Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Gece yarısı gelen saçma sapan videolu mesajlara cevap vermesi laubaliliğin dik alası. Mesafeli falan değil eşiniz. Mesafeli insan dizine el koydurmaz. Elin adamı sizin dizinize elini koyabilir mi buradan hesap edin eşinizin mesafe anlayışını.

Ya kesinlikle öyle hep kadın sırnasiyor falan demiş konu sahibi de eşi izin vermese kim nasıl bunları yapabilir

Ya kesinlikle öyle hep kadın sırnasiyor falan demiş konu sahibi de eşi izin vermese kim nasıl bunları yapabilir
Şöyle ki size demek ki öyle karakterler denk gelmemiş ne mutlu o zaman. Böyle bir durum yaşadığım için az çok biliyorum, çok samimi olduklarım haricinde genel olarak mesafeli bir karaktere sahibim yakın bir zamanda eşimle ortak arkadaşımız olan bir erkek arkadaşım var lise dönemlerinde tanıştığımız, asla laubali bir arkadaşlığımız hiçbir zaman olmadı aramız genel olarak iyiydi ama arkadaş grubu haricinde görüşmezdik bile mesela, bir kaç senedir pek bir diyaloğumuz kalmamıştı, nişanlıyken eşimle bir görüşmelerinde bende yanlarına gitmiştim çocuk nişanlımın ve benim bu konulardaki tutumumu bilmeme rağmen yanağımdan makas almıştı sanki her zaman aşırı laubali bir arkadaşlığımız olmuş gibi canımı cicimli aşırı laubali konuşmalar vs. ki ben o tavizi hiçbir zaman vermememe ve karakterimi gayet iyi bilmesine rağmen. Ne yani ben mi taviz verdim bu durumda da? Evet genel olarak çoğu kişi zaten taviz vermeyen birine bu şekilde davranışlar sergilemez ama istisnalar çıkabiliyor. Ama şimdi dersiniz ki “kadın yüz vermese de erkekler sırnaşabilir ama kadın yapmaz” Bu durumun cinsiyeti yoktur. Yani sen ne kadar mesafeli olursan ol bazılarının karakteri o şekilde. Eşimle yaklaşık 4 sene sevgililik dönemimiz oldu, neredeyse 1 senelikte evliyiz az çok huyunu suyunu karakterini çözdüğümü düşünüyorum ve evet hâlâ eşimin laubali olmadığını düşünüyorum o kadına. Samimiyet farklı laubalilik farklı şeyler karıştırmayın lütfen.

Çok merak ediyorum gece vakti neden mesajlara cevap veriyor eşiniz o zaman kusura bakmayın eşinizin ve o kadının iliskisi bana göre çok mide bulandırıcı benim kabul edebilecegim bir ilişki değil kimse benim yanımda eşimin dibinde oturup geceleri mesaj atıp bacaklarına dokunmaz net söylüyorum bakın dokunamaz çünkü ortalığı birbirine katarim eşiniz hala bahane ederek medajlasiyor kadınla bence gözünüzü açın
Benim etrafımda böyle bir kadın olsa çoktan o adamdan ayrilirdim bana göre mide bulandırıcı bı durum konu sahibi kusura bakmayın

Ha şunu da söyleyim kocamın bacağını okşadıgin elini çek yoksa ben o elini ordan sokerim derim gece yarısı gelen mesajlara da aramayla geri dönerim bu saatte sen kimsin ki mesaj atıyorsun diye bunun için kocamın o evde kalmaması yalnız başına kadına karşı put gibi olmasi mesajlara da cevap vermemesi gerekir yine emin olmam ben gerçi psikopat olmak lazım bı adama açık açık bu kadar yürümek için

Ah
Gece yarısı kadın mesaj attı dedim eşimle o saatte mesajlaştılar demedim yalnız, görümcem o gece onlarda kalmıştı onun eşimle alakalı bir şeyler derken olan videosunu atmıştı kadın eşime, eşim yazmamıştı. Bir kere de “uyudun mu” yazmıştı kadın eşime, eşim de bu saatte neden yazdı ki dedi eşi de şehirdışındaydı o gece belki önemli bir şey olmuştur vs. diye düşünüp yanımda aramıştı, bunların haricinde öyle bir mesajlaşmalarına vs. hiç denk gelmedim. Birbirlerine el kol atacak derken? Kadın eşimin dizine elini koymuştu dedim, eşim kadına değil. Ayrıca kuzeninin evine gitme konusunda da eşim kuzeni evdeyken gitmişti kuzeninizde dışarı çıkması gerekmiş ve kuzenine bekle geleceğim demiş ve eşimde yaklaşık yarım saat kadar beklemiş ve bu olay 2 kez olmuştu. Bu konuda ben zaten kadını değil eşimi suçladım, senin kuzeninin çıktığı gibi o evden çıkman gerekiyor kadın ne yapsın dedim hatayı eşimde aradım yani. Bazen çok yanlış yorumluyorsunuz ne diyebilirim?

Kadının kocası ne diyo bu duruma

Eşiniz size, bu durumun normal olduğunu, sizin abarttığınızı, bağnaz olduğunuzu falan söylemiyor mu? Duruma çözüm bulmak için de bir atılımı yok anlattığınız kadarıyla, Kadının size olan soğuk davranışları bile eşinizde kadına karşı tepki oluşmasına sebep olmuyor. Siz hala eşinizde sıkıntı görmüyorsanız yapacak bir şey yok açıkçası. Eğer bunları eşim yapsaydı ben asla sizin baktığınız yumuşaklıkta bakamazdım duruma. O zaman kadınla psikolojik bir savaşa girmekten başka çareniz yok, lakin eşiniz sizin tarafınızda değilken bunu yapmakta zor açıkçası.

Kadın ne dedi peki ? Dinlediniz mi kadını ?
Valla bunlar yenilir yutulur değil gece gece ates mi basmış kadını eşinize sormadiniz mi
Bu kadının babası anası hadi onu geçtim kayın ailesi yok mu da kuzenin kocasını arıyor uyudun mu diye ?

Bağnaz muamelesi yaptı dedim, bağnaz dedi demedim ama Eşimde sıkıntı görmüyorum diye bir şey de demedim, demek ki arayı daha fazla açması gerekiyor ben hep bunu savundum zaten eşimin bu sebepten defalarca kez tartıştık emin olun, eşim de zaten mesafeliyim ben daha ne yapabilirim diyor. Sadece kuzeni çıktıktan sonra evde kalma konusunda bana bağnaz muamelesi yaptığını anlatmaya çalışmıştım, o da bu nasıl bir düşünce yapısı ne imâ etmeye çalışıyorsun gibi şeyler demişti o sebepten.

Eşi için bir şey alacakmış internetten kartında bir problem çıkmış alamamış kart numaranı versen kullansam ben sana nakit versem vs. dedi evet duydum.

Anlıyorum sizi ama eğer çözüm bulamıyorsa kadına sizi ezdirmek yerine, tamamen iletişim bile koparabilir isterse.Hayat arkadaşı olan sizsiniz. Ki anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla kadın bu konu üzerinden ego tatmininde bulunuyor. Siz rahatsızsınız bu durumdan belirtmişsiniz de kadına ciddiyetle bundan rahatsız olduğuna dair cümleler kurarsa emin olun kurtulursunuz.Hatta eşinize de cephe alır büyük ihtimalle.

Kendinize ve karşınızdakine saygınız olsa keşke biraz.
Sizinle görüşmek istemeyen insanı sürekli sürekli aramak, görüşmeye çalışmak neden?
Neden bu kadar kabul edilme isteği?

Bir de şöyle bir durum var, o bağnaz muamelesi yapma durumunu anlıyorum ben. Kayınvalidem de kayınpederimin yanında çocuk emzirmediğim için aynı muameleyi bana yapmıştı, ama ben yetiştiriş, algı farkı falan gibi şeyler diye düşünmek istesem de aklımda hala bu kadın ne yapmaya çalışıyor gibi sorular var. Kuzenin eşi eşinizin hiçbir şeyi değil, kuzen gidince evde oturmaya devam etmesi normal bir durum değil benim açımdan. Eşiniz siz bunu dile getirince tuhaf buluyorsa düşüncenizi aynı pencereden bakmıyor olabilirsiniz hayata en iyi ihtimalle.Eee böyle de zor bir hayat sonuçta.

erkekler kısasa kısastan anlıyor, sen mesafe koymazsan yarın bir gün ben de bir erkek bana laubali davrandığında mesafe koymam senin de hiçbir söz etme hakkın olmaz derdim ben olsam.

Siz buna ne tepki verdiniz peki ?
Çok sinirlendim gecenin o saati ne münasebet dedim ben kendi ailemi gecenin o saati aramaya rahatsız etmeye çekinirim gidip kayınvalideme ve kayınpederime kadar anlattım hatta durumu. Bir şekilde uyarın ben bir şey dersem kötü olur dedim , sen konuşmalısın bizim konuşmamız yanlış olur dediler

O zaman konusmaliydin konu sahibi yani bende senin bu kadar pasif olmanı anlayamadım yani madem evli kalacaksın bu kadını bir daha görme ya eşin de görmesin bı xahmet kardeşi yok muymuş şifre isteyeceği ben gece vakti eşimin kardeşini aramam mesaj atmam ya ne akla hizmet yani

Sizi sınıyor bence. Zorluyor. Aklinca aileye daha yakınım mesajı veriyor olabilir.
(İyi niyetli düşünüyorum)
Çok yumuşak birisi olduğumu düşünüyorum her zaman. (Yalan) Ama sinirimi bozan insanı asla tenhada sıkıştırma m. Daima ve özellikle kalabalıkta söyleyeceğimi söylerim.
Sizin yerinizde olsam eşime açıkça " bu durumdan hoşlanmıyorum" derim. Anlamıyor mu o zaman kolları sıvarim. Ailede ki herkesi arayabilir, sorabilir. İstediği herşeyi yapabilir. Lakin eşime çok mesafesiz davranıyorsa haddini bildiririm. Bunu kıskançlık olarak değil bana yapılmış bir saygısızlık olarak gördüğüm için.
Çok açıkça derim." Eşimle yapış yapış olunmasından hoşlanmıyorum. Ne öyle sevgi yoksunu gibi insanlar bulduklarına yapışıyorlar" gibi gibi. Daha sert söylerim belki su an havaya giremedim.
Ama açık soyleyeyim öncelikle eşimin çözmesini beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…