- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi triskadan nagmeler
-
kocanız ERKEK olduğuna emin mi acaba?????
Arkadaş kusura bakma ama çalışmayan , tembel adamla ( o türde nasıl oluşabiliyor gerçekten merak ediyorum, anaları fanusta yetiştiriyor herhalde) neden inatla evlendin?
yani ister beşik kertiği ol, hayatın sorumluluğunu alamayacak demek ki neden evlenirsin ki ya.
Kendimi atcam bir yerlerden.
Hiç derdiniz yok gibi niye çekiyosunuz hala peki bu adamcık'ı?hemde süper erkek :)
benim maddi olarak yaptığım herşeyi kendisinin yaptığını söylüyo birde.
başkalarına benim paramla bana hava atıyo yani
Çok geçmiş olsun. Boşanamıcaksan bile kendin nasıl rahatsan öyle yap. Ailenden saklama bence. Ve bu kanserini Kocan biliyor ve hala ona rağmenmi çalış diyor?
Ruhsuz yorumlar yine gelmeye başlamış ama dirayetli olun siz önemlisiniz, sizin bedeninizden siz sorumlusunuz. Kendinize iyi bakın.
çalışmadığı için sevgiliyken ayrıldım. Hem evlilik ağzında dönüp duruyo hem iş yok kusıra bakma seni bekleyerek hayat geçiremem dedim. 1 hafta sonra işe girdi hani aptal aşık ben düzeldi sandım.
işyerini açtığımda düğünü erteleyelim dedim çalışmadığı için bi şekilde ikna etti
Boşanmaya düşündünüz mü acaba???
Hiç bir işe yaramayan bir erkek , onun masraflarını karşılamak zorunda değilsiniz. O sizin için ne fedakarlık yapıyor?
Oturup bi düşünün derim.
Düşünmeye bile çok geç başlamışsınız. Atın şu asalakları üzerinizden. Kanınızı emiyorlar atın şu çalışmayan erkekleri yol yakınken lütfen..evet ona rağmen çalış diyor. eylül atında düşük yaptım trk kelime ile bbile destek olmadı.
işte ben ozamandan beri hatanın nerede olduğunu bulmaya çalışıyorum
o benim için çok fedakarlık yapıyo öyle demeyin.
çalışıyo ya bu bi lutuf. eline sağlık diyo gece uyurken öpüyo sevdiğini söylüyo daha neyapsın.
Erkek gibi kadın olmak, güçlü olmak ve bunu her anlamda göstermek.. sizi çok takdir ettim ama galiba ben şunu öğrendim gözlemlerimden ; Bunu çok fazla belli ettiğinizde yaptığınız jestler, fedakarlıklar aldığınız yükler sizin mecburiyetiniz olmuş..
İşte bu noktada hep o işini çok iyi bilir dediğimiz, ay ben yapamam , ay nolur, ayyy ben bilmem hatunları taktiği şart.
Hiç çalışmayın, yazık değil mi size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?