Bu kadın benim sinirlerimi çok zorluyor

Tamamen benim düşüncesizliğim bırak ne hali varsa görsün de.
Görücü usulü evlendim ben kaynanam ilk başta hep yapıcı konuştu meğer alana kadarmış bana evin üstünde ev var ama istersen kiraya da oturabilirsin dedi
Bende ev var ne demeye masrafı olsun dedim salak kafam.
Ben öyle dedim diye kadın yemekte bir olacak sanmış. Annem sağolsun kaynanasından çok çekmiş oda boşver kızım para biriktirirsiniz işte dedi.

Benim akıllı kocam her ay bu parayı nasıl harcar bilmiyorum hesap yapıyorum en az 200 tl bir yere koyması gerek ay sonu meteliğe kurşun atıyor.

İşte bide kv arkadaşı var o demez mi biz gelini kv ile oturursa alırız o yüzden oğlu bu kadar bekledi diye iyice sinir oldum.

Bide kv şu var milletin gelinini laf söylemesine bayılır ağzını açıp birşey demez onlar gidip kızdığında da kendine haberim yok der ay ne şirret bir kadın pff keşke anneme nişanı atacam dediğimde atsaydım ama nişanlımın hiç bir suçu yok anasını desem millet bana gülerdi. Diye yine annem sağolsun geçer kızım kapını örttün mü dışarıda kalır kızım dedi dedi uyuttu beni şimdi birşey dedim mi bende çektim diyor yok üzülüyor bilmen ne annemdir canımdır severim ama hayat arkadaşım antrenörüm değildir birazda ona sitemim.

Boşver sıkma canını bazı insanlar hiç degmiyor inan. Sen kocanla geçimine bak. Kocan da poşet değil dolacak beyin yıkanma yaşını çoktan geçmiştir
İnanki yıkanıyor beyni sonra hatasını görünce üzülüyor. Şimdilerde boş verdi arada bir yine doluyor bu kadını hiç anne olarak kabullenmicem dilim anne dese de kalbim hep onu hiç içine almıcak

Cevab vermiyorum kuduruyor cevap verdirene kadar bu kadın kaşarlqnmayı seviyor arkadaş. Anlatamıcağım şeyler var ahh bir benimle yaşasın keşke şu kadınla görseniz.

Eski komşusu geliyor diyor ki ne güzel gelin kızın yoktu maşallah kızın gibi diyor hımm öyle diyor dilinin ucuyla ağzının içinde kendinden üstün olduğumu kabul edemiyor kompleksli beni böyle sinir edip kendi seviyesine indiriyor ya asıl kendime kızıyorum

Rahmetli yaşlı komşumuz derdiki "kızım alt üst oturabilirsin ama mutfağın ayrı olacak yoksa sen ona o sana rahatiniz kaçar sakın ne varki bir yeriz nasılsa pişiyor deme " derdi. Çok dogruymus. Sen yaptın ben topladım mutfak masrafı parası bulasik yıkadın yikamadin hep zamanla sıkıntı huzursuzluk yaratıyor. 1 paket makarna yaparsın 2 gün yersin belki ama hesabını bilirsin başına kimse gelmez huzurun olur. Acilen mutfağı ayırın. Yine birbirinize yaptiginizdan bazen verirsiniz ama ana kural herkesin mutfağı ayrı olacak arkadaşım. Eskiler bişey bilmiste söylemiş

Ne dicemi bilemiorum cnm ya ordan tasin. Ya da bi sekilde kolayini al dicemde sen ayri o ayri insanlar olmaz yani imkansiz

Aynen cnm dediklerin cok dogru

Ben mutfak ayrı olmadığı için pazara gitmek istemiyorum. Geri kalan geneli benim üzerimden geçer pazar malzemelerini yerleştir yemek yap yok bulaşık yıka ha bide inip aşağıyı twmizlemiyoeum diye laf atıyorlardı hala da söylüyorlar.

Olmuyor bazen ayrı pişiriyorum eşime mutfağı ayır dediğimde zaten ayrıyız sen canın istedimi ayrı yapıyorsun diyor.

Ayrı piraemde illa o yemekten aşağı inecek

Yemeğide mi birlikte yiyorsunuz ve eşin kenara para biriktiremiyor ?
Birde kaynanada oğluna yüksek tahsil yaptıramamış geneli zaten oğlunun parasını yiyor köşeye para atmıyor sonra oğul evlenince gelini çekemiyorlar , başlıyor fesatlıkları

bende esımde kayınvalıdemle hıcbısekılde gorusmuyor olmamıza ragmen ortalıgı teee uzaklardan karıstırmaya yetıyor
2 oglunu bırbırıne dusurdu yahu ...
bız okadar uzaktayken bu kadar kotuluk altında kaldıysak sen altlı ustlu oturuyormussun gecmıs olsun

Aynen o gün yemek yapmazsın hazır çağırayım dersin 2 yerine 5 kişilik çağırmak zorunda kalırsın. Ayda 2 kere pizza yesen boşa para harciyosunuz vs.. ben o paraya 3 günlük yemek yaparım falan derler. Misafir gelir davet etmek zorunda kalırsın. Mutfağa ait bişey bozulur sizde kullanıyorsunuz olur olurda olur. .. Maalesef kızlar elinden geleni yapmaya çalışır ama ne kadar sessiz kalırsan okadar beklenti artıyor. Valla ben gelinimle oturmak istemem ilerde. Agrimayan başımı agritacagiz. Gelin kaynana ayrı olmalı ama şartlar öyle değilse kibarca sınır cizilmeli.

Ya bunlar evi terk edecek taşınacak yada ölecek yoksa bu adam ölse burdan taşınmaz çok iyi dir ama inadıda tuttumu kimse vazgeçirwnez anası bile o derece

İnat etti bu. Yine salaklık bende ama adamın dediğini kabul etmedim böyle oldu ağzımı arıyor dedim. Arasaydı da yinede deseydim hep iyi düşünmemden evlendik bir hafta sonra kocam taşınalım mı iş yerinin yakınına dedi ben salak yok canım millet ne der şimdi dedim al sana millet ne der kendin ettin kendin buldun

Yazarken bile iç muhasebe mi yapıyorum ya biraz bencil olsamda şunları umursamadan çekip çıksam kapıyı ne olur pff pff

Kaynanalarin çoğu oğlunu evlendirip hizmetçi alalım diye bakıyor. Oğlunun bekar gibi parayi kendilerinede vermelerini yada a ondan yararlanmak istiyolar sonra huzursuzluk işte.

Gel bunu benim anlayışsız kv anlat bide derki millet gibi mi yapıyorum yat kalk dua et böyle aileye gelin geldiğin için.

Millet gelinini olumsuz anlatır o gelir ballandırır tam tersini söyler ben yanındayken yapamaz şişer doğruyu öğrwnincede üstünü kapatır nefret ediyorum nefret

Sen tasinsanda İnan bu insan gelir evine yerleşir sen akıllıca hareket et . O senin zaafına yakalamış seni bu sekilde hem uzuyo hemde istediğini yönlendiriyor. Asla pes etme ben büyüm tavrına takil umursama esinle elinden geldiğince guzel vakit geçir. Gerisi kapı dışı umursama.

Canım senin ailenden cekinmiyorlarmi. Benim üstüme böyle çok gelmişlerdi ben anneme babama söyledim. Onlar ilk başta evlilikte olur modunda klasik ara bulma yoluna gittiler. Baktım beni anlamiyorlar her geldiklerinde yada ben gittiğimde mutsuz Üzgün gorundum. (Numara yapmadım sadece mutluluk maskesi takmadim) sonra babam bu kız niye böyle falan demiş. Annemde anlatmış. Geldiler ikisi ciddi ciddi öyle bir konuştular ki ne onlari suçladılar ne beni. K.V şikayet gibi söyleyince babam dediki "zorla vermedik benim kızım bana yük değil ya karşılıklı saygı olsun yada bu kadar kötüyse gelsin bizle siz oglunuzla mutlu olun soranlara kaynanasi yuvalarını yıktı dersiniz " dedi. Tabii kibarca başka konuşmalarda yaptı. Eşim tabii hemen 90 derece değişti annemde hata yaptı ama yaşlı vs.. benim gönlümü almaya çalışıyor. Şimdi belli çizgiler çektik. Mutfak ayrı cok fazla nereye gittin nerden geldin karışamiyor. Değişik bir mesafe oldu arada kötülük olmadan.

Bide millete çeyrek takmaları var komşusunun oğlu sünnet olmuşta çeyrek çeyreği takacakmış kadın bana ne taktı hiç bir şey bide yardım mış doğru ya çocuk bir parçasını kaybetti onu unutturmak lazım yardım etmek lazım eşimin önü sıra böyle kendi kivrw oldu eşime çeyrek taktirde diğer iki oğlu ortada yok gelen hediyelerin en iyilerini güzellerini onlara ayırdı.

Anaç ya mal dağılımı yapıyor kabullenmiyor beni ama ben ona gösterwcem bu kazadan yeni yeni çıkıyorum ben psikolojimi yeni yeni tazeliyorum bak ben sana neler yapacam beni ağlattığın gibi seni kapımda dilenci gibi Ezim Ezim ezmezsem dicem ama benim vicdanım var yazarken bile rahatsız oldum yapmıcam sana kötülükte iyilikte Ezim Ezim edildiğini izlicem kapıma geldiğinde bir damla su için o zaman içimdekileri kusacam sana o suyu içmeye yüzün olacak mı önüne damacanayla koyacam iç içe biliyorsan yüzsüz diker onuda kafasına

Eşimi kullanıyor tek zaafım o onu da kaldıramam ortadan eşime bir gün dedim

Kardeşlerin geldimi annen hep sana iş buyuruyor, mangalı yak kömürü al tavuğa ete git Vs ben bu durumdan rahatsız oluyorum kullanıyor seni diğerlerine hiçbirşey demiyorum onlarada iş versin dedim.

Eşim bana beni düşman edeceksin bana böyle şeyler söyleme dedi kardeşim onlar bende bu evde yaşıyorum misafirim sayılır dedi. Bize gelmediler ayrıca bizde annendeyiz sen yaparsın ama benden aynısını bekleme yarın gelinleriniz geldiğinde dedim.

Kv de tek oğlun eşim zaten bütün işi ona yaptır diğerleri de üzerinden geçinsin eşşek ya vur semeri dedim. Diğerleri hiç anasını takmadı bile. Şimdi kaynımın umrunda değil o karısına söz geçirebilmek için baskı yapıyor sanıyor ama eltim parmağında oynatıyor keşke bu kadar şeffaf olmasaydı da gerçekleri görmeseydim bu kadar öfkelenmwzdim belkide

Sende söyle benim gib
demek ki esinde farkında bak sana diyoki düşman mı edeceksin. Sen karışma bi zaman gelecek esın söyleyecek .sen sadece esine yansıtmadan kaynana tavrını koy .birak esın ışınını mı yapıyor ne yaparsa yapsın . Sen kendini uzme . Annesidir diye bisey demiyor .zamani gelince o da bıkar. Kaynana doldurmada sen onu Altan al. Yeri gelir kaymanın yanında kızar .sen söyle esimdir kıymetlimde. O zaman esinin hosuna gider . Sürat ifadenden dikkat et. Cunku kaynana doldurur eşini esın bazen bomba gibidir. Sen sanmarsın ben bisey yaptım halbuki kaynanan doldurmuştum. Ondan sen akıllı davran ailenede fazla yansıtma boylesiyle. Kimse bas edemez. Sen Başet. Kendini odakla beni izlemez esimi uzemez. Ben bu kadınla basaderim de o kadar.

Kocamı kullanmasa bana iş yaptırmak için onu kullanıyor çünkü ilk çocuğu sadece anasını kaile alan o

Geçen aşure yapacak ben bulaşık yıkıyorum yeni geline şu kayısıları doğra dedi.
Üzerimdekileri yeni giydim batarsa dedi.

Oğluna götürdü uğraşamam ya yapış yapış dedi
Diğeri anne gözlüğüm yok göremem elimi keserim dedi
Eşime getirdi annesi Gurban olsun sen doğra dedi. Eşimde aldı doğradıı.
Bulaşık bitti içeri geçtim oturuyorum eşim kayısı doğruyor ayıp dedim yedirwmedim kendime elinden aldım. Kaynanam içeride telefonda laf yetiştiriyor kendi yapabilirdi. Kayısı bitti bu kez dövmeyi verdi seç diye eşime diğer ikisi gözlüjlüymmüş gözleri seçemezmiş.

Bahçe sular çeşme kapanacak eşime bağırır kapat diye oda bana bakar bazen vurdum duymaz ol diyorum ama ailem beni öyle yetiştirmedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…