Bu kadın sinir hastasi etti

Kayganazede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
0
96
Ankara
Berden basliycam bilemedim 3 senedir gorustugum biri vardi babam tuttrdu kimsenin yuzune bakamiyorum adimizimi cikarcaksin bilmemne bi suru tartsma sonra bizde baskiya dayanamayip soz yapmaya karar verdik ama daha o gun basladi hersey kaynanam olacak o kadin sadece tek tas alyas oluyo takiyolar oyle diye 150 liralk bi tektasla beni kandrmaya calsti neyse elbise falan alindi ogluna diyomuski bu is bozulursa elbise onda kalir almayalim biz dedikki eve ayakjabyla girilmesn yanlarnda getirip giysinler hic bizi sayan olmadi oldugu gibi girdiler soz gunu eve annemle tartsti yok ev esyasini alcaksnz yok nisani yapcaksnz diye oglumun damatligini alcaksinz sonra bu laf acilinca hayr ben oyle demedim dedi 4 ay once babam ameliyat oldu ziyarete bile gelmediler 15 dklik yol soguklar bi tuhaflar zaten ona gore modernlik sadece icki icip acik giyinmek annem telefon acti o geberesiceye biz anneyiz gelin konusalim duzeltelim bu isi diye gelmek zorunda degilz sizi sevmek zorunda degiliz benim kocam seninki gibi bos insan degil dedi bende gelip alsinlar esyalarini bu ne boyle dedim ama benim sozlum oyle iyidirki gozumun icine bakar kiyamaz hic bana bende ona o kadin ve babasi olacak adan hayatimdan ciksn gtsin istedim cunku babam benim o aileye verilecek kizim yok evlatliktan reddederm dedi neyse yuzukler atildi 4 aydr aramadilar bile cunku kadin ben demedim bisey falan aglamis zirlamis heryerde inandrmis herkesi bide buyuyle falan ugrasr en son dun sozlum evinde kalmiyo 4 aydr olanlardan dolati dun eve gtmis nasil bozdysan oyle duzelt bu isi diye kiyamet kopmus bayilmis icim kan agliyo bunlari yazarjen ben o kizi gelinim kabul etmiyorum demis sanki ben onu cok kaynana diye kabul ediyorumda of babam bitti bu is diyo bi eksiginmi varda ondan baakasi olmaz diyosun diyo bana akil verin lutfen hic iyi degilim ölup gitmek istiyorum ben cok seviyorum kimse anlamiyo beni

Canım ilişkinin başında sana ve ailene yapılan saygısızlığın terbiyesizliğin haddi hesabı yokken,

Bu aileye gelin gidersen,sana daha neler yaparlar bilemiyorum...

Şu kayınvalideler ne benciller,ne kötüler ki seven insanların arasına giriyorlar.

Benim düşüncem;

İstenmediğin aileye gelin gitme.

Çok seviyorsun biliyorum ama inanki evlenırsen sana daha kötü şeyler yaşatacaklar.

Erkeklerde değişiyor hem,flört,nişan döneminde ailelerini yerden yere vuruyorlar,

evlendikten sonrada nedeni belli olmayan büyük bir değişim göstererek

ailelerine tapıyorlar onlardan daha kıymetlisi olmuyor ve evlendikleri kadını eziyor,üzüyorlar.

Ailenin sözünü dinle,yanlış bir adım atma şimdi üzülür ağlarsın bir süre sonra geçer.

Ama evlendikten sonra inanki ömür boyu ağlarsın...

Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Kayınvalideni hayatının merkezinden cıkar önce. Aldığın nick bile onunla ilgili. Al önlemini, tepki verme, birşey bekleme, tavrını koy. Gelsinler gitsinler bekleme, bırak gelmesinler yaa. Yok 150 liralık yüzük almış, yok elbise almış. Bırak almasın nolur yani.

Beklentilerimiz büyük olunca hayal kırıklıklarımız da büyük olur. Nişanlının ailesini mesafeli bir durumda bırak, nişanlınla kendi ailenle mutlu ol gerisi önemli değil diye düşünüyorum....

Tabi bu yazdıklarım sizin birleşmeniz durumunda geçerli.

Herşeyi geçtimde bi babanın ya da annenin bi eksiğinmi varki vazgeçemiosun demesi kadar sinir oldugum bişey yok.Nasıl kurarlar böyle cümle anlamıyorum..

Ewlenirsen hayatın o kadın yüzünden altüst olur.Yaşın kaç bilmiyorum ama çok iyi düşün.Bütün bi hayatın burnundan gelmesi kadar çok seviyosun bişey diyemem.

Bu kadin benum icin varligi yoklugu hic olan bi kadin ailemin beklentileri var haklidirlar adetler orfler falan aklim cok karisik ve evet ben seviyorum cok seviyorum yoksa bu kadar lafi sozu niye duymak zorunda olayimki butun sorun o kadinda baslayip o kadindq bitiyo ben hayatimda boyle sirret birini gormedim

Sen mutlu olduktan sonra, ailen örfdü adetti bir kenara bırakıyor inan bana. Yeter ki sen huzurlu ol.

Birakmiyolarki bizim mezhebimiz genismi okadar falan bi pisliginmi var baska kismetlerini engelliyosun diyorlar ama ben baska kismet istemiyorum ben boyle bir dusuncenin icinden cikamiyorum hem evlatliktan reddderm diyo evlenirsen hemde istedgnden baskasinami vercez ailesi nasil oldugu belli diyolar

evlenirken sadece sevdiğinle değil ailesi ile de evleniyorsun.. aklını başına al.. sevgi gözünü kör etmesin.. aileni böyle insanların altında sakın ezdirme.. unutmak zor gelecek başlarda ama daha sonrasında yaşayacağın zorlukların yanında emin ol çektiğin acının hiçbir önemi olmayacak... seni istemeyen kayınvaliden evlendikten sonra değişecek mi sanıyorsun... forumda bu konuda yazan pek çok arkadaş var.. onları oku.. senin yaşayacaklarında emin ol onlarınkinden farklı olmayacak... herşey güzel olacak ama bu aile ile değil....

bak nisanlım çok iyidir beni seviyor falan diyorsun ama kendi belki tavır koymustur ama 4 ay olmus aiilesine hiç bır sey yaptıramamıs. daha en bastan baban hasta olduğnda nisanlının ailesini size getirmesi lazımdı. simdi nisanlın çok iyi olabılır ama inan ileride annesine soz geçiremedikçe sana yüklenecek. bu isler boyledir çünkü ne yapayım annem laf anlamıyor deyip herseyi senden bekleyecek.

Kuzum olanlardan dolayı senin adına çok üzüldüm ama emin ol herşey sevgi aşk falan diyoruz ya hepsi yalan.. ben eşimi deliler gibi seviyorum 4 yıl olacak evleneli.. bana kaynanam 1 iğne almış değil.. sen 150 liralık tektaşı beğenmiyorsun.. biz kendi yüzüklerimizi kendimiz aldık herşeyimizi kendimiz yaptık.. ha benim kaynana nişanlının annesi kadar da olmasa , çekilecek biri değil..

bu olanlar siz daha sözlendiğinizde başladıysa evlendikten sonra kıyametler kopar.. yolun neresinden dönersen kardır güven bana..
evlenmeden önce ben de çok sevdim ettim dedim.. ailem kabul etmedi erkeği, hatta ailemi karşıma aldım o şahıs yüzünden ama gerçekten hiç değmemiş.. tek söylediği bir kelime ile bitti ilişkimiz ve gerçekten ailemin nekadar haklı olduğunu o zaman fark ettim.. biraz kalp acısı olacak..cız edecek.. yaranın kabuğu bir gün atacak ve yeni biri olacaksın..

yani birini sevmek tabi ki önemli ama evlenirken çok daha farklı oluyor.. biz bayan olarak.. gelin gidiyoruz .. ve resmen ailesiyle evlenmiş oluyoruz çünkü her söylediğimiz lafı bile tartıp biçip öyle kuruyoruz cümlemizi..

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. aşk bir yere kadardır ben buna inanıyorum.. saygı olmadıktan sonra gerisi yalan...

İyi düşün hayatın zehir olmasın!!...

Yasadiklarimi ben biliyorum icindende cikamiyorum aslinda cok soyledi soyletti ama gelmemelerinin tek sebebi var oda o kadinin soylediklerini inkar etmesi ve gelince bu durumdan dolayi buyuk tartsma cikacak olmasi isyeri benim isyerimin iki bina ustu benim is cikis saatimi hesaplayip onq gore isten cikiyo kapida karsilasmak icin diyomus ben onu gorsem ne olur gormesem ne olur mesai bitimi zaren 18:00 bunu herkes biliyo ama iste pisligi ortaya cikacak diye gitmem etmem istemem ona merakli olan kimse yok ama kendini bi halt sanmasi ve herseyin onun gonlunce olmasi istedi beni cildrtiyo suratinda nur yok zaten nursuz

kaynanan çok cimriii !!! bu zaten kesin olan birşey bunu değiştirmezsin canım ayırca görgüsüzlükte half safhada .... şimdi babanı ezip geçeçek misin o kadınla sürekli yüzyüze görüşmek mi istersin ?? bana kalırsa babanı ezip geçme annenın ahını süt karşılar ama babanın kı kesin tutuyor sakın evden falaan kaçayım deme :)

Su kadin ölse gitse mevludunde davul caldiricam resmen ya niye hep kotulerin dedigi oluyo neden olmak zorunda benimde bi sevgim var o dusunce ozurlu yuzunden hayatim karariyo

kesinlikle evlenme ailesi ile ister istemez görüşmek zorunda kalırsın evliliğiniz sorunlu olur..herşey biter gider önemli olan sen ve senin ailen..

Yazım tarzınızdan bu anlaşmazlığın tek kayınvalidenizle sınırlı olduğunu düşünmüyorum.
Ne olursa olsun uslubunuz hoş değil.. Geberesice, ölse davul çaldırcam falan bana çok ters geldi bunlar.. Anlaşamıyorsanız görüşmezsiniz olur biter..

Aşka ve sevgiye güvenip böyle bir evlilik yapma bence. Şimdi bile bunları sana yaşatanlar ileride sana bir gram huzur vermezler. Emin ol eşinde bir süre sonra onlardan yana tavır alır. Sonuta o kadın eşinin annesi. Ondan vazgeçmesi imkansız. Hep senden alttan almanı isteyecek. Sen alttan almadığında da eşinle sorunlar yaşayacaksın.

Bir de hiç kimse için ölsün gibi bir kelime kullanma. Bir bakmışsın senin başına gelmiş. Birisi gelip senin annene ölsün dese hoşuna gidermi. Allah korusun. Benim bir tanıdığım erkek kardeşi annesine çok kötülük yapıyor diye ölsün gebersin gibi beddualar ediyordu bir gün aynı isimdeki eşi öldü üstelik çok genç yaşta. Sakın öyle deme. Her işte bir hayır vardır. İleride pişman olmamak için lütfen aklını başına al. Bak burada yaşanan olayları sende okuyorsun. Eşin her zaman yanında olmaz haberin olsun.

Tamam kayınvaliden hiç bir şey yapmamış olabilir ama nişanlındamı isteklerinizi görmemezlikten geldi? o peki neden yapmadı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…