• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadını gören var mı ?

Yorumlarına hep rastlardım ben de çok şaşırdım ve üzüldüm. Boşanıp boşanmamak hemen şu an pat diye vereceğin bir karar değil, biraz olgunlaşıp demlenmesi gerekiyor o fikrin. Fakat lütfen ama lütfen en acilinden ailenle paylaş durumunu. Ah be canım keşke sana sarılabilsem şu anda neden yükleniyorsun bunca şeyi içine atarak.

Senin sıkıntılarının yanından bile geçmez elbet ama, ben de iki yıl kadar önce aşırı stresten psikolojik bir rahatsızlık geçirdim, kendi kendime psikolog psikiyatr dolaştım. Ailemden farklı şehirde tek başımaydım. Allah kimseye vermesin çekmeyen bilmez, nöbet geçirmekten artık tükendiğim zaman aileme haber verdim güya son çare olarak. Annem babam kardeşlerim öyle bir koştular ki. Babam hep karşı kanepemde uyudu bir gözü açık, gece lavaboya gitsem kapıda bekledi. Annem kardeşlerim hep yanımdaydı nöbetleşe. Ve benim rahatsızlığım onların desteği sayesinde kısa zamanda yok oldu. Buymuş yani olay. Tek başıma asla beceremezdim.

Ailen senin en büyük şansın, güç kaynağın. Lütfen onlardan gizleme. hunter7 hunter7 nin söylediği gibi, biz çocuklar aman üzülmesinler diye kendimizce yansıtmamaya çalışırız ama anne baba dediğin öyle bir koşar sana öyle büyük bir güç verir ki. Üzülürlerse ancak gizlediğin için üzülürler.

Rabbim en kısa zamanda şifa versin, hem ruhuna hem bedenine. Dualarım seninle canım.

Ayol çalışmayan adama adam mı denirmiş , sana bakmakla yükümlü bikere sen arzu edersen çalışırsın. Bu yaşına kadar öğrenememiş kişiye bu yaştan sonrada öğretemessin.Ayrıca çok geçmiş olsun bu dünyaya birkere geliyoruz hiç kimseye stres olupta kendini hasta etme,herrşeyin başı moral-sağlık kendini önemse ve mutlu olmaya çalış bidaha yaşamıcaz bu hayatı ve ardına baktığında keşke deme..

Kocaman bir merhaba

işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.

eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.

o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.

İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.

zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.

eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.

eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.

Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...

Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi

halbu ki eşim çalışmam için göbek atıyo süreklide baskı...

ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.

ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.

ben ne yapıyım şimdi ?
Size inanamıyorum. Sizin durumunuzda insan böyle bir eşi niye çeker? Tek bir açıklaması olur, aşktan sevgiden gözünüze perde inmesi. Bir erkekte olabilecek bütün kötü unsurlar (bencillik, tembellik, sorumsuzluk, ilgisizlik, yüzsüzlük) eşinizin bünyesinde toplanmış. Maalesef bence de düzelmez. Boşanmayacaksanız onu böyle kabul edin, beklentinizi minimuma indirin ve dert etmeyn lütfen. Rahatsızlığınızı tetiklemesin.

bu adam seni kanser etmis resmen önce ónu at hayatından zaten kendi ayakların ustunde duruyosun ye ic gez kızım kendine bak o zaman iyilesirsin sana kotu bisey olsa bu adam sana bakmaz sanırım sen kendini dusunmessen baskası hiç dusunmez

hasta oldugunu biliyor ve calisman icin göbek atiyor.. sonra ben adamim diye ortada dolasiyor ha? o adam degil insan olamamis önce... cok gecmis olsun,Rabbim size sifa versin.

Nereye kadar giderki böyle.Hem rahatsızlığında var.Böyle stresli ve ağır bi tempoya ne kadar dayanabilirsin.Çok iyi yapmışsın iş konusunda.Otur evde bak rahatına.Biraz uğraşsın boğuşsun bakalım.Gittiği yere kadar gider.Sen kendini düşün.Allah şifa versin yardımcın olsun inşallah canım.

Kocaman bir merhaba

işin içinden çıkamadığım bir problem var. Ünide okurken çalışmaya başladım. ailemin maddi durumu çok iyiydi amaç sadece tecrübe kazanmak mezun olduğumda oturup babamın işini yapmamaktı.

eşimle 13 yaşında tanıştım yani ilk aşk ilk heyecan. eşim benim tam alsim çalışmayı sevmez çalışmazdı birde beni engellemeye çalışırdı. benim zorumla 27 yaşında işe girdi sonrasında nişanlandık.

o ara çalıştığım yerden ayrılıp firma kurdum, eşimde ortak oldu tabi. birgün çalışmadı orada verdiği sözleri tutmadı. sonrasında evlendik ben hem ev hem iş kendimi paraladım çalışanları çıkarttım hani eşim mecbur kalsın çalışsın yokk çalışmadı.

İşte heryer burda başlıyo eşim meyaptı? arkadaşlarıyla bi işe girdi yaptığı iş karşılığında para alıcak aylık kazancı 600-700 lira oldu.

zaten evlilik süreci ve işyerinin tüm maddi yükünü tamamıyla sırtlanan ben kapattım işyerini.

eşim birsürü işdeğiştirdinerede rahat nerede makara oraya gitti. tabi bende çalıştım yine evin tüm yükü üstümde.

eşim eve enerken 10 da geliyo. gelip hemen duşa sonra yemek masadan kalkmamız 11 bende 5te kalkıp işe gidiyodum.

Nisan sonu işten ayrıldım. Çünkü artık kaldıramıyorum tekbaşıma sürdürdüğüm evliliği, maddi yükü ve birde lanet olası cilt kanserini. ben malign melanomum sürekli vücudumun farklı yerlerinde çıkıyo sürekli operasyon...

Bugün annem geldi ben seni tanıyamıyorum ? bukadar çalışmayı seven insan nasıl olurda evde oturuyo ? aylardır vaktini boşa harcıyosun eşin mi problem çıkartıyo ? dedi

ben çalışmazsam o hiç çalışmayacağını kendine harcayamadığını vs söylüyo. ama 2 yıl ben eve bakarken bunlar benim hiçç aklıma gelmedi.

ailemden hastalığımı saklıyorum sadece risk olduğunu korunmak amaçlı operasyon geçirdiğimi biliyolar. stres istemiyorum çok bitkinim çalışıcak ne bedensel ne ruhsal gücüm yok.

ben ne yapıyım şimdi ?

oncelikle acil sifalar dilerim. konuyu acarken bilgi paylasmadiginiz icin cocugunuz olmadigini var sayiyorum. cok zor bir karar muhakkak ne yapacaginiza karar vermek.

ancak is ile ilgili karar vermek ise kolay. calismak istiyorsaniz; para icin degil, sirf hayata tutunmak icin de olsa, calisin. aksi durumda biraz istiharat etmek sizi sizden almaz. sikmayin caninizi.

eşimin önünde çalışan bi erkek bi baba profili yok.babası hep bedavadan konmuş bişeylere 13 yıldır tanırım adam çalışmıyo. diğerleride öyle. hanş bunu düşündüm hep. benim babam ise 6 yaşından beri çalışıyo yapmadığı iş kalmamış. şükür 30 yıldır herşeyi var fazlasıyla hala durmadan çalışır. kendine 1 kuruş harcamaz eşim çocuklarım ne istiyosa alsın der.
çtezat hayatlar

Bunlari hep evlenmeden once dusunmek gerekirmis demekki. Burasi bana olumlu yonde ufkumu acicak seyler katiyor ve kendi adima seviniyorum.

Böyle sorunlu bir koca ile bu ızdırap niye ki ?
Git annenin evine hastalığını bile doğru düzgün yaşa !
Bu adam sizin rahatsızlığınızı 2 'ye katlar daha da kötü olursunuz.
Yani anlamadım ki bulunmaz hint kumaşı mı bu adam ?
Yahu ne diye çekilir yıllarca sırtlamışsınız zaten tüm yükü yazık günah değil mi size ?
Oda alışmış zaten sizden geçinmeye ne diye sıkıntıya girecek ki ?
Olan farkındamısınız bilmiyorum sadece size oluyor adamda gününü gün ediyor.
Rabbim rahatsızlığınızı geçirsin şifa versin inşallah.

Allah sıfa versın.Önce hastalıgınızı atlatın.Sonra herseyın ıcabına bakarsınız.Sız hayatı kendınız kazanarak baslamıssınız zaten.. Gerısı gelır.Ben o gucu sızde goruyorum.

Kocaman bir merhaba

ben ne yapıyım şimdi ?
yaa güzelim ne olur kusura bakma ama sen aranmışsın.Bilebile lades demişsin.adam baştan belli etmiş kendini ben eşinize hiç kızmıyorum.Sizin kendinize gareziniz mi var. ben kanse gibi bir illete yakalanıcam çalışcam didincem ve ebakcam üstüne kocama bakcam olduuuu. başka.bak arkadaşım önce sen kendine deger vereceksin ki karşındakinin gözünde de degerli olasın.çooook yanlış yapmışsın.senin gibi bir tane ben bulsam cinsiyetimi değiştiririm vallaaa :KK47:bereket cocuk yapmamışsın birde cocuk yapsaydın sana alkış kıyamet gönderecektim..:KK9::KK9::KK9::KK9:
neyse zararın neresinden dönersen kar. düşür sırtıdaki koca yükü..onun gibisi inan sokakta çookk.
gerçekler acıdır ama seni sevse hasta halinle çalışmana izin vermez seni mutlu etmek için elinden gelen her türlü fedekarlığı yapar.seni strese sokmakdan kaçınmalı
gelelim ailene niye gizlersin hastalığını anlamam.git güzelce ailene herşeyi anlat ve bu adamı def et.ohhh adam bulmuş seni hayatının lale devrini yaşıyo.sakın haaa bu adamın yanında durma:mad::mad::mad:

kendin için eşinden boşan ve tekrar işinin başına geç
en kısa zamanda sağlıpına kavuşursun inş, çok geçmiş olsun

ha şunu da eklemeden geçemeyeceğim,ailenizin duyunca çok üzülüceğeni düşünüyorsunuz ya(eşinizle olan durumlardan bahsediyorum,hastalığınızdan değil)inanın hiç bir şey sonradan duymaktan daha kötü değil.ilk başlarda size biraz kızarlar belki,niye bu adamı seçtin diye ama inanın bir kez anlatma cesareti bulursdanız,çok büyük bir hafifleme sağlarsınız.

anneniz yaşındayım.sizden büyük oğlum var.bu durumları yaşasa,ilk ben bilmek ve sıkıntılarının hepsini sırtlamak isterim.

bundan 1-2 sene kadar önce oğlum iş kurma bahanesiyle saçma sapan işlere girmiş.krediler,borçlar,para isteyen alacaklılar,aylarca bunaltmış.ailem duyunca,üzülür bana kızarlar diye bizden saklamış.sıkıntılarından,birşeylerin yolunda gitmediğini farkettik.gelen bir iki haciz ve icra belgelerinden sonra herşeyi itiraf etmek zorunda kaldı.ilk şoku atlattıktan sonra hemen bir ödeme planı çıkarttık.krediler çektik,bütün borçlarımızı ödeme planlarını uyguladık.biz birşeyleri yoluna koydukça,oğlum neden daha önce sizlere söylemedim diye çok pişman oldu.

ha ilk günler kızmadık mı,sitem etmedik mi?ama eşiminde,benimde söylediğimiz şey şu oldu.her borcu maddi olarak ödeyebilirdik ama onun çektiği sıkıntıları,bizimle paylaşmamasıydı.işte asıl kabul edemediğimiz buydu.anneler babalar,ocukları zor durumdaysa,bilmek ister inanın.ve sizin zannettiğinizden çok daha güçlüler.

Gözlerim doldu valla :( ne güzel yazmışsınız

Anlatımından yola çıkarsak güçlü bir karaktersin, ama güçsüz bir karakterin ağırlığını uçuruma sallamış onca yükün içinde bir de onu taşıyorsun! Tabi ki bitkinleşip yıpranman normal bu sürede, adam kan emici kene gibi emmiş senin enerjini.
Seni bırak, bugüne dek kendi için ne yapmış acaba?
Kolay değil bu karar, ama zaten bir rahatsızlığın var. Bir de bu dallama herif denen virüsü taşıma bence...
Çek çizgini, devamını getirirsin ben inanıyorum...

Ben olsam nefret ederdim ve tabii sonuç olarak boşanırdım. Sırtınızdaki kamburdan kurtulursanız herşey daha iyi olacak sizin için..

13 yaşından beri tanıdığın ve tembel olduğunu bildiğin bir adamla neden evlendin arkadaşım .Allah kurtarsın. Ömür torpusu valla.

Back
X