- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Oyle degil sessiz buldukca yuklendi sessiz buldukca yuklendi . yapmiorum degil hep susturuolar beni bi tatsızlık cikmasin bu kadinin huyu bu . boyle kabullenceksin falan ama yapmadikca soyluo yapmadikca soyluo yapiorum yine soyluo . 1 bucuk senede kafayi yedim. Sert ciksam bana bagiriolar dio . eltim ben bu kadini 7 yildir cekiorum bide akrabam oldugu halde evlendigimde ben bile sok yasamistim dio. Ah ah
YAPMAAANasil yapmicam hamileyken 1 hafta yattim die gelin yatarda kaynana ismi yapar dedi. Kendimi yiyip bitiriom hep agzinda bi is buyuruo
en baştan mesafeliydim sonradan adım asık suratlıya çıktı.asık suratlı bir güzelim aldım güzel oğlanı ooh çatlayın istediğiniz kadar güldünüz hi.biriniz ben gibi olamadı eşim için diyorum içimdenhayır bu gelinlerdeki özgüven eksikliğimidir nedir neden illa kaynanaya yaranma peşindeler damat diyormu hiç ne deseler yaptım yaranamadım diye hayır
Evet yakinlar inan kendi ailemle gidip gelmemizi bile kiskanioCanim aynilarina yakin seyleri yaşadım. Benim kv dede her halta aglardi. Ben ki tvde biri aglasa aglayan insanim o agladiginda sinirlerim alt ust oluyordu deliriyordum sonra esimde farketti yalandan agladigini. Aglamasindan zirlamasindan korkma esin birazcik akli basinda biriyse aglamasinin palavra oldugunu illaki anlar o aglamasi onada itici gelmeye baslar.susma çünkü sen sustukca iyice üstüne gelir nasil olsa ben ne soylersem soyleyeyim tepki vermiyor der haddini bilmez. Evi ayirma sansin varsa esine anlat herseyi oda goruyordur illaki ama senin tetiklemen lazim.. evini ayir bir an önce yoksa isin zor canim. Altta kalmamaya çalış baska türlü seni cok sindirir bu kadin. Buarada kendi ailen sana yakin mi oturuyor neredeler
Bana aksam konusuruz ben halledecem ben yapacam birazcik sabret hep bole soyluor. Dun isten feldi ben cok bunaldim konusmamiz lazim diorum aksam yatarken konusuruz dio ya o uyuo ya bn . bole gecirioCanım üzüldüm haline.
Tabiki evleri ayırman lazım. Eşinle güzel bi anınızda onu ne kadar sevdiğinden bahset. Hayallerinizden bahset. Anne babasının başınızın üstünde yeri olduğunu ama artık bi çocuğunuz olduğu için kendi aile düzeninizi kurmanızın vakti geldiğini söyle. Onun seni güvendirdiği gibi sende kendine inandır. Evleri ayırsak bile devamlı gelir gideriz falan de. Sonra gelip gitmezsin sık sık. Böyle ikili oynayan erkekler kendi gibi davranılmasını hak ediyor bence.
Hep ayni seyler demi . kapiyi carpip gitmeyi düşünüorum ama annesi yuzunden hep bunlar . kendime aciorumKesin kocan seni çok seviyordur ondan katlanıyorsundur
Ben anlamadim :) :)Valla ben kaldırmadım kanepeleri :)
bidaha x saatini kursun o hazirlasin kahvaltiyi dio . hep bole igneleyici sozleri var.
Ben bebege bakarim sen isine bak dio hep bana . eltime gidioruz ordada onu ben sallayim da sen isine bak
elimden geleni yapiorum ama yaranamiorum
Mrb kk. Üyeleri .
Bu sefer sizlere sıkıntımdan bahsetmicem. Adminden rica ediyorum konumu burdan kaldirmasinlar. cunku burda bir çok ağır yorumlara maruz kaldimm.
Kocam ve kayinpederimden sikayetlerde bulunmustum. Ağır eleştiriler aldım. Eleştirilere açığım ama dun cok güzel bi konuşma geçti aramızda.
Dün eşimle birlikte dışarı çıkacaktık . Pazar günleri eşimle güzel vakit geçirmek istiyorum ben. Oda benimle ayni fikirde olduğu için tekrarlıyoruz. Herneyse . Ben dün hazırlanmak için odama gitmiştim. (Eltimler 1 haftadır bizdeler bu arada. Gerçi sk sk geliyorlar . Kaynimin annesi babası gelmeleri çok normal ). Eşim ben içerdeyken annesine dışarı çıkacagimizi haber verdi. O sirada ne oldu bilmiyorum ama kaynim annesine gaz vermeye başladı . Sesleri içeri kadar geliyordu. Eşime dışarı çıkmayın, bak abinlerde burda diye çıkıştı . Esimde ben çıkarım . Siz hiç yeni evliymisiz gibi davranmıyorsunuz, insanın halinden anlamiyosunuz hep bolesiniz . Bir yere gidip geldiğimiz zaman surat yapıosunuz dedi. 8 ay sonra ayrılacaz haberiniz olsun dedi.
Dışarı çıktığımızda da bana 8 ay sonra ayrilcaz yanlız ozmana kadar idare et. Ters bişey yapma. Sana söz veriyorum çok mutlu olacaz dedi. Ozman kimse bize sana karisamicak . Sen bana güven dedi.
Evet 8 ay sonra mutlu yuvamiza cikicaz inşaallah . Sizlerle paylaşmak istedim. Hatam varsa affola .
Kiskanir sen onun malısın çünkü eşinle degilde onunla evlendinEvet yakinlar inan kendi ailemle gidip gelmemizi bile kiskanio
Diyeceksin "Aa ne iyi olur, evet bi dahakine x hazırlasın."
Böyle böyle bastır iğneledi de surat astım deme, güle oynaya çevir lafı.
"Anneciğim benim işim zaten annesi olarak bebeğime bakmak. Esas siz bakın işinize rahatsız olmayın."
Bunları söyle, susma.
Bu yüzden yapma. Eşine de restini çek.
Bana dio ki sen annem gbi olsan seni doverim dioKiskanir sen onun malısın çünkü eşinle degilde onunla evlendincanim git kendi ailene kal bir süre uzak kal o evden hem sana iyi gelir hemde eşin sensizligi tadsin biraz kendi annesine katlanilabilir mi öğrensin
Bana dio ki sen annem gbi olsan seni doverim dio
Canım iletişim kuramamak da çok zor. Bir şekilde konuşmaya çalış olmaz mı? Güzellikle söylemene müsaade eder umarım.Bana aksam konusuruz ben halledecem ben yapacam birazcik sabret hep bole soyluor. Dun isten feldi ben cok bunaldim konusmamiz lazim diorum aksam yatarken konusuruz dio ya o uyuo ya bn . bole gecirio
Yani annesinin cekilmez bi kadin oldugunun farkında onun icn oyle dioAnnem gibi olsan derken ne demek istiyor?
Seni döverim diyebilen bir adamla evliyken nasıl bütün sıkıntı annesi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?