aynıııı babaannem....işine gelmeyen birşey oldumu saydırır bedduayı ewlatlarına...2 sene hastanede yattım 5 ameliyat geçirdim burnumun dibine geldi istanbula kışın rahat etmek için yanıma uğramadı 2 sene nefret ettiğim halamla...babamla amcam tartıştı ikinizden biri ölsede kurtulsam bu dünyaya bidahamı gelicem tekrar ewlenseydim kafam rahat olurdu dedi
büyükbabam rahmetli melek gibi bir insandı hasta yatağındayken adama geberde kurtulayım diyen bir kadın...eşimle nişanlıyken düğün hazırlığı konuştuk bigün yanında aman canım siz sizin istediğiniz tarihte olcak diye birşeymi varmış kısmet bu işler belki bu sene olmaz derdi...kendisi yine biz bebekken istanbula gezmeye gelir annemin çamaşır yıkarken doğum dikişleri açılır çocuğu olan çocuğuna baksın babane diyerek yardıma gelmeyen bi kadın...5 vakit namazında olan kız kardeşim en son geldiğinde su veriyor içiyor ALLAH razı olsun kızım diyor kız kardeşim kapıdan çıkarken duyuyor arkasından ALLAH belanızı versin diyor...şimdi bu kadın annemi insanmı ne ?eşiniz ve kardeşleri yalnız değil bu konuda ne anneler var..düğünümde en çok kendisi ağladı yanımda fotoraf çektirdiğimizde kinli bakışlarım fotoya bile yansıdı ALLAH bildiği gibi yapsın böle insanları....