• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadın benim sabrımı sınıyor 😤

Ben hatır gönül denilip de el alemin türlü işlerine koşmak gibi şeyleri doğru bulmuyorum. Yapmıyorum da.
Kendi anne babamın işini seve seve yapıyorum, boynumun borcu. Ama abimin karısına da hizmet etmem şahsen. Eli ayağı tutuyor, bir engeli yok, okuma yazması var, o zaman her şeyi yapabilir. Sekreteri ya da hizmetçisi değilim.
Geçenlerde bir akrabanın bir işi düşmüş, kadın aşırı hasta, eşi de anlamıyor. Resmi bir işti yine, annem sevabına yap kızım dedi. Kırmadım yaptım. Ama sizin durumunuzda olsam yapmazdım. İki saniyemi de alsa yapmam şahsen. Madem iki saniye, kendi yapıversin. Zaman benim zamanım, iki saniye veya iki saat fark etmez. Nasıl harcayacağıma ben karar veririm.

Haklısın canım ama canımıza düşüyor bu sefer diğer hastalıklar olsa belki almicam ama bu kadını çok zor ikna ettim buna gitmiyordu psikiyatriye

Yaşıda çok buyuk değil 33 yaşında alsa alır rahatını düşünüyor heralde .biara e devlet şifresini veriyordu ben dedim sakin yazma .sonra bi sıkıntı çıkar birşey olur hiç o şeylere girmek istemiyorum dedim
33 yaşında mı :D yani sırf başkasına yaptırmaktan zevk mi alıyor
yapmayın ilgilenmeyin. başka işiniz yok onu mu iyileştirmeye çalışıyorsunuz

Psikiyatriye sizin zorunuzla gidecek birinin yaptığı bu davranışlarından takılmamanız gerekiyor. Randevuyu alıp doktora gidene kadar nazik davranın bence.

Böyle saatler saatler sonra dönersen veya sürekli görüldü atarsan ilgisini keser ve artık birsey istediginde anında cevap verme güdüsü dogar “hızlı yazıyımda saatler gecmesin” diye.
Beni kontrol etmek için link göndermiş yine görüldü atarmiyim atmazmiyim diye .açmadım busefer :)

33 yaşında mı :D yani sırf başkasına yaptırmaktan zevk mi alıyor
yapmayın ilgilenmeyin. başka işiniz yok onu mu iyileştirmeye çalışıyorsunuz
Üçü bize dokunmazsa umrumda değil yeminle 😤kadin rahat durmuyor kocasıyla kavga etse bizde aradan gidiyoruz benim evim ayrı banada mesaj atıp içini rahatlatiyor.eget başka bı kastalik olsaydı asla almazdım asla

Üçü bize dokunmazsa umrumda değil yeminle 😤kadin rahat durmuyor kocasıyla kavga etse bizde aradan gidiyoruz benim evim ayrı banada mesaj atıp içini rahatlatiyor.eget başka bı kastalik olsaydı asla almazdım asla
Kadının yaptığı şımarıklık. Ucu size nasıl dokunabilir ki? Dışarıda bırakın onu, onun sorunlarını, onun hayatını... Eşinizle oturun konuşun. Bence gerekirse kapıya dayansa bile açmayın. Açmak zorunda da değilsiniz

Psikiyatriye sizin zorunuzla gidecek birinin yaptığı bu davranışlarından takılmamanız gerekiyor. Randevuyu alıp doktora gidene kadar nazik davranın bence.
Öyle yapicam ama sırf ben kendi huzurum için hemen dönüş yapmicam saat 22.00 gibi dönüş yaparım. Benimde anksiyete bozuklugum var.huzursuz olurum önce benim sağlığım 🧚

Ayrıca mesajlara dönmeyin.sabah mi attı akşam bakın kısaca baştan savma birsey yazın. Olur öyle kavgalar herkeste var diyin geçin. Akşam ararsa açmayın. Önce zihinsel olarak onu hayatınızdan dışarı çıkartın, sonra olursa ilerde fiziksel olarak çıkar zaten

Kadının yaptığı şımarıklık. Ucu size nasıl dokunabilir ki? Dışarıda bırakın onu, onun sorunlarını, onun hayatını... Eşinizle oturun konuşun. Bence gerekirse kapıya dayansa bile açmayın. Açmak zorunda da değilsiniz
Mesaj atıyor bir başka konumda bahsetmiştim nasıl ağzının payını da veriyorum değişmiyor aynı tas aynı hamam

Mesaj atıyor bir başka konumda bahsetmiştim nasıl ağzının payını da veriyorum değişmiyor aynı tas aynı hamam
Oo daha iyi. Laftan anlamıyor demek istemem ama demek ki siz onu adam yerine koyup yardım ettiğiniz için size sarıyor. Tepkisiz kalın, ölü taklidi yapın. Sakın anında dönmeyin, anında açmayın, anında kapıyi açmayın, davet etmeyin. Size zehrini boşaltıp hayatına devam ediyor. O şikayet etmek istiyor, çözüm bulmak değil.

Oo daha iyi. Laftan anlamıyor demek istemem ama demek ki siz onu adam yerine koyup yardım ettiğiniz için size sarıyor. Tepkisiz kalın, ölü taklidi yapın. Sakın anında dönmeyin, anında açmayın, anında kapıyi açmayın, davet etmeyin. Size zehrini boşaltıp hayatına devam ediyor. O şikayet etmek istiyor, çözüm bulmak değil.

Az önce öyle yaptım görüldü attım beni kontrol etmek için bir link atmış tekrar görüldü aticakmiyim diye .ciğerini biliyorum artık.bundan sonra boyle

Şimdi size diyorum ölü taklidi yapın diye. hayatımizda ailecek yaparız. Kızarsın anlamaz, seversin anlamaz, ancak şikayet eder. O zaman anında ölü taklidine geçeriz. Evet haklısın, herkesin derdi var, evet doğru dedin, şimdi işim var sonra konuşalım...... Vs. Sakın ama sakın ona şunu yap bunu yap demeyin. İşe yaramaz.

Az önce öyle yaptım görüldü attım beni kontrol etmek için bir link atmış tekrar görüldü aticakmiyim diye .ciğerini biliyorum artık.bundan sonra boyle
Bakmayın. Çocuk oyuncağı sanki. Sizin kendi hayatınız, kendi sorunlarınız var. Kimsenin dengesizligiyle uğraşmayın. Anası babası kocası uğraşmiyor, kusura bakmayın da size ne

Şimdi size diyorum ölü taklidi yapın diye. hayatımizda ailecek yaparız. Kızarsın anlamaz, seversin anlamaz, ancak şikayet eder. O zaman anında ölü taklidine geçeriz. Evet haklısın, herkesin derdi var, evet doğru dedin, şimdi işim var sonra konuşalım...... Vs. Sakın ama sakın ona şunu yap bunu yap demeyin. İşe yaramaz.
Başta öyle yapıyodum baktım bu bana sürekli boşanacam diyor.bende napmak istiyorsan yap dedim senin kararın

Bakmayın. Çocuk oyuncağı sanki. Sizin kendi hayatınız, kendi sorunlarınız var. Kimsenin dengesizligiyle uğraşmayın. Anası babası kocası uğraşmiyor, kusura bakmayın da size ne

Herkes illallah etmiş ondan herkes akrabalardan çoğu görüşmüyor şimdi onunla. Gittiği yerde sorun çıkarıyor

Bak adım kadar eminim boşanmaz. Bosanacak olsa kocasina söyler, size değil
Biliyorum. Bide şey var çocukları annenin ustune aticam diye tehtit ediyordu .atarsa atsın ya zaten gece gündüz o çocuklar ya sokakta ya annemlerde.asla bundan sonra benden ona destek yok ne derse sen bilirsin diyicem

Herkes illallah etmiş ondan herkes akrabalardan çoğu görüşmüyor şimdi onunla. Gittiği yerde sorun çıkarıyor
Yeni kurban olarak sizi buldu. Anında uzaklaşın, hem fiziksel hem enerji olarak.hatta onun zil sesini sessiz yapın, bildirim sesini de. Ben yapıyorum kafam rahat. Zaten anlar o da sizi kötüleyip uzaklaşır 😄

Back
X