Bu kadın benim sinirlerimi çok zorluyor

İnanki yıkanıyor beyni sonra hatasını görünce üzülüyor. Şimdilerde boş verdi arada bir yine doluyor bu kadını hiç anne olarak kabullenmicem dilim anne dese de kalbim hep onu hiç içine almıcak
Sana bunu yapan kadına deme de zaten. Tavırlı davran

Sana bunu yapan kadına deme de zaten. Tavırlı davran
Bana onu eşim yapıyor annesi dolduruyor hatasını görünce özür diliyor. Kızamıyorum ben ona bilmiyor. bu ailede kendini bu denli yetiştirmesi bile mucize
Kv hiç bir zaman sevmicem hatta o bu şekilde davrandıkça öldüğünde göz yaşım bile akmaz

Timsah gözyaşı ne güne duruyor

En iyisi mesafeli olmak. Ben kaynanamla alt ustteyim fakat Kaynanam çok iyi kadindir. Simdilik iyiyiz de ilerde nolucak bilemem. Korkuyorum. Daha 1 yillik evliyiz. Bakalim neler gorcem daha yolun basindayim.

Hergün görüşmeyerek ve evi ayrı tutarak başlayabilirsiniz mesela ..
Neden beraber yemek ?
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .

En iyisi mesafeli olmak. Ben kaynanamla alt ustteyim fakat Kaynanam çok iyi kadindir. Simdilik iyiyiz de ilerde nolucak bilemem. Korkuyorum. Daha 1 yillik evliyiz. Bakalim neler gorcem daha yolun basindayim.
Sen ona iyi olursan o sana iyi olur hele kı.. Tekmeyi vur iş yapma göreyim iyimi benide yere göğe sığdıramıyordu. Kaza oldu bakıma muhtaçtım ilk gemiyi o terk etti 10 yıl önce beyin travması geçirmiş kazada şok yaşamış bakamazmış

Hergün görüşmeyerek ve evi ayrı tutarak başlayabilirsiniz mesela ..
Neden beraber yemek ?
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
İnmiyorum eşime diyor sanki ben bilmiyorum. İnmediğim gün eşim indin mi diye soruyor aptalım ya ben sanki çevirdiği oyunları bilmiyorum.

Vurdum duymaz ol onceleri sana rahatsız gelir öyle davranış yap öylesi yoksa seni yipratir

Vurdum duymaz ol onceleri sana rahatsız gelir öyle davranış yap öylesi yoksa seni yipratir
Artık istesemde istemesemde bazı şeyler kendiliğinden umrumda olmuyor.

Sadıcımızın eşi dediki ben bu aileye geleli 12 sene olmuş neler gördüm yaşadım. Şu kafamın üzerine bir şemsiye açtım ki bana mısın demiyor.

Beni ben kapalı değilim diye erkeklerin olduğu odada bir başıma bırakıp kendileri toplaşıp dedikodumu yaptılar.
Alışırsın sende zamanla dedi. Sanırım alışıyorum artık ve takmıyorum

Sen eşini yanına çekmeye bak . Bölürse olsun esine yansıtma kaynanan küsürsün niye bunlar böyleler diye , cunku yakın oturuyorsun esın sana bisey demez ama olanlarii annesine anlatır .en iyi erkek bile bunu yapar. Ondan akıllıca davran bu donemde boyle yap bak noluyor. Esın kaynana tavrını görse bile . Yok öyle bisey sen yanlış anlatmissindir de yada basım ağrıyordu ondan ne yaptığımı biliyormusun de gecistir

B Beynel canım seni çok çokk iyi anlıyorum, senin tek çaren bir yolunu bulup, gerekiyorsa şartları zorlayıp oradan taşınmak, inan bana ömrünün en güzel yıllarını kaybediyorsun, ben başardım allah sanada yardım etsin...
öyle zor kiiii ben çok iyi bilirim...

Valla kv gelin alır köle aldım sanır kızını verir damada gökten zembille indi muamelesi yapar kızı rahat etsin diye..

Takmıyorum ki onu eşim taktığı zaman sinir oluyorum sadece konuşuncada arı mumu gibi susuyor büklüm büklüm oluyor

Burdan taşınmanın yolu yok sanki ama bütün gücümü kullanacam

Beynelim konunun hepsini okumadım ama önceki konularından da biliyorum sıkıntı kocanda be canım kocan müsade etmiycek. İnş uzak bir yere taşınırsınız kurtulursun başka ne diyim.

Beynelim konunun hepsini okumadım ama önceki konularından da biliyorum sıkıntı kocanda be canım kocan müsade etmiycek. İnş uzak bir yere taşınırsınız kurtulursun başka ne diyim.
İnşallah taşınırız hiç değilse bir sene kadar uzak kalsak yine onun evi ayırması için yetecek ama bunlar eve kazık çaktı oğluda peilerinde yanlış yapacam diye korkar oldum

Takmıyorum ki onu eşim taktığı zaman sinir oluyorum sadece konuşuncada arı mumu gibi susuyor büklüm büklüm oluyor
Ne yapsın adam anası . Burda sen destek olucan .insan ne kadar büyürse buyursun anneye bazen laf geçmez mecbur öyle bükülür adamda olsan ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…