Diğer kardeşleri de aynı şekilde saygı duysa annesine anlarım. Sanki tek varlığı bu oğlu oda lafta yedirmeye yağdırmaya gelince en son eşimi görüyor ben hiç eşimin sevdiği bir yemek yaptığını görmedim üç yıl olacak eşim ne sever bilmiyorum ben eşime sevdiğin yemeği yapmak istiyorum dediğimde sen yap yenecek bir şey olsun ben yerim diyor ama kayınlarımın sevdiği yemekleri biliyorum çünkü onlara değer veriyor. Onlar eve gelmeden haftalar önce hazırlanıyor. Şimdi Kaynım yılbaşına buraya gelecek kv derdine düşmüş mantı dökecek kusura bakmasın gelen millet beni soruyor ben yemiyorum niye ben dökeyim otursun karısı evinde döksün odamı benim dersim desisiğimde millet Aaa olur mu o senin Kaynın diyor başımı alıp gidesim geliyor böyle aileden uzak kafamı dinlicem telefon yok net yok insan yok huzur çok hiç tanımadığın insanlarla arkadaş olacan stresini atıp gelecen bırak hiç tanımadığını arkadaşlarının yanına gitmene müsade etmiyorlarNe yapsın adam anası . Burda sen destek olucan .insan ne kadar büyürse buyursun anneye bazen laf geçmez mecbur öyle bükülür adamda olsan ayni
Off ya ne yapacan ALLAH yardımcın olsun bir an once cocuk yapsan.benimde öyleydi benim cocuklar var simdi . Okul toplantısı yok pazar alışveriş cocuklara yok askı alıcım . Öyle öyle oyalıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bende bazen bıkıyorum. Ama hic pes etmedim . Bazen benim kaynanan ser senle bas edemedim diye yine umursamamDiğer kardeşleri de aynı şekilde saygı duysa annesine anlarım. Sanki tek varlığı bu oğlu oda lafta yedirmeye yağdırmaya gelince en son eşimi görüyor ben hiç eşimin sevdiği bir yemek yaptığını görmedim üç yıl olacak eşim ne sever bilmiyorum ben eşime sevdiğin yemeği yapmak istiyorum dediğimde sen yap yenecek bir şey olsun ben yerim diyor ama kayınlarımın sevdiği yemekleri biliyorum çünkü onlara değer veriyor. Onlar eve gelmeden haftalar önce hazırlanıyor. Şimdi Kaynım yılbaşına buraya gelecek kv derdine düşmüş mantı dökecek kusura bakmasın gelen millet beni soruyor ben yemiyorum niye ben dökeyim otursun karısı evinde döksün odamı benim dersim desisiğimde millet Aaa olur mu o senin Kaynın diyor başımı alıp gidesim geliyor böyle aileden uzak kafamı dinlicem telefon yok net yok insan yok huzur çok hiç tanımadığın insanlarla arkadaş olacan stresini atıp gelecen bırak hiç tanımadığını arkadaşlarının yanına gitmene müsade etmiyorlar
Kv bir sana söz geçiremiyorum der. Sanki söz geçirdikleri lafını dinliyormuş gibi en azından ben iki yüzlü değilimOff ya ne yapacan ALLAH yardımcın olsun bir an once cocuk yapsan.benimde öyleydi benim cocuklar var simdi . Okul toplantısı yok pazar alışveriş cocuklara yok askı alıcım . Öyle öyle oyalıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bende bazen bıkıyorum. Ama hic pes etmedim . Bazen benim kaynanan ser senle bas edemedim diye yine umursamam
Kışlık halıları yere atmaya ne deniyor bilmiyorum burda serme deniyor
Aynen halısını çıkaracak odaya serecekKışlık halıları yere atmak derken ? Sanırım kışlık halıları temizleyip ortaya çıkarıyor ?? Bende anlamadım oda serme durumunu
Aynen halısını çıkaracak odaya serecek
Onlar ayak canım başka gün başa kakılır anası doldurup gönderdiEğer bu cahil kadının evine hergün gitmezsen,eşinle ne gibi problem çıkıyor? Bağırış çığırış itiş kakış??? Eşin nasıl davranıyor yani? Ben olsam asla diğer gün gitmezdim mesela..niye 3 saat gittinki? Ne güzel eşin sana fasülye getiriyim mi diye sormuş keşke evinde dursaydın..
O kadar fena mıAnası kulağına iyi üflüyor yemez kendi zamanında çok yapmış oğlu biliyor anasından oyunları.
Aşağı niye inmedin evde ne işin var bir sürü can sıkıntısı çıkarıyor ufacık şeyde kızacak yer arıyor. Kayın babam 7 de işten geliyor yemek yedin çay içtin onun gelme saatine denk geliyor onun yemek yiyip odaya geçmesini bekliyoruz o çay içerken biz yukarı eşimde rahat edemiyor aşağıda kendi evimde istediğim yere yayılıyorum.Eğer bu cahil kadının evine hergün gitmezsen,eşinle ne gibi problem çıkıyor? Bağırış çığırış itiş kakış??? Eşin nasıl davranıyor yani? Ben olsam asla diğer gün gitmezdim mesela..niye 3 saat gittinki? Ne güzel eşin sana fasülye getiriyim mi diye sormuş keşke evinde dursaydın..
Bir boyu kadar yerin altında var uyuz karı gençliğimi çürüttüO kadar fena mı
Akdeniz bölgesiEv sermek, mantı dökmek...Hangi yöre burası?
Kız hiç gülesim yoktuBir boyu kadar yerin altında var uyuz karı gençliğimi çürüttü
Ben de böyle oluyor işte hiç olmadık yerde cidsiyetim bozuluyorKız hiç gülesim yoktu
Aman nolcak içindeki nin dışarı vurması kadar güzel bir şey varmıBen de böyle oluyor işte hiç olmadık yerde cidsiyetim bozuluyor
Karşıdaki kaile almıyor.Aman nolcak içindeki nin dışarı vurması kadar güzel bir şey varmı
Bende ciddi olamıyorum de böyle böyle deKarşıdaki kaile almıyor.
Bazen aslında bazen değil sürekli oluyor bu kazadan önce yoktu bu kaza benim prizleei yakmış
Eşim konuşacak kızacak bir konuda mesela bana o kadar anlamsız komik geliyor ki basıyorum kahkahayı ama istem dışı adam söylicepini demeden susuyor ama çok sinir oluyor buna ciddi bir şey konuşamıyorum diyor
Eşimde gülüp manyak karı diyor daha çok seviyorum onu bir gülüşü unutturuyor sorunlarıBende ciddi olamıyorum de böyle böyle de
Ne kadar güzel isteEşimde gülüp manyak karı diyor daha çok seviyorum onu bir gülüşü unutturuyor sorunları
Ama hep gülmüyor ki bana binde bir oluyor. Gerisi hep annesi düşün WhatsApp ta ben ikimizi profil yaparken o annesini koyuyor neymiş arkadaşları varmış beni kıskanıyoemuş sanki annesi kadın değilNe kadar güzel iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?