bu kadından nefret ediyorum!!!

kızlar hepinize bir bir teşekkür edıyorum,bu kadın hergun bır ıcat cıkarıyor, bu sefer ki lafıda; bizim kız ağlıyodu henuz 4 aylık refleksle anne dıye bağırıyor ağlarken ,henuz konusmasını bılmıyor,bunun kızından olan torunu mehmet önce baba demiş,sizinki anne diyor bizim ki ilk baba dedi,lafıda şu aynen;

'''kart sesli oğlum,erkek oğlum önce baba dedi,sizin kız anne diyor''',sanki erkek cocuklar baba der ilk,kurduğu mantığa bakar mısınız? delirtecek beni,buna ne cevap verilir bu cahileee??

bu kaynana bana cok cektirdi,kısaca özetleyecek olursam,

hamileyim bebeğin cinsiyeti kız olarak bellı oldu,tuturdu erkek olacak içime doğuyor,yok rüyamda gördüm oğlan olacak,9 ay boyunca böyle sürdü,ultrasonda dr. a geldi ,ben bakıcam erkek kesin bu diye(cahil kafa)

ıssızda benı doldurmalar oğlum hiç kızları sevmez,dua et erkek olsun

ben doğuma girdim odam pempelerle süslenmiş,gelin doğurunca bu oda mavi olacak görün bakın ,gibisinden laflar ben içerde canımla uğraşıyorum bu kadın böyle laflar etmiş...

neyse cocuk doğdu nur topu gibi kızım oldu,eşimde cok şükür bunların beni korkuttuğu gibi olmadı kızını cok sevıyor maaşallah ,bu kadın tahammul edemıyor bu duruma,anca erkek iması yapıyor

ahh yavrum sen babana cok benzıyorsun erkek olsan bu kadar benzemezdin

neyse bebek genırıyor gazını cıkarıyor,sen erkek misin yavrum nasıl genirmee ,erkek gibi

kızı doğurdu gecenlerde (erkek cınsıyetı) oğlum mehmetı bır görsen tam erkek ,erkek gibi konusuyor,kalın sesli tam erkek...vs. gibisinden laflar daha aklıma gelmiyor kızlar,ne zaman bır araya gelsek cocugun cınsıyetı kız dıye sanki ayıp bırseymiş gibi laflar,görümcemde gelin olupta bi erkek doğuramadın diyor şakayla karışık

canıma tak etti artık,bebeğimi cok sevıyorum,bu kadın eşimle bir araya geldiğimizde,cocuguma hep erkek yakıştırmaları filan yapıyor bu kadına nasıl cevap verebılırım yardım edın???

Benim kaynanamda erkek delisi bir akraba sordu bebeğimin cinsiyetini çok şükür erkek dedi bana kalmadan eşim cevabı verdi hemen sustu kaldı bence eşin devreye girsin ayrca bu kadar erkek merakı varsa kendi yapsın erkekte erkek görelim hiç çekinmez söylerdim valla cahil kafa işte sağlıklı olsun demiyor direk hastalıklı cinsiyet takıntısı kaynanada uzak dur canım sen aman lohusa donemıme denk gelse oyle kaynana cinayet işlerdim herhalde

ortada sorun görünmüyor ki canım ,söyleyiş tarzı kadının çok yumuşak,çocuk genirince aynen hitap şu; ohhh yavrum kuzum rahatladınmı ,bu nasıl bir genirme erkek gibi güzel cocum benim... her lafın arasına sıkıştırıyor,ben nasıl müdahale edeyım bu lafa

Öyle deyince gülün sizde sonra yumuşak yumuşak daha bebek babannesi o, büyüyünce tam hanımefendi olucak benim prensesim filan diyin. Çok ciddiye de almayın kayınvalidenizi çok erkek çocuk istiyorsa gitsin yapmayı denesin yeni bir tane.

kızlar hepinize bir bir teşekkür edıyorum,bu kadın hergun bır ıcat cıkarıyor, bu sefer ki lafıda; bizim kız ağlıyodu henuz 4 aylık refleksle anne dıye bağırıyor ağlarken ,henuz konusmasını bılmıyor,bunun kızından olan torunu mehmet önce baba demiş,sizinki anne diyor bizim ki ilk baba dedi,lafıda şu aynen;

'''kart sesli oğlum,erkek oğlum önce baba dedi,sizin kız anne diyor''',sanki erkek cocuklar baba der ilk,kurduğu mantığa bakar mısınız? delirtecek beni,buna ne cevap verilir bu cahileee??

bence artık laf yarışına girmeyin onunla çünkü bu cahile gerçekten hiç bir cevap verilmez.verilecek tek cevap koskoca bir HİÇ olmalı bence!

Son düzenleme:
canim yanlis anlamada
kompleks yapiyor olmayasin
bilinc altina yerlesip kayinvaliden oyle demek
istemesede oyle anliyor olabilirsin
canini sikma derim
ilk baslarda bende erkek cocuk sevdalilarina aliniyordum
"acaba" lafmi soktular diye dusunuyordum
sonra gecti umrumda bile olmadi

bende nefret ediyorum kaynanamdan banada aynısını yapıyo ama tersi kızları seviyo erkekleri sevmiyo benimde oğlum var 22 aylık çok tatlı oğlusum benim:nazar: ama hala daha laflar kakıyo kızlar daha iyiymiş ana baba bakarmış erkekler iyi değilmiş hizmet lazımmış yok kız olsaydı şöyle yapardık yok böyle olurdu kız torunu var kızının resmen ayrımcılık yapıyo torunda ayırıyo evlatta allahından bulsunlar

kör bi insana renkleri nasıl anlatamassak sizin kaynananızada hatasını anlatamayız...

yıl 2012 ama beyin 1940 ... yazık hala böle insanlar var ya şok oluyorum...

önce sağlıklı olsun denir,hayırlı evlat olsun denir...kız erkek ne fark eder...

öle aptalca imalarda bulunduğun da siz de söyleyin vallaa sen doğduğunda seni de sevmediler mi diye..

ay bu ne ya kadın tam boğmalık,töbe töbeee...

kör bi insana renkleri nasıl anlatamassak sizin kaynananızada hatasını anlatamayız...

yıl 2012 ama beyin 1940 ... yazık hala böle insanlar var ya şok oluyorum...

önce sağlıklı olsun denir,hayırlı evlat olsun denir...kız erkek ne fark eder...

öle aptalca imalarda bulunduğun da siz de söyleyin vallaa sen doğduğunda seni de sevmediler mi diye..

ay bu ne ya kadın tam boğmalık,töbe töbeee...

doğru dedin cnm beyinler hala eski bide benim kocam çok sakin akıllı hayırlı bi evlattır ama görümcem tam tersi erkek gibi çok fena sinirli erkek gibi işet buna rağman benim kaynanam hala kızçı yaaaaa

Eşinizin olmadığı bi zaman bebekle seviyor konuşuyor gibi yapıp benim kızım büyücek annesi gibi güzel olacak
Annesine yardım etcek uslu çıtı pıtı bir genç kız olacak..
Annesine anneannesine yardım edecek babaanneye yok ... o hep mehmet diyor ona da mehmet yardım etsin tabi genç olduğunda evde tutabilirse diyin..
Ama laf atar cinsten değilde bebeği seviyor cinsten kaynananız sorarsa ayy anne şaka yapıyorum dersin ona mı alındın dersin..:1:
Sonra başka zaman eşinizde varken yanında benim arkadaşımın oğlu sigaraya başlamış aman alkolle yakalanmış arabayla hız yapıp çarpmış masraf olmuş genç yaşta erkek çocuğun derdi çok falan diyin...
kız anneye babaya daha düşkün oluyorfalan diyip gösterin bakalım nasıl oluyormuş:D(oğlu olanlar alınmasın sadece arkadaşın kaynanasına özel laflar:)) )

Hic agzinizi egip bükmeyin, söyleyeceginizi direkt olarak söyleyin.
En nefret ettigim sey bu cinsiyetci beyinlilerdir.
En azindan kayinvalidenize " anne bak bu kiz büyüdügünde senden nefret edecek, kendisini sevmedigini bilecek" deyin.
Ayrica " anne sen dogdugunda da, baban, annen kiz oldu diye agitlarmi yakmis, sevmemislermi seni" deyin.
Görümcenizede " sen doguncada annen böylemi yapmis" de.
Ne kadar cahil insanlar yahu.

sana katılıyorum canım bastan sona....

cahil olduğunu söylüyosun bu kadar büyütecek ne var anlamadım ben.onun karakteride o demekki

tamam karakter meselesi ama yinede insanlar biraz düşünmeli elin kızı filan hoş laflar değil yeri gelir kendi kızı yüzüne bakmaz elin kızı dediği yanında olur... allah herşeyin hayırlısını versin valla üzülüyorum böyle şeylere

Back
X