Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Ah
Gece yarısı kadın mesaj attı dedim eşimle o saatte mesajlaştılar demedim yalnız, görümcem o gece onlarda kalmıştı onun eşimle alakalı bir şeyler derken olan videosunu atmıştı kadın eşime, eşim yazmamıştı. Bir kere de “uyudun mu” yazmıştı kadın eşime, eşim de bu saatte neden yazdı ki dedi eşi de şehirdışındaydı o gece belki önemli bir şey olmuştur vs. diye düşünüp yanımda aramıştı, bunların haricinde öyle bir mesajlaşmalarına vs. hiç denk gelmedim. Birbirlerine el kol atacak derken? Kadın eşimin dizine elini koymuştu dedim, eşim kadına değil. Ayrıca kuzeninin evine gitme konusunda da eşim kuzeni evdeyken gitmişti kuzeninizde dışarı çıkması gerekmiş ve kuzenine bekle geleceğim demiş ve eşimde yaklaşık yarım saat kadar beklemiş ve bu olay 2 kez olmuştu. Bu konuda ben zaten kadını değil eşimi suçladım, senin kuzeninin çıktığı gibi o evden çıkman gerekiyor kadın ne yapsın dedim hatayı eşimde aradım yani. Bazen çok yanlış yorumluyorsunuz ne diyebilirim?
Sabaha karşı kuzeninizin kocası size video göndersin ya da başka bir gece size uyudun mu diye mesaj atsın, eşiniz kuzeniniz yokken eniştenizle oturduğunuzu öğrensin ya da onlara oturmaya gittiğinizde kuzeninizin eşi gelsin yanınıza oturup elini bacağınıza atsın ve size canımlı cicimli konuşsun siz bunlar olurken adama eşinizin bulunduğu ortamda aktif olarak tek birşey yapmayın ama kuzeninizin kocasınada haddini bildirmemiş olun, hatta samimiyetten diye adamı savunun eşinizin size yakıştırdığı sıfatları ve size ne olacağını bir düşünün anlarsınız eşinizin yediği haltın büyüklüğünü.
Bir kadın salak değilse yüz bulmadığı bir adama ki bu adam birde eşinin kuzeni ise uyudun mu diye mesaj atabilir mi ya da gidip karısının yanında adamın dibine oturup elini bacağına atabilir mi? Bence biraz aklınızı başınıza alıp gözünüzü açın, ortada olan birşey varsa bunun tek sebebi eşinizin kadına yüz vermesi olduğunu sizin sorunuzun o kadın falan değil, eşiniz olduğunu görürsünüz.
Bakın insanların dünya görüşü tektir, sana gelince öyle bana gelince böyle olmaz. Kadınla erkeğin samimi arkadaş olamayacağını düşünen, hatta kendi arkadaşıda olan eşinin erkek arkadaşları ile mesafeli arkadaşlığını kabul etmeyen bir adama bir kadın nasıl gece yarısı mesajlar atabiliyor ya da yanına oturup elini kolunu eşinizin bacağına atabiliyor. Kendi arkadaşlarına hadi onu geçtim kendi karısına güvenmeyen eşiniz nasıl oluyorda kuzeninin karısının bu her türlü manaya gelebilecek davranışlarına yol veriyor ve hala samimi olmaya devam ediyor sizce. Bence kadından önce eşinizin bu tür abuk bir ilişkiye çanak tutarak ne yapmaya çalıştığına kafa yormaya başlayın bence.
Kocası evde olmayan bir kadın hangi cesaretle çok önemli bir gerekçesi yoksa uyudun mu diye mesaj attı sizce(kaldı ki kimse doğrudan daha önce öyle bir mesajlaşma yaşanmadıysa direk bir erkeğe uyudun mu diye mesaj atamaz, sadece siz yakalamamışsınız, eşinizde siz o mesajı görünce salağa yatıp, göz boyamak için aramış bana kalırsa) ya da kadın erkek samimiyetine eşiniz kadar soğuk bakan eşiniz bu hadsiz mesajdan sonra bile hala neden mesafe koymadı.
Bence biz herşeyi doğru görüp yorumluyoruzda siz gözünüze sokulanı görmek istemiyorsunuz çünkü görürseniz gereğini yapacak cesaretiniz yok. O yüzden kadına yüklenmek kolayınıza geliyor.

Yeni evliyiz, eşim kuzeniyle çok samimi sevgililik dönemimizin başlarında kuzeniyle ve karısıyla tanışmıştık. Kadın benden ve eşimden yaklaşık 1-2 yaş büyük, bizde eşimle aynı yaştayız, kadınla aramızda çok bi yaş farkı da olmadığı için ilk zamanlar arkadaş gibi oluruz hep diye düşünmüştüm önyargılı olmak istemedim aradım sordum her zaman, bebeği oldu daha o zamanlar eşimle sevgiliydik çocuğun zıbınından tişörtüne ayakkabısına kadar bir sürü şey aldım özendim götürdüm, hep arayıp sordum ilgilenmeye çalıştım, kendi beni hiç arayıp sormamasına rağmen. Eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken çok sık giderdi kuzeninin evine bazen kuzeninin işi çıkar evden ayrılırdı eşim de bir kaç kez kuzenini beklemek amacıyla evde beklemişti evde sadece bebekleri ve kadın olurdu eşim dışında, ben bir kere arayıp napıyorsun nerdesin falan demiştim eşime tesadüfen de o şekilde öğrenmiştim kuzeninin dışarı çıktığını evde sadece bebekle kadın olduğunu, kızmıştım zoruma gitmişti bana vakit ayırmasın gerekirken o kadınla vakit geçirmesine ve söylemiştim bana bağnaz muamelesi yaptı. Eşime karşı aşırı samimi ve laubali, bir kaç günlük evliyken daha balayına bile gitmeden önce gecenin 4’ünde saçma sapan bir video atmıştı. Geçenlerde otururken elini eşimin dizine koydu şoka girdim, sürekli bir sürü boş yer varken gelir eşimin yanına oturur, isminin sonuna -cım eki koyup hitap eder, bana karşı da soğuk hiçbir şekilde aramaz sormaz zamanında ben defalarca evine gittim kendi evime davet ettim kendi hiç bir zaman davet bile etmedi, görümcemle kayınvalidemi, kayınpederimi de sürekli arar sorar bu arada. Daha yazamadığım bir sürü şey var ve artık sabrımı taşırıyor bu tavırları ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum bana mı tuhaf geliyor sizce?
Konuyu yanlış anlamışım o yüzden sildim mesajı haha. Yorum yok. Tuhaf bir durum. (Kadını kuzen sanmıştım o yüzden.)

Bir tarafta birlikte büyüdüğü kuzeni var, bir tarafta da tanımadığı bir kadın. Tabii ki size daha soğuk davranacak. Bana hiç anormal gelmedi. Çok ağır bir ithamda bulunuyorsunuz. Onlar aileler, kan bağları var, siz sonradan gelmişsiniz, böyle ithamlarda bulunmaya hakkınız yok. Düşük bir olasılık %1 filan gerçekten dediğiniz gibidir belki ama yine de hoş değil hiçbir kanıtınız olmadan bunları söylemeniz. Anlattığınız şeyler bana gayet normal geldi.
Lütfen gece yarısı evli insanlara uyudun mu diye mesaj atıp bacaklarına elinizi atmayın normal değil çünkü ☺️

Sizi sınıyor bence. Zorluyor. Aklinca aileye daha yakınım mesajı veriyor olabilir.
(İyi niyetli düşünüyorum)
Çok yumuşak birisi olduğumu düşünüyorum her zaman. (Yalan) Ama sinirimi bozan insanı asla tenhada sıkıştırma m. Daima ve özellikle kalabalıkta söyleyeceğimi söylerim.
Sizin yerinizde olsam eşime açıkça " bu durumdan hoşlanmıyorum" derim. Anlamıyor mu o zaman kolları sıvarim. Ailede ki herkesi arayabilir, sorabilir. İstediği herşeyi yapabilir. Lakin eşime çok mesafesiz davranıyorsa haddini bildiririm. Bunu kıskançlık olarak değil bana yapılmış bir saygısızlık olarak gördüğüm için.
Çok açıkça derim." Eşimle yapış yapış olunmasından hoşlanmıyorum. Ne öyle sevgi yoksunu gibi insanlar bulduklarına yapışıyorlar" gibi gibi. Daha sert söylerim belki 😄 su an havaya giremedim.
Ama açık soyleyeyim öncelikle eşimin çözmesini beklerim.
Bende eşimin çözmesini bekliyorum kadına kocamdan uzak dur deyip sıkıştıracak değilim ahjsjd Eşimin yapması gereken şey gerekiyorsa tüm bağları koparacak merhaba merhaba dışında muhabbete bile dahil olmayacak.

Canım kuzen çok farklı , kuzen kardeş gibidir o çok çok farklı bir boyut. Kuzeniyle olsaydı o olaylar kesinlikle böyle düşünmezdim. Aynı şekilde o da beni erkek kuzenlerimden kıskansa vs. tepkim çok farklı olurdu, kuzenin eşi eldir, yani sokaktaki yabancıdan çokta bir farkı yoktur evet samimi olur ama samimiyetin de bir boyutu sınırı vardır elini kolunu eşimin orasına burasına koyacak kadar bir samimiyet istemiyorum ben sadece olay bu, bu arada eşim kadına karşı mesafeli bile sayılır kesinlikle laubali değil ama demek ki muhattap bile olmaması gerekiyor, o da o kadar da değil diyor işte
Kadının kocasını çek bi kenara olani biteni buraya yazdığını senin ailenin bile bu durumdan rahatsız olduğunu anlat yanlış anlama ama ben rahatsız ve huzursuz oluyorum eşime belki etmeden kendi eşine çeki düzen vermesini soyle ve samimiyet istemediğini belirt.. Bu bu şekil giderse herkese anlatıp bosanirim vebali de sizin olur dersin..

Sabaha karşı kuzeninizin kocası size video göndersin ya da başka bir gece size uyudun mu diye mesaj atsın, eşiniz kuzeniniz yokken eniştenizle oturduğunuzu öğrensin ya da onlara oturmaya gittiğinizde kuzeninizin eşi gelsin yanınıza oturup elini bacağınıza atsın ve size canımlı cicimli konuşsun siz bunlar olurken adama eşinizin bulunduğu ortamda aktif olarak tek birşey yapmayın ama kuzeninizin kocasınada haddini bildirmemiş olun, hatta samimiyetten diye adamı savunun eşinizin size yakıştırdığı sıfatları ve size ne olacağını bir düşünün anlarsınız eşinizin yediği haltın büyüklüğünü.
Bir kadın salak değilse yüz bulmadığı bir adama ki bu adam birde eşinin kuzeni ise uyudun mu diye mesaj atabilir mi ya da gidip karısının yanında adamın dibine oturup elini bacağına atabilir mi? Bence biraz aklınızı başınıza alıp gözünüzü açın, ortada olan birşey varsa bunun tek sebebi eşinizin kadına yüz vermesi olduğunu sizin sorunuzun o kadın falan değil, eşiniz olduğunu görürsünüz.
Bakın insanların dünya görüşü tektir, sana gelince öyle bana gelince böyle olmaz. Kadınla erkeğin samimi arkadaş olamayacağını düşünen, hatta kendi arkadaşıda olan eşinin erkek arkadaşları ile mesafeli arkadaşlığını kabul etmeyen bir adama bir kadın nasıl gece yarısı mesajlar atabiliyor ya da yanına oturup elini kolunu eşinizin bacağına atabiliyor. Kendi arkadaşlarına hadi onu geçtim kendi karısına güvenmeyen eşiniz nasıl oluyorda kuzeninin karısının bu her türlü manaya gelebilecek davranışlarına yol veriyor ve hala samimi olmaya devam ediyor sizce. Bence kadından önce eşinizin bu tür abuk bir ilişkiye çanak tutarak ne yapmaya çalıştığına kafa yormaya başlayın bence.
Kocası evde olmayan bir kadın hangi cesaretle çok önemli bir gerekçesi yoksa uyudun mu diye mesaj attı sizce(kaldı ki kimse doğrudan daha önce öyle bir mesajlaşma yaşanmadıysa direk bir erkeğe uyudun mu diye mesaj atamaz, sadece siz yakalamamışsınız, eşinizde siz o mesajı görünce salağa yatıp, göz boyamak için aramış bana kalırsa) ya da kadın erkek samimiyetine eşiniz kadar soğuk bakan eşiniz bu hadsiz mesajdan sonra bile hala neden mesafe koymadı.
Bence biz herşeyi doğru görüp yorumluyoruzda siz gözünüze sokulanı görmek istemiyorsunuz çünkü görürseniz gereğini yapacak cesaretiniz yok. O yüzden kadına yüklenmek kolayınıza geliyor.
Şöyle ki benim derdim zaten eşimle, sadece kadının yaptıklarını fazla abartılı buluyorum karşındakinden ne kadar samimiyet bulursan bul da gecenin o saati daha bir iki gün önce evlenen biri aranmaz ıvır zıvır sebeplerden en basitinden. Samimiyet çok farklı bir şey bu samimiyet olamaz.

Bende eşimin çözmesini bekliyorum kadına kocamdan uzak dur deyip sıkıştıracak değilim ahjsjd Eşimin yapması gereken şey gerekiyorsa tüm bağları koparacak merhaba merhaba dışında muhabbete bile dahil olmayacak.
♥️ Bu kişiden çok uzakta mutluluklar diliyorum size.

Yeni evliyiz, eşim kuzeniyle çok samimi sevgililik dönemimizin başlarında kuzeniyle ve karısıyla tanışmıştık. Kadın benden ve eşimden yaklaşık 1-2 yaş büyük, bizde eşimle aynı yaştayız, kadınla aramızda çok bi yaş farkı da olmadığı için ilk zamanlar arkadaş gibi oluruz hep diye düşünmüştüm önyargılı olmak istemedim aradım sordum her zaman, bebeği oldu daha o zamanlar eşimle sevgiliydik çocuğun zıbınından tişörtüne ayakkabısına kadar bir sürü şey aldım özendim götürdüm, hep arayıp sordum ilgilenmeye çalıştım, kendi beni hiç arayıp sormamasına rağmen. Eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken çok sık giderdi kuzeninin evine bazen kuzeninin işi çıkar evden ayrılırdı eşim de bir kaç kez kuzenini beklemek amacıyla evde beklemişti evde sadece bebekleri ve kadın olurdu eşim dışında, ben bir kere arayıp napıyorsun nerdesin falan demiştim eşime tesadüfen de o şekilde öğrenmiştim kuzeninin dışarı çıktığını evde sadece bebekle kadın olduğunu, kızmıştım zoruma gitmişti bana vakit ayırmasın gerekirken o kadınla vakit geçirmesine ve söylemiştim bana bağnaz muamelesi yaptı. Eşime karşı aşırı samimi ve laubali, bir kaç günlük evliyken daha balayına bile gitmeden önce gecenin 4’ünde saçma sapan bir video atmıştı. Geçenlerde otururken elini eşimin dizine koydu şoka girdim, sürekli bir sürü boş yer varken gelir eşimin yanına oturur, isminin sonuna -cım eki koyup hitap eder, bana karşı da soğuk hiçbir şekilde aramaz sormaz zamanında ben defalarca evine gittim kendi evime davet ettim kendi hiç bir zaman davet bile etmedi, görümcemle kayınvalidemi, kayınpederimi de sürekli arar sorar bu arada. Daha yazamadığım bir sürü şey var ve artık sabrımı taşırıyor bu tavırları ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum bana mı tuhaf geliyor sizce?
Ben sizi haksız bulmadım. Bahsettiğiniz kadın eşinizin kuzeni olsaydı belki derdim ama tavırları çok rahatsız edici. Lakin buna set koyabilecek tek kişi eşiniz. İnsanlar eşleri yokken günlerce bebekleri ile tek kalabiliyor, eşinin işi var, tek kalmasın diye beklemek saçma geldi kaldı ki burada kendi eşiyle basbasa vakit geçirememe diye bir problem de söz konusu. Kadın istediği kadar laubali olsun, eşiniz sınır koymayı bilmiyorsa rahatsızlığınız devam eder gider. Balayındaki adama gecenin bir vakti atılan mesaja adam cevap vermez, eşinin rahatsız olduğunu bile bile yanına o şahıs oturduğunda kalkarsa, elini dizine koyduğunda dizini çekerse kadın da anlar daha mesafeli davranır. Ama ortada hiç rahatsız olmayan, kendi eşinin hislerini umursamayan bir beyfendi söz konusu.

Kadının kocası ne diyor bu duruma? Valla isterseniz banada bağnaz diyin ama evde eşim yokken kimsenin kuzenini almam eve kendi ailem dışında. Kafayı yemiş eşiniz.

Bu arada hamilelik konusu açmışsınız, hamile kalmak istediğinize dair. Bu meseleleri halletmeden öyle bir şey yapmayın.

Şöyle ki benim derdim zaten eşimle, sadece kadının yaptıklarını fazla abartılı buluyorum karşındakinden ne kadar samimiyet bulursan bul da gecenin o saati daha bir iki gün önce evlenen biri aranmaz ıvır zıvır sebeplerden en basitinden. Samimiyet çok farklı bir şey bu samimiyet olamaz.
Gece eşinize mesaj mı atıyor ? Yahu nerde görülmüş evli barklı insanlara gece mesaj atıldığı? Kız ben abimi akşam ararken bile müsaitmisin diyorum kafayı yicem kadına bak.

Gece eşinize mesaj mı atıyor ? Yahu nerde görülmüş evli barklı insanlara gece mesaj atıldığı? Kız ben abimi akşam ararken bile müsaitmisin diyorum kafayı yicem kadına bak.
Bana da çok anormal geliyor fakat bazı arkadaşlar eşim kadına o tavizi verdiği için kadının mesaj attığını düşünüyorlarmış, kim kime böyle bir taviz verebilir ki?

Bakın kadınların en büyük sorunu ne biliyormusunuz hatayı başkasında aramak. Diğer kadının yaptığından size ne ,kadın mı size sadakat sözü verdi. Bakın dünyada herkes aynı ahlakta olmaz, kadın dediğiniz gibi ahlaksız olabilir ama bu onu ve eşini ilgilendirir ama o ahlaksız kadın gecenin bir yarısı kocası yokken cem yılmaz gösterisinde bile geyiği dönen uyudun mu mesajını kocanıza atabilecek yüzü bulduysa ve kocanızda hala onunla samimi olmaya devam edip, sizi saf yerine koymaya çalışıyorsa burada sizin takmanız gereken şey kadının davranışları mı sizce?
Kocanız metre metre yüzü vermiş, sizi yok sayarak onunla görüşmeye devam ediyor, üstelik salak değilse kadının niyetinide çözmüş, zaten gece gece uyudun mu diye mesaj atan kadının niyetini anlamak için çok düşünmeye gerek yok, eşinizle o kadın arasında eşinin olmadığı daha önceki zamanlarda başka mesajlaşmalar geçmiş ki kadın gecenin bir yarısı doğrudan uyudun mu diye mesaj atabilecek yüze ve cesarete sahip. Bence o kadın kocanızdam samimiyetten fazla şeyler bulmuş ki bu kadar güveniyor kendine ve sizi hiç yerine koyuyor. Siz kadının ahlakı ile ilgilenmek yerine kocanızım ahlaki değerlerini bir sorgulayın bana kalırsa. Zira azıcık bile iyi niyetle hareket eden adam, bırakın sizin sinirlenip kızmanızı, aile içinde o kadın yüzünden zor durumda kalmamak için bile mesafesini koyar sizi böyle saçma sapan davranışlarla muhattap etmezdi. Çok merak ettim o mesajı siz mi gördünüz yoksa eşiniz şaşırmış bir şekilde kendi mi gösterdi?

Bana da çok anormal geliyor fakat bazı arkadaşlar eşim kadına o tavizi verdiği için kadının mesaj attığını düşünüyorlarmış, kim kime böyle bir taviz verebilir ki?
Siz eşinizi hatalı bulan yorumlara kızıyorsunuz enteresan şekilde. Neyse o vakit , haklısınız kadın ahlaksız, eşiniz ne yapabilir ki, katlanacaksınız artık kadının yaptıklarına. Sonuçta size soğuk bile davransa eşinizden bir tepki almıyor ama olsun. Bu pis kadın işte, engel olunamıyor. Eşiniz ne yapsın?

Doğru söylüyorlar. Eşiniz ayıp olur ya başına bişey gelse diyor kadın görümceniz değil ki merak etsin ? Gerekirse tersleyecek.

Siz sevgiliyken ki muhabbetleri bilmiyorsunuz ki. Belki de çok yakinlardi cok muhabbet ediyorlardi ya da istediği saatte mesaj atabiliyor arayabiliyordu. O yüzden aynı samimiyetle hareket ediyordur. Eşiniz de sizin yanınızda ona aynı şekilde davranmadigi için size tavir almıştır

Back
X