. Bir şekilde konuşmaya çalış olmaz mı? Güzellikle söylemene müsaade eder umarım.

Sen yaptıkça daha fazlasını istiyor

Eşinle paylaştın mı kv yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…