- Konu Sahibi lilydaisyrose
-
Daha baştan hatalı davranmışsınız. Her zaman aradım sordum, hep ilgilenmeye çalıştım, bebeğine ayakkabısına kadar hediyeler aldım... Niye? Kardeşiniz mi, en yakın arkadaşınız mı, sizin kendi kuzeniniz bile değil. Bakın o tenezzül etmemiş bile. Davet edilmediğiniz halde defalarca evine gitmişsiniz size soğuk duran kadına. Ben seni çağırmadım davet etmedim niye habire gelip duruyorsun deseydi nasıl hissederdiniz?Yeni evliyiz, eşim kuzeniyle çok samimi sevgililik dönemimizin başlarında kuzeniyle ve karısıyla tanışmıştık. Kadın benden ve eşimden yaklaşık 1-2 yaş büyük, bizde eşimle aynı yaştayız, kadınla aramızda çok bi yaş farkı da olmadığı için ilk zamanlar arkadaş gibi oluruz hep diye düşünmüştüm önyargılı olmak istemedim aradım sordum her zaman, bebeği oldu daha o zamanlar eşimle sevgiliydik çocuğun zıbınından tişörtüne ayakkabısına kadar bir sürü şey aldım özendim götürdüm, hep arayıp sordum ilgilenmeye çalıştım, kendi beni hiç arayıp sormamasına rağmen. Eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken çok sık giderdi kuzeninin evine bazen kuzeninin işi çıkar evden ayrılırdı eşim de bir kaç kez kuzenini beklemek amacıyla evde beklemişti evde sadece bebekleri ve kadın olurdu eşim dışında, ben bir kere arayıp napıyorsun nerdesin falan demiştim eşime tesadüfen de o şekilde öğrenmiştim kuzeninin dışarı çıktığını evde sadece bebekle kadın olduğunu, kızmıştım zoruma gitmişti bana vakit ayırmasın gerekirken o kadınla vakit geçirmesine ve söylemiştim bana bağnaz muamelesi yaptı. Eşime karşı aşırı samimi ve laubali, bir kaç günlük evliyken daha balayına bile gitmeden önce gecenin 4’ünde saçma sapan bir video atmıştı. Geçenlerde otururken elini eşimin dizine koydu şoka girdim, sürekli bir sürü boş yer varken gelir eşimin yanına oturur, isminin sonuna -cım eki koyup hitap eder, bana karşı da soğuk hiçbir şekilde aramaz sormaz zamanında ben defalarca evine gittim kendi evime davet ettim kendi hiç bir zaman davet bile etmedi, görümcemle kayınvalidemi, kayınpederimi de sürekli arar sorar bu arada. Daha yazamadığım bir sürü şey var ve artık sabrımı taşırıyor bu tavırları ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum bana mı tuhaf geliyor sizce?
Defalarca tartışmak size bir şey kazandırmamış çünkü susup kabulleneceğinizi biliyor. Aşk sevgi güzel şeyler de böyle davranışlar bende ikisini de yok eder ya da azaltır. Kimsenin aşkını sevgisini kendinizden kişiliğinizden üstün tutmayın. Ne olursa olsun ne yaparsa yapsın ben kocamı seviyorum bırakmam demeyin. Şimdi bu adama kalkıp ya ben ve evliliğimiz ya da bu kadınla olan samimiyetin dense ne yapar sizce? Bu saçmalığa daha ne kadar katlanabilirsiniz düşündünüz mü?Emin ol defalarca o konu yüzünden tartıştık artık yoruldum
Yanlış anlama ama senin yazdıklarına göre bende yazıyorumYeni evliyiz, eşim kuzeniyle çok samimi sevgililik dönemimizin başlarında kuzeniyle ve karısıyla tanışmıştık. Kadın benden ve eşimden yaklaşık 1-2 yaş büyük, bizde eşimle aynı yaştayız, kadınla aramızda çok bi yaş farkı da olmadığı için ilk zamanlar arkadaş gibi oluruz hep diye düşünmüştüm önyargılı olmak istemedim aradım sordum her zaman, bebeği oldu daha o zamanlar eşimle sevgiliydik çocuğun zıbınından tişörtüne ayakkabısına kadar bir sürü şey aldım özendim götürdüm, hep arayıp sordum ilgilenmeye çalıştım, kendi beni hiç arayıp sormamasına rağmen. Eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken çok sık giderdi kuzeninin evine bazen kuzeninin işi çıkar evden ayrılırdı eşim de bir kaç kez kuzenini beklemek amacıyla evde beklemişti evde sadece bebekleri ve kadın olurdu eşim dışında, ben bir kere arayıp napıyorsun nerdesin falan demiştim eşime tesadüfen de o şekilde öğrenmiştim kuzeninin dışarı çıktığını evde sadece bebekle kadın olduğunu, kızmıştım zoruma gitmişti bana vakit ayırmasın gerekirken o kadınla vakit geçirmesine ve söylemiştim bana bağnaz muamelesi yaptı. Eşime karşı aşırı samimi ve laubali, bir kaç günlük evliyken daha balayına bile gitmeden önce gecenin 4’ünde saçma sapan bir video atmıştı. Geçenlerde otururken elini eşimin dizine koydu şoka girdim, sürekli bir sürü boş yer varken gelir eşimin yanına oturur, isminin sonuna -cım eki koyup hitap eder, bana karşı da soğuk hiçbir şekilde aramaz sormaz zamanında ben defalarca evine gittim kendi evime davet ettim kendi hiç bir zaman davet bile etmedi, görümcemle kayınvalidemi, kayınpederimi de sürekli arar sorar bu arada. Daha yazamadığım bir sürü şey var ve artık sabrımı taşırıyor bu tavırları ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum bana mı tuhaf geliyor sizce?
Tam bunu yazmak için gelmiştim. Konu sahibi eşinin zaten mesafe koyduğunu fakat kadının sürekli yakın davrandığını söylemiş yukarıda bir yerde. Mesafeli olan bir insan kadının eşi yokken o evde bulunmaz. Sorun tamamen konu sahibinin eşinde.Eşinizde bi garip...kuzeni evde yok hanım evde bebeğiyle...eşiniz niye bekliyor orda..kadın kendi kuzeni olsa anlarım ama kuzeninin eşi.. niye bekliyorsun çık git yani
Hiç hoşlanmadım iki tarafın tavırlarından
Rahatsiz olmak ve olmamak arasinda gidip geliyorum..rı samimi ve laubali, bir kaç günlük evliyken daha balayına bile gitmeden önce gecenin 4’ünde saçma sapan bir video atmıştı.
Eşin ben napabilirim diyormuş ya hani istese öyle bi keser ki o kadının samimiyetini ama işine geliyo erkek işte. Senin ne demek istediğini de eşşek gibi anlıyo zannetme ki çok masum ve saflar. Ama sen kötü düşüncelisin demek işin kılıfı. Zeytinyağı misali. Eşin rahatsız olmuyor olabilir, hatta iyi niyetli bi samimiyet de olabilir kadınınki( hiç sanmıyorum). Öyle bile olsa, eşinin, bu kadının hareketlerinin önünü kesmesi için tek sebep, sizin rahatsız oluyor olmanız yeterli başka bi sorgulamaya gerek yok. Onunla samimiyet, sizden daha mi değerli???Eşim rahatsız değil bu durumdan kadının art niyeti olduğunu düşünmüyor samimiyetten diyor biz haber vermesekte kayınvalidemler sağolsunlar hemen haber veriyorlar eşimde kuzeniyle çok samimi mutlaka çağırıyorlar, eşim gitmezsek ayıp olur düşüncesinde bende mecburen onu yalnız bırakmamak için gidiyorum, gelmek istiyorlar reddedemiyoruz bu şekilde
Eşin de istemem yan cebime koy bacım. Kusura bakmaBenim mesafe koymamla hallolacak bir sorun olsa keşke, ne yazık ki ben zaten uzun zamandır mesafeliyim ama zaten mecburen aynı ortamda oluyoruz bu konuyu çözecek tek şey eşimin kendini kadından daha fazla geri çekmesi, en azından diyorum kadın gece arayıp yazdığında dönmese ama eşim kuzenine olan saygısından yapamıyor olmaz öyle belki başına bişey geldi zor durumdadır vs. diyor dönüyor mesela
Kuzenine duyduğu saygının yarısını size duysun bı zahmetBenim mesafe koymamla hallolacak bir sorun olsa keşke, ne yazık ki ben zaten uzun zamandır mesafeliyim ama zaten mecburen aynı ortamda oluyoruz bu konuyu çözecek tek şey eşimin kendini kadından daha fazla geri çekmesi, en azından diyorum kadın gece arayıp yazdığında dönmese ama eşim kuzenine olan saygısından yapamıyor olmaz öyle belki başına bişey geldi zor durumdadır vs. diyor dönüyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?