- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Eşin işte sandımNasil acmayim eşim evde araba kapinin önünde.
Bir iki acmadigim da oldu habersi geldiği için
Boşver en azından tek değilsin oğlu evde onla otursun sen oralı olma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin işte sandımNasil acmayim eşim evde araba kapinin önünde.
Bir iki acmadigim da oldu habersi geldiği için
Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi o bayan eveto konuyu hatırlıyorum o üye bu bayan mıydı ?
dehşet verici bi durum![]()
Amin SağolKayınvaliden rahat herhalde başında kaynana görümce vs yok
Sana çektiriyo
Eşinde annem ne derse odur diyo hiç mantık yürütmüyo
Allah sabır versin sana
Haklısın bi gün fena patlayacagim çünkü eski sabrim dayanma gücüm kalmadibi yerden sonra canına tak edince sen de koyarsın tavrını.
daha vakti gelmemiş demekki.
eşine de annesi de net tavrını koyarsın ondan sonra ne olacaksa olur.
zaten boşanmak konusunda da düşüncelerin varmış inceldiği yerden kopar.
biraz pasif bir yapın var, sakin sessiz bir bayansın ama bi yerde patlarsın gibi geliyor.
yok tabiki ne kayınvalidesi ne kayınbaası onlar 50 li yaşarlarda ölmüş çok genç vefat tmiş ikiside kadın büyük kızıyla birlik olup kocamı yetersiz evlat hissettiriyorlar , ablası para vs gönderriri özel günlerde abartır bişeyleri bizdee borc var ypamayız annesi gili tatile gönderiir eşim derki zaten bişey yampyıromu canım anneme oysaki biz birdefa gitmedik taitle borcumuz var ne ev ne araba ne bişey elimizde mutfak parası zor kalıyor adam annesini mutlu edmediğine yaınyor kayınalidem kayınvalide değil genç kız gibi rujlar platin saçlar zaıylamak için pilatesler sürekli ilgi ister seveceksin veceksin aşkımlı konusmalar oglunun yanınıdan başka yere oturmaz yani anlatılmaz yaşanır arsızlık hatssfaha karısı gibiKayınvaliden rahat herhalde başında kaynana görümce vs yok
Sana çektiriyo
Eşinde annem ne derse odur diyo hiç mantık yürütmüyo
Allah sabır versin sana
Sanki bi onda anne var ve hayattaki tek amacıda annesi gibiyok tabiki ne kayınvalidesi ne kayınbaası onlar 50 li yaşarlarda ölmüş çok genç vefat tmiş ikiside kadın büyük kızıyla birlik olup kocamı yetersiz evlat hissettiriyorlar , ablası para vs gönderriri özel günlerde abartır bişeyleri bizdee borc var ypamayız annesi gili tatile gönderiir eşim derki zaten bişey yampyıromu canım anneme oysaki biz birdefa gitmedik taitle borcumuz var ne ev ne araba ne bişey elimizde mutfak parası zor kalıyor adam annesini mutlu edmediğine yaınyor kayınalidem kayınvalide değil genç kız gibi rujlar platin saçlar zaıylamak için pilatesler sürekli ilgi ister seveceksin veceksin aşkımlı konusmalar oglunun yanınıdan başka yere oturmaz yani anlatılmaz yaşanır arsızlık hatssfaha karısı gibi
Evet tamda ben oluyorum o üye neye ugradigimi şaşırdım eşimin üstü çıplakti basildik yaniBence vakti gelmişte geçiyor
Yanlış hatırlamıyorsam eskden anneanne ile aynı binadaydı
Ve kayınvalide ordan çıkışta bile akşamın bi vakti kapısını çalmış biz gidiyoduk ta bi haber verelim dedik demişti
Eşi yarı çıplak kapıyı açmış, buyrun içeri demişti
Utanmadan girmişlerdi karpuz mu ne yemişlerdi hatta
sen umursamamaya bak minnie geç odana yani yat yataga uyu köüyüm migrenim ttuu de birden bi elim ayağım boşoaldı desiz oturun de yat uyu uyumasanda dinlen al telefonunu internete gir bişeyler okuHaklısın bi gün fena patlayacagim çünkü eski sabrim dayanma gücüm kalmadi
İşte o an cinnet geçirip bu kadını kovmadıysan daha da kibarlığın bozulmaz diyorum benEvet tamda ben oluyorum o üye neye ugradigimi şaşırdım eşimin üstü çıplakti basildik yani
Gitti ben fazla ilgilenmedim nete girdim.sen umursamamaya bak minnie geç odana yani yat yataga uyu köüyüm migrenim ttuu de birden bi elim ayağım boşoaldı desiz oturun de yat uyu uyumasanda dinlen al telefonunu internete gir bişeyler oku
Eşim o zaman benden daha çok kizdi hatta gelip oturunca fazla ilgilenmediİşte o an cinnet geçirip bu kadını kovmadıysan daha da kibarlığın bozulmaz diyorum ben
Yok canım valahi cehennemin dibine gitsem peşimden gelir ben bir arakadaşıma gidecem desem hemen eteğini giyip ben hazırım hadi gidelim diyorAyyy sen.neler yapiyosun kaçiş yöntemin var mi
Allah yardım etsin biz altli üstlü otursak yatmadan yatmaya gider eve canimdan bezdim yaYok canım valahi cehennemin dibine gitsem peşimden gelir ben bir arakadaşıma gidecem desem hemen eteğini giyip ben hazırım hadi gidelim diyorbizde altlı üstlü oturuyoruz canıma tak etmiş vala izin vermiyor kocamla oturup iki çift laf edelim
![]()
Seninde canım benim allah yardımcın olsun bu kaynanalardan kurtuluş yok malesefAllah yardım etsin biz altli üstlü otursak yatmadan yatmaya gider eve canimdan bezdim ya
İş birazda erkekte bitiyor ama benimki ana kuzusuSeninde canım benim allah yardımcın olsun bu kaynanalardan kurtuluş yok malesef![]()
İnşallahArkadaşlar kv komşular hergün geline geliyor diyecekler dedi eşim de öyle deil mi zaten dedi.k.v de napiyim diyor eşim de gel gel biz seni seviyoruz diyor hiç sesimi cikarmadim ama bundan sonra kapi duvar olacak
Ayy aynen benimkide bi kaç saatliğine annesi gelmezse biz gidelim diyor hatta şimdide ben bebeğimle ilgileniyorum o annesinin yanında sabah ben uyuyordum kahvaltıyı orda yapmış daha gelmedi yukarıyaİş birazda erkekte bitiyor ama benimki ana kuzusu
Eşim evdeyken yapmam mümkün deil ama o yokken olacak zaten bir iki defa yaptim dustaydim diyeİnşallah