Bu kadın benim sinirlerimi çok zorluyor

Ne yapsın adam anası . Burda sen destek olucan .insan ne kadar büyürse buyursun anneye bazen laf geçmez mecbur öyle bükülür adamda olsan ayni
Diğer kardeşleri de aynı şekilde saygı duysa annesine anlarım. Sanki tek varlığı bu oğlu oda lafta yedirmeye yağdırmaya gelince en son eşimi görüyor ben hiç eşimin sevdiği bir yemek yaptığını görmedim üç yıl olacak eşim ne sever bilmiyorum ben eşime sevdiğin yemeği yapmak istiyorum dediğimde sen yap yenecek bir şey olsun ben yerim diyor ama kayınlarımın sevdiği yemekleri biliyorum çünkü onlara değer veriyor. Onlar eve gelmeden haftalar önce hazırlanıyor. Şimdi Kaynım yılbaşına buraya gelecek kv derdine düşmüş mantı dökecek kusura bakmasın gelen millet beni soruyor ben yemiyorum niye ben dökeyim otursun karısı evinde döksün odamı benim dersim desisiğimde millet Aaa olur mu o senin Kaynın diyor başımı alıp gidesim geliyor böyle aileden uzak kafamı dinlicem telefon yok net yok insan yok huzur çok hiç tanımadığın insanlarla arkadaş olacan stresini atıp gelecen bırak hiç tanımadığını arkadaşlarının yanına gitmene müsade etmiyorlar

Off ya ne yapacan ALLAH yardımcın olsun bir an once cocuk yapsan.benimde öyleydi benim cocuklar var simdi . Okul toplantısı yok pazar alışveriş cocuklara yok askı alıcım . Öyle öyle oyalıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bende bazen bıkıyorum. Ama hic pes etmedim . Bazen benim kaynanan ser senle bas edemedim diye yine umursamam

Kv bir sana söz geçiremiyorum der. Sanki söz geçirdikleri lafını dinliyormuş gibi en azından ben iki yüzlü değilim

Aynen halısını çıkaracak odaya serecek

Eğer bu cahil kadının evine hergün gitmezsen,eşinle ne gibi problem çıkıyor? Bağırış çığırış itiş kakış??? Eşin nasıl davranıyor yani? Ben olsam asla diğer gün gitmezdim mesela..niye 3 saat gittinki? Ne güzel eşin sana fasülye getiriyim mi diye sormuş keşke evinde dursaydın..

Onlar ayak canım başka gün başa kakılır anası doldurup gönderdi

Aşağı niye inmedin evde ne işin var bir sürü can sıkıntısı çıkarıyor ufacık şeyde kızacak yer arıyor. Kayın babam 7 de işten geliyor yemek yedin çay içtin onun gelme saatine denk geliyor onun yemek yiyip odaya geçmesini bekliyoruz o çay içerken biz yukarı eşimde rahat edemiyor aşağıda kendi evimde istediğim yere yayılıyorum.

Tek sorun onların çekemememesi bıraksa kendi başıma daha mutlu olacaz belkide

Aman nolcak içindeki nin dışarı vurması kadar güzel bir şey varmı
Karşıdaki kaile almıyor.

Bazen aslında bazen değil sürekli oluyor bu kazadan önce yoktu bu kaza benim prizleei yakmış

Eşim konuşacak kızacak bir konuda mesela bana o kadar anlamsız komik geliyor ki basıyorum kahkahayı ama istem dışı adam söylicepini demeden susuyor ama çok sinir oluyor buna ciddi bir şey konuşamıyorum diyor

Bende ciddi olamıyorum de böyle böyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…