Tamamen benim düşüncesizliğim bırak ne hali varsa görsün de.Kaynanamdan çok çektim zamanında, ama kaynanamla değil d eeşimle aştım bu konuları . çünkü onunailesi, o dengelemek durumunda! dengelemezse iş yaş. bi de nedne altlı üstlü oturuyorsunuz, zoraki miydi? kendi ailenizle anlaşamıyorsunuz yeri geliyor, altlı üstü oturmak kesinlikle kavgaya davet demektir bu gibi durumlarda... imkanınız yok mu uzaklaşsanız?
İnanki yıkanıyor beyni sonra hatasını görünce üzülüyor. Şimdilerde boş verdi arada bir yine doluyor bu kadını hiç anne olarak kabullenmicem dilim anne dese de kalbim hep onu hiç içine almıcakBoşver sıkma canını bazı insanlar hiç degmiyor inan. Sen kocanla geçimine bak. Kocan da poşet değil dolacak beyin yıkanma yaşını çoktan geçmiştir
Cevab vermiyorum kuduruyor cevap verdirene kadar bu kadın kaşarlqnmayı seviyor arkadaş. Anlatamıcağım şeyler var ahh bir benimle yaşasın keşke şu kadınla görseniz.Boyle yaparsa tabi sen sogursun ama haftada bi gelirsin yani. Soguyunca hicbisey ayni kalmaz yani. Bosver sen hic laf verme. Esinin dedigini yap. Tavsiyem tek kelime etme kv. Evet tamam tabi. Sadece bak bunlar. Gor eminim sadece sen cvp veriosun diye soyleniyo boyle. Bi dene haber ver bize
Ne dicemi bilemiorum cnm ya ordan tasin. Ya da bi sekilde kolayini al dicemde sen ayri o ayri insanlar olmaz yani imkansizCevab vermiyorum kuduruyor cevap verdirene kadar bu kadın kaşarlqnmayı seviyor arkadaş. Anlatamıcağım şeyler var ahh bir benimle yaşasın keşke şu kadınla görseniz.
Eski komşusu geliyor diyor ki ne güzel gelin kızın yoktu maşallah kızın gibi diyor hımm öyle diyor dilinin ucuyla ağzının içinde kendinden üstün olduğumu kabul edemiyor kompleksli beni böyle sinir edip kendi seviyesine indiriyor ya asıl kendime kızıyorum
Aynen cnm dediklerin cok dogruRahmetli yaşlı komşumuz derdiki "kızım alt üst oturabilirsin ama mutfağın ayrı olacak yoksa sen ona o sana rahatiniz kaçar sakın ne varki bir yeriz nasılsa pişiyor deme " derdi. Çok dogruymus. Sen yaptın ben topladım mutfak masrafı parası bulasik yıkadın yikamadin hep zamanla sıkıntı huzursuzluk yaratıyor. 1 paket makarna yaparsın 2 gün yersin belki ama hesabını bilirsin başına kimse gelmez huzurun olur. Acilen mutfağı ayırın. Yine birbirinize yaptiginizdan bazen verirsiniz ama ana kural herkesin mutfağı ayrı olacak arkadaşım. Eskiler bişey bilmiste söylemiş
Ben mutfak ayrı olmadığı için pazara gitmek istemiyorum. Geri kalan geneli benim üzerimden geçer pazar malzemelerini yerleştir yemek yap yok bulaşık yıka ha bide inip aşağıyı twmizlemiyoeum diye laf atıyorlardı hala da söylüyorlar.Rahmetli yaşlı komşumuz derdiki "kızım alt üst oturabilirsin ama mutfağın ayrı olacak yoksa sen ona o sana rahatiniz kaçar sakın ne varki bir yeriz nasılsa pişiyor deme " derdi. Çok dogruymus. Sen yaptın ben topladım mutfak masrafı parası bulasik yıkadın yikamadin hep zamanla sıkıntı huzursuzluk yaratıyor. 1 paket makarna yaparsın 2 gün yersin belki ama hesabını bilirsin başına kimse gelmez huzurun olur. Acilen mutfağı ayırın. Yine birbirinize yaptiginizdan bazen verirsiniz ama ana kural herkesin mutfağı ayrı olacak arkadaşım. Eskiler bişey bilmiste söylemiş
Aynen o gün yemek yapmazsın hazır çağırayım dersin 2 yerine 5 kişilik çağırmak zorunda kalırsın. Ayda 2 kere pizza yesen boşa para harciyosunuz vs.. ben o paraya 3 günlük yemek yaparım falan derler. Misafir gelir davet etmek zorunda kalırsın. Mutfağa ait bişey bozulur sizde kullanıyorsunuz olur olurda olur. .. Maalesef kızlar elinden geleni yapmaya çalışır ama ne kadar sessiz kalırsan okadar beklenti artıyor. Valla ben gelinimle oturmak istemem ilerde. Agrimayan başımı agritacagiz. Gelin kaynana ayrı olmalı ama şartlar öyle değilse kibarca sınır cizilmeli.Ben mutfak ayrı olmadığı için pazara gitmek istemiyorum. Geri kalan geneli benim üzerimden geçer pazar malzemelerini yerleştir yemek yap yok bulaşık yıka ha bide inip aşağıyı twmizlemiyoeum diye laf atıyorlardı hala da söylüyorlar.
Olmuyor bazen ayrı pişiriyorum eşime mutfağı ayır dediğimde zaten ayrıyız sen canın istedimi ayrı yapıyorsun diyor.
Ayrı piraemde illa o yemekten aşağı inecek
Ya bunlar evi terk edecek taşınacak yada ölecek yoksa bu adam ölse burdan taşınmaz çok iyi dir ama inadıda tuttumu kimse vazgeçirwnez anası bile o dereceBen mutfak ayrı olmadığı için pazara gitmek istemiyorum. Geri kalan geneli benim üzerimden geçer pazar malzemelerini yerleştir yemek yap yok bulaşık yıka ha bide inip aşağıyı twmizlemiyoeum diye laf atıyorlardı hala da söylüyorlar.
Olmuyor bazen ayrı pişiriyorum eşime mutfağı ayır dediğimde zaten ayrıyız sen canın istedimi ayrı yapıyorsun diyor.
Ayrı piraemde illa o yemekten aşağı inecek
Kaynanalarin çoğu oğlunu evlendirip hizmetçi alalım diye bakıyor. Oğlunun bekar gibi parayi kendilerinede vermelerini yada a ondan yararlanmak istiyolar sonra huzursuzluk işte.Yemeğide mi birlikte yiyorsunuz ve eşin kenara para biriktiremiyor ?
Birde kaynanada oğluna yüksek tahsil yaptıramamış geneli zaten oğlunun parasını yiyor köşeye para atmıyor sonra oğul evlenince gelini çekemiyorlar , başlıyor fesatlıkları
Gel bunu benim anlayışsız kv anlat bide derki millet gibi mi yapıyorum yat kalk dua et böyle aileye gelin geldiğin için.Aynen o gün yemek yapmazsın hazır çağırayım dersin 2 yerine 5 kişilik çağırmak zorunda kalırsın. Ayda 2 kere pizza yesen boşa para harciyosunuz vs.. ben o paraya 3 günlük yemek yaparım falan derler. Misafir gelir davet etmek zorunda kalırsın. Mutfağa ait bişey bozulur sizde kullanıyorsunuz olur olurda olur. .. Maalesef kızlar elinden geleni yapmaya çalışır ama ne kadar sessiz kalırsan okadar beklenti artıyor. Valla ben gelinimle oturmak istemem ilerde. Agrimayan başımı agritacagiz. Gelin kaynana ayrı olmalı ama şartlar öyle değilse kibarca sınır cizilmeli.
Canım senin ailenden cekinmiyorlarmi. Benim üstüme böyle çok gelmişlerdi ben anneme babama söyledim. Onlar ilk başta evlilikte olur modunda klasik ara bulma yoluna gittiler. Baktım beni anlamiyorlar her geldiklerinde yada ben gittiğimde mutsuz Üzgün gorundum. (Numara yapmadım sadece mutluluk maskesi takmadim) sonra babam bu kız niye böyle falan demiş. Annemde anlatmış. Geldiler ikisi ciddi ciddi öyle bir konuştular ki ne onlari suçladılar ne beni. K.V şikayet gibi söyleyince babam dediki "zorla vermedik benim kızım bana yük değil ya karşılıklı saygı olsun yada bu kadar kötüyse gelsin bizle siz oglunuzla mutlu olun soranlara kaynanasi yuvalarını yıktı dersiniz " dedi. Tabii kibarca başka konuşmalarda yaptı. Eşim tabii hemen 90 derece değişti annemde hata yaptı ama yaşlı vs.. benim gönlümü almaya çalışıyor. Şimdi belli çizgiler çektik. Mutfak ayrı cok fazla nereye gittin nerden geldin karışamiyor. Değişik bir mesafe oldu arada kötülük olmadan.Gel bunu benim anlayışsız kv anlat bide derki millet gibi mi yapıyorum yat kalk dua et böyle aileye gelin geldiğin için.
Millet gelinini olumsuz anlatır o gelir ballandırır tam tersini söyler ben yanındayken yapamaz şişer doğruyu öğrwnincede üstünü kapatır nefret ediyorum nefret
Bide millete çeyrek takmaları var komşusunun oğlu sünnet olmuşta çeyrek çeyreği takacakmış kadın bana ne taktı hiç bir şey bide yardım mış doğru ya çocuk bir parçasını kaybetti onu unutturmak lazım yardım etmek lazım eşimin önü sıra böyle kendi kivrw oldu eşime çeyrek taktirde diğer iki oğlu ortada yok gelen hediyelerin en iyilerini güzellerini onlara ayırdı.Yemeğide mi birlikte yiyorsunuz ve eşin kenara para biriktiremiyor ?
Birde kaynanada oğluna yüksek tahsil yaptıramamış geneli zaten oğlunun parasını yiyor köşeye para atmıyor sonra oğul evlenince gelini çekemiyorlar , başlıyor fesatlıkları
Eşimi kullanıyor tek zaafım o onu da kaldıramam ortadan eşime bir gün dedimSen tasinsanda İnan bu insan gelir evine yerleşir sen akıllıca hareket et . O senin zaafına yakalamış seni bu sekilde hem uzuyo hemde istediğini yönlendiriyor. Asla pes etme ben büyüm tavrına takil umursama esinle elinden geldiğince guzel vakit geçir. Gerisi kapı dışı umursama.
Yok canim seni iyi anliyorum bende de var bitane guya uzak oturuyoz telefo la taciz eder her gun 1 saat zart zart arar acmazsin bi daha esim acmaz bi daha ..yani samimi yazdim allah cezalarini mi verir islah mi eder bi kurtarsin bizleri
Sende söyle benim gibGel bunu benim anlayışsız kv anlat bide derki millet gibi mi yapıyorum yat kalk dua et böyle aileye gelin geldiğin için.
Millet gelinini olumsuz anlatır o gelir ballandırır tam tersini söyler ben yanındayken yapamaz şişer doğruyu öğrwnincede üstünü kapatır nefret ediyorum nefret
demek ki esinde farkında bak sana diyoki düşman mı edeceksin. Sen karışma bi zaman gelecek esın söyleyecek .sen sadece esine yansıtmadan kaynana tavrını koy .birak esın ışınını mı yapıyor ne yaparsa yapsın . Sen kendini uzme . Annesidir diye bisey demiyor .zamani gelince o da bıkar. Kaynana doldurmada sen onu Altan al. Yeri gelir kaymanın yanında kızar .sen söyle esimdir kıymetlimde. O zaman esinin hosuna gider . Sürat ifadenden dikkat et. Cunku kaynana doldurur eşini esın bazen bomba gibidir. Sen sanmarsın ben bisey yaptım halbuki kaynanan doldurmuştum. Ondan sen akıllı davran ailenede fazla yansıtma boylesiyle. Kimse bas edemez. Sen Başet. Kendini odakla beni izlemez esimi uzemez. Ben bu kadınla basaderim de o kadar.Eşimi kullanıyor tek zaafım o onu da kaldıramam ortadan eşime bir gün dedim
Kardeşlerin geldimi annen hep sana iş buyuruyor, mangalı yak kömürü al tavuğa ete git Vs ben bu durumdan rahatsız oluyorum kullanıyor seni diğerlerine hiçbirşey demiyorum onlarada iş versin dedim.
Eşim bana beni düşman edeceksin bana böyle şeyler söyleme dedi kardeşim onlar bende bu evde yaşıyorum misafirim sayılır dedi. Bize gelmediler ayrıca bizde annendeyiz sen yaparsın ama benden aynısını bekleme yarın gelinleriniz geldiğinde dedim.
Kv de tek oğlun eşim zaten bütün işi ona yaptır diğerleri de üzerinden geçinsin eşşek ya vur semeri dedim. Diğerleri hiç anasını takmadı bile. Şimdi kaynımın umrunda değil o karısına söz geçirebilmek için baskı yapıyor sanıyor ama eltim parmağında oynatıyor keşke bu kadar şeffaf olmasaydı da gerçekleri görmeseydim bu kadar öfkelenmwzdim belkide
Kocamı kullanmasa bana iş yaptırmak için onu kullanıyor çünkü ilk çocuğu sadece anasını kaile alan oSende söyle benim gib
demek ki esinde farkında bak sana diyoki düşman mı edeceksin. Sen karışma bi zaman gelecek esın söyleyecek .sen sadece esine yansıtmadan kaynana tavrını koy .birak esın ışınını mı yapıyor ne yaparsa yapsın . Sen kendini uzme . Annesidir diye bisey demiyor .zamani gelince o da bıkar. Kaynana doldurmada sen onu Altan al. Yeri gelir kaymanın yanında kızar .sen söyle esimdir kıymetlimde. O zaman esinin hosuna gider . Sürat ifadenden dikkat et. Cunku kaynana doldurur eşini esın bazen bomba gibidir. Sen sanmarsın ben bisey yaptım halbuki kaynanan doldurmuştum. Ondan sen akıllı davran ailenede fazla yansıtma boylesiyle. Kimse bas edemez. Sen Başet. Kendini odakla beni izlemez esimi uzemez. Ben bu kadınla basaderim de o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?