- 12 Kasım 2010
- 2.929
- 16.915
- 408
- 40
- Konu Sahibi lilydaisyrose
Sabaha karşı kuzeninizin kocası size video göndersin ya da başka bir gece size uyudun mu diye mesaj atsın, eşiniz kuzeniniz yokken eniştenizle oturduğunuzu öğrensin ya da onlara oturmaya gittiğinizde kuzeninizin eşi gelsin yanınıza oturup elini bacağınıza atsın ve size canımlı cicimli konuşsun siz bunlar olurken adama eşinizin bulunduğu ortamda aktif olarak tek birşey yapmayın ama kuzeninizin kocasınada haddini bildirmemiş olun, hatta samimiyetten diye adamı savunun eşinizin size yakıştırdığı sıfatları ve size ne olacağını bir düşünün anlarsınız eşinizin yediği haltın büyüklüğünü.Ah
Gece yarısı kadın mesaj attı dedim eşimle o saatte mesajlaştılar demedim yalnız, görümcem o gece onlarda kalmıştı onun eşimle alakalı bir şeyler derken olan videosunu atmıştı kadın eşime, eşim yazmamıştı. Bir kere de “uyudun mu” yazmıştı kadın eşime, eşim de bu saatte neden yazdı ki dedi eşi de şehirdışındaydı o gece belki önemli bir şey olmuştur vs. diye düşünüp yanımda aramıştı, bunların haricinde öyle bir mesajlaşmalarına vs. hiç denk gelmedim. Birbirlerine el kol atacak derken? Kadın eşimin dizine elini koymuştu dedim, eşim kadına değil. Ayrıca kuzeninin evine gitme konusunda da eşim kuzeni evdeyken gitmişti kuzeninizde dışarı çıkması gerekmiş ve kuzenine bekle geleceğim demiş ve eşimde yaklaşık yarım saat kadar beklemiş ve bu olay 2 kez olmuştu. Bu konuda ben zaten kadını değil eşimi suçladım, senin kuzeninin çıktığı gibi o evden çıkman gerekiyor kadın ne yapsın dedim hatayı eşimde aradım yani. Bazen çok yanlış yorumluyorsunuz ne diyebilirim?
Bir kadın salak değilse yüz bulmadığı bir adama ki bu adam birde eşinin kuzeni ise uyudun mu diye mesaj atabilir mi ya da gidip karısının yanında adamın dibine oturup elini bacağına atabilir mi? Bence biraz aklınızı başınıza alıp gözünüzü açın, ortada olan birşey varsa bunun tek sebebi eşinizin kadına yüz vermesi olduğunu sizin sorunuzun o kadın falan değil, eşiniz olduğunu görürsünüz.
Bakın insanların dünya görüşü tektir, sana gelince öyle bana gelince böyle olmaz. Kadınla erkeğin samimi arkadaş olamayacağını düşünen, hatta kendi arkadaşıda olan eşinin erkek arkadaşları ile mesafeli arkadaşlığını kabul etmeyen bir adama bir kadın nasıl gece yarısı mesajlar atabiliyor ya da yanına oturup elini kolunu eşinizin bacağına atabiliyor. Kendi arkadaşlarına hadi onu geçtim kendi karısına güvenmeyen eşiniz nasıl oluyorda kuzeninin karısının bu her türlü manaya gelebilecek davranışlarına yol veriyor ve hala samimi olmaya devam ediyor sizce. Bence kadından önce eşinizin bu tür abuk bir ilişkiye çanak tutarak ne yapmaya çalıştığına kafa yormaya başlayın bence.
Kocası evde olmayan bir kadın hangi cesaretle çok önemli bir gerekçesi yoksa uyudun mu diye mesaj attı sizce(kaldı ki kimse doğrudan daha önce öyle bir mesajlaşma yaşanmadıysa direk bir erkeğe uyudun mu diye mesaj atamaz, sadece siz yakalamamışsınız, eşinizde siz o mesajı görünce salağa yatıp, göz boyamak için aramış bana kalırsa) ya da kadın erkek samimiyetine eşiniz kadar soğuk bakan eşiniz bu hadsiz mesajdan sonra bile hala neden mesafe koymadı.
Bence biz herşeyi doğru görüp yorumluyoruzda siz gözünüze sokulanı görmek istemiyorsunuz çünkü görürseniz gereğini yapacak cesaretiniz yok. O yüzden kadına yüklenmek kolayınıza geliyor.