Sana bunu yapan kadına deme de zaten. Tavırlı davranİnanki yıkanıyor beyni sonra hatasını görünce üzülüyor. Şimdilerde boş verdi arada bir yine doluyor bu kadını hiç anne olarak kabullenmicem dilim anne dese de kalbim hep onu hiç içine almıcak
Bana onu eşim yapıyor annesi dolduruyor hatasını görünce özür diliyor. Kızamıyorum ben ona bilmiyor. bu ailede kendini bu denli yetiştirmesi bile mucizeSana bunu yapan kadına deme de zaten. Tavırlı davran
Timsah gözyaşı ne güne duruyorBana onu eşim yapıyor annesi dolduruyor hatasını görünce özür diliyor. Kızamıyorum ben ona bilmiyor. bu ailede kendini bu denli yetiştirmesi bile mucize
Kv hiç bir zaman sevmicem hatta o bu şekilde davrandıkça öldüğünde göz yaşım bile akmaz
Anası kulağına iyi üflüyor yemez kendi zamanında çok yapmış oğlu biliyor anasından oyunları.Timsah gözyaşı ne güne duruyor
Sen ona iyi olursan o sana iyi olur hele kı.. Tekmeyi vur iş yapma göreyim iyimi benide yere göğe sığdıramıyordu. Kaza oldu bakıma muhtaçtım ilk gemiyi o terk etti 10 yıl önce beyin travması geçirmiş kazada şok yaşamış bakamazmışEn iyisi mesafeli olmak. Ben kaynanamla alt ustteyim fakat Kaynanam çok iyi kadindir. Simdilik iyiyiz de ilerde nolucak bilemem. Korkuyorum. Daha 1 yillik evliyiz. Bakalim neler gorcem daha yolun basindayim.
İnmiyorum eşime diyor sanki ben bilmiyorum. İnmediğim gün eşim indin mi diye soruyor aptalım ya ben sanki çevirdiği oyunları bilmiyorum.Hergün görüşmeyerek ve evi ayrı tutarak başlayabilirsiniz mesela ..
Neden beraber yemek ?
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
Vurdum duymaz ol onceleri sana rahatsız gelir öyle davranış yap öylesi yoksa seni yipratirKocamı kullanmasa bana iş yaptırmak için onu kullanıyor çünkü ilk çocuğu sadece anasını kaile alan o
Geçen aşure yapacak ben bulaşık yıkıyorum yeni geline şu kayısıları doğra dedi.
Üzerimdekileri yeni giydim batarsa dedi.
Oğluna götürdü uğraşamam ya yapış yapış dedi
Diğeri anne gözlüğüm yok göremem elimi keserim dedi
Eşime getirdi annesi Gurban olsun sen doğra dedi. Eşimde aldı doğradıı.
Bulaşık bitti içeri geçtim oturuyorum eşim kayısı doğruyor ayıp dedim yedirwmedim kendime elinden aldım. Kaynanam içeride telefonda laf yetiştiriyor kendi yapabilirdi. Kayısı bitti bu kez dövmeyi verdi seç diye eşime diğer ikisi gözlüjlüymmüş gözleri seçemezmiş.
Bahçe sular çeşme kapanacak eşime bağırır kapat diye oda bana bakar bazen vurdum duymaz ol diyorum ama ailem beni öyle yetiştirmedi ki
Artık istesemde istemesemde bazı şeyler kendiliğinden umrumda olmuyor.Vurdum duymaz ol onceleri sana rahatsız gelir öyle davranış yap öylesi yoksa seni yipratir
Helall olsuunn..ben bu kaynana derdi çeken arkadaşlara çok üzülüyorum çünkü çok zor bir durum. aman ya şükür ben erkek tarafının hepsini evden attımda kurtuldum
Takmıyorum ki onu eşim taktığı zaman sinir oluyorum sadece konuşuncada arı mumu gibi susuyor büklüm büklüm oluyorSen eşini yanına çekmeye bak . Bölürse olsun esine yansıtma kaynanan küsürsün niye bunlar böyleler diye , cunku yakın oturuyorsun esın sana bisey demez ama olanlarii annesine anlatır .en iyi erkek bile bunu yapar. Ondan akıllıca davran bu donemde boyle yap bak noluyor. Esın kaynana tavrını görse bile . Yok öyle bisey sen yanlış anlatmissindir de yada basım ağrıyordu ondan ne yaptığımı biliyormusun de gecistir
Burdan taşınmanın yolu yok sanki ama bütün gücümü kullanacam
İnşallah taşınırız hiç değilse bir sene kadar uzak kalsak yine onun evi ayırması için yetecek ama bunlar eve kazık çaktı oğluda peilerinde yanlış yapacam diye korkar oldumBeynelim konunun hepsini okumadım ama önceki konularından da biliyorum sıkıntı kocanda be canım kocan müsade etmiycek. İnş uzak bir yere taşınırsınız kurtulursun başka ne diyim.
Ne yapsın adam anası . Burda sen destek olucan .insan ne kadar büyürse buyursun anneye bazen laf geçmez mecbur öyle bükülür adamda olsan ayniTakmıyorum ki onu eşim taktığı zaman sinir oluyorum sadece konuşuncada arı mumu gibi susuyor büklüm büklüm oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?