- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Ne oldu sonraEşim evdeyken yapmam mümkün deil ama o yokken olacak zaten bir iki defa yaptim dustaydim diye
Eşin ve kayınvaliden trip attı mı sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu sonraEşim evdeyken yapmam mümkün deil ama o yokken olacak zaten bir iki defa yaptim dustaydim diye
Hayret bişey bazi erkekler gerçekten büyümüyor evliliği hal etmiyorAyy aynen benimkide bi kaç saatliğine annesi gelmezse biz gidelim diyor hatta şimdide ben bebeğimle ilgileniyorum o annesinin yanında sabah ben uyuyordum kahvaltıyı orda yapmış daha gelmedi yukarıya
Hayır dustaydim dedim.kestirip attim kapi acmamak yanlis belki ama benim kv hakediyorNe oldu sonra
Eşin ve kayınvaliden trip attı mı sana
E yani nihayet .Hayır dustaydim dedim.kestirip attim kapi acmamak yanlis belki ama benim kv hakediyor
Artik halim kalmamış demin kapida görünce anladım sinirim boşaliyor.E yani nihayet .
Bence hep yap çat kapı gelmesin
Kurs işini de hocaya sordum yer yokmuş de geç
Biraz dişli ol, geliyo napayım deme
Demek ki tepkiden anlıyoArtik halim kalmamış demin kapida görünce anladım sinirim boşaliyor.
Fazla yüz vermedim o da fazla oturamadi giderken komşular bu kadın hergün geline geliyor derlermis benim agzimi yokluyor
kıskanç kaynanan var...amacı seni huzursuz etmek...oğlu yani eşin yapıyor bence...Evet kayinvalidemden bahsediyordum. Eski konularimi bilen arkadaşlar vardir.surekli eşime ve bana odaklanmış durumda yakin oturuyoruz herseyi bizimle yapmak istiyor. Fazla gitmiyoruz onlara sürekli sizde gelin diyor.
İş arayışindayim ama maalesef bulamıyorum .öğlen sık sık gelmesinden daraldigim için kurslara yazildim haftada üç gün evde olmuyorum bu baya işime yaradi hem kafam Rahatladi hem mesafe kurduk aramiza.sonra k.v kursa gelmek istedi bi bölüme yazildi ona da iyi oldu .bugün gelmiş ve benim gittiğim bölümlerden birine yazilmak istediğini söyledi. Ben de hocaya sorayim dedim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi. Ben kursa sevdiğim iki arkadaşımla gidiyorum amacim kafa dağıtmak rahatlamak zaman zaman eşimle olan sorunlardan ve bebeğim olmadığı için bunalımlarindan kurtulmak için bi kaçış noktası benim için. Yeri geliyor çıkıp arkadaşlarımla yemek yiyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz ama kayinvalidem gelince ister istemez stres yüklenicem kaldi ki annem dahi olsa beraber gitmek istemem kafa dağıtmak yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorum. Arkadaşlar sizce ne yapmaliyim o yazilinca ben ayrilsam çok dikkat çekecek onunlada gitmek istemiyorum bana nefes alacak alan birakmazsa ben nasıl rahatlatacagim inanin eşimle de problemler oluyor bi de üstüne k.v eklenince kaçıp gitmek istiyorum.
Ne yapayım bana fikir verin yardım edin eşim de hocaya falan sormayin direkt başlasın annem diyor kafayi yiyeceğim artik.sirf hafta içi bana gelemiyor diye bunu buldu bu seferde ben bu kadini oyalamak zorunda miyim
Vercem artık ben hanimefendiyi oyalamak için evlenmedimDemek ki tepkiden anlıyo
Sen yeterince tepki vermemişsin diye son damlaya kadar sabrını zorluyo , ver tepkiyi gitsin
Heh şöyleVercem artık ben hanimefendiyi oyalamak için evlenmedim
Kıskançlıktan mi sence ben artik makdadini çözemiyorum.esim hatali çünkü annesi ne yapsa doğrukıskanç kaynanan var...amacı seni huzursuz etmek...oğlu yani eşin yapıyor bence...
Akşam akşam güldüm, Allah ta sizi güldürsün..enseye hohlama süper di yaaa..
Aksam
Ooo sizinki de ayri tuhaf cam yumruklamak nedir?ben kayınvalidemle çok yakın oturuyorum
normalde çalışıyorum, ben doğum iznindeyken çat kapı gelirdi
sonra ben kapıyı açmamaya başladım, uyuyordum duştaydım bahanesiyle
bir geldiğinde kapı açıyorsam diğer iki sefer açmazdım, yalnız ben açmadıkça o da çıldırırdı , benim evim müstakil, tüm odaların camlarını yumruklardı uyuyorsam uyanayım diye, yine de açmadım. eşime şikayet etti, eşim de bana destek çıkınca umudunu kesti, hala çekinerek gelir evime
ben bunu yapmasaydım şimdi ne kadar yüz göz olmuştuk kim bilir
sizin de önce eşinizin desteğini almanız lazım bir şekilde
E="Cekirgee, post: 43599150, member: 478197"]Ben olsam iş arayışımı hızlandırırım, sizin işyerine de başvurabilir ama o yaştan sonra almazlar umarım
Sapık gibi ensende hep hohluyo gibi bi izlenimi var
Allah sabır versin
İyi ki eşin arkandaben kayınvalidemle çok yakın oturuyorum
normalde çalışıyorum, ben doğum iznindeyken çat kapı gelirdi
sonra ben kapıyı açmamaya başladım, uyuyordum duştaydım bahanesiyle
bir geldiğinde kapı açıyorsam diğer iki sefer açmazdım, yalnız ben açmadıkça o da çıldırırdı , benim evim müstakil, tüm odaların camlarını yumruklardı uyuyorsam uyanayım diye, yine de açmadım. eşime şikayet etti, eşim de bana destek çıkınca umudunu kesti, hala çekinerek gelir evime
ben bunu yapmasaydım şimdi ne kadar yüz göz olmuştuk kim bilir
sizin de önce eşinizin desteğini almanız lazım bir şekilde
ya işte eşinize güzellikle yanınıza çekmek gerekiyor, gerçi yarı çıplakken yakalanmışsınız adam yine mesafe koymamış, biraz zorOoo sizinki de ayri tuhaf cam yumruklamak nedir?
Eşimi biraz arkamda hissetsem zaten sinirim bu kadarlbozulmaz
çok güldüm yumrukçu kaynana
Bana da öyle geldi baya feci bişey
Aynen öyle benim eşim annesine karşı kör zaafi varya işte eşinize güzellikle yanınıza çekmek gerekiyor, gerçi yarı çıplakken yakalanmışsınız adam yine mesafe koymamış, biraz zor
çok güldüm yumrukçu kaynana![]()
Canım bide benimki kapıyı anahtarla açıp giriyor evliliğimin ilk günlerinde yatakta yarı çıplaktım hiç unutmam başımda dikişmiş uyan diyordu kapıyı çalmışım açmamışsın korktum diyodu beterin beteri var yaniHayret bişey bazi erkekler gerçekten büyümüyor evliliği hal etmiyor