• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadin hep peşimde

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.541
10.013
773
Ankara
Evet kayinvalidemden bahsediyordum. Eski konularimi bilen arkadaşlar vardir.surekli eşime ve bana odaklanmış durumda yakin oturuyoruz herseyi bizimle yapmak istiyor. Fazla gitmiyoruz onlara sürekli sizde gelin diyor.
İş arayışindayim ama maalesef bulamıyorum .öğlen sık sık gelmesinden daraldigim için kurslara yazildim haftada üç gün evde olmuyorum bu baya işime yaradi hem kafam Rahatladi hem mesafe kurduk aramiza.sonra k.v kursa gelmek istedi bi bölüme yazildi ona da iyi oldu .bugün gelmiş ve benim gittiğim bölümlerden birine yazilmak istediğini söyledi. Ben de hocaya sorayim dedim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi. Ben kursa sevdiğim iki arkadaşımla gidiyorum amacim kafa dağıtmak rahatlamak zaman zaman eşimle olan sorunlardan ve bebeğim olmadığı için bunalımlarindan kurtulmak için bi kaçış noktası benim için. Yeri geliyor çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz ama kayinvalidem gelince ister istemez stres yüklenicem kaldi ki annem dahi olsa beraber gitmek istemem kafa dağıtmak yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmaliyim o yazilinca ben ayrilsam çok dikkat çekecek onunlada gitmek istemiyorum bana nefes alacak alan birakmazsa ben nasıl rahatlatacagim inanin eşimle de problemler oluyor bi de üstüne k.v eklenince kaçıp gitmek istiyorum.
Ne yapayım bana fikir verin yardım edin eşim de hocaya falan sormayin direkt başlasın annem diyor kafayi yiyeceğim artik.sirf hafta içi bana gelemiyor diye bunu buldu bu seferde ben bu kadini oyalamak zorunda miyim

Israrla kursu sormaya devam ediyor kayıt almıyorlar dedim.
Bugün eşim şehir dışında kalacak ısrarla SENINLE kalayim diyor gerek yik diyorum anlamiyor gitmeyecegim halde anneme gidiyorum dedim

Son düzenleme:
Eşinizde annenizin kursa hemen başlamasını istediğine göre olumlu bakıyor bu durduma. Siz bir şey dediğinizde muhtemelen eşinizle de aranızda sorun çıkacaktır. Bırakın yazılsın 1-2 hafta sonra siz kursu bir bahane uydurup bırakırsınız.

şuan kişi kabul edılmıyormus dersen işe yarabılır. ee tabii sana guvenmeyıp kendı sormaya kalkarsa bılemem.
yahu bu nasıl bir virüstür
kadın her yerde peşinde
kabus. :KK45:
Aklima gekdi ama kendi de sorarsa bu zaman ne ilacak dediğin gibi tam bir virüs

Kayınvalideninde mi sorunları var ,bu ne sidik yarışı allasen.

Sende kayınvalidenin yazılamayacağı şeyler tercih et mesela dans kursu,ingilizce kursu gibi

Bu kayınvalide bence azmeder, gelinden daha iyi İngilizce öğrenir.
Dans da sırt ağrıma iyi gelir deyip başlar bence.

Ben olsam iş arayışımı hızlandırırım, sizin işyerine de başvurabilir ama o yaştan sonra almazlar umarım
Sapık gibi ensende hep hohluyo gibi bi izlenimi var
Allah sabır versin
İşe de gelir o :) kaçış yok öğlen bize gelemiyor ya kurtlandi evde oturamiyor

Eşinizde annenizin kursa hemen başlamasını istediğine göre olumlu bakıyor bu durduma. Siz bir şey dediğinizde muhtemelen eşinizle de aranızda sorun çıkacaktır. Bırakın yazılsın 1-2 hafta sonra siz kursu bir bahane uydurup bırakırsınız.
Yeni başladım sayılır malzeme aldim ama mecbur öyle yaparim olmazsa

İşe de gelir o :) kaçış yok öğlen bize gelemiyor ya kurtlandi evde oturamiyor
İşe öyle kurslar gibi ha deyince almazlar
Açık pozisyon olmalı ve o pozisyona uygun olmalı senin kaynana ( :
Kızı ya da başka gelini yok mu niye sürekli ensende senin

Back
X